Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt e az (41 db)

Grapefruit kivonat használható terhesség alatt? Itt valaki ajánlotta gombára, de a tájékoztatón az áll, hogy terhesség alatt nem ajánlott. Vírusos szemölcsöm van, hatásos lenne rá, ihatok-e, és helyileg kezelhetem-e vele?

Legjobb válasz: Háááát remélem, hogy lehet, mert én a 20. héttõl használom. A bioboltban kérdeztem, hogy lehet -e, és a Celsus grépfruitmagcsepp kivonatot ajánlotta. Nem alkoholos. A tájékoztató füzetben benne volt, hogy kismamák is szedhetik. 3.600 Ft Ne ijesszetek meg!!!! Miért ne lehetne szedni? Mostmár én is kiváncsi vagyok. 30. hetes kismama

Háááát remélem, hogy lehet, mert én a 20. héttõl használom. A bioboltban kérdeztem, hogy lehet -e, és a Celsus grépfruitmagcsepp kivonatot ajánlotta. Nem alkoholos. A tájékoztató füzetben benne volt, hogy kismamák is szedhetik. 3.600 Ft Ne ijesszetek meg!!!! Miért ne lehetne szedni? Mostmár én is kiváncsi vagyok. 30. hetes kismama
akkor lehet nekem az alkoholos fajtára mondták...én régebben szedtem, immunrendszererõsitõnek naon jó, de sajn a szemölcseimet nem vitte le.
Én is ugy tudom h terhesség alatt nem lehet. Én régebben probáltam szemölcsre, nekem sajn nem vált be.

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vag

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vagy havonta elegendő esetleg 2 dobozzal elhasználni? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vag

Tisztelt Doktor úr! Babát tervezünk férjemmel. Már van egy 2 éves kisfiam, akivel a terhességem alatt és után is, mindig elkaptam valamilyen fertőzést. Az lenne a kérdésem, hogy terhesség alatt folyamatosan lehetne-e használni a vitagyn c készítményt, vagy havonta elegendő esetleg 2 dobozzal elhasználni? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: A.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény folyamatos használata helyett inkább a havi rendszerességgel (havonta egy kúra) való alkalmazást tudom ajánlani az Ön számára. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Terhesség alatt mely gyógyszerek ártanak a magzatnak? Főleg a Fluconazolra vagyok kiváncsi, hogy az árt e?

Legjobb válasz: A forgalomba lévõ több ezer gyógyszer közül száz alatt van azoknak a száma ami igazoltan magzatkárosító hatású. Ez nem jelenti azt, hogy az összes többit nyugodtan lehet szedni, csak a gyógyszerek zömét nem vizsgálták ebbõl a szempontból. (ezért van az a betegtájékoztatóban, hogy ha terhes akkor kérje ki orvosa véleményét) A terhesség elsõ harmadában illik óvatosan bánni a gyógyszerekkel, orvosi javaslat nélkül semmit.

A forgalomba lévõ több ezer gyógyszer közül száz alatt van azoknak a száma ami igazoltan magzatkárosító hatású. Ez nem jelenti azt, hogy az összes többit nyugodtan lehet szedni, csak a gyógyszerek zömét nem vizsgálták ebbõl a szempontból. (ezért van az a betegtájékoztatóban, hogy ha terhes akkor kérje ki orvosa véleményét) A terhesség elsõ harmadában illik óvatosan bánni a gyógyszerekkel, orvosi javaslat nélkül semmit.

Terhesség alatt szabad e használni az ezust koloidotés az Aloe First mandulagyulladásra?

10 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Az aloe firt jó,sõt még mást is szedhetsz belõle terhesség alatt.A másikat nem tom.

Az aloe firt jó, sõt még mást is szedhetsz belõle terhesség alatt.A másikat nem tom.
Pont ezt akartam írni:) Az aloe-t nyugodtan, az ezüstkolloidot nem tudom
Szia! a First mellé a propolisz tablettát is nyugodtan szedheted természtes antibiotikumként. A különféle gyulladásokra a halolaj is jó, ami még a babának is hasznos az agysejtek kialakulásához. Jobbulást!

Nyitott mehszaj van-e, vagy volt nektek terhesseg alatt? Hany hetesen kezdodott? Mit javasolt az orvos pihenesen kivul, szednetek keltett esetleg valami gyogyszert? Elore is koszonom a valaszokat.

Legjobb válasz: Utolsó vagyok. Egyébként annyi volt az elõnye a méhszáj kinyílásának, hogy 5 óra alatt megszületett a fiam, pedig 1. terhességem volt.

Utolsó vagyok. Egyébként annyi volt az elõnye a méhszáj kinyílásának, hogy 5 óra alatt megszületett a fiam, pedig 1. terhességem volt.
Szia! Én a 32.-36. hétig feküdtem kórházban emiatt (napi 4 injekciót kaptam, mert keményedett is a hasam), aztán kiengedtek, 38+3 voltam, mikor szültem. Vigyázni kell vele.
Nekem 29 hetesen írta a doki a kiskönyvembe hogy C 1100. http://209.85.129.132/search?q=cache:sca2cshQKi4J:www.kismam.. Meg sem említette, azóta is egyben vagyunk, 37 hetesen. Nyugalom!
Nekem a 16.héttõl 2100 az értékem4Ez a második terhességem, az elsõnél ez a 30. héten jelentkezett !40. héten szültem, és vajúdáskor alig akart nyílni tovább!
Nekem a 28. hettol nyitva volt a kulso es rovidult a mehnyak a 2. terhessewgem alatt. magneziumot szedtem, hogy ne kemenyedjek, de pihenni nem tudtam, mert a nagyobbik babam akkor volt 1 eves, raadasul 3 koltozesunk volt az utolso trimeszterben. Csak a 40. heten nyilt tovabb, 1222-re, majd 1333ra, tehat szinte kint logott a gyerek, de igy is ket nap mulva a doki inditotta be a szulest. az inditas es a gyerek felsirasa kozott alig ket ora telt el...
nekem még egyszer nem nézte a doki a méhszájamat. :( gondolom az UH-on is látszódott volna ha nyitva van. 30 hetes vagyok...
Utolsónak írom!Nem látszik uh-on a méhnyak!Ezt havonta szokta nézni a doki.Ha nincs orvosod, és nem jár ki a körzetedbe lévõ védõnõhöz doki, akkor menj el magán rendelésre, ott megnézik!Ezt jó néha megnézetni!
Ultrahangon tényleg nem látszik a méhszáj állapota viszont nekem is csak 29 hetesen nézte elõször a doki! 37 hetes kismama Boldog babavárást!
Nincs összefüggés! Nincs két egyforma terhesség, nemtõl függetlenül.
Egyáltalán nem mérvadó, hogy más ez, mint az elõzõ. Nekem is mindegyik terhességem más volt, 2 fiam, 2 lányom van a 4 különbözõ várandósságból :)
Nekem az elsõ fiú lett. Semmi panaszom nem volt, csak a végén égett a gyomrom. Most 19 hetes vagyok, minden tünetem jelentkezett: émelygés, fáradtság, orrdugulás, gyomorégés, és már a lábam is görcsöl. Mindenki azt mondta, hogy biztos lány. A 18 hetes uh-n azt mondták, hogy fiú. :) Szóval minden terhesség más.:) Viszont a hasam alakja ugyanúgy "fiús".Jó babázást!

Alkalmazható e az ezüstkolloid terhesség alatt?

Legjobb válasz: Szia! Az én kolloidomra rá van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott.

Szia! Az én kolloidomra rá van írva, hogy terhesség alatt nem ajánlott.
Terhesség alatt nem szabad bevenni.Én is abbahagytam, mert a neten olvastam valahol.23hetes
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.
Nem! Az enyémre is rá van írva, hogy terhesség alatt nem alkalmazható.
http://www.ezust-kolloid.com/cms/gyik_ezust.html Terhesség vagy szoptatás alatt szedhetõ-e? Igen. A javasolt mennyiséget nem szabad túllépni.

Van akinek nem is jön előtej a melléből a terhesség alatt? Ez összefügg azzal, hogy aztán szülés után lesz-e?

24 hetes vagyok, de semmit nem észleltem eddig.

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem volt elõtejem a terhesség alatt, és mikor megszültem, nehezen indult be a tejcim, szülés után 3-4 nappal, és ehhez képest 2 és fél éves koráig szopizott a kislányom :-)

Szia! Nekem nem volt elõtejem a terhesség alatt, és mikor megszültem, nehezen indult be a tejcim, szülés után 3-4 nappal, és ehhez képest 2 és fél éves koráig szopizott a kislányom :-)
Nincs összefüggés a terhesség alatt elõforduló elõtej megjelenése és a szülés utáni tejmegindulás között. Az a ritkább, ha valakinek csordogál az elõteje már a babavárás során is. Ne aggódj!
Szia! Nekem eggyik gyermekemnél sem volt a terhesség alatt elötejem , és szülés után rendesen szoptatni tudtam.

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e a menstruáció terhesség alatt. Most lennék 19-20 hónapos, még nem tudom, hogy az vagyok-e. Gyakori pisilési inger, hányás, hányinger, szédülés van úgy jó 2 hete körülbelül. Ha jobban be

Tisztelt Doktor Úr! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy lehetséges-e a menstruáció terhesség alatt. Most lennék 19-20 hónapos, még nem tudom, hogy az vagyok-e. Gyakori pisilési inger, hányás, hányinger, szédülés van úgy jó 2 hete körülbelül. Ha jobban belegondolok eddigi menstruációim 7-8 naposak voltak, mostanában illetve eddig 3x volt, mindig 3 napos volt esetleg utána volt még kevés barna színű. Lehetséges-e a terhesség vagy nem? Az együttlét után 2 héttel vettem tesztet (2db van benne), lett egy olyanom, amin a második csíkot lehet látni de nem erős, és a másikon is, de az nagyon halvány. Megijedtem, hisz nem tervezett baba volt, vettem még egy tesztet később, azon negatív volt. Aztán lassan elfelejtettem a gondolatot ugyanis megjött a havim, nem foglalkoztam vele, csak a rosszullétemre mondták páran, hogy nem lehet-e hogy terhes vagyok. Önnek mi a véleménye? Megbarátkoztam a gondolattal, nem lenne rossz, ha az lennék. Üdvözlettel: Edina

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vérzés a várandósság alatt is előfordulhat. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok ennek tisztázására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vérzés a várandósság alatt is előfordulhat. Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok ennek tisztázására. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!