Találatok a következő kifejezésre: Terhesség és lábak, bikinivonal (2 db)

Terhesség és a lábak, bikinivonal gyantázása. Összefér a két dolog?

Kb. 4 hetis a babó és még kb.3x szeretném gyantáztatni a lábom. De lehet-e? Ti hogy vagytok ezzel?

Legjobb válasz: Persze!! En ugyanugy szortelenitem a labam, fazonom, mind eddig. Baratnoim/kolleganoim korebol nem is hallottam olyat, h vki terhesseg miatt nem epilalt volna. Gyanta es gep nem art semmit. A kremet is inkabb azert nem javasoljak a kozmetikusok, mert a megvaltozott hormonhaztartas a borre is kihathat, bepirosodhat a bor jobban, vagy mashogy reagalhat ugyanarra a kremre, mint eddig. 30 hetes kismama

Persze!! En ugyanugy szortelenitem a labam, fazonom, mind eddig. Baratnoim/kolleganoim korebol nem is hallottam olyat, h vki terhesseg miatt nem epilalt volna. Gyanta es gep nem art semmit. A kremet is inkabb azert nem javasoljak a kozmetikusok, mert a megvaltozott hormonhaztartas a borre is kihathat, bepirosodhat a bor jobban, vagy mashogy reagalhat ugyanarra a kremre, mint eddig. 30 hetes kismama
Szia! Én 15 hets vagyok, és 5 hetente szoktam járni: láb, kar, intim. És ez teljesen intimet jelent, leveszem a bugyit, és mindent leszednek. Elég nagy a fájdalom tûrû küszöböm, a kozmetikusomat már 5 éve ismerem, kb 10 percig tart, eléggé fáj, de utána nagyon szép lesz. Én majd csak a hasam nagyságától teszem függõvé, hogy meddig tudok eljárni, mert amikor a csaj csinálja, én a kezemmel szoktam pl a hasam aljánál kicsit feszíteni a bõrt, és ha már nagy lesz, akkor azt nem akarom, akkor a kényes részeknél majd én otthon leszedem. :) )
Szia! Nyugdtan gyantázhatod. Arra figyelj oda, mert én megjártam, hogy elkezdek az ereim kidagadni a lábaimon, és mikor legyantáztam jó pár lila foltom lett, mert megpattantak az ereim. Sajnos fel sem szívódtak idáig. Ha nem fenyegetnek a viszerek minden további nélkül gyantázz. Én is gyantázom azóta is, csak ahol kilátszik az erem, ott borotválom egy csíkban. ( Egyébként kb. 18 hetes terhes voltam mikor széttpattantak az ereim.)
Miért ne? Azért, mert valaki babát vár, még nem kell elhanyagolnia magát! Én nem csak a lábamat szõrtelenítem... Így sokkal jobb a komfortérzetem, no és a páromnak is így tetszik...:)
Nyugodtan lehet epilálni, gyantázni bár hol, végig a terhesség alatt.39hetes kismama

Terhesség alatt, hogy szőrtelenítitek a lábat, és a bikinivonalat?

Legjobb válasz: A lábamat, hónaljamat én borotváltam, a többit a páromra bíztam.

A lábamat, hónaljamat én borotváltam, a többit a páromra bíztam.
Kozmetikusnál gyantáztattam minden hónapban.
Igen, tükörbõl és emlékezetbõl :) Holnap pedig körbeudvarolom a férjem, hogy segítsen. (38 hetes)
Én szintén tükör segítségével oldottam meg a bikinivonalamat+a többit.A lábamat le tudtam egyedül epilálni, igaz a terhességem vége felé már több mûszakban oldottam meg.
Persze, segít a tükör. Nem akarom elhanyagolni magamat.
Még szép! Legfõképp tükörbõl, ugyanis az utolsó hónapokban másképp már nem ment.
Hónaaljat géppel meg tudom csinálni ugyanúgy. A lábamat borotválom. Magam csinálom, bár nagyon lassan megy, de ráérek. A bikinivonalat is meg merném csinálni borotvával látatlanba, de van ott két anyajegyem, ezért egy tükör segítségével borotválom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!