Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt gyantáztatni (3 db)

Terhesség alatt gyantáztatni?

26 hetes vagyok és már lassan nem látom mit csinálok a borotvával! Sokan írták, hogy gyantáztatják, én még sosem gyantáztattam. Hol csinálják és mégis hogyan zajlik? Bocs a buta kérdésért! :)

Legjobb válasz: Kozmetikus csinálja, felkeni a gyantát,arra valami textilféle csíkot rak és lerántja.Elsõre fáj,de meg lehet szokni.4 hétig sima és nem szúr. Otthon is lehet,de ha még nem láttad hogy kell,nem ajánlom.

Kozmetikus csinálja, felkeni a gyantát, arra valami textilféle csíkot rak és lerántja.Elsõre fáj, de meg lehet szokni.4 hétig sima és nem szúr. Otthon is lehet, de ha még nem láttad hogy kell, nem ajánlom.
Én nem tenném, van ismerõsöm akinek a gyantázástól beindult a szülés és ah elõször csináltatdnád akkor meg pláne ne most.
A kérdező hozzászólása: Köszi a videót, a gyantázást azért még értem, csak azt nem tudtam elképzelni, hogy ez intim területen hogy zajlik...felfekszek mint a nõgyógyásznál meg ilyesmik.. Ez komoly, h az ismerõsödnél beindult a szülés? Hány hetesen? Biztosan attól?
Korabban (jopar eve) gyantaztattam, aztan visszatertem a borotvara, tehat, tudom milyen. Most terhesseg alatt en sem mernek ujra gyantaztatni, mert a fajdalomtol tenyleg el tudom kepzelni, hogy elvetelek/beindul a szules. Aki hozza van szokva az mad szerintem, neki meg se kottyan...
nekem ha majd nem látom leborotválja a férjem, te nem tudod megkérni, hogy segítsen?
A kérdező hozzászólása: Hát akkor majd valamit kitalálunk :)
Esetleg próbáld tükörrel. A kozmetikusnál nálam úgy volt, h rajtam volt a tangám, és ahogy oldalt dolgozott, kicsit errébb húztam, de ne lásson "be". Nem a legjobb bugyit kell felvenni. De terhesen tényleg más az ember fájdalomszintje, reakciója, óvatos legyél.

Hüvelyi szülést követően mennyi idő múlva gyantáztatnád le? A terhesség alatt is végig kozmetikushoz jártam, így borotválni nagyon nem szeretném. Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Ez attól is függ,h teljes gyantát akarsz-e illetve,h van-e gát sebed. Ha van seb és teljes gyanta kell,akkor szerintem azt a bizonyos 6hetet nem árt megvárni. De szerintem annyit mindenképpen várjál így is úgy is. Hamar elmegy.

Ez attól is függ, h teljes gyantát akarsz-e illetve, h van-e gát sebed. Ha van seb és teljes gyanta kell, akkor szerintem azt a bizonyos 6hetet nem árt megvárni. De szerintem annyit mindenképpen várjál így is úgy is. Hamar elmegy.

Terhesség alatt lehet gyantáztatni?

Legjobb válasz: Igen, lehet, epillálni is lehet.

Igen, lehet, epillálni is lehet.
Persze, hogy lehet!Nem bõrbetegséged van, hanem terhes vagy!!:-))Csak annyi lehet a bibi, hogy sokkal jobban fájhat, mert más az érzékelés terhesen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!