Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt pattanásokat mivel lehet (2 db)

Terhesség alatt a pattanásokat mivel lehet kezelni?

18 hetes kismama vagyok. A hátamon, dekoltázson és a fejb?römön mindig meg-meg újjoló pattanások vannak. Elég kellemetlen, hogy semmivel nem tudok hatni rájuk.

Legjobb válasz: Nekem aránylag jól bevált a kozmetikus által ajánlott Teafaolaj (Tea Tree Oil) az Oriflame-tõl. De vannak olyan pattanásaim is amire azt mondta ez a terhességgel jár, megjelennek és majd felszívódnak, õ nem tud mit kezdeni velük.

Nekem aránylag jól bevált a kozmetikus által ajánlott Teafaolaj (Tea Tree Oil) az Oriflame-tõl. De vannak olyan pattanásaim is amire azt mondta ez a terhességgel jár, megjelennek és majd felszívódnak, õ nem tud mit kezdeni velük.
Szia!én azt gondolom hogy nem is tudsz velük mit kezdeni, hiszen ezek hormonálisan jönnek elõ, maguktól fognak elmúni.Csak ne piszkáld/tasd õket.Tartsd tisztán a bõröd.Nekem ez vált be

Mit lehet használni terhesség alatt pattanásokra?

Eddig teafaolajat vagy betadinet kentem a pattanásokra, ha el?jöttek, amikt?l gyorsan el is múltak. De most olvasom, hogy betadinet 3. hónaptól kezdve nem lehet használni, a teafaolaj nem egyértelm?, de arról is olvastam, hogy nem szabad használni. És ezen kívül semmit sem lehet használni, amiben szalicilsav van. ???

Legjobb válasz: kozmetikussal tisztíttasd, és ahsználj olyan krémet ami ö ajánl. Pl az Ilcsinek nagyon jó termékei vanna., Nem kell rögötn az ilyen vegyi anyagokhoz fordulni.

kozmetikussal tisztíttasd, és ahsználj olyan krémet ami ö ajánl. Pl az Ilcsinek nagyon jó termékei vanna., Nem kell rögötn az ilyen vegyi anyagokhoz fordulni.
sima mezei fogkrém. éjszaka bekened, reggel lemosod
A kérdező hozzászólása: Én ezeket nem tartom durva kémiai szereknek. Szerintem a kozmetikusnál van a legtöbb kémiai szer. Most néztem, hogy egy sima arctonikban, ami nem is pattanásokra van, szalicilsav van. Úgy látszik, az a legjobb, ha semmit sem használ az ember!?
Szerintem aromaterapeutát kéne megkeresned a teafaolajjal kapcsolatban. Egy csomó illóolajat nem ajánlatos alkalmazni terhesség alatt, ezért kéne szakembert megkérdezni. Lehet, hogy így szabad használni, lehet nem. ne bízd a véletlenre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!