Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt Génia (3 db)

Volt olyan kismami aki a terhesség alatt génia 92 hüvelykúpot "szedett"?

Nincs panaszom szerencsére,csak megjött a citológia eredményem,ami p2,de gyulladás van,és azt mondta a doki hogy ezt a kúpot használjam.10db-os,viszont a tájékoztatóban úgy van,hogy az els? 3-4napban,minden este 1db,utána lév? 3-4napban már csak minden másnap1.Akkor hogyis van ez?Így?Vagy inkább folyamatosan használjam 10napig minden este?

Legjobb válasz: 13hetes kismama

A kérdező hozzászólása: 13hetes kismama
Én használtam állapotosan is. Úgy csináld, ahogy a használati utasításban le van írva! Azért kell ritkítani, mert 3-4 napi használat után már elég savas lesz a hüvelyed, és a következõkben már csak "emlékeztetni" kell, meg hagyni hogy dolgozzon és visszaálljon a rendes flórád.

Génia 92 kúp biztonsággal alkalmazható a terhesség alatt? Vagy nektek melyik hüvelyi ph kúp/krém vált be?

Legjobb válasz: Én intim segítséget és a hozzá kapható mosakodó habot használtam mind2 terhességemnél és azóta is folyamatosan.. a gél csak akkor kell ha valammi gond van..

Én intim segítséget és a hozzá kapható mosakodó habot használtam mind2 terhességemnél és azóta is folyamatosan.. a gél csak akkor kell ha valammi gond van..
A kérdező hozzászólása: Igen azt en is hasznalom:) viszont gomba miatti utokezeleskent alkalmaznek kupot is.
Lactofeel...drága, de jó!

Terhesség alatt lehet Génia hüvelykúpot használni?

Legjobb válasz: Orvosi javaslatra igen!

Orvosi javaslatra igen!
Csak abban az esetben, ha orvos kifejezetten elõírta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!