Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt 37 (12 db)

Ha a hőm 37-37, 1 a menses ideén és utána is mennyi a valószínűsége, h összejött a baba? Hogy emlékeztek vissza, nektek mik voltak a terhesség tünetei? És a hőnek elvileg a terhesség alatt végig fennt kell maradnia?

Babát tervezünk. (Ovulációm is volt 3.-án)A mensesem nem jött meg, de el?fordult már, h késett. Várom válaszaitokat. Suzzy

Legjobb válasz: szia A mensi kimaradása elött nekem ami feltünt hogy sokat járok pisilni fáj a cicim utánna olyan most jött meg érzésem volt és feszûlget a hasam persze kicsit késöbb már jöttek a rosszúllétek.A hõm van amikor napközbe 36,9 és néha 37,4 ig felmegy de átlagba 37.2 szokott lenni

szia A mensi kimaradása elött nekem ami feltünt hogy sokat járok pisilni fáj a cicim utánna olyan most jött meg érzésem volt és feszûlget a hasam persze kicsit késöbb már jöttek a rosszúllétek.A hõm van amikor napközbe 36, 9 és néha 37, 4 ig felmegy de átlagba 37.2 szokott lenni
atol még sajson megjöhet a menzi hogy magas a hõ.

Az normális terhesség alatt hogy 37, 8 a hőm, erős fájdalmat érzek alul a hasamban, szédülök, vérzik az ínyem és nem tudok sokáig ülni? Kb 4 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk,és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37,6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?

A kérdező hozzászólása: Nem tudom mi a normális, elsõ baba lenne, de még csak sejtés, hiszen orvos még nem látott.de direkt csináltuk, és ezért gondolom hogy az vagyok...eddig a hõm normálisnak mondható volt, 37, 6 fölé nem ment.37, 6 is csak tegnap este volt mikor elsõnek rosszul lettem.a derekam is fáj kicsit, meg az izmaim.és nagyon fáradtnak érzem magam...valahogy az az érzésem hogy baj van.elmenjek a sürgõsségire, vagy várjam meg a holnapot?
Hát én ugyan csak 6 hetes vagyok, de nekem nem ment ilyen magasra a hõm! Már a 37, 6 is láznak számít, sztem menj dokihoz!!! Ettõl persze még lehetsz terhes, de fõleg ezért kellene, hogy orvos is lásson!!! Drukkolok, hogy ne legyen gáz! Megírod majd?
A kérdező hozzászólása: igen, megírom, de akkor megyek hûtõfürdõre, aztán doki
A kérdező hozzászólása: elmentem ide a helyi ügyeletre, és hazaküldtek, hogy menjek vissza holnap reggel.és addig igyak sok folyadékot, meg hûtõfürdõzzek, be sem engedtek a rendelõbe, kint a folyosón vizsgálat nélkül mondták ezt.én meg tökre szarul vagyok, és szédülök.ennyit az ügyeletekrõl.2 perc alatt lerendeztek:(
Csak ma olvastam a válaszodat! Hát ez durva, fõleg azért, mert kismama vagy! Ezek az orvosok néha olyan kretének tudnak lenni, ilyenkor vajon mit szólnának, ha az ember jól beolvasna nekik??? Amúgy jobban vagy már? Nõdoki látott? Ja, a másik véglet velem történt, én a fogam miatt mentem ügyeletre (csak simára, mert akkor nem volt fogorvosi), mondtam hogy mi a gondom, meg hogy kismami vagyok és még a fenekemet is kinyalták! Aztán másnap a fogászaton (sztk) uez, bezzeg a magándokim nem fogadott!!! Pedig õ cseszte el a fogamat és mondta a párom, hogy terhes vagyok, meg minden, de nem hatotta meg... Remélem gyorsan gyógyulsz, mert a bébinek is jobb egy fitt Anyuka! :-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod, mára kicsit jobban vagyok, de van egy olyan tippem hogy az elevittõl van...mert csak az óta vannak bajok mióta elkezdtem.ma abba hagyom és meglátjuk....elég érzékeny vagyok ilyesmire...a dokiról lekéstem, de szerdán megyek...meglátjuk...köszi a tapasztalataidat, kicsit idegesítõ ez a helyzet, hogy ha baj van sem számíthatsz az orvosokra.pedig ez a dolguk.
Nem baj egyáltalán. Ha a teszt pozitív, akkor kisbabát vársz. Gratulálok! :) )
Nem baj, én is 36.8-cal voltam terhes. Ha a teszted pozitív, akkor igen, ott a baba! Nyugi!
A kérdező hozzászólása: köszönöm. Azóta már 37 ill. 37.1-eket mérek.:)
Jaj de jó! Nagyon drukkolok! Írj majd késõbb is, hogy minden rendben van-e. Vigyázz magadra! Második voltam.
A kérdező hozzászólása: :) de jó visszaolvasni, de a hideg végigfutott rajtam. Azóta már 1 éves a lányom.:)


Voltmár valakinek terhessége alatt a hüvelykenetében klebsiella pneumoniae baktérium? Holnap megyek a dokihoz, nagyon félek.37 hetes kismama. Várom a válaszokat!

Legjobb válasz: Az enyémben talált a doki valamit de nem tudom az milyen baktérium volt, írt fel hüvelytablettát és antibiotikumot, és is nagyon megilyedtem de a védõnõm megnyugtatott, hogy lényegében ez a kenetvétel egy óvintézkedés a baba érdekében mivel a hüvely nem a leg sterilebb hely van benne baktérium elég sok kismamánál, amit azonnal lehet kezelni antibiotikummal így nem lesz gond a szülésnél, a baba nem fertõzõdik meg, nyugi biztos neked is ír fel valamit a doki, 37 hetes kismama:)

Az enyémben talált a doki valamit de nem tudom az milyen baktérium volt, írt fel hüvelytablettát és antibiotikumot, és is nagyon megilyedtem de a védõnõm megnyugtatott, hogy lényegében ez a kenetvétel egy óvintézkedés a baba érdekében mivel a hüvely nem a leg sterilebb hely van benne baktérium elég sok kismamánál, amit azonnal lehet kezelni antibiotikummal így nem lesz gond a szülésnél, a baba nem fertõzõdik meg, nyugi biztos neked is ír fel valamit a doki, 37 hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Milyen antibiotikumot írtak fel neked????
augmentint

Ha Terhesség alatt 37C-37, 6C a hőm, mert elkaptam egy hasmenéses vírust mit tegyek? (22 hét)

sokat fekszem, és rubophent vettem be, de félek a babó miatt...

Legjobb válasz: Szerintem nem lesz semmi baja a babádnak! Igyál sok folyadékot!A hõemelkedés nem lehet, hogy a terhesség velejárója? Ha biztosat szeretnél tudni menj el orvoshoz, ott meg fognak nyugtatni! Jobbulást kívánok!

Szerintem nem lesz semmi baja a babádnak! Igyál sok folyadékot!A hõemelkedés nem lehet, hogy a terhesség velejárója? Ha biztosat szeretnél tudni menj el orvoshoz, ott meg fognak nyugtatni! Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: nem a terhességtõl van hõemelkedésem, mert éreztem amikor elindult fölfelé, és elsõ mérésnél még csak 36C volt, én is meglepõdtem. elég levertnek érzem magam
Én is elkaptam egy vírusos hasmenéses fertõzést 11 hetesen, akkor én nem vettem be lázcsillapítót, csak hidegborogatást tettem a csuklóimra, meg a tarkómra, levitte a hõmet .Igyál nagyon sok folyadékot, hogy pótold az elvesztett folyadékmennyiséget és hogy mielõbb megszabadulj a vírustól!Persze ha a lázad 38 fölé menne, akkor a vizes borogatás valószínûleg már kevés lenne, akkor próbáld meg a hûtõ fürdõt vagy a lázcsillapítót.nagyon fontos, hogy ne maradjon tartósan 38 fok felett a hõmérsékleted!
Én is bacis lettem pár napja. Nekem 37, 5-ig ment fel, de be nem mertem volna bevenni semmit! Fõleg nem rubophent. Igaz nagyon változó, hogy hol mit ajánlanak. Van ahol a panadolt, van ahol az algopirynt! Aztán úgy döntöttem, hogy felhívom az ügyeletet. Ott azt mondták, hogy algopiryn, de csak ha már 38, 5-ig is felmegy. Addig ne. Nem jó a tartósan magas láz, így egy gyógyszer bevétele sokkal kisebb veszélyekkel jár, mintha lázas maradsz! Még azt is mondták, hogy vegyek egy hûsítõ fürdõt. Hátha leviszi. Képzeld! Elõször is borzasztóan jól esett a langyos, szinte hideg fürdõ (még én is meglepõdtem), és levitte teljesen 36, 6-ig. Aztán utána sem ment fel 37 fölé. Szóval nekem ez bejött. Szerintem a 37, 6 még nem vészes! Van, akinek a terhessége alatt szinte majdnem ennyi a hõje! 25 hetes kismami
Például nekem alapból 37 a hõm a terhesség óta. És a 37, 5-38 még csak hõemelkedés. Én sem vettem volna be semmit, de ha rosszul érzed magad, akkor inkább hívd fel az orvost és kérdezd meg tõle. De azért ne parázz be, mert egy szem gyógyszer nem fog semmi bajt csinálni, de inkább egy szakértõ mondja meg, hogy mit vegyél be, és mit ne.

37 hetesek vagyunk. Barna szemölcsszerű (csak szerű és nem szemölcs) pöttyök jelentek meg a nyakamon és a mellemen, ill. már a hasamon is van kettő, mi lehet? Normális terhesség alatt vagy baj lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem nem csak barna, piros is van. A terhesség hozta elõ több más bõrhibával együtt:( Nem jelent bajt, állítólag szülés után majd elmúlnak (nekem legalábbis ezt mondták). Hát, kíváncsi leszek rá...!

Szia! Nekem nem csak barna, piros is van. A terhesség hozta elõ több más bõrhibával együtt:( Nem jelent bajt, állítólag szülés után majd elmúlnak (nekem legalábbis ezt mondták). Hát, kíváncsi leszek rá...!

37-38hetes kismamák hogy vagytok? Mennyit hiztatok a terhesség alatt? Ha tudtok képet is küldjetek!

Legjobb válasz: Szia! Teljesen jól vagyok! Nem vizesedem meg semmi, persze néha jóslózok... 56 kgról indultam és 6,5 kilót híztam, a súlyom stagnál...

Szia! Teljesen jól vagyok! Nem vizesedem meg semmi, persze néha jóslózok... 56 kgról indultam és 6, 5 kilót híztam, a súlyom stagnál...
szia! 36 hetes vagyok, és teljesen jól. nem vizesedem, 4, 5 kilót híztam (vékony voltam, 55kg-ról indultam, most vagyok pontosan 59, 4 kg.) szóval ahhoz képest, hogy sokan meséltek a harmadik trimeszter nehézségeirõl (vizesedés, nem alvás, stb.) rám egyik sem vonatkozik, nem vizesedem, és éjjel is tökéletesen alszom, mint egy mormota. És te kedves kérdezõ?
ja azt nem írtam, hogy 38 hetes vagyok. Te kérdezõ??????
ma töltöttem be a 38 hetet. 7 kilót híztam eddig összvissz, a lábam nekem sem vizesedik, bár a kezeim be vannak pár napja dagadva. nekem egy hatalmas bajom van hogy a májamhoz fészkelte be a lábait, és iszonyat fájdalmat okoz vele nekem szóval nem bánnám ha elindulna kicsit hamarabb :D
A kérdező hozzászólása: Szombaton leszek 38hetes. 8kg-ot hiztam. Semmi bajom nincs csak sûrûn kell pisilni és már nagyon nehéz a hasam...

Terhesség alatt normális ha délelőtt a hőm 36.2 és délután/este 37.2? Nem kellene folyamatosan magasnak lennie?

Legjobb válasz: nem kell.én nem vagyok terhes,délután mégis magasabb néha a testhõm

nem kell.én nem vagyok terhes, délután mégis magasabb néha a testhõm
Nem, nem kell! Terhes és nem terhes állapotban is normális a napközbeni ingadozás.

Terhesség alatt hány fokos testhőmérsékletnél ajánlott már lázcsillapítót bevenni? 37, 5-nél kell?

Legjobb válasz: Az még nem láz csak hõemelkedés. 38,5-nél. Az orvos megmondja mit tegyél. Hívd fel ha emelkedik. Panadolt javasolok, azt lehet.

Az még nem láz csak hõemelkedés. 38, 5-nél. Az orvos megmondja mit tegyél. Hívd fel ha emelkedik. Panadolt javasolok, azt lehet.
hát, nekem már 37 foknál mondták, de én nagyon hajlamos vagyok a téli megfázára, egész télen szörcsögök, és gyógyszert nem akar adni az orvos. Paracetamolt mondta, hogy kapjak be, ha felmegy a hõm. Alapjáraton 36, 4-6 fok
Épp tegnap hívtam fel emiatt az orvosomat. Azt mondta, 38 fölött már többet árt a magas hõ, mint a gyógyszer esetleges mellékhatásai. Hozzáteszem, hogy én nem lázasodom könnyen, de ha hajlamos vagy arra, hogy gyorsan fölmenjen a lázad, akkor szerintem kicsit hamarabb is lehet. Ja, és paracetamolt. 33 km
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!

37. hetes pocakos vagyok, már 3x volt gombás fertőzésem terhesség alatt, amit kezeltettem is, de mondta a dokim hogy használjak intim mosakodó gélt. Melyik a legjobb?

Láttam egy csomó fajtát a boltban, egy pár alkalommal már használtam a latacidot, van amelyik jobban beválik?

Legjobb válasz: Szia.Szerintem a Lactacid a legjobb én azt használom és még eddig mindíg megusztam a gombát.A harmadikat várom.

Szia.Szerintem a Lactacid a legjobb én azt használom és még eddig mindíg megusztam a gombát.A harmadikat várom.
Nekem a Lactacyd vált be, torlokendoben is. Probáltam mást is, de vagy parfumozott (az sem biztos, hogy használ a gomba ellen), vagy irritált.Szoval évek óta Lactacid.
szia én is végig szenvedtem a gombával én kb 3 hetente PEVARYL G kúpot használtam és mielõtt még mondanád hogy biztos ártottam a babának velel és elõbb zsületett meg, nem ez tévedés mind a két lányommal 6 napot vittem rá a nagyobbikknál még a szülés elõtt is használtam mert egyszerûen nem tudtam megszabadulni a gombától, szerintem még neked is belefér egy kúra, recept nélkül lehet venni a gyógyszertárban és nagyon jó, gyógynövényes ezértnem olyan drasztikus
A kérdező hozzászólása: Kösz lányok, lactacid lesz, de mellé még az orvos írt ki kúpot is! pusza


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!