Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt mozogni (3 db)

Terhesség alatt ugye mozogni kell? Akkor miért van az, hogy amint sétálni kezdek, bekeményedik a hasam?

Nem görcsöl, csak nagyon kellemetlen...

Legjobb válasz: Szerintem ne mozogj. Nem "kell" mozogni, csak ha teljesen szövõdménymentes a terhesség, ÉS elõtte is edzésben voltál. Ha keményedik, vagy kellemetlen, akkor ne csináld. Hallgass a testedre.

Szerintem ne mozogj. Nem "kell" mozogni, csak ha teljesen szövõdménymentes a terhesség, ÉS elõtte is edzésben voltál. Ha keményedik, vagy kellemetlen, akkor ne csináld. Hallgass a testedre.
Próbálj meg naponta egyszer magnéziumot szedni.Mondjuk mostmár én is kezdek egyre jobban elfáradni a napok végére, de ez a jövõs menõs haskeményedés nem jelentkezik.Meg majd most csinálnak/csináltak egy teljes vérképet és az is sokat elmondhat a szakértõ szemeknek. De tényleg mozogj, mert a végére akkora leszel, mint egy bálna, ha otthon ülsz!(Sajna én mocorgással is jobban gyarapodom a kelleténél:()
Én is ugyanígy vagyok ezzel mint Te. Én szedem a magne B6-ot, de nem nagyon érzem különbséget. Olyankor én is le szoktam pihenni és késõbb folytatom. (pl:fõzés közben is, mikor a konyhában toporgok)
Szia. Én is szintén zenész, nekem már kb. a 16. hét óta így van. Napi 3*2 magneb6-ot szedtem. Sajnos nem sokat pihentem, amit most már bánok. A dokim szólt a mûlt héten, hogy le van rövidülve a néhnyak, ami ugye a keményedésekkel együtt járó méhösszehúzódásoktól is lehet. Adott a magnézium mellé egy másik gyógyszert és most már szinte egyáltalán nem keményedik a hasam, pedig azelõtt szinte egész nap keményedett. Beszélj a dokiddal, lehet, hogy neked is fog javasolni vmilyen gyógyszert és jobb lesz. Azért nem írom, hogy mit kaptam, meret ezt csak orvosi javaslatra lehet szedni.
Szia! Nálam is így volt kb. a 20. héttõl kezdve. Én a 32. hétig dolgoztam, ahol elég sokat kellett gyalogolnom. Volt, hogy 10 km-t naponta.(Persze nem egyhuzamban.)Fájdalom és görcs nem volt. Én olyankor lassítottam és mély levegõt vettem, lassan fújtam ki és próbáltam lazítani. Az orvosom napi 3x1 MagneB6-ot javasolt. ezek segítettek. Otthon próbáltam naponta többször is pihenni, feküdni. Semmi bajom nem lett, jelenleg 38 hetes vagyok. Sõt segített a friss levegõ és a mozgás a vérnyomásomat és a súlyomat kordában tartani, elkerülni a megfázást és az influenzát. Ha a terhesség elõtt nem gyalogoltál ennyit egyhuzamban illetve nagyon kellemetlen, akkor inkább most se csinál! Ja, és az orvosodnak mindenképpen mondd el, jobban odafigyel rád!

áll terhesség alatt lehet e olyan mint ha mozogna a magzat, has növekvés keményedést?

Legjobb válasz: Az álla hogy lesz valakinek terhes?:D Álterhesség létezik csak, és ha annyira erõs a pszichés hatás, akkor igen, még a tejelválasztás is megindulhat.

Az álla hogy lesz valakinek terhes?:D Álterhesség létezik csak, és ha annyira erõs a pszichés hatás, akkor igen, még a tejelválasztás is megindulhat.

Terhesség alatt szeretnék mozogni egy kicsit! Milyen gyakorlatokat végezhetek?

15 hetes vagyok, táppénzen mert fizikailag megterhel? volt a munkám, egész nap itthon ülök, szeretnék egy picit mozogni de meger?ltetni sem szeretném magam

Legjobb válasz: Ha az orvosod nem ellenzi, akkor kismamatorna vagy úszás.

Ha az orvosod nem ellenzi, akkor kismamatorna vagy úszás.
séta
sétálj, kirándulj nagyokat táncolj.
Ha sportoltál elõtte, akkor folytathatod. Én futni jártam a hatodik hónapig, 16 hetesen nagyzsákos túrára mentünk az Alpokba, semmi gond nem lett belõle. Csak az a veszélyes, ha nehezet emelsz. A kismamatornák és az úszás is mehet.
Rubint Rékának van direkt kismama (és majd késõbb szülés utáni) tornája. Én imádtam terhesen is, meg most is szülés után.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!