Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt fáj (62 db)

Az normális dolog szerintetek ha terhesség alatt fáj a szex?

Vagy az fájtat attól hogy terhes vagy??

Legjobb válasz: ha muszáj neked terhesség idején is szexelni

ha muszáj neked terhesség idején is szexelni
Nem normális..
Szerintem normális. De ha fáj, ne csináld.
Sohasem normális, ha fáj, annak valami oka van.

Normális dolog hogy terhesség alatt faj a hasam, olyan érzés mintha megfog jönni?

9.hétben vagyok,holnap megyek dokihoz 2xor.néha bele is szurkál,meg olyan keménynek érzem a hasam,feszül.most akkor ez normális vagy hogy is van ez??

Legjobb válasz: Szia szerintem normális,mert nekem is van a legelejétõl ilyen görcsölgetések.Nyugi nincs semmi baj.üdv 37 hetes kismama

Szia szerintem normális, mert nekem is van a legelejétõl ilyen görcsölgetések.Nyugi nincs semmi baj.üdv 37 hetes kismama

Kispocis kismamák, anyukák! Nektek se fájt a hátatok se a derekatok terhesség alatt?

Legjobb válasz: De, fájt a hátam, fõleg ülés közben. Nem volt nagy pocim, de én amúgy is hátfájós voltam néha, úgyhogy a terhesség alatt még inkább fájt, sõt szülés után talán még jobban.

De, fájt a hátam, fõleg ülés közben. Nem volt nagy pocim, de én amúgy is hátfájós voltam néha, úgyhogy a terhesség alatt még inkább fájt, sõt szülés után talán még jobban.
Nem biztos, hogy ez pocak nagyság függõ. Szerintem nekem nincs kicsi pocim, mégse fáj se a hátam, se a derekam. Max akkor, ha rosszul fekszem. 34 hkm
Pici pocis voltam szinte végig, alig híztam, a hátam mégis majd leszakadt. Szerintem se pocifüggõ a dolog, inkább az játszat közre, hogy mennyire erõsek az izmaid, sportoltál/sportolsz-e, milyen a genetikád, hogy reagálsz a terhességre...fene tudja. Szóval örülj neki, ha neked nem fáj!
Én gyenge gerinccel rendelkezem sajna, de szerencsére egyedül a szülés elõtti nap délutánján fájt a hátam, akkor viszont bitangul... Nem volt nagy pocim.
Nagy pocival sem fájt a hátam/derekam, meg a 2. babával kicsi pocival sem. Most, a 3. babánál kezd fájni de szerintem csak az ágy miatt van, le kellene cserélni. Vagy lehet azért fáj néha, mert minél többedik a terhesség, annál több nyûg veszi elõ az embert... vagy mind a 2. Meg most akkora a pocim, mint a 2. babával a 41. héten. Ki tudja, mi játszik közre... Boldog babavárást és egészséges kisbabát Mindenkinek!! Üdv: 26 hkm.
Nekem is pici a picim és mégis mostanába leszakad a hátam:( nekem is fõleg ülés közben:(


Mindenkinek faj a melle a terhesseg alatt?

most varom a 3ik babamat meg csak a 11ik hetben jarok de mar az 5ik hettol iszonyatosan fajnak,duzzadnak a melleim.nem lehet ez ellen valamit tenni.mar most 2szer nagyobbak mind voltak.Tudom hogy alakulnak att de ilyen gyorsan?ti is igy vagytok vele?

Legjobb válasz: Nekem például egyáltalán nem fájt az egész terhesség alatt egyszer sem. Viszont, a kolléganõmnek már a kezdetektõl nagyon. Meg is nõtt vagy 3 számmal a melle. :-) Sõt, már lassan 2 éves a kisfia, már régen nem szoptat, és még mindig 2 számmal nagyobbak a mellei. Gyanítom, már nem is megy vissza. Szóval szerintem egyénenként változó.

Nekem például egyáltalán nem fájt az egész terhesség alatt egyszer sem. Viszont, a kolléganõmnek már a kezdetektõl nagyon. Meg is nõtt vagy 3 számmal a melle. :-) Sõt, már lassan 2 éves a kisfia, már régen nem szoptat, és még mindig 2 számmal nagyobbak a mellei. Gyanítom, már nem is megy vissza. Szóval szerintem egyénenként változó.
Kb a 3. hónap végéig melltartót sem tudtam hordani annyira fájt, aztán fokozatosan elmúlt a fájdalom és már inkább csak kicsit meg vannak keményedve, de nem fájnak. Nekem is valahogy így volt, mert mikor meg kellett volna jönnie, akkor már annyira fájt, hogy a sírás kerülgetett néha. Szerintem neked is jobb lesz hamarosan.

Masnak is volt panasza a vesejevel a terhesseg alatt? Tenyleg faj ha nyomja a baba?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos volt/van. 18. héten megállapították, hogy tágulat van a jobb vesémbe. Azt mondták ez gyakran elõfordul terhesség alatt. 2 hétre rá 39,4-es lázzal mentem az ügyeletre, ott megkatétereztek, a csõ fent is marad a szülésig.aztán egy hétig kellett bent maradnom a kórházban, mire le tudták vinni a gyulladást. Hát, nem volt kellemes. Most nem fáj semmim, de múlt héten voltam cukorterhelésen és az ott levett vizeletben 0-4 referenciaérték mellet nekem 80-90 fehérvérsejt volt a vizeletemben, ami azt mutatja, hogy még mindig gyulladásban van.... Nem is ragozom, remélem Te (és senki más sem) nem jársz így! Boldog babvárást!

Szia! Sajnos volt/van. 18. héten megállapították, hogy tágulat van a jobb vesémbe. Azt mondták ez gyakran elõfordul terhesség alatt. 2 hétre rá 39, 4-es lázzal mentem az ügyeletre, ott megkatétereztek, a csõ fent is marad a szülésig.aztán egy hétig kellett bent maradnom a kórházban, mire le tudták vinni a gyulladást. Hát, nem volt kellemes. Most nem fáj semmim, de múlt héten voltam cukorterhelésen és az ott levett vizeletben 0-4 referenciaérték mellet nekem 80-90 fehérvérsejt volt a vizeletemben, ami azt mutatja, hogy még mindig gyulladásban van.... Nem is ragozom, remélem Te (és senki más sem) nem jársz így! Boldog babvárást!
Szia! Sajnos nekem volt:( 30 hetes terhes voltam, épp szilveszter napja volt 2007ben. Reggel arra ébredtem, hogy a bal vesém tája nagyon fáj. Sehogy sem tudtam ülni, állni, feküdni, nagyon kegyetlen volt. Ügyeletre mentünk, ott már hányingerem is volt. Onnan elküldtek a kórházba, ami 30 km-re volt. Útközben már kétszer hánytam a fájdalomtól, pedig nem ettem semmit ami kijöhetne :S A kórházban még várnom kellett egy nõdokira, hogy megvizsgáljon, nem e a szülés indult be... Másfél órát vártam rá, közben fokozatosan jobban lettem. Átküldtek a belgyógyászatra, itt töltöttem a szilvesztert, újévet, és másnapot is. Algo+nospa injekciót kaptam, amikor picit fájt. Aztán elmúlt, de nem engedtek haza addig, amíg nem csináltak vese uht. Követ nem láttak benne, csak a másik vesémben a szokásos tágulatot. Azzal magyarázták a vesegörcsöt, hogy valószínû úgy feküdt a baba, hogy nyomott valamilyen ideget. Nos, nem kívánom senkinek. Most ismét babát várok, a 20. hétben járok. Már elõre rettegek, hogy nehogy megint így járjak...
Második vagyok... Még annyit, hogy nekem nem terhesen is van tágulat a vesémben, és a terhesség csak ront a helyzeten. De nem lehet ellene semmit tenni :S
Nekem az utolsó hónapban görcsölt be elõször az egyik, aztán már a másik vesém is. Nem bírtam kiegyenesedni, menni, stb. Elküldtek UH-ra, ahol kiderült, hogy nincs kövem, csak tágulatom. Furi, hogy a jobb oldali fájt, pedig a balban sokkal nagyobb volt a tágulat. Az orvosom felajánlotta, hogy vagy befekszek és kapok gyógyszert, vagy tûröm-tûröm. A babám elnyomja a húgyvezetéket, így a vese nem tud normásisan ürülni. Kövem nincs, ezért szülésig ki kell bírnom. Sok folyadék, álljak négykézlábra és hintázzak, meg ne feküdjek azon az oldalon, ahol nagyobb a tágulat. Gondolom nem kell mondanom, hogy milyen gáz, hogy se hason, se háton, se oldal nem jó! Aztán a nagy görcsölések közepette egyik reggel azt vettem észre, hogy mintha rendszer lenne a fájásokban. Bementünk a kórházba és kiderült, hogy 2 ujjnyira ki vagyok tágulva. Szóval ennyire fájt a vesém. Igaz, az a fájdalom semmi nem volt ahhoz képest, ami rám várt... :-) De szülés után rögtön megszünt minden bajom!
A kérdező hozzászólása: en is korhazba kerültem, kö miatt de mar nincs ott, kijött, viszont minden kicsi fajdalomnal fraszt kapok hogy megint baj lehet-e, mert nekem is maradt bent kis levegö valami...bar nekem nem volt lazam, viszont nagyon erös görcsöm igen, hat akkor ez nem ritka sajnos...köszönöm a valaszokat.

Terhesség alatt mennyire fáj a foghúzás?

Pár nap o´ta,egyre jobban fáj a bölcseség fogam.

Legjobb válasz: Nekem is fájt 1 hétig,a fogorvos azt mondta,hogy ne bántsuk.Kaptam rá zsályás krémet,fájdalom esetén azzal kell kenegetni.Én terhesség elõtt húzattam ki az egyiket,de utánna 2 napig depressziós voltam (nagyon megszenvedtem vele).Úgyhogy most inkább nem huzatom ki ezt ami fáj. 9 hetes kismami

Nekem is fájt 1 hétig, a fogorvos azt mondta, hogy ne bántsuk.Kaptam rá zsályás krémet, fájdalom esetén azzal kell kenegetni.Én terhesség elõtt húzattam ki az egyiket, de utánna 2 napig depressziós voltam (nagyon megszenvedtem vele).Úgyhogy most inkább nem huzatom ki ezt ami fáj. 9 hetes kismami
Szeritnem nem fáj jobban, mint nem terhesen. Ha fáj, az vizsont nem jó a babának sem, mert õ is azt érzi, amit te. És a fogak igen hamar romlanak terheség altt, a 10.héten már javasolják a vizsgálatot. Szeritnem ne félj, az orvos eldönti, hogy húzni kell-e , vagy van megoldás. És igen, lehet fájdalomcsillapítót kapni, nem árt a babának!!Csak szólni kell a dokinak, hogy babát vársz
Így van, egyet értek az elõttem hozzászólóval. Fogat lehet huzatni, van olyan érzéstelenítõ, ami nem okoz gondot a babának. Ha muszáj, vetesd ki a bölcsességfogat, mert minél tovább vársz, annál jobban eldurvulhat a helyzet. Nekem szájsebészeti mûtétem volt a terhesség alatt, egyszerre két bölcsességfogat távolítottak el, mert nyomták az állkapcsot, nem tudtam kinyitni a szám. Az orvosom mondta, hogy a test produkál néhány védekezõ reakciót a terhesség folyamán (mindenféle apróbb csomó, vagy gyulladás szokatlan helyeken) mert így próbál fellépni az "idegen test" (baba) ellen, amirõl nem tudja hogy mi az. Nem mindenkinél van gond, de a többség elszenved valami kellemetlen tünetet a 9 hónap alatt.
Szerintem is csináltasd meg, érzéstelenítéssel nem fáj. Normális, hogy megfájdult, nekem az utolsó a terhességtõl nõtt ki. Jó babavárást!
Szerintem minél hamarabb menj orvoshoz.Nekem a terhesség 7.-dik hónapjában kezdett fájni a fogam, és annyira begyulladt, hogy három injekciót kaptam, de nem használt semmit.Így húzták ki! Inkább szülök még pár gyereket, minthogy mégegy ilyen foghúzást el kelljen viselnem.

Terhesség alatt előfordul, hogy fáj a hüvely?

24hetes kismama vagyok!Néha előfordul,hogy fájni kezd de nem tart sokáig vagy bele nyíllal a fájdalom!Ma együtt voltam a párommal és szeretkezés után elkezdett fájni és nagyon fájt egész délelőt!Most is fáj de már nem annyira!Ha ülők akkor sokkal jobb volt de ha felálltam akkor nagyon fájt!Lehet,hogy a szeretkezés volt az oka vagy ilyen előfordul?

Legjobb válasz: Ilyet én is éreztem a terhesség alatt (szeretkezéstõl függetlenül). Lehet, hogy a baba nyom valami ideget és azért szúr, vagy ahogy a méh tágul kisugárzik a fájdalom a hüvelybe. A terhesség elõrehaladtával ez egyre többször elõfordulhat.

Ilyet én is éreztem a terhesség alatt (szeretkezéstõl függetlenül). Lehet, hogy a baba nyom valami ideget és azért szúr, vagy ahogy a méh tágul kisugárzik a fájdalom a hüvelybe. A terhesség elõrehaladtával ez egyre többször elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
szia! ne aggódj, hasonlókat érzek a 18. héten. sokszor fel is visítok, mert olyan hirtelen jön és olyan éles, nyilalló fájdalom, mintha kést dugdosnának.. mondjuk én spec. el vagyok tiltva a "szerelmi élettõl", de látod enélkül is elõfordul. boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nem aggódok akkor!Akkor úgy néz ki, hogy nekünk kerülni kell a szexet?Nem szeretném ha valami baj lenne!
Nekem hasonlóan fáj a huvelyem de én még csak 4_5 hetes terhes vagyok.Olyan érzés mintha izomlázam lenne odalen.Mitol lehet ez?

13 hetes terhes vagyok és terhességem kezdete óta fáj a hasam, bélgörcseim vannak, néha hasmenésem. Szerintetek ez normális? Elmúlhat ez később a terhesség folyamán? Volt olyan köztetek, akinek hasonló tünetei voltak a terhessége alatt?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is sokat volt haspuffadásom, szélgörcsöm, és néha hasmenésem kb. a 18. hétig....utána elmúlt. Mostanában megint éreztem párszor, nem tudom mi hozza elõ. Nekem rendellenes epehólyag mûködésem van, és terhesség nélkül is voltak ilyen problémáim, de bevallom néha nagyon íjjesztõ és kellemetlen.Azt vettem észre h a terhességgel, minden alapproblémánk csak rosszabb lesz, de sztem ha megszülünk vissza álla rend....én anaflatot vettem be ez, erõsebb mint az espumisan az néha segített.

Szia! Nekem is sokat volt haspuffadásom, szélgörcsöm, és néha hasmenésem kb. a 18. hétig....utána elmúlt. Mostanában megint éreztem párszor, nem tudom mi hozza elõ. Nekem rendellenes epehólyag mûködésem van, és terhesség nélkül is voltak ilyen problémáim, de bevallom néha nagyon íjjesztõ és kellemetlen.Azt vettem észre h a terhességgel, minden alapproblémánk csak rosszabb lesz, de sztem ha megszülünk vissza álla rend....én anaflatot vettem be ez, erõsebb mint az espumisan az néha segített.
Nekem ugyan hasmenésem nincs, de nekem is nagyon fel vannak fújódva a beleim és rengeteget pukizok :( remélem mihamarabb megszûnik. 11h
Nekem a magnéziumtól és néha szimplán a magzatmozgástól is volt hasmenésem. Puffadást egyébként sokszor a tej vagy a magas keményítõ tartalmú ételek okoznak, próbáld magad megfigyelni, tapasztalsz-e ilyesmi összefüggést.
Nekem is folyamatos hasmenésem volt, puffadás stb. A 17. héten annyira fájtak a beleim, hogy 4 napig meg sem tudtam mozdulni. Iszonyú pánik tört rám, azt hittem, hogy a babákkal van valami gond, az egész jobboldalam fájt...az orvos elmagyarázta, hogy a beleimet kicsit megviseli a terhesség, ráadásul az ikrek miatt gyorsabban nõ a méhem stb. Pár napja egész jól vagyok (19 hetes vagyok), már hasmenésem sincs... Most Lefax-ot szedek, napi egyet vagy kettõt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, remélem, pár héten belül jobb lesz az állapotom, mert enni is keveset tudok az állandó hasfájás miatt.
Szia! Én s csodálkoztam, mikor ilyen tüneteket produkáltam, annak ellenére, hogy az aranyérrel meg a székrekedéssel ijesztgettek. Nekem a terhesvitamin (Gravida) volt a bûnös, puffasztott nagyon, meg állandóan égett a gyomrom az elsõ pillanattól kezdve. Váltottam Hipp kismama vitaminra, az ivólés és nagyon finom is. Nekem bevált, rendezte a panaszaimat. Egyébként a puffadásra nagyon sokan panaszkodnak, meg sokan szednek rá Espumizan gyöngyöt. Kolléganõm 36 héttõl kezdve orvosi utasításra 6-8 szemet is szedett. Én hébe hóba kapdostam, de különösebb hatást nem tapasztaltam.

Normális szoptatás alatt, hogy fáj a csuklóm? Terhesség alatt zsibbadtak a kezeim.

Legjobb válasz: Terhesség alatt normális a végtagok "nehézérzése". Mondjuk nemhiszem, hogy a csukló-fájása összefüggene a szoptatással. Valószínûleg megeröltetted.

Terhesség alatt normális a végtagok "nehézérzése". Mondjuk nemhiszem, hogy a csukló-fájása összefüggene a szoptatással. Valószínûleg megeröltetted.
A kérdező hozzászólása: Arra gondoltam, hogy annyit zsibbadt, hogy ráment az izületeimre. Nem erõltettem meg.
Lehet, hogy ínhüvelygyulladásod van. Bár az nem csak szoptatáskor fáj, de függ attól, hogy hogyan szoptatod a picit, mármint, hogy hogy tartod. Nekem is zsibbadtak a kezeim a terhesség alatt, de a csuklófájás csak a baba emelgetése tartása után jött ki.

14 hetes terhes vagyok és kb.2 hete minden nap fáj a fejem. Szerintetek ez normális? Van esetleg olyan köztetek, akinek szintén sokat fájt a feje a terhesség alatt? Elmúlhat ez valamikor?

Legjobb válasz: nekem állandó tompa fejfájásom volt az 5. héttõl kb a 28. hétig. terhességi tünet ez is, tehát ilyen értelemben normális, elõfordul, de ettõl még korántsem kellemes. amikor nõgyógyásznak, védõnõnek említettem,a kkor csak a a gyógyszeres csillapításra adtak javaslatokat (panadolt, magát az okot nem tudták, így megszüntetni se nagyon lehet, csak elnyomni). nem volt kibírhatatlanul erõs, ezért sosem vettem be gyógyszert rá. röpke 5 hónap után magától elmúlt :-).

nekem állandó tompa fejfájásom volt az 5. héttõl kb a 28. hétig. terhességi tünet ez is, tehát ilyen értelemben normális, elõfordul, de ettõl még korántsem kellemes. amikor nõgyógyásznak, védõnõnek említettem, a kkor csak a a gyógyszeres csillapításra adtak javaslatokat (panadolt, magát az okot nem tudták, így megszüntetni se nagyon lehet, csak elnyomni). nem volt kibírhatatlanul erõs, ezért sosem vettem be gyógyszert rá. röpke 5 hónap után magától elmúlt :-).
nekem kb. havonta 2 napig fáj, de akkor rettenetesen, olyan migrén-szerûen, most vagyok a 18. hétben. Terhesség elõtt szinte soha nem fájt a fejem, szóval ez egy tünetnek nevezhetõ (más úgyse nagyon volt) Doki, védõnõ nekem is csak a gyógyszert tudta ajánlani, okot nem nagyon.
Nekem eddig nem fájt, de ma már kénytelen voltam bevenni a 3. panadolt hajnal óta. Nem tudom idõ, vagy mi az oka, de fáj folyamatosan. Vérnyomást megmértem, az rendben van. 18 hkm
Nekem sokat a fájt a fejem, majd elmúlt, másnap elvetéltem...
ugyan így voltam sajnos. De utána kiderült hogy nem ittam eleget és amiatt volt.Ha napi 3-4 l folyadék lement akkor nem fájt a fejem.próbáld ki te is.
Én is 14 hetes vagyok, és mostanában nekem is szinte minden nap fáj a fejem.. :) Mondjuk én nem arra gondoltam, hogy a baba miatt, hanem inkább az idõjárás és a folyadékbevitel miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!