Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt normális, hogy (40 db)

Terhesség alatt normális hogy csak a mensim késik? A mellem nem fáj, nem érzékeny, semmi. Hihetetlen, sokszor kételkedem a terhességemben. Miért?

4+6 hetes vagyok.Els? baba, és 22 éves vagyok. Néha megijedek hogy baj van.

Legjobb válasz: Én csak 5hét 3 naposan csináltm tesztet, az émelygés, cicifájás, álmosság még késõbb kezdõdött. Akkor csak annyi volt, hogy sûrûn jártam pisilni és húzodott a hasam, ahogy nyúltak a méhszalagok.

Én csak 5hét 3 naposan csináltm tesztet, az émelygés, cicifájás, álmosság még késõbb kezdõdött. Akkor csak annyi volt, hogy sûrûn jártam pisilni és húzodott a hasam, ahogy nyúltak a méhszalagok.
Nyugi, nekem sem volt semmi tünetem.A mai napig jól érzem magam, semmi nem volt.A párom erõltette a tesztet 8 hetesen! mert fel voltam puffadva.Csak lestem mikor pozitív lett. :-) 39 h
ja és nekem azért nem tûnt fel, hogy nincs mensim, mert barnáztam.nem tudtam mi az, és azt hittem menstruálok.
A kérdező hozzászólása: Nekem még barnázás sem volt. Egyszerûen késik. De persze a megjön érzés most is tart, és mindig azt hiszem meg fog jönni. Ezen kivül tünet mentes vagyok. Gratulálok, és könnyû szülést. :) Köszi hogy válaszoltál.
A kérdező hozzászólása: És a melled mikor kezdett fájni? Vagy még most sem fáj?
Nekem a hasam a 20. hétig húzott le, mintha meg akarna jönni a bajom. Nyúlnak a méhszalagok, nyugi, ez természetes. Boldog Babavárást!
Még mindig én... A melleim egyszer sem fájtak, csak keményebbek voltak az elején.Most könnyûnek, lazának érzem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. Megnyugodtam hogy a megjön érzés miért van. Sokat olvasok, nézek utána mi miért is van. Nektek is boldog babavárást :-)

Terhesség alatt normális hogy kevesebbet szeretkezünk?

Egy anyuka a játszótéren mesélte hogy terhessége alatt csalta a férje és le is lépett ahogy megszületett a gyerek. Ezért is szeretném tudni hogy másnál is ritkább a szex?

Legjobb válasz: De jó nektek lányok, hogy csak ritkul nálatok!:)) Nálunk nuku szex! Párom új elmélete hódít miszerint a kislányunkat nem akarja "bántani", meg hogy mennyire ciki:))))) Összetenném a két kezem, ha így félidõ után 1x...csak egyszer... :))) 21hkm

De jó nektek lányok, hogy csak ritkul nálatok!:) ) Nálunk nuku szex! Párom új elmélete hódít miszerint a kislányunkat nem akarja "bántani", meg hogy mennyire ciki:) )))) Összetenném a két kezem, ha így félidõ után 1x...csak egyszer... :) )) 21hkm
Bevallom õszintén, én egyáltalán nem kívánom a szexet (ma vagyunk 18 hetesek)... A párom morcos is emiatt, mert õ meg akár naponta többször is benne lenne a dolgokban :(
Én vagyok az utolsó elõtti:) Kedves utolsó! Nem vagy indiszkrét, sõt egyetértek veled:) ) Igen, én is momdtam neki a méretekrõl szóló "paragrafust" de hát kérem szépen, hajthatatlan.... Bevetem a technikát hátha sikerül;) kívános vagyok, ezt nem is tagadom:) Köszönöm:) )
A 26 hetes kismama vagyok! Kedves utánam válaszoló! :) Azért nemes gondolat a párodtól, hogy azt hiszi, bármit is érezhet a baba a dologból, de akkora méretekkel egy férfiút sem áldott meg az ég. :) Viccet félretéve... Ne aggódj, ez a legtöbb párnál elõjön, mint kérdés. Valahol azt olvastam, hogy volt kismama, aki nemes egyszerûséggel jelezte párjának, hogy szeretkezne, a párja ugye félt, aztán a kedves kismama minden szégyenlõsséget félretéve elkezdte a vágyait levezetni, mire az apuka meglepõdött, de határozottan nagyon jól sült el a dolog. Csak mint tipp javaslom, és elnézést, mert indiszkrét vagyok.
Nálunk sajnos a terhesség eleje óta nem lehet, mert veszélyeztetett terhes vagyok, viszont azért néha megoldjuk, hogy azért valahogy mind a ketten kielégüljünk, de tényleg nagyon ritka, sajnos. Párom többször szeretné, de nem cseszeget érte, csak néha megjegyzi, hogy hiányzik neki, viszont az én libidóm meg a béka feneke alatt van, de remélem, hogy ez változni fog majd. 24+3 hkm
Persze, elõfordulhat, hogy ritkul. Saját magamról tudom, hogy a vágy nagyon megvan, de néha egyszerûen fáradt vagyok ahhoz, hogy jelezzem a páromnak, hogy kedvem lenne szeretkezni. (Mivel azért nem úgy megy, hogy "Na, rajta...") A pocakom kifejezetten nagy, így néha egy pingvinnek érzem magam, és ez se túl romantikus érzés. Így nálunk ugyan nem ritkult a szeretkezések száma összességében, csak mikor friss és fitt vagyok, akkor többet vagyunk együtt, mikor éppen k.o. vagyok, akkor kevesebbet. Számomra fontos, hogy anya mellett nõ is legyek, és jusson idõnk szeretkezni, még ha ideiglenesen ez nem úgy megy, ahogy elképzeljük. :) 26 hkm
Mi évekig "programozottan" szeretkeztünk (nem is nevezhetném annak), a mennyiség megvolt a minõség nem. Most hogy várandós vagyok, ötször kevesebb az összebújás, de az minõségi, mert nem a babára "kell" hanem az élvezetért. :-) Persze idõnként baromira nincs kedvem, de azért kezdeményezek kapcsolatápolás céljából :-) , végül a kedvem is megjön, ahogy az étvágy evés közben. :-)
13. hétig nálunk sem volt semmi több okból: volt már egy vetélésem, és nem kockáztattunk, másrészt olyan hányás, hányinger gyötört, hogy alváson kívül semmihez sem volt kedvem. azóta hetente 1-szer, de behatolás nincs! nem bocsátanám meg magamnak, ha ezt a babát is elveszítenénk egy rövid élvezetért. 23hkm
nalunk nem is volt 15 hétig annyira nem kívántam, most már kezd visszatérni a vágyam 22 hkm. na nem visszük túlzásba...:-) ha valakit ezért elhagynak, hát mit is mondjak jobb az úgy
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy érzem a válaszaitok alapján hogy nem kivételes ahogy a szex müködött... köszi!! Már nem is lehet pár hete, de így a 8. hónapban biztos nem kezdeményeznék mert egy bálnának érzem magam :D

Akinek megjön terhesség alatt normálisan, hogy lehet, hogy a baba nem lökődik le?

Legjobb válasz: mert nem biztos hogy ott válik le a nyálkahártya ahol a baba van,, ilyenkor csak egy része, darabja válik le, nem az egész, azért nem lökõdik le. legalábbis ezt mondják :)

mert nem biztos hogy ott válik le a nyálkahártya ahol a baba van, , ilyenkor csak egy része, darabja válik le, nem az egész, azért nem lökõdik le. legalábbis ezt mondják :)

Terhesség alatt normális, hogy néha úgy leizzadok, hogy még a bugyim is tiszta víz?

A 28. hétben járok, megittam egy forró teát, mert kezdek megfázni, és csorgott rólam a víz, majd bepánikoltam, hogy elfolyt a magzatvíz, de aztán rájöttem, hogy attól a hasamon is nem lenne tiszta víz a bugyim, f?leg úgy, hogy a hátamon feküdtem, és a tisztasági betét száraz.

Legjobb válasz: Ha a magzat viz elfolyik az olyan mintha bepisiltél volna csak vizelési inger nélkül. Ne aggódj csak meleg volt a tea és leizzasztott, lehet hogy a megfázás miatt, vagy csak simán a meleg tea miatt. A hormonok most másképp viselkednek és izzadósabb is lehetsz tõlük. Ne aggódj semmi baj!

Ha a magzat viz elfolyik az olyan mintha bepisiltél volna csak vizelési inger nélkül. Ne aggódj csak meleg volt a tea és leizzasztott, lehet hogy a megfázás miatt, vagy csak simán a meleg tea miatt. A hormonok most másképp viselkednek és izzadósabb is lehetsz tõlük. Ne aggódj semmi baj!
Ne félj, nagyon sajnálom az elõzõ babót, de próbálj meg most nem erre koncentrálni, hanem arra hogy nem lesz semmi baj. Drukkolok nektek!
nincsen semmi baj!!! leizzadtal a forro teatol ez termeszetes!! ne panikolj mert azzal jobban artasz a babadnak!! ok? nyugi:)
az utolso valasz iroja vagyok: kulomben meg terhesen en is sokkal jobban izadtam a hormonok miatt!! mit gonolsz hogy felborul a hormonhaztartas terheseg alatt :)
Ne izgulj, én rendszeresen izzadok, sokszor úgy érzem, mintha hõhullámaim lennének, a bugyim is tiszta víz lesz oldalt, pedig amúgy sosem voltam izzadós, ez a terhesség velejárója. Napközben ha tudsz, fürödj le, az sokat segít, kitartást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!!!! AZ elõzõ magzatot elvesztettük 10 hetesen, és nem akarok hibázni!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok Lányok, köszönöm!!!
A forró teától mindenki leizad nem csak a terhes, idegeiddel minden rendben?Tényleg azt hitted hogy a magzatvized folyt el?Nem semmi.
Hello! Én is mindig ezen paráztam, mert nyáron úgy, hogy nem csináltam semmit, nekem is mindig vizes volt a bugyim oldalt. De máshol még nem is izzadtam, de ott már igen. Aztán kipróbáltam, hogy fél óráig mozgás nélkül ültem, tiszta tisztasági betétben, és ha nem volt nedves, akkor megnyugodtam. Egyébként állítólag lehet kapni olyan betétet patikában, ami kimutatja ha szivárog a magzatvíz, csak nagyon drága. Állítólag nagyon ritka, hogy szivárog, fõleg ebben a korban. Én is mindig szekáltam a dokimat, hogy nézze meg, hogy nem szivárog-e, de nem volt gond, szerencsére. Szerintem nyugodj meg, relaxálj, az sokat segít. Ha tudod, hívd fel a párodat, nekem õ nagyon sokat segített a higgadt viselkedésével, és a kedves szavaival. Minden jót! 5 hetes kislány anyukája

Olyan lehetséges, hogy terhesség alatt normálisan megjön stb. , és a menstruáció első napján ugyanúgy lemegy a hőmérséklet?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a terhesség elsõ felében még lehet rendszeresen menstruálni, de mindig rövidebb ideig tart és kevesebb mennyiségû vérrel jár, mint egyébként.

Én úgy tudom, hogy a terhesség elsõ felében még lehet rendszeresen menstruálni, de mindig rövidebb ideig tart és kevesebb mennyiségû vérrel jár, mint egyébként.

Hogyan lehetséges az, hogy aki a terhessége alatt normálisan étkezett, nem fogyott, semmit vagy max 3 kg-ot hízott?

Egyre több ilyen esetr?l olvasok és hallok és logikai hálóba kerültem vele, hiszen csak a baba, a lepény minimum3,5-4kg és még hol van a megnövekedett mellek súlya?..ha nem fogy közben a kismama mégis hogyan történhet meg az hogy nem hízik?

Legjobb válasz: Szerintem te félreértesz valamit. Õk úgy érthették, hogy nem híztak, hanem fogytak, mivel a minimum, ami ilyenkor +-ban jelenik meg a kismamán, az 9-10 kg. Én is kevesebb voltam szülésem után, mint elõtte, 51 kg voltam szülés után, 52 terhesség elején.

Szerintem te félreértesz valamit. Õk úgy érthették, hogy nem híztak, hanem fogytak, mivel a minimum, ami ilyenkor +-ban jelenik meg a kismamán, az 9-10 kg. Én is kevesebb voltam szülésem után, mint elõtte, 51 kg voltam szülés után, 52 terhesség elején.
2.vagyok! Kedves utolsó, szerintem ez butaság! Hiszen én kis súllyal indultam és mégis a baba dolgai +10kg volt! És nem vizesedtem egyáltalán! Rögtön másnap lement a 10kg! A plusz amit magamra szedtem az 5kg volt, de amennyi édességet az utolsó hónapban megettem érthetõ is! :D Egyébként egészségesen étkezek minden tekintetben, csak gyors az anyagcserém, és terhesség alatt a napi 4 helyett csak 1× 2× nagy WC-ztem! Így megmaradt a +5kg amit nem is bántam volna, ha megmarad! De nem maradt! És szerintem sokan akik vékonyabbak és nem akarják, h tudja más, inkább azt mondja, h csak 4-5kg hízott, h kérkedjen, persze tisztelet a kivételnek! Pl. Rubint Réka se 4-5kg hízott szerintem! Csak ezt mondta, h jól hangozzon a nagyközönségnek! :)
Hát amúgy a 16.hétre plusz 9-10kilónál tartani nem reális...Hisz a pici súlya nagyon messze van még attól, hogy ez indokolt legyen.És rengeteg ilyen kérdést látok, jaj 16hetes vagyok +6 vagy 9 kilónál járok nem-e baj.És rengeteg nõ ebbõl nem is kis súlyról indul.Vékony nõnek se reális az a sok kiló, csak ha egészségtelen volt, hisz egy normál alkatból se ránt a baba a saját érdekében az anyjára 6-9kilót.De amig nem szól a védõnõ a súly miatt, addig felesleges aggódni, hiszen majd leadja szülés után.Elsõ oldal utolsója voltam.
A kérdező hozzászólása: értelek benneteket..na akkor ez amolyan "édes diéta":) ) vékonyodtok is és kis csoda is fejlõdik a a pocakban!:)
Azt olvastam, hogy a terhes nõnek napi kb. 300 kalóriával többet kell(ene) bevinnie. Ha ebbõl indulunk ki és nem eszik a Kismama ennyivel többet, hanem annyit eszik, mint elõtte, akkor kvázi fogy. Általában súlyfelesleggel kezdõknél sokszor elõfordul, hogy nagyon keveset, vagy esetleg semmit sem híznak, mert a tartalékaiból ad le és Baba miatt szed fel a Kismama... Tehát akár marad ugyanannyi kiló. Én 80 kg-al kezdtem, bár még 20 hetes vagyok "csak", ugyanannyi kiló vagyok, pedig pocakom már van. Máshol vékonyabb vagyok, mint elõtte. Kíváncsi leszek a továbbiakra! ;-)
Terhesség elõtt voltam vagy 80-83kiló.Abszolút semmi bajom nem volt/nincs és mégis elsõ 3 hónapba lementem 77re.18-20.hétig hirtelen feljött 3kilo, lettem majdnem 80.Most megint lement 1-2kiló és csak 78-79között vagyok.23hetesen
A kérdező hozzászólása: igen ez világos és értem is:) ha fogy az ember közben akkor logikus persze... de igen az egyik hozzászóló válasza már az igazság közelében van, hogy a tartalékból pótlódik ki a súly..ez már logikus magyarázat!
Nekem pajzsmirigy probléma miatt 180 g szénhidrátos diétát kell tartanom. Most 27+3 hetes vagyok, és jelenleg +0, 5 kg van rajtam, a Baba pedig 26+4 hetesen 878 g volt, tehát én fogyok. A Baba a diéta ellenére szépen fejlõdik, mert úgyis elveszi, amire szüksége van.
Hát fogyni lehet terhesen normális étkezés mellett is, én vagyok rá az élõ példa. A férjem orvos, azt mondta, hogy a hatalmas hormonális változásokra adott esetben lehet fogyással is reagálni. 4 kilóval voltam kevesebb szülés után, mint terhesség elõtt, pedig elõtte is vékony voltam. Pluszban 6 kiló jelent meg a terhesség alatt. Mindent ettem, a baba közel 4 kilósan született.
Úgy, hogy hánytam a 36. hétig reggeltõl estig, csak infúzió maradt meg, és 38-ra szültem.
Úgy lehet, hogy a baba és az õt ellátó szervek nem kizárólag abból fejlõdik, amit a terhesség alatt elfogyasztasz. A szervezetnek vannak raktárai, amit ilyenkor mobilizál, mert a fejlõdõ embrió, magzat elsõbbséget élvez. Egy normálisan mûködõ, egészséges szervezet simán 3-5 kg+ súllyal egészséges terhességet tud ellátni. Nem beszélve a cukros kismamákról akik 150-180 gramm szénhidrát diétán vannak és egészséges babájuk születik, normál súllyal és a mama alig hízik. Nem feltétlenül kamu. 36 hetes kismama
A barátnõm 3 hete szûlt, Õ 5, 5 kilót szedett fel. És most kevesebb mint a terhesség elött. Vannak olyanok akik nem híznak nagyon sokat mégis minden rendben van. Nálam megjegyezte a védönõ, hogy "érdekes"-nek találja h még nem híztam, nem mintha baj lenne, csak ilyenkorra azért szokott plusz kiló lenni, én pedig még vagy mindig fogyok vagy tartom az elején leadott -5 kilómat. És a 23ik hétben járok. Egyébként emiatt nem aggódok. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: nem, nem értettem félre. akikre most én konkrétan gondolok, azok azt állítják hogy nem fogytak és mégis csak a végére 0-5 kg között volt. ezért nem értem én sem, hiszen ez logikai képtelenség :) azt elhiszem hogy nem látszik valakin, mert nálam is kevesebbet saccolnak, de ez megint más, hiszen a mérleg mutatja a valóságot. én azt nem értem-és ezzel várom is hogy írjanak ide azok az anyukák-akik semmit vagy pár kilót híztak csak fogyás nélkül! na, ha ezt nekem vki megmagyarázza, hogyan lehetséges, akkor azt megköszönném!:) olyan kismamákat én is ismerek, akik kevesebbek lettek a szülés után (sõt családban is-nõvérem, sógornõm), ennek a menete világos számomra, hogyan történt:)
Nem tudom, de a terhességemet 45kg-al kezdtem (167cm). A 30.hétig 4kg-t híztam, addig semmi! a Végén +15kg-val zártam! Az égvilágon senki nem hitte el, mindenki azt mondta tuti max. 5kg plusz! Szerintem sokan nem mondanak igazat! Egyébként szülés másnapján minusz 10kg voltam, rá 1 hétre lement 3. Most 13hetes a lányom és csak reménykedek, h az a plusz 2 még megmarad :) Jah és sportoltam minimálisan terhesség alatt elõtte aktívan, most is aktívan! Szerintem ez genetika, h ki mennyi hízik és látszik-e! És akin nem látszik, vagy bevallja, vagy nem! Ha gondolod képet is rakok fel, mert tényleg a +15kg megmondhatatlan!
A kérdező hozzászólása: hát reális vagy nem reális, sokan itt tartanak olyanok is, akik pedig egyáltalán nem zabálnak...sajnos mindenki teste máképp mûködik. azt se mindegy ki mennyirõl indul..van aki extrém vékony és többet szed fel..sztem ebben nem lehet általánosságot felállítani. utolsó: igen elképzelhetõ hogy valaki meg ezért mondja. de fogyás nélkül mondjuk egy normál testalkatú nõnél 0 kg hízás vagy össz vissz 3 kg, az nekem érdekes és valószínûleg ez nem is egy gyakori eset. ja réka amúgy a dvd-jén azt , mondja a napi kajaadagja: reggeli egy fittness müzliszelet ebéd: kiszállítós update kaja este-hús na, ettõl biztos nem hízott, fõleg hogy rengeteget edzett is. az más tészta hogy minden gyermeke 3kg alatti, és egyiküket sem tudta sokáig szoptatni, bár tudom, ez sok minden mással összefügg, szval ezt nem kell feltétlen ennek a számlájára irni. viszont egy érdekesség, hogy barátnõm múlt hónapban szült (normál testalkatú), nagyon figyelt az étkezésre, egy héten 4-6x réka tornázott, +12kg volt szülés elõtt 2 héttel, tehát akár erre még jöhetett 1-2kg, egyszóval normál hízás és mikor varrták össze-sajna muszáj volt metszeni-kimondottan rákérdezett az orvos, hogy mit sportolt, mert annyira kötöttek voltak a szövetei, hogy alig ment át a tû..

Terhesség alatt normális-e, hogy reggelente és napközben fáj a hasam? A méhnövekedést miatt van ez egyébként?

Legjobb válasz: Szia. Teljesen normális a has fájás.Helyesen gondoltad,a méh nagyobbodása miatt van.Èrezni is fogod amíg meg nem szokja a szervezeted ezt az érzést.(fa´jdalmat) gratula a babához.

Szia. Teljesen normális a has fájás.Helyesen gondoltad, a méh nagyobbodása miatt van.Èrezni is fogod amíg meg nem szokja a szervezeted ezt az érzést.(fa´jdalmat) gratula a babához.

Alvászavar? Most kezdtem a 16. hetet, eddig sem volt különösebb problémám a terhesség alatt, kivétel, hogy nem alszom normálisan.

Éjjel kb. 15-ször megyek pisilni, vagy visszaalszom, vagy nem. Fél öt felé felébredek hajnalban, és nem tudok visszaaludni.

Legjobb válasz: Ha pisilni kelsz fel akkor erre hatástalan a nyugtató tea, hiszen ha érzi a szervezeted, hogy tele van a hólyagod (vagy nyomás van rajta a rá nehezedõ méhed miatt) akkor úgy is fel fogsz ébredni. Ha csak álmatlanul forgolódnál arra segítség a citromfû tea. Egyébként van rá esély, hogy egy idõ után majd jobb lesz.

Ha pisilni kelsz fel akkor erre hatástalan a nyugtató tea, hiszen ha érzi a szervezeted, hogy tele van a hólyagod (vagy nyomás van rajta a rá nehezedõ méhed miatt) akkor úgy is fel fogsz ébredni. Ha csak álmatlanul forgolódnál arra segítség a citromfû tea. Egyébként van rá esély, hogy egy idõ után majd jobb lesz.

A terhesség alatt normális ha valakinek seduxent ír fel az orvos arra, hogy ne keményedjen be a hasa? Én magne b6-ot szedek erre, de a sógornőmnek seduxent írt erre az orvosa, sőt a női klinikán itt szegeden minden kismamának ezt adják.

Legjobb válasz: Igen. Régen még konyakot is itattak mellé, hogy igyon 1- 2 kortyot, mert ellazítja az izmokat. Legutoljára nekem is ezt mondta a dokim, hogy igyak 1 kicsit, ha bírom, de én nem bírom az alkoholt.

Igen. Régen még konyakot is itattak mellé, hogy igyon 1- 2 kortyot, mert ellazítja az izmokat. Legutoljára nekem is ezt mondta a dokim, hogy igyak 1 kicsit, ha bírom, de én nem bírom az alkoholt.
Igen. A Seduxen hatóanyaga a diazepám, ami nyugtató hatása mellett görcsoldó, izomlazító is. Az elsõ harmadban a Seduxent nem szokták adi, késõbb orvosi ellenõrzés mellett. Ne igyál mellé, nem tudom, mit humorizálnak a kedves válaszolók?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nekem ez olyan meglepõ az elsõ babámat várom és még semmi tapasztalatom.Mindenki mond mindent.
Szia! Igen, ez így van. szegeden mindenkinek Seduxent írnak fel keményedések ellen. Nekem is ezt írta fel az orvosom a magnézium mellé, mert nagyon keményedtem + görcsöltem a 28. héttõl kezdve. 3x felet kellett volna bevennem, de én úgy döntöttem, hogy nem akarok rászokni erre a nyugtatóra, így csak nagy ritkán vettem be belõle. Nagyon beájultam tõle! A picinek sem jó, mert az anyukával együtt Õ is rászokik erre a gyógyszerre és ha már kibújik, akkor is követelni fogja és sokat sír az elvonási tünetek miatt. 36+1 hetes km
Viccen kívül írtam! Persze meg sem fordult a fejemben, hogy igyak mellé, de a doki azt mondta, hogy ha bírok, akkor igyak mellé 1 korty konyakot. Keresztanyám mikor az 1. gyerekét várta, vele pl meg is itatták, nem csak mondták, hogy ha bírja. Amikor meg kórházban feküdtem 23 hetesen mondták a nõvérek, hogy alkoholos infúziót adtak a kismamáknak emiatt, hogy ellazítja az izmokat. Ezt nem azért írom, hogy igyál, csak gondoltam megosztom amit én tudok, én sem innék még 1 kortyot sem.

Normális szoptatás alatt, hogy fáj a csuklóm? Terhesség alatt zsibbadtak a kezeim.

Legjobb válasz: Terhesség alatt normális a végtagok "nehézérzése". Mondjuk nemhiszem, hogy a csukló-fájása összefüggene a szoptatással. Valószínûleg megeröltetted.

Terhesség alatt normális a végtagok "nehézérzése". Mondjuk nemhiszem, hogy a csukló-fájása összefüggene a szoptatással. Valószínûleg megeröltetted.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy annyit zsibbadt, hogy ráment az izületeimre. Nem erõltettem meg.
Lehet, hogy ínhüvelygyulladásod van. Bár az nem csak szoptatáskor fáj, de függ attól, hogy hogyan szoptatod a picit, mármint, hogy hogy tartod. Nekem is zsibbadtak a kezeim a terhesség alatt, de a csuklófájás csak a baba emelgetése tartása után jött ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!