Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt valakinek hólyaghurutja (1 db)

Terhesség alatt volt valakinek hólyaghurutja?

Nekem most az van és nagyon megijedtem. Voltam urologusnál és írt antibiotikumot. Nem lesz baja a babának ugye?! A n?gyógyászom azt mondta addig nincs nagy baj míg a hüvelyb?l nem vérzek, tényleg ilyen egyszer? lenne a "dolog"? Köszönöm a válaszokat! 16hetes kismama

Legjobb válasz: Most végeztem ki! Pocsék egy dolog, én még vérezgettem is egy kicsit, de az orvos azt mondta, ha a méhszáj zárva, baj nem lehet.Ha vérezgetnél az is inkább hugyhólyagból jövõ. Én is antibiotikumot szedtem, óriás adagot, de sírásomra az orvos megesküdött, hogy nem lesz baja a babának tõle! A védõnõt is felhívtam, az egész kerületet, mindenki magas folyadék bevitelt javasolt. Szóval, igyál sokat és pihenj, melegen tartva magad pár napig!Boldog babavárást!egy 14 hetes "babatartó" :-)

Most végeztem ki! Pocsék egy dolog, én még vérezgettem is egy kicsit, de az orvos azt mondta, ha a méhszáj zárva, baj nem lehet.Ha vérezgetnél az is inkább hugyhólyagból jövõ. Én is antibiotikumot szedtem, óriás adagot, de sírásomra az orvos megesküdött, hogy nem lesz baja a babának tõle! A védõnõt is felhívtam, az egész kerületet, mindenki magas folyadék bevitelt javasolt. Szóval, igyál sokat és pihenj, melegen tartva magad pár napig!Boldog babavárást!egy 14 hetes "babatartó" :-)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

170hetes kismamák mennyit híztatok?

10

Akinek van kedve tippelni! Hét? Nem? Hány kiló plusz?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Más is van így?

36.hétben járó kismama vagyok,sajnos magas vérnyomással küzdök. Dopegytet szedek,mától 3*2t,eddig 3*1t.Sajnos nem nagyon akar hatni ez a vacak,még mindig 146/120 körül mozog.Szerintetek mi lesz így? Volt valaki hasonló helyzetben?

1

Ma voltam első ultrahangon, hallatszott a szívverése a meggymagomnak. A kérdésem a következő lenne? :

Mivel sztk,így nem sok idő jut a dolgokra, ezért itt kíváncsiskodok. Utolsó menstruáció 10.04-én volt, a leletre ez van írva:Élő iu. grav.CRL2,7mm. YS:4,5mmx3,8mm,szabályos. FHR:78/min. Az utolsó gondolom a szívverés, de hozzáfűzte a doki,hogy kicsi a 8héthez képest, vagy ezt csak arra érthette,hogy ugye később volt a peteérés?

8

Mi lehet ma velem?

Reggel amikor felkeltem majd szétszakadt a csípőm,de bejáródott. Most is azt érzem, hogy szétszakadok lenn plusz görcsöl a hasam és fáj a derekam. Sétálától van? Vagy jósló ami pár órája tart de folyamatosan? Holnap hagyom abba a magnézium szedését. Valaki valami ötlet, hogy mi lehet. Mivel enyhíthetem?

0

Ellenanyag van a véremben. Ez mit jelent?

16. heti vérvétel eredményei most jöttek meg, a háziorvos egyelőre csak üzent, hogy ellenanyag van a véremben, ezért két hét múlva meg kell ismételni a vérvételt.

14

Volt már akit befektetek terhesség alatti epepangással?

Hogy megy a kivizsgálási folyamat?És meddig tart? Be kell feküdni? És ha igen menyi időre? valóban meg indíthatják a szülést a 38 héten? Ilyen esetben hogy zajlik a szülés? Lehet természetesen? Arra a 2 hétre befektetnek? Mire számítsak??

2

Került már más is ilyen helyzetbe párjával? Megoldás?

Igazából nem tudtam melyik témakörbe írjam végül maradtam itt. Bocs ha hosszú leszek..

22

Zalaegerszegen melyik nőgyógyász ultrahangozik magánrendelésen?

Olyan nőgyógyászt keresek, aki magánrendelésen ultrahangot is végez. (nem 4d, hanem sima)

7

Az ultrahang szerint kisebb a babám. Baj lehet?

A menzesz alapján 39 hetes vagyok,1 hete bekerültem a kórházba mert kisebb a babám,a méhlepényem 2. fokban érett.Rendszeresen van NST és flowmetria,azok jók de ma volt uh is és még mindig kicsi a baba.Az orvos azt mondta h 35 hetesnek felel meg,mért súlyt,2660 gramm,illetve a haskörfogata pici,306 mm.2 hete is kb ennyi volt a hasa.A fejkörfogat és a combcsont viszont jó.Én is alacsony vagyok és vékony,2800 grammal születtem.Ez is számít ugye?Félek h vmi baja lehet.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!