Találatok a következő kifejezésre: Terhesség Vagy 32 napomon vagyok (7 db)

Kicsit vizes, krémszerű folyás lehet terhesség jele? A 27. napomon vagyok, 32-33 naposak a ciklusaim. Kicsit feszül a mellem, enyhén és időszakosan görcsöl a hasam alja. Ez terhesség jele, vagy meg fog jönni?

4 hónapja próbálkozunk, ebbe a hónapba minden nap együtt voltunk. Nagyon szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: Ez még bármi lehet,remélem sikerül,kicsit légy türelmes,és tesztelj,szorítok!

Ez még bármi lehet, remélem sikerül, kicsit légy türelmes, és tesztelj, szorítok!
A nem várt menzi elõtt 1-2 nappal is tesztelhetsz, de valami érzékenyet használj, mert a 20egység HCG-t kimutató tesztek általában csak a nem várt napján, vagy utána mutatják ki a babát. Ez is egyén függõ!És az sem mindegy, hogy a ciklusod közepén, vagy esetleg kicsit késõbb fogant meg a baba!! Nagyon sok sikert kívánok!!!!!
Nekem a Gabriel a mensi elõtt 2 nappal kimutatta, de a qupidora mondják, hogy a legérzékenyebb.
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelhetek? Vasánap már van esély hogy kimutatja???
Clear Blue-t mondják a legérzékenyebbnek, az nem 20 hanem 50 "egységes"

Terhesség? Vagy mi? 32 napomon vagyok. Van 3 - tesztem, melleim érzékenyek, fehér krémes folyásom van, hőm 37-37, 1 hüvelybe, álmos is vagyok.

Clostylbegyt szedtem, kaptam gynevacot, szedek elevitet és folsavat. Miért - a tesz ha a jelek megvannak??? Én annyira kétségbe vagok már esve, hogy mi lehet... Teljesen elken?dtem a tesztt?l.

Legjobb válasz: Nagyon jók a jeleid! Nyugodj meg, és várjál még a következõ teszteléssel öt napot, hogy megemelkedjen a HCG szinted. És nyugalom, az idegeskedés nem jó babának se.

Nagyon jók a jeleid! Nyugodj meg, és várjál még a következõ teszteléssel öt napot, hogy megemelkedjen a HCG szinted. És nyugalom, az idegeskedés nem jó babának se.
Nekem 7 napos késésre lett + a teszt! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszike, de én már teljesen kétségbe vagyok esve!!! Teljesen!
Mennyit késik a menzid?-még várj 1-2 napot a teszttel, rem. sikerül a baba:)

Krémszerű, fehér folyás, mindjárt megjön érzés és mellbimbó érzékenység lehet terhesség jele a 25. napon ha a ciklusaim 32 naposak? Vagy menzi előjel?

Legjobb válasz: Nekem mensi elott mindig terhesegi tunetek jelentek meg mar elotte 1-2 hettel,pl:mellfajas,duzzadas,hanyinger,szedules stb. De ezelott 2 nappal,(mert en is a mensit vartam)valami elterot ereztem,es ereztem,hogy most terhes vagyok biztos. tegnap vettem tesztet,es pozitiv lett!Ha elso baba,a nok altalaban megerzik! Ajanlaom,Vegyel tesztet::))) Sok sikert!

Nekem mensi elott mindig terhesegi tunetek jelentek meg mar elotte 1-2 hettel, pl:mellfajas, duzzadas, hanyinger, szedules stb. De ezelott 2 nappal, (mert en is a mensit vartam)valami elterot ereztem, es ereztem, hogy most terhes vagyok biztos. tegnap vettem tesztet, es pozitiv lett!Ha elso baba, a nok altalaban megerzik! Ajanlaom, Vegyel tesztet::) )) Sok sikert!
Nekem is hasonló volt, kivéve a folyást, vettem tesztet és pozitív lett:) Ha középidõben voltatok együtt, akkor már vehetsz tesztet. Remélem összejött!
Lehet mindkettõ! Most már tarts ki! A hõdet nem méred? Ha igen akkor az mennyi? Ha fennt van - 37 körül - a mensi napján reggel is akkor reménykedhetsz. Szorítok, hogy baba legyen!
Utolsó válaszolótól kérdezem, hogy mi volt az a "különös" amit éreztél, amit eddig még nem?


Biokémiai terhesség után kell várni, vagy egyből próbálkozhatunk? 28-ik napon teszteltem pozit, 32-ik napon megjött.

Legjobb válasz: Ha nem teszteltél volna, azt sem tudnád, hogy babás voltál, úgyhogy szerintem nyugodtan próbálkozzatok! De függetlenül attól, hogy nekiálltok-e a próbálkozásnak, jó, ha rád néz egy doki (ha még nem voltál orvosnál!)

Ha nem teszteltél volna, azt sem tudnád, hogy babás voltál, úgyhogy szerintem nyugodtan próbálkozzatok! De függetlenül attól, hogy nekiálltok-e a próbálkozásnak, jó, ha rád néz egy doki (ha még nem voltál orvosnál!)
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál. ö három hónapot mondott, olyan soknak tûnik.
De spontán teherbeesés volt? Én 8 hetesen vetéltem mûvi beavatkozás nélkül és egyetlen egy ciklus kivárását kérte az orvos. De az én esetemben megtapadt és beágyazódott babáról volt szó. Õ azt mondta nekem anno, hogy az orvosi protokoll ilyenkor mindig 3 hónapot mond, de a fizikai állapotom nem indokolta a várakozást. Ha nálad sincsen semmi gond, én úgy gondolom, nincs értelme várakozni, de nem szeretnélek rábeszélni, ezt neked kell tudni, érezni.
A kérdező hozzászólása: Spontán volt. Nem érzem magam fizikailag rosszul, olyan, mint egy sima mensi.
Nekem mindenki azt mondta, hogy nem kell várni mert, ha nem teszteltem volna nem is tudtam volna.... A dokim fél évet mondott, kivártam azóta 1, 5 éve várok a babóra...

32 hetes terhes vagyok, és idáig napra pontosan stimmeltek a heteim a baba méreteivel és a terhesség idejével. Most viszont azt mondta a doki, hogy egy hetet le vagyunk maradva. Akkor melyik adat, azaz terhességi hét a jó?

Amit idáig mértek és mondtak,vagy a mostani?

Legjobb válasz: Egy hét nem sok idõ,gondolom a mostanihoz fog számolni,de a baba tudod akkor jön,amikor akar.Ezen ne aggódj.

Egy hét nem sok idõ, gondolom a mostanihoz fog számolni, de a baba tudod akkor jön, amikor akar.Ezen ne aggódj.
Szerintem te tudd, hogy mennyi vagy valójában, de a szülést átírják a baba méretei alapján. Ne félj, lehet pár hét mulva megy 2 hét pluszban leszel, barátnõm is így járt, azt sem tudta mikor fog szülni.) mindig a baba utolsó méretéhez igazítják a szülés várható idõpontját.

32 hetes kismama vagyok! A terhességem elején streptococcus baktériumot találtak a vizeletemben, akkor 10 napig kellett antibiotikumot szednem! Most enterococcust találtak és megint 1 hét antibiotikum! Okozhat ez valamit a kisbabámnál?

Legjobb válasz: Szia! Nem az antibiotikumok nem ártanak a magzatnak. Viszont neked el kéne gondolkodnod vajon mi okozza a gyakori vizelet fertõzéseket. A nõknek eleve rövidebb a húgycsövük, ami ráadásul a terhesség alatt tágul is és a vizelet is pang, tehát ez az egyik ok. De próbálj természetes gyógymódokat (megelõzést) találni a problémára. Akár ülõfürdõ valami gyógynövénnyel, homeopátia, mosakodószer váltás, fehérnemûk lecserélése tiszta pamutra, folyadék fogyasztás növelése, és ha pisilned kell egybõl menj vécére!

Szia! Nem az antibiotikumok nem ártanak a magzatnak. Viszont neked el kéne gondolkodnod vajon mi okozza a gyakori vizelet fertõzéseket. A nõknek eleve rövidebb a húgycsövük, ami ráadásul a terhesség alatt tágul is és a vizelet is pang, tehát ez az egyik ok. De próbálj természetes gyógymódokat (megelõzést) találni a problémára. Akár ülõfürdõ valami gyógynövénnyel, homeopátia, mosakodószer váltás, fehérnemûk lecserélése tiszta pamutra, folyadék fogyasztás növelése, és ha pisilned kell egybõl menj vécére!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!