Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt hetes (245 db)

Terhesség alatt (15 hetes vagyok) epret szabad enni?

Legjobb válasz: Terhesség alatt lehet! Csak szoptatás alatt nem ajánlják. 33 hetes kismama

Terhesség alatt lehet! Csak szoptatás alatt nem ajánlják. 33 hetes kismama
Nyugodtan egyél epret. Majd szoptatáskor nem lesz szabad. Jó babavárást
Lehet. Amikor Anyukám Velem volt terhes, imádtam az epret. A Nagyim (anyukája) dolgozott, Én meg nem mozogtam. Megvárta a Mamát, hogy hazajöjjön, utána irány a kórház. A Mama pont akkor hozott epret, és mondta Anyunak, hogy egye meg, amíg Õ elkészül. Ahogy megette az elsõ szem epret, egybõl megmozdultam. Már akkor is szerettem az epret, most is a kedvenc gyümim. :)
Persze hogy szabad, sõt egészséges is, sok vitamin van benne. Én tegnap legalább egy kilót ettem meg. 15 hetes kismama
35 hetes vagyok és kilószámra eszem. :-)
Persze, h ehetsz! Nekem mostansag az eper hab a kedvencem: -osszetordelem az epret villaval+2 tojas feherje+cukor +robotgep=fincsi hab!!!!! Gratulalok a babahoz! 12 hetes es 2 napos pocakos kismama
A nyers tojással vigyázz!!!

Visszértorna érdekelne.23 hetes kismama vagyok és visszeresedik a lábam. Csak nekem olyan gyakorlatok kellenének amit terhesség alatt lehet végezni. Van ilyen?

Legjobb válasz: hát leginkább sok fitness egy ilyen gumilabdával vagy sétáljon sokat :S bár terhesség alatt edzeni nem is tudom:S inkább pihenni kéne de ez most nagyon fura helyzet ja de egyébként vannak terhességi tornák http://www.egeszsegbolt.hu/370-kismama-torna/442-terhessegi-.. <--- ezt figyelmesen olvassa el sokat nem tudok erröl de meg probálom megválaszolni valahogy a kérdését ebböl kitudja deriteni hogy mit kell csinalni esetleg ha nem tud sokat meg belölle bár azt kétlem menjen a WWW.GOOGLE.HU-ra irja be hogy terhesség torna és sok oldalt ki ad ez ügyben sok sikert a továbbiakban

hát leginkább sok fitness egy ilyen gumilabdával vagy sétáljon sokat :S bár terhesség alatt edzeni nem is tudom:S inkább pihenni kéne de ez most nagyon fura helyzet ja de egyébként vannak terhességi tornák http://www.egeszsegbolt.hu/370-kismama-torna/442-terhessegi-.. <--- ezt figyelmesen olvassa el sokat nem tudok erröl de meg probálom megválaszolni valahogy a kérdését ebböl kitudja deriteni hogy mit kell csinalni esetleg ha nem tud sokat meg belölle bár azt kétlem menjen a http://WWW.GOOGLE.HU-ra irja be hogy terhesség torna és sok oldalt ki ad ez ügyben sok sikert a továbbiakban
Kállai Ildikó kismamatornájában van jó értorna rész is. De az is jó, ha lefekszel és felemeled a lábad és bokakörzést meg pipa-spiccet csinálsz. És/vagy hideg vízzel mosd le naponta párszor (kicsit kellemetlen). Egyébként jó még rá a detralex (vény nélkül kapható gyógyszer), de a gyaloglás és a szobabiciklizés is. Feküdj sokat magasra feltámasztott lábbal. Ja, valamelyik homeós bogyó is jó, az arnica, de nemtom milyen hígításban. Remélem, tudtam segíteni. Boldog babavárást!

13 hetes terhes vagyok próbálok odafigyelni, hogy ne sokat hízzak a terhesség alatt eddig fogytam 2 kg-ot a rosszullétek miatt. Ti mennyit híztatok 13 hetes terhességi korotokig?

Legjobb válasz: Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!

Nem emlékszem igazán, de összesen 17 kg-t híztam az elsõvel és 12-t a másodikkal. Mindkétszer lement egy év alatt úgy, hogy semmit sem tettem a szoptatáson kívül. Ha nem vagy alapból túlsúlyos, ne izgulj!

Mas is szedett antibiotikumot terhesseg alatt? (12 hetes vagyok, orvos Clonamox antibiotikumot irt fel influenzamra)

Legjobb válasz: Szia. Én 13 hetes voltam,amikor jól megfáztam..elmentem az orvoshoz,mondtam,hogy terhes vagyok,és Ospamoxot kaptam,persze a doki utána nézett,hogy adható-e kismamáknak.Kicsit félve kezdtem el szedni,de hála Istennek rá 3-4 napra kijött a védõnõ és mondtam neki,hogy kaptam antibiotikumot,megmutattam neki,hogy milyet,és megnyugtatott,hogy ezt lehet szedni terhesség alatt..van egy pár olyan antibiotikum amit nem szabad terhesen szedni,de a legtöbbet szabad,úgyhogy nem kell megijedni.9 szemet vettem be belõle,meg a második trimeszter végén is kapart a torkom,akkor bevettem azt a 3 szemet ami megmaradt belõle,és semmi bajunk nincs :) Boldog babavárást :) 32+3 hkm

Szia. Én 13 hetes voltam, amikor jól megfáztam..elmentem az orvoshoz, mondtam, hogy terhes vagyok, és Ospamoxot kaptam, persze a doki utána nézett, hogy adható-e kismamáknak.Kicsit félve kezdtem el szedni, de hála Istennek rá 3-4 napra kijött a védõnõ és mondtam neki, hogy kaptam antibiotikumot, megmutattam neki, hogy milyet, és megnyugtatott, hogy ezt lehet szedni terhesség alatt..van egy pár olyan antibiotikum amit nem szabad terhesen szedni, de a legtöbbet szabad, úgyhogy nem kell megijedni.9 szemet vettem be belõle, meg a második trimeszter végén is kapart a torkom, akkor bevettem azt a 3 szemet ami megmaradt belõle, és semmi bajunk nincs :) Boldog babavárást :) 32+3 hkm
9 hetes terhes voltam, mikor antibiotikumot kellett szednem. Szóltam a dokinak, hogy babát várok, szóval csak a legszükségesebb gyógyszereket szedném be. Maripent kaptam, meg algopyrint, de azt csak akkor kellett volna, ha belázasodok.
Én minden terhességem alatt 2-3 alkalommal szedtem antibiotikumot (hüvelyi fertõzések miatt), de hála Istennek, minden babám egészséges lett.
Amúgy az influenzát vírus okozza, és a vírusokra nem hat az antibiotikum. Valószínûleg valamilyen bakteriális fertõzés okozza a betegségedet.
Hugyúti fertôzésem volt a terhesség elején és Augmentint írt fel a nôgyógyászom.
Én most szedem az Augmentint, 18 hetes vagyok. A nõgyógyászom azt mondta nem árt. A penicillintartalmúakat lehet szedni.

35 hetes vagyok. Nagyon keveset mozog a babám. Nem csak most, egész terhesség alatt ilyen volt. Ez nem gond?

Legjobb válasz: Szia! Én 38 hetes vagyok és az enyém is nagyon keveset mozgott egész terhesség alatt. Õk ilyenek:) Szerintem ez nem gond. Állítólag az ilyen babák idekint is nyugisak lesznek:)

Szia! Én 38 hetes vagyok és az enyém is nagyon keveset mozgott egész terhesség alatt. Õk ilyenek:) Szerintem ez nem gond. Állítólag az ilyen babák idekint is nyugisak lesznek:)
Örülj neki! Az elsõ babám azt csinálta odabent, hogy néha úgy éreztem, egy mókuskerék a méhes, és õ megállás nélkül pörög benne. Már 10 hónaposan elindult magától (rohanva) és azóta meg sem áll. 2 éves ön és közveszélyes. :) Most a 2. babám teljesen nyugis a pocakban. Én örülök neki. :)
Nem, nekem sem rugdos erõsen. Sok kismama ismerõsöm meséli, hogy majd szétrúgja az oldalát meg a bordáját meg ilyesmi. Hát az én kislányom egész nap alszik, néha-néha csuklik vagy kitolja magát az egyik oldalra, meg egy kicsit kapirgászik, de semmi több. Néha meghallgatom itthon szívhanghallgatóval, hogy minden rendben van-e mert furcsállom én is sokszor, hogy alig érzem. Na de vannak ilyen babák is, örüljünk, hogy ilyen békések és reménykedjünk benne, hogy kint is ilyenek lesznek:) Kisfiú vagy kislányotok lesz?
A kérdező hozzászólása: Nekem dettó ugyanez amit leírtál. A miénk fiú lesz:)
Az 1. babám egész terhesség alatt 3 óránként rúgott 2-t és aztán szunyált tovább. Már azt hittem van odabent neki 1 karórája. :) ) Õ lány. Bezzeg a 2. pont fordítva, kis túlzással 3 óránként pihen 2 percet. :) Õ fiú lesz.
en 25 hetes vagyok.enyém is nyugis baba, néha csuklik, néha mocorog picit , de nagyon finoman.általában alszik.amikor 4D voltunk ott is aludt.remélem kint is ilyen nyugis babuci lesz.egyébként fiu.
A kérdező hozzászólása: Szia! Az jó lenne ha ilyen nyugodt baba lenne. Nekem egyébként nem is szokott erõseket rúgni. Neked sem?
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy másnak is hasonlóan nyugis babája van. Szinte mindenki azt mondja, hogy rengeteget ficánkol a babája. Az enyém meg nem.

9 hetes vagyok. Ultrahangos vizsgálaton egy 3, 5 cm miómát talált a doki. Gondot okoz majd a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Nem szokott gond lenni általában felszívódik terhesség alatt vagy után.Nekem is találtak de nincs vele semmi gondom.Egy 27 hetes kismama.Gratulálok a babához.

Nem szokott gond lenni általában felszívódik terhesség alatt vagy után.Nekem is találtak de nincs vele semmi gondom.Egy 27 hetes kismama.Gratulálok a babához.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Boldog babavárást kivánok.
Sziasztok!Én is 9 hetes vagyok és nekem is van egy 3cm es myomám.Azt mondták nem fog gondot okozni!!!

Miómás kismama! 13 hetes terhes vagyok és 3 miómám van, a legnagyobb 4cm-es. Van-e valaki köztetek akinek hasonló problémája van/volt és mivel próbálkoztatok? Okozott-e nektek görcsöket terhesség alatt?

Az orvosom Utregostan kuppot írt fel, elvileg ez meggátolhatja a növekedésüket.

Legjobb válasz: Nekem egy "nagy"van,terhesség elõtt3x4cm volt,most8x6cm lehet.Nekem azt mondták elötte,hogy 2 dolog lehet vagy elmúlik a terhességtõl vagy el kezd nõni...az a kérdés,hogy hol van a méhen,attól függ,hogy kell e foglalkozni vele.Nekem a legjobb helyen van,nem zavarja a babát,kifele nõ-hál'isten,nem kell szednem semmit.Én görcsölök,fáj amikor nõ a méhem és nyomja a szalagokat,de nem tudom mióma nélül mannyire fájna a méh növekedése.. Gondolom minden rendben lesz vele Nálad is ha tudtak adni rá valami szert.Ne stresszelj rajta,mert az jobban árt.Nem tudom Neked hol vannak és merre növekednek és hány hetes vagy...de a doki biztos mondta volna,ha gond lenne vele.Nekem csak extra adag magnéziumot kellett szednem fõleg az elején és pihennem. Boldog babavárást,19h km.

Nekem egy "nagy"van, terhesség elõtt3x4cm volt, most8x6cm lehet.Nekem azt mondták elötte, hogy 2 dolog lehet vagy elmúlik a terhességtõl vagy el kezd nõni...az a kérdés, hogy hol van a méhen, attól függ, hogy kell e foglalkozni vele.Nekem a legjobb helyen van, nem zavarja a babát, kifele nõ-hál'isten, nem kell szednem semmit.Én görcsölök, fáj amikor nõ a méhem és nyomja a szalagokat, de nem tudom mióma nélül mannyire fájna a méh növekedése.. Gondolom minden rendben lesz vele Nálad is ha tudtak adni rá valami szert.Ne stresszelj rajta, mert az jobban árt.Nem tudom Neked hol vannak és merre növekednek és hány hetes vagy...de a doki biztos mondta volna, ha gond lenne vele.Nekem csak extra adag magnéziumot kellett szednem fõleg az elején és pihennem. Boldog babavárást, 19h km.

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt, akkor már használtam, de terhesség alatt még nem merte

Tisztelt Főorvos Úr! Terhesség alatt lehet-e használni a Vitagyn C-t? Most 10 hetes vagyok és néha enyhe sárgás folyásom van, nem viszket, de néha egy kicsit mar. Előtte hónapokig hormonkezelésem volt,akkor már használtam, de terhesség alatt még nem mertem. A hormonoktól akkor érzékeny lett a hüvelyem, ez még most is egy kicsit fennáll. Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben a terhességi korban gyakorlatilag már bármelyik helyi készítményt használhatja, de természetesen csak akkor, ha kezelőorvosa kizárta az esetleges fertőzést!!! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Lehet repülni 8 hetes terhesség alatt?

Valahol hallottam, hogy nem ajánlott az els? 12 hét el?tt repülni. Ez így van? Miért? Most csináltunk tesztet, ami pozitiv lett és kb. 3-4 hetes lehetek....kb. De már va egy befoglalt repjegyünk okt. 5-12-re. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Szerintem sem lesz gond. Ráadásul tudod, a terhességet nem onnan számítják, amikor "elkészült" a baba. Lehet, hogy benne van még plusz 3-4 hét, és akkor már el is telt a 12 hét :) Bár azt nem értem, hogy ha most 4 hetesnek gondolod, akkor október 5-ig hogy lesz 8 hetes :(. Sok boldogságot!

Szerintem sem lesz gond. Ráadásul tudod, a terhességet nem onnan számítják, amikor "elkészült" a baba. Lehet, hogy benne van még plusz 3-4 hét, és akkor már el is telt a 12 hét :) Bár azt nem értem, hogy ha most 4 hetesnek gondolod, akkor október 5-ig hogy lesz 8 hetes :(. Sok boldogságot!
Repulj nyugodtan.
Nyugodtan repülhetsz.
Szia, én repültem, amikor 9 hetes voltam, Berlinbe. A fiam most 1 éves.
Én repülnék. Nem ajánlott, de én rendszeresen repültem 9-10 hetes terhes koromig, nem lett semmi baj. Biztosításod legyen, az sosem árt! Jó utat!

14 hetes terhesen egy napig (3 alkalommal) Nasopaxot használtam. Utána vettem észre, hogy terhesség alatt nem használható. Mit okozhatott?

Legjobb válasz: Nyugi, semmit :)) 1 nap alatt nem jutott akkora dózis a szervezetedbe, hogy bármilyen bajt okozhatott volna. Sokan írták már itt, hogy egész terhességük alatt orrcseppet használtak, pedig igazán a homeós és a tengervizes orrspray-ken kívül a többi nem ajánlott...

Nyugi, semmit :) ) 1 nap alatt nem jutott akkora dózis a szervezetedbe, hogy bármilyen bajt okozhatott volna. Sokan írták már itt, hogy egész terhességük alatt orrcseppet használtak, pedig igazán a homeós és a tengervizes orrspray-ken kívül a többi nem ajánlott...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!