Találatok a következő kifejezésre: Terhesség alatt, mellé (59 db)

A terhesség alatt a mell megnő, terhesség után ez mennyiben marad meg? Terhesség alatt használjak melltartót vagy inkább jobb ha nem?

Legjobb válasz: Terhesség alatt nem feltétlenül szükséges, inkább a szoptatás alatt, mert akkor elég súlyossá válnak, és a hirtelen terhelést sokaknál nem bírják ki a szalagok, és ettõl meglóg a mell.

Terhesség alatt nem feltétlenül szükséges, inkább a szoptatás alatt, mert akkor elég súlyossá válnak, és a hirtelen terhelést sokaknál nem bírják ki a szalagok, és ettõl meglóg a mell.
Nekem mindegyik terhességem után visszaalakult a mellem az elözö méretre. A terhesség alatt viszont feltétlen kell jó terhesmelltartó, mert a megnövekedett súly miatt tönkremegy enélkül.
Nekem rögtön 5 hetes terhesen nõtt 3 méretet az amúgy sem kis méretû mellem. Végig hordtam melltartót, és még egész jól állnak. Ha nem hordom, már biztos megnyúlt volna. A szoptatás gondolom rátesz még egy lapáttal, és csak reménykedni tudok, hogy majd visszamegy a mérete.
Nekem szülés után, amikor az eredeti súlyomra visszafogytam, visszaállt a régi méretre és az alakjával is egészen elégedett voltam. Most újra terhes vagyok és újból megnõtt, és ugyanúgy lóg, remélem utána megint "visszaalakul". Melltartót mindenképpen hordj, hogy ne ereszkedjen meg nagyon a kinyúlt bõr, kenegesd testápolóval, vagy mellápolóval. Nekem sem kényelmes, de hát inkább, mint két aszott rongylabda...
Nekem alapjában kicsik a melleim. Terhesség és szoptatás alatt megnõttek kicsit, úgy egy méretet, de azért én már elégedett voltam. Melltartót term-en hordtam. Aztán elapadt a tej. A cicim, úgy tûnik, kisebb, mint volt. :O( Persze, nem a mérete lett kisebb, egyszerûen csak vesztett a rugalmasságából, és persze, h. másképp néz ki.

Aszimmetrikus mellek terhesség alatt is?

Sajnos eleve kisebb volt a bal mellem, mint ajobb. Kb. 1 kosárméretnyire saccoltam. Most a terhességem 1. trimeszterében járok, és vmennyit n?ttek a melleim. De azt tapasztalom, hogy a bal továbbra sem akar n?ni, vagy csak nagyon picit, mivel a jobb láthatóan duzzad, a bal növekedése továbbra is elmarad. Szerintetek mi lehet ennek oka, nem fogja utólérni a terhesség alatt egyik a másikat? Találkoztatok már hasonlóval? Nem tudom mit tegyek, a mellpumpa nagyon drága, az olcsóbb változat meg nem tudom, hazsnál -e.

Legjobb válasz: A melleid nõni fognak önmagukhoz képest a terhesség alatt, de az aszimmetria, ami alapból megvolt (egyébként mindenkinek van!!), az nem fog jelentõsen változni. Szoptatás alatt is mókás, amikor az egyikbõl kiette a bébi, a másik meg dugig van... :o) Mi az a mellpumpa? Mellszívóra gondolsz? Terhesség alatt nincs még rá szükség.

A melleid nõni fognak önmagukhoz képest a terhesség alatt, de az aszimmetria, ami alapból megvolt (egyébként mindenkinek van!!), az nem fog jelentõsen változni. Szoptatás alatt is mókás, amikor az egyikbõl kiette a bébi, a másik meg dugig van... :o) Mi az a mellpumpa? Mellszívóra gondolsz? Terhesség alatt nincs még rá szükség.
A kérdező hozzászólása: Bejelöltem! Kíváncsian várom az elsõ kezelést! Remélem nem lesz túl drága, bár ha az enyém kiegyenlítené, csomó hálapénzt adnék neki érte! :D De elõre nehezemre esne sokat leperkálni, fõleg, ha nem biztos az eredmény.. Mikor tervezel menni, kb. 1 hét vagy sokkal késõbb?
igen, igen, várd meg a terhesség végét és a szoptatást is, mert valahol így indítják be a szülést h a mellet stimulálják.....addigra majd tudunk tapasztalatot cserélni is....:) ...jó babavárást!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Persze, használata elõtt mindenképpen rá akartam kérdezni a védénõnél, de amúgy még az elsõ trimeszterben járok.
Sok szerencsét a mellnöveléshez! Csak arra figyelj kérlek, hogy a mell túlzott stimulálása olyan hormonváltozást idéz elõ, ami fõként a terhesség vége felé beindíthatja szülést. Gondolom koraszülést Te sem szeretnél. Mindenképp kérdezz utána használat elõtt!
A kérdező hozzászólása: Én is olyanra gondoltam, mint az utolsó, az kézi. Csak nem tudom, hazsnál -e, és terhesség alatt lehet -e?
Köszönöm a tájékoztatást. Hát lehet hogy nem vagyok annyira felvilágosult, mint amennyire gondoltam... :o) Viszont ha ez mûködne, szerintem már hallottam volna róla...
A kérdező hozzászólása: Köszi, közben és is megtaláltam. :) Privátban cserélhetnénk emilcímet? Nagyon érdekelne majd a tapasztalatod, ha ellátogatsz hozzá. Sajna én voltam már term. gyógyásznál, aki szörnyen a pénzemre hajtott, én nem is adtam be neki a derekam, biztosan nem gyógyító volt! KÍváncsi lettem nagyon, ez mûködik -e?!
Elsõ vagyok. Nekem vákuumos mellszívóm van, teljesen jól mûködik, annyi hogy a kezem is megizmosodott tõle, míg az elektromossal ezt meg lehet spórolni... Már a második gyerekemet szoptatom, és literszámra adtam le tejet mindkétszer, nem vettem észre, hogy a melleim méretén ez bármit is változtatott volna. Igaz, nekem kicsik (nagyon kicsik :o) Szerintem ez alkati kérdés, és nem igaz, hogy a szoptatástól lennének lógósabbak, lassan 3 éve szoptatok szünet nélkül, van aki meg nem szoptat, és a szülés után megereszkednek neki azonnal. Hormonok.
http://www.nana.hu/test-es-lelek/egeszseg/mellnoveles-bioene.. ebben benne van a neve és van egy honlapja is.....én lassan elmegyek hozzá, nemrég hagytam abba a szoptatást és még vártam h alakuljon a helyzet, azt nem tudom mennyiért "dolgozik", de biztató h már az apja is ezzel foglalkozott, állítólag alkalmanként képes 1-1, 5 cm-t növelni...ha ez igaz én rém boldog leszek!!!!
A kérdező hozzászólása: Vákuumos pumpára gondoltam, kézi is van, meg elektromos, ami elég drága... És a vélemények a fórumokban is megoszlanak róluk, van, akiknek nõtt tõle, van akik hiába szenvednek vele, mert napi 1 órát is kell akár pumpálni. :( 2., annak a csávónak a linkje engem is érdekelne. A mûtéttõl én is ódzkodom.
2. a mellpumpától kicsit óckodom, olvastam h a kézi kvázi semmire nem jó, az elekrtomos meg iszonyat drága és sok jót arról sem hallottam
hasonló problémával küzdök én is, eleve kisebb volt a jobb mellem mindig, de 17 hónapnyi szoptatás után már rettentõen látszik, nagyobb a különbség mint a terhesség elõtt jóval....elég elkeserítõ a helyzet, hallottam olyanról akinek meg kell kellett mûttetni miután nem szoptatott mert akkora volt a különbség...... szerintem ez egy bizonyos fokú fejlõdési rendellenesség, legalábbis nálam.....én nézegettem interneten h van egy csávó aki állítólag bioenergiával ki tudja növeszteni a fejletlen testrészt, én majd hozzá szeretnék elmenni, vesztenivalóm nincs, nálam a mûtét a végsõ-végsõ dolog
A kérdező hozzászólása: Köszönöm midnenkinek a választ! Majd óvatos leszek akkor a pumpával, ha nem ajánlott terhesen, akkor kivárom a végét. :)

Van olyan koztetek akinek a terhesseg alatt nott a melle es utana az alakjat visszanyerte de maradt a nagyob mell?

Legjobb válasz: Nekem sokat nõtt a mellem terhesség alatt, 26 kilót szedtem fel, igaz elég vékony voltam. Már csak 9 kiló maradt, most 2.5 hónapos a babám, szoptatom, de a mellem nem lett kissebb.

Nekem sokat nõtt a mellem terhesség alatt, 26 kilót szedtem fel, igaz elég vékony voltam. Már csak 9 kiló maradt, most 2.5 hónapos a babám, szoptatom, de a mellem nem lett kissebb.
Hát sajnos a mell az csak addig nagyobb, legalábbis általában (biztos vannak szerencsések is :-)), amíg babát vársz vagy szoptatsz, mert a mirigyek megduzzadnak. Aztán sajna mikor már nincs benne tejcsi, akkor összeesnek kissé.Én két babát szoptattam, mindengyik után sajnos olyan laposka lett a mellem, de a harmadik terhességnél újra visszaduzzadt. Persze nyilván ez is el fog múlni, ha már nem szopik a baba. De állítólag (ezt még nem tapasztaltam), a lelapulás után még helyrejön valamennyire, bár állítólag ez alkati kérdés is.
Elõzõ vagyok.Most látom, hogy elõttem a szerencsésebb anyukák írtak! Remélem te is ilyen szerencsés leszel!!!
En vekony testalkatu vagyok, az elso babamat varva 25 kg-ot hiztam, a mellem formas 75B-rol 85D-re nott. Hatalmasnak tunt rajtam. A tejem nem indult be, szules utan rohantak le rolam a kilok, mire a fiam negy honapos lett 27-tel voltam kevesebb, mint amikor szulni mentem. A mellem mar szules utan ket honappal a regi meretu volt, aminek meg orultem is volna, mert a vekonysagom miatt hozzam a 75B illett, viszont elveszitette a formaja, a rugalmassagat, egyszoval ronda. Inkabb ne nott volna... Most varom a masodik babamat, a 33. hetben vagyok, nem hiztam sokat (9 kg), a mellem is csak duzzadt, de a merete a regi.
A melleimre olyan hatással volt a terhesség, és a szoptatás, mintha beültettek volna egy implantátumot. :) Szerencsére így is maradt, pedig már több, mint egy évtized telt el. Az alakom egy hónappal a szülés után újra a régi volt. Nem fogyóztam, magától állt vissza. Igaz, nem híztam sokat.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat, hat remelem szerencses leszek:)
Remélem, én nem tartozom ebbe a kategóriába. Terhesség elõtt D kosaram volt, most a 25. hétben kezdem kinõni az E kosarat, és egyszerûen seholse találok magamra nagyobb melltartót. :-(( Erõsen bízom benne, hogy a szoptatás után nem marad ilyen nagy, hanem visszaesik olyanra, amilyen volt. Bár még az is nagy volt nekem világéletemben...
Második vagyok. Gratulálok annak, aki lepontozott azért, mert nem híztam el, és nem lóg a mellem. Gondolom, ez volt az oka, mert semmi sértõ nem volt a hozzászólásomban.
A kérdező hozzászólása: En senkit nem pontoztam le mert mindenki a sajat tapasztalatat irta le.
Utolso valaszolo: ne foglalkozz vele, lehet, hogy a tobbi valasz is le van valaki altal pontozva, csak meg nem ertekeltek elegen azokat ahhoz, hogy kikeruljon a szazalek. Amugy meg tok mindegy, hogy mit irsz, ha epp nem szimpatikus valakinek, akkor lepontoznak. A tegnapi 13:10-es valaszolo vagyok es sokszor elofordult mar, hogy lepontoztak, amikor azt irtam, hogy az elso babammal sokat hiztam, de hamar visszanyertem az alakomat, meg akkor is gyakran lepontoznak, ha azt irom, hogy most meg mindig csinosnak erzem magam es nem szeretnek annyit hizni, mint akkor. Szoval tenyleg nem kell ezzel foglalkozni, mert ugy sem lehet mindenkinek minden tetszo. Gondolom, ha azt irnam, hogy sokat hiztam es rajtam is maradt, akkor is lenne valaki, aki "leertekel". :-)
Engem is mindig lepontoznak, amikor megemlítem, hogy szûzen mentem férjhez, hogy az anális szexnél gumit kellene használni, hogy elõváladéktól teherbe lehet esni, hogy hiszek Istenben, hogy nincs bajom a zsidókkal, hogy beoltattam magam H1N1 ellen terhesen, és még sorolhatnám. Nem értem, miért csípi mások szemét az eltérõ vélemény, miért nem lehet elviselni, hogy valaki másképp gondolkodik a dolgokról, de elég intoleráns és szûklátókörû gondolkodásra vall.
En 3 honapja szultem 75B-rol lett 90D, hatalmasak voltak a melleim de elapadt a tejem mar nem szoptatok.A melleim lognak es puhak egyaltalan nem nyerte vissza a formajat sajnos es sztem mar nem is fogja.Barcsak nekem se nott volna....

Mindenkinek faj a melle a terhesseg alatt?

most varom a 3ik babamat meg csak a 11ik hetben jarok de mar az 5ik hettol iszonyatosan fajnak,duzzadnak a melleim.nem lehet ez ellen valamit tenni.mar most 2szer nagyobbak mind voltak.Tudom hogy alakulnak att de ilyen gyorsan?ti is igy vagytok vele?

Legjobb válasz: Nekem például egyáltalán nem fájt az egész terhesség alatt egyszer sem. Viszont, a kolléganõmnek már a kezdetektõl nagyon. Meg is nõtt vagy 3 számmal a melle. :-) Sõt, már lassan 2 éves a kisfia, már régen nem szoptat, és még mindig 2 számmal nagyobbak a mellei. Gyanítom, már nem is megy vissza. Szóval szerintem egyénenként változó.

Nekem például egyáltalán nem fájt az egész terhesség alatt egyszer sem. Viszont, a kolléganõmnek már a kezdetektõl nagyon. Meg is nõtt vagy 3 számmal a melle. :-) Sõt, már lassan 2 éves a kisfia, már régen nem szoptat, és még mindig 2 számmal nagyobbak a mellei. Gyanítom, már nem is megy vissza. Szóval szerintem egyénenként változó.
Kb a 3. hónap végéig melltartót sem tudtam hordani annyira fájt, aztán fokozatosan elmúlt a fájdalom és már inkább csak kicsit meg vannak keményedve, de nem fájnak. Nekem is valahogy így volt, mert mikor meg kellett volna jönnie, akkor már annyira fájt, hogy a sírás kerülgetett néha. Szerintem neked is jobb lesz hamarosan.

A terhesség alatt végig nő a mell?

Legjobb válasz: "A terhesség alatt végig nõ a mell?" Igen, azután meg végig lóg.

"A terhesség alatt végig nõ a mell?" Igen, azután meg végig lóg.
Nekem egyáltalán nem nõtt meg várandósság alatt. Szoptatáskor is csak 1 betûméretet, a korábbi 85B helyett 85C-t kellett hordanom (pedig volt tejem bõven és sokáig)
szia, nekem sem nõtt a mellem. végig 70A volt, féltem is hogy nem lesz tejci, aztán szülés után hirtelen 80C lett, de most már ezt is kinõttem :) remélem nem is megy vissza :D
Nekem az elsõ hetekben nõtt meg (azt hiszem kb 14. hétig nõtt), utána már nem nõtt tovább. A következõ változás a szülést követõ 3. estén következett be, amikor megjött a tej.
Nekem végig nõtt (mindenem):) 85B-rõl 100D-re. Most 90C
18.11-es vagyok. A tejem nem indult be! :(
Én 85B-rõl indultam, most 23 hetes terhes vagyok és már 90C-t hordok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Nekem egyáltalán nem nõtt!

Akinek kicsi melle volt (max 75a), terhesség alatt megnőtt-e? Szülés után pedig úgy maradt, vagy legalább nagyobb lett mint volt előtte?

Legjobb válasz: Hát nem akarlak elkeseríteni: nem volt túl nagy mellem, terhesség alatt óriási lett, de szoptatás után az eredetitõl is kisebbre összement. Legalább nem lóg :)))

Hát nem akarlak elkeseríteni: nem volt túl nagy mellem, terhesség alatt óriási lett, de szoptatás után az eredetitõl is kisebbre összement. Legalább nem lóg :) ))
nekem 82-85cm-es mellbõségbõl terhesség alatt 93 lett, most 3 hónapja szoptatok és már csak 85-88 megint (attól függõen, mennyi ideje evett a babám), a 75 B-s szoptatós melltartó is nagy egy kicsit, pedig betétet is teszek bele. Belegondolni se merek, mekkora lesz szoptatás után :(
Szia! A fiamnál nem sokat nõtt, de tudtam szoptatni és utánna u.olyan lett, mint elõtte.Most a 2.babánál szintén picit nõtt.Én is nagyobb cicikrõl álmodoztam, de nem jött be...de a feszessége megmaradt az elsõ után. 40 hetes km.
Én 80C-s melltartót hordtam terhesség elõtt, push-up-osat, párnával kitömve, mert a B kerülete kényelmetlen volt, nyomta a mellem, a C-nek viszont a kosárrésze kicsit bõ volt. Terhesség alatt végig jók voltak a melltartóim, a párnákat kellett belõle kiszedni. Több mint 7 hónapja szoptatok, azóta is változatlan a mellméretem, igaz, már nem olyan kemények mint az elején. Szopis melltartóból 75C-t vettem legutóbb, a kosárrészt pont jó, elég passzos, viszont a mellkasomon körbe kicsit szûk, így utólag rájöttem, hogy mégis 80C-t kellett volna vennem. :( Remélem nem lesz kisebb ha abbahagyom a szoptatást. De a mellméret szerintem egyéni. A lógás ellen viszont csak úgy lehet védekezni, hogy állandóan melltartóban van az ember. Régen ugyan itthon nem viseltem el magamon, de mióta szoptatok, éjszaka is melltartóban alszok. Ezért érdemes megfelelõ méretû, kényelmes melltartót vásásrolni, mégha kicsit drágább is. Mindenképpen megéri!
Szia, nekem 75A volt, de 75B-t hordtam a szivacsokkal együtt terhesség elõtt, hát éppenhogy nem vesztem el benne :) Terhesség alatt szépen kitöltöttem a B-t a szivacsok nélkül, most szoptatok és 75C. Hogy utána mi lesz, arra kíváncsi leszek én is....
Nekem is 75a volt, aztán 90b lett, majd visszament, de nem vészesen, 85b-re. Úgyhogy én jól jöttem ki a dologból. :) De ez alkatfüggõ. És nekem pl. a hátam is szélesedett!
A kérdező hozzászólása: az kár!nem lehet tenni az ellen vmit hogy legalább ne legyen még kissebb?
A kérdező hozzászólása: Köszi!akkor arra számítok hogy nagyobb semmiképp nem lesz, ha mégis akkor szerencsés leszek!
Barátnõmnek is ilyen volt terhessége alatt, és már elmúltak, úgyhogy nyugi! :)

Első terhesség alatt mikortól érdemes vagy célszerű melltartót hordani, hogy a melleim ne nagyon ereszkedjenek meg, és terhesség után is szépek maradjanak?

Mivel nem vagyok egy er?s alkatú, így eddig nemigen viseltem az elmúlt évek alatt melltartót (most 27 vagyok).

Legjobb válasz: Szerintem akkor, amikor már úgy érzed, hogy nagyobbak, nehezebbek lettek. Én pl. csak most, a szoptatás alatt kezdtem el rendszeresen viselni. Korábban nekem sem voltak nagy melleim, nem is viseltem gyakran, de most jól jön, hogy valami tartja, mert bizony elég nehezek lettek.

Szerintem akkor, amikor már úgy érzed, hogy nagyobbak, nehezebbek lettek. Én pl. csak most, a szoptatás alatt kezdtem el rendszeresen viselni. Korábban nekem sem voltak nagy melleim, nem is viseltem gyakran, de most jól jön, hogy valami tartja, mert bizony elég nehezek lettek.
Én sosem szerettem a melltartót, ahol tudom, kerülöm. Most is csak inkább topokat hordok, mert nekem nem kicsik a melleim, és meg is nõttek. Szerintem amíg nem okoz fájdalat nagysága vagy súlya, addig nem kell hordani. Ezen amúgy is megoszlik a vélemény, de én inkább azon a párton állok, hogy ha természetesen mozognak, erõsödnek az izmok, míg a melltatóban "elpüttyednek" a tartóizmok. Kinek a pap-kinek a papné.. 11 hetes kismama
Szia.Èn kinem bírnám melltartó nélkül.(Mikor mész, eggyik jobbra lifeg, a ma´sik le meg fel.)De kinek hogyan.Ha eddíg nem hordta´l kezd el, mert ahogyan megnönek, nem bírja majd böröd, és az izmok, és attól fog lógni. Csak merevítö nélkülit vegyél fel, ne hogy elzáródjanak a tejcsatorna´k. 30 hetes kismama.
Sajnos a mell megereszkedése alkati kérdés is, mindegy, hogy elõtte kisebb vagy nagyobb volt. Ha már kényelmetlen a teher, vegyél pamut sport-topot, mert az jól szellõzik és nagyon jól tart is. Ha sokáig szoptatsz, akkor valószínû hogy jobban megnyúlik, megereszkedik a bõr, és már nem nyeri vissza az eredeti formáját. De szerintem ez egy elviselhetõ "áldozat" a gyermekért cserébe.
Szerintem alkati kérdés is, hogy kinek mennyire ereszkedik meg amelle. Eredetileg nekem is kis mellem van, a terhesség és a szoptatás alatt persze megnõtt. Végig hordtam melltartót, a mellizmaim alapból elég erõsek, mégis lóg egy kicsit, most, hogy kezd újra "összemenni".

Kinek mennyire ment "tönkre" a melle a terhesség/szoptatástól? és mit lehet tenni ellen akár már a terhesség alatt vagy előtt? Krém, torna mindkettő? Speciális melltartók vannak esetleg erre a célra?

85B-s vagyok és 27 éves nem szeretném, ha nagyon megereszkednének a melleim a szoptatás után, így szeretem ?ket ahogy vannak!

Legjobb válasz: Szia, korom, méreteim is ugyanazok, mint neked. Illetve voltak. 5 hós a kisfiam, 3 hónapig szoptattam, és a kicsi melleimbõl se maradt semmi szép sajnos. Striásak, és lógnak :-(( pedig sok mindennel kentem, hordtam melltartót, de mégis ilyen lett. Engem nagyon feszélyez, pl. amikor tudom, hogy akció lesz a párommal veszek fel melltartót, mert annyira utálom, hogy gyakorlatilag félrecsúszik rajtam, hogy szégyenlem magam elõtte. Pedig mindig mondja, hogy õt ez nem érdekli...de engem nagyon zavar. A fülembe cseng, ahogy mondja, hogy nem érdekli, hogy kicsi a mellem, csak formás legyen...na ennek búcsút mondhattam a fiam születése után.

A kérdező hozzászólása: köszi szépen, végülis emiatt nem fogok nem szülni, csak gondoltam jó tisztában lenni az ilyenekkel is. Remélem én is szerencsés leszek.
Akkor is, mivel már a terhesség alatt elég komoly a hormonváltozás(és már akkor is nagyot nõhet).
Szia, korom, méreteim is ugyanazok, mint neked. Illetve voltak. 5 hós a kisfiam, 3 hónapig szoptattam, és a kicsi melleimbõl se maradt semmi szép sajnos. Striásak, és lógnak :-(( pedig sok mindennel kentem, hordtam melltartót, de mégis ilyen lett. Engem nagyon feszélyez, pl. amikor tudom, hogy akció lesz a párommal veszek fel melltartót, mert annyira utálom, hogy gyakorlatilag félrecsúszik rajtam, hogy szégyenlem magam elõtte. Pedig mindig mondja, hogy õt ez nem érdekli...de engem nagyon zavar. A fülembe cseng, ahogy mondja, hogy nem érdekli, hogy kicsi a mellem, csak formás legyen...na ennek búcsút mondhattam a fiam születése után.
Szoptass, most az önzõ szempontokat tedd félre -bár hidd el, nagyon megértem. Az én melleim nem lógnak, csak picit, nem csíkosak, és teltek, puhák, nem "üres zacskók". Mért lennél lelombozódva? Lehet, hogy Neked is pici lesz a változás. -elsõ voltam-
A kérdező hozzászólása: óóó, hát ettõl nem dobódtam fel.. és ha nem szoptatok akkor is?
Nekem kicsit megereszkedtek, viszont csunyán csikos lett, mert mikor a tejem beindult, hirtelen lett sok, és nõtt meg a mellem:((
Én nem panaszkodom kop-kop-kop.2 gyereket szültem(és szoptattam), de a cicim alig változott(persze a kor miatt igen, 38 éves vagyok).
Hát nekem kicsi mellem van, a szoptatás elején, annyira feszültek, mintha szilikon feszítené. Nekem olyan plötye lett, még ez is, mintha semmi sem maradt volna benne. Bár lehet azóta kicsit rendbejött. Nekem a bõröm tapintása is olyan petyhüdt volt a szülés után, a hasamon, a combomon, olyan más volt, mint elõtte, most az is már a régi. Talán kell az a 9-12 hónap, hogy regenerálódjon a szervezet. De szerintem nagyon ritka, hogy valaki a régi legyen a szülés és szoptatás után, genetika ez is.
Szerintem csak a plasztikázás segít rajtuk. Én kentem a terhesség alatt minden nap a pocakommal együtt, de mivel a mell 2-4 nap alatt nõ sok-sok centit (miután megszületik a pici), így szerintem kivédhetetlen, h striás legyen és kinyúljon a bõr. Szoptatás alatt szebbek lesznek, mint valaha, de utána ígyis-úgyis megereszkednek. Sajnos ezt el kell fogadni. Én is jobban szerettem a régi formáját. Ja, amúgy most nagyobb melltartót hordok, mint terhesség elõtt, bár tény, h maradt rajtam bõ 5 kiló fölösleg.
Nagyon egyéne válogatja. Én a jó melltartóban hiszek, és amikor tejjel tele állati nehéz, akkor éjjel is (sportmelltartó triumph bevált nálam). A torna is biztos használ, de ugye a mellben nincs izom, csak alatta. Krémezni jó dolog a bõrnek, de ennyi. Nekem nagyobb melleim voltak, 8.5 hónapig szoptattam is, de nem csúnyultak meg, bár nyilván 10 éve ruganyosabbak voltak.

Ha Multi Macat szedek meg Aloe Berry gélt iszom, akkor kell mellé még szedni a terhesvitamint? Terhesség alatt végig fogyaszthatom ezeket a készítményeket? Most még csak tervezzük a babát, még nem vagyok terhes.

Legjobb válasz: Szia. Én is ezeket szedem/iszom. Nem kell végig szedni õket, kb a terhesség elején. Ha jól tudom olyan 7-8 hetes korig lehet. Ha akarsz, szedhetsz mellé vitamint, de én nem szedek. Meg vagy elégedve ezekkel a termékekkel? Mióta szeded? Észlelsz valami hatást?

Szia. Én is ezeket szedem/iszom. Nem kell végig szedni õket, kb a terhesség elején. Ha jól tudom olyan 7-8 hetes korig lehet. Ha akarsz, szedhetsz mellé vitamint, de én nem szedek. Meg vagy elégedve ezekkel a termékekkel? Mióta szeded? Észlelsz valami hatást?
Nekem is pár ismerõsömnek segített. Volt aki clostit szedett, 2 kúra is sikertelen volt, és elkezdte ezt szedni, és a kövi hónapban már sikerült a baba. Remélem hogy nekünk is segít. :) Elõzõ válaszoló :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ. Ma jöttek meg a termékek, én is bevettem meg a férjemnek is akarom adni.Igazából nem tudom milyen de nagyon jókat hallottam róla, sok ismerõsömnek segített.
A kérdező hozzászólása: Nagyon bízom benne, hogy nekünk is gyorsan összejön. Drukkolok. Szia.
én cak berry-t ittam, a másikat nem ismerem. én végig ittam a terhesség alatt.
Jó a Berry! Igaz, én a vesémre ittam, viszont az egyik ismerõsömék mindketten itták és ikrek születtek.
szia én érdeklõdni szeretnék tõled hogyan vált be a termék mert nekünk is most javasolták. Gyomorsavat nem okoz a berry?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!