Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt a fogászati vizsgálat kezelés (1 db)

Terhesség alatt kötelező a fogászati vizsgálat+kezelés?

Tudom, hogy fontos a fogak romlása miatt, de kötelezhetik is rá a kismamát, vagy csak ajánlott?

Legjobb válasz: Igen, legalább egy fogászati vizsgálatra el kell menni, és a fogorvosnak is be kell írnia, pecsételnie a kiskönyvbe.

Igen, legalább egy fogászati vizsgálatra el kell menni, és a fogorvosnak is be kell írnia, pecsételnie a kiskönyvbe.
Szia! Én pont a múlt héten voltam, és nekem nem pecsételtek a könyvembe, így nyoma sincs annak, hogy voltam! Persze még egyszer mennem kell egy kis lyuk miatt, de nem hiszem, hogy akkor is pecsételnének bele. Az az igazság, hogy az asszisztensnõ alig igazodott ki kiskönyvön, pedig nem egy bonyolult dolog. Úgy tûnik, errefelé nem sok kismama járhat fogászatra! Szerintem a saját érdekedbe ajánlott! Minden jót: 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy meg kell jelenni a fogorvosnál, de mondhatok nemet ha kezelni akarják az egyik fogamat ugye? Betegesen félek a fogorvostól és inkább szülés után mennék el (2 lyukas fogam van) rendberakatni, mert annyira stresszelek tõle, hogy félek nehogy ártsak vele a babámnak...
Nem kötelezõ. Én már a 39. hétben járok, van központi+körzeti védõnõm is, és egyik sem utalt be a fogászatra, még csak fel sem jött, pediga aztán van vizsgálat bõven. Szerintem városa válogatja.
Szia! Nem kötelezõ, de ajánlott.Érdemes betömetni a két lyukas fogad, mert terhesség alatt gyorsabban romlanak. Én rendszeresen jártam a terhességem elõtt is fogászatra még is 6 fogam kezdett a ínysorvadásom miatt ami megint terhesség miatt van kilyukadni a nyakcsatornánál. Sõt egyiket a tömés ellenére ki is kellett húzni. Nehogy úgy járj, hogy begyullad, mert az sokkal rosszabb, mintha most rendberakatod. Injectiót kaphatsz a kicsinek semmi baja nem lesz tõle. "9 hetes kismama
Én a 25.héten utaztam haza külföldrõl, és akkor állították ki az itthoni terheskönyvemet is.Nekem akkor azt mondta a védõnõ, ha akarok elmegyek a fogorvoshoz, ha nem akarok nem megyek...Nem mentem...
Legalább 1X el kel menni, kell a pecsét, de a te érdeked, és hát ingyen is van. Hülyék lennénk nem kihasználni:-)
En kulfoldon vagyok, itt is automatikusan elkuldtek vizsgalatra. Amikor megtudtam hogy babam lesz es jeletkeztem az ellatasra, a no aki a rendeloben az adminisTraciot intezte kulon 3x elmondta, hogy semmilyen fogaszati beavatozast nem vegezhetnek rajtam, kizarolag tisztitast (en azt sem fogm mrgcsinaltati). Ha a fogadat tomtek vert sem dhatsz, nem hiszem hogy olyan semmiseg lenne. En nem hagynam!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik légzésfigyelőt választanátok?

A vezetékes angelcare-t,vagy a mobil Snuza-t? Első kisfiam nagyon ritkán aludt a kiságyba és félek,hogy a második babámmal is ugyanez lesz a helyzet. Ebben az esetben jobb választás lenne a Snuza gondolom. Csak nem tudom,hogy mennyire megbízható.

3

Hétvégéi tippelős? Nem, hét?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

13

Szombat reggeli tippelos! Van kedvetek? Het, nem?

Koszonom!!!! <[link]

10

Barátnőm a barátjával nagyon felelötlenek voltak. A fiu kétszer is elment barátnőmben. Mit csináljon? És esemény utánit javasoltam neki.

10

6+6 hetes terhes vagyok, négy elhalt terhességgel és egy spontán vetéléssel a hátam mögött.6 hetesen elkezdtem vérezni, kaptam rutascorbint, de tegnap piros vér jött. Megmaradhat a baba?

Kaptam 4 hetesen utrogestant,medrolt,clexanet,aspirin protectet.Félek,hogy a vérzés megint a terhességelhalás jele.Annyi bíztat,hogy a testhőm nem esett le, most is 37.3.Ez adhat reményt?Járt valaki így?

15

Akinek császára volt, mennyire fájt utána, milyen volt a felépülés?

20

Mikor és hogyan kérjek időpontot a dokihoz? 11 hetes vagyok

Privát orvoshoz szeretnék járni, de még nem voltam nála. Kedden és csütörtökön rendel, akkor lehet időpontot is kérni. Jövő pénteken leszek 12 hetes. Mikor hívjam fel és mit mondjak neki? Az oké, hogy időpontot szeretnék kérni xy vagyok. De azt is mondjam, hogy 12 hetes leszek pénteken? Mikor kell a genetikaira menni?

4

Volt köztetek olyan akinek kevesebb volt a magzatvíze? Hamarabb szült? Császármetszés eseten hamarabb inditották?

32 hetes vagyok

3

4-én reggel halvány pozit teszteltem, folyamatosan erősödik a csík, de még nem annyira erős, mint a kontroll csík. Meddig kell tesztelni minden nap? Vagy már feleslegesen tesztelgetek? Elhihetem, hogy kisbabát várok? Már 1 éve vártunk Rá!

11

Mire való ez a viselkedés?

Párommal nem terveztük a babát, de mégis úgy döntöttünk, hogy megtartjuk. Összeköltüztünk, jól elvagyunk.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!