Találatok a következő kifejezésre: Terhesség, vagy Olyan (205 db)

Több mint egy hete fájnak a melleim, fáradékony vagyok és 1 pozitiv teszt. Csak bekébzelem a terhességet vagy olyan pici a baba hogy az orvos még nem látta?

Sziasztok!Január 30-án volt barnázgatásom 3napig (mensim dec.15-én volt). Az elmaradt mensi miatt voltam orvosnál jan 30-án amikor azt mondta nem lát terhességet, vissza mentem hozzá február 27-én mivel még mindig nem jött meg. Ultrahangon most se látott terhességet és Norcolut és Clostilbegyt kurát írt fel. Már nyáron is tartodtam ilyen kurát elmaradt menstruáció miatt. Most viszont több mint egy hete fájnak a melleim és fáradékony vagyok és 26-án csináltam egy tesztet ami halvány pozitiv volt. Csak bekébzelem magamnak mert annyira szeretnénk már a babát? Vagy lehetséges hogy olyan pici hogy még nem látta az orvos?

Legjobb válasz: igen lehet, pláne, ha mostanában lettél terhes :-) mensi nélkül....

igen lehet, pláne, ha mostanában lettél terhes :-) mensi nélkül....
ja és be ne szedd akkor a gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válasokat.

Terhesség alatt lehet menstruáció és görcsök is lehetnek? Mert nem olyan a mensim mint szokott. Lehetséges a terhesség vagy megint nem jött össze

Legjobb válasz: Terhesség mellett is elõfordul, hogy valaki menstruál, bár a görcsök nem túl biztatóak. Szerintem tesztelj egyet, hogy biztos legyél a dologban. Drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett.

Terhesség mellett is elõfordul, hogy valaki menstruál, bár a görcsök nem túl biztatóak. Szerintem tesztelj egyet, hogy biztos legyél a dologban. Drukkolok, majd írd meg, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: A teszten egy csík van de sokszor jön rám szédülés és hányinger és a derekam is leszakad.Lehet hogy tulságosan szeretném a babát és azért van? Én már nem tudom

Olyan furcsán érzem magam, csak szédölgök, hányingerem (nagyon sokszor) van! És lehet bután hangzik de érzem a melleimet, mellbimbóim tapintásra érzékenyebbek! Éjjel sokszor felébredek ha hason fekszem mert fájnak! Terhesség vagy beképzelem?

Együtt vagyunk rendszresen,nem is védekezünk!Oktober 2.án nem kellene megjönnie!

Legjobb válasz: Szia! egy cipõben járunk, csak nekem 4-én nem kellene megjönni. Az a legbiztosabb ha vársz, és majd tesztelsz. még korai lenne szerintem ez terhességi tünetnek. de peteéréshez közel vagy még(ha jól számolom) és azt érezheted. De kívánom, hogy terhes legyél, majd írd meg mi lett.

Szia! egy cipõben járunk, csak nekem 4-én nem kellene megjönni. Az a legbiztosabb ha vársz, és majd tesztelsz. még korai lenne szerintem ez terhességi tünetnek. de peteéréshez közel vagy még(ha jól számolom) és azt érezheted. De kívánom, hogy terhes legyél, majd írd meg mi lett.
én is így voltam, nyilalt a hasam, fájt a mellem, alig tudtam hason aludni. nekem az elmaradt után "mosttutimegjött" érzésem volt 5 napig, mikor is vettem tesztet. és ott van ;) drukkolok Nektek, h legyen bébi :)
en is pont ugyan ebben a cipöben järok mint te!ugy szurkäl a mellem meg a hasam, es en is okt.elejere nem värom.azert nagyon szurkolok nektek-magunknak! :)
Várjatok mindketten, mert ha megjön, amit ne adj isten, akkor csalódnotok kell és azt nem akartok, ugye? De szorítok hogy babásak legyetek.
Elképzelhetõ, hogy terhes lehetsz ha nem védekeztek.Terhesség legfõbb jelei a hányinger.Várd meg az Október 2át és ha nem jön meg csinálhatsz tesztet. Sok sikert kívánok a babához!
Szia! Én is másodikára nem várom, de semmit nem érzek. Nekem ez a harmadik terhességem lenne, de ilyen korán semmi tünet nincs:) Ez a pé miatt volt. Mensi elõtt 2-3 nappal lehet! Kívánom, hogy baba legyen!:)
Én úgy tudom, hányinger ilyen korán nem jelentkezik még. Vagy beképzeled, vagy mástól van hányingered. Nekem múlt hónapban vilt ilyen. 5 napot késett is, de negatív tesztek után meg is jött. :-(
Én csinálnék egy tesztet, lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nkem egyre jobban fájnak a melleim!Tegnap volt egy minimális barna folyásom!A szédülés elmulott kicsi hányinger néha!De a melleim....! Remélem én is mindenkinek össze jön a baba!!!:)
Hogy vagytok lányok? Nekem még van egy napom, de már nem bírtam és teszteltem, sajna negatív, de a hõmben még reménykedek, mert az még nagyon jó, (37, 3). Drukkolok nektek is!
Sziasztok! Én a 09-22 19:41 -es válaszoló vagyok!Van 2 pozitív tesztem, igaz halvány mindkettõ, de szemmel jól látható!:)
Utolsó válaszolónak gratulálok! elõtted lévõ voltam. nálam még semmi, hasfájáson és 1 napos késésenkívül.
Nekem is van 2 pozitiv tesztem. Na de mi a helyzet a kerdezovel??? Teszteltel? Mi lett a teszted eredmenye?
Elsõ válaszoló vagyok. De jó, hogy ti már érzitek, nekem még semmi, kicsit talán többet pisilek, meg szúrkál a hasam, de ez máskor is szokott. Ami icipici remény, hogy vannak még páfrányaim a mikorszkópon, az jót jelenthet? Ki mit érez? okt. 4-re nem várom. köszi lányok, és minden jót mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: HUUU!Nagyon jo hogy igy összejöttünk!!!Mindenki irjon ám hogy mi lett vele!Köszönöm hogy ennyien megprobáltatok segíteni!!!Puszi!
Én már válaszoltam, de most újra olvastam, hogy ki mit írt, nagyon jó, mindenkinek szúrkál a hasa, nagyon remélem, hogy babadömping lesz az elkövetkezõ hetekben. Esküszöm lányok szívesen összejönnék veletek, mi aztán tudnánk dumálni, lenne téma. Én is most már szédülök is, hányingerem is van, meg hasmenésem, még a hasamat is nagyobbnak látom :) , már szerintem beképzelek mindent, meg az idegtõl van hányingerem, hasmenésem, meg a hasam is attól görcsöl. Én okt. elejére nem várom, de addig diliházba kerülök. Én egész nyáron terhesnek képzelem magam, de most érzek elõször tényleg tüneteket. Ha most se vagyok az, csalódott leszek, de nagyon.
Én egy új válaszoló vagyok és nekem is szurkál a hasam. :) )) Viszont a mellem peteérés után elkezdett fájni, ahogy mindig is szokott, de mára elmúlt. Nekem szept. 27-én kellene (illetve nem kellene)megjönnie.
Ez már egy igazi fórum! elsõ válaszoló vagyok, nekem is szurkál a hasam, de semmi mást nem érzek. (vizsgálgatom a páfrányaimat szorgosan, amik még vannak.) 4. hónapja próbáljuk, mostmár nagyon jó lenne. szorítok mindenkinek!
Én ugyanígy vagyok, de jó, sokan összejöttünk, nekem is szúrkál a hasam, meg mintha meg akarna jönni, görcsölget, pé óta fehér folyásom van, amire azt írták, hogy terhességre is utalhat. Egyébként nekem is a 3. terhességem lenne, ha összejött. Az elsõ kettõvel egyáltalán nem foglalkoztam magammal és mindkettõ elsõre összejött, most meg egyfolytában ezen jár az agyam.
A kérdező hozzászólása: Meg mindenkinek aki szeretne babát!!!
A kérdező hozzászólása: 4.válaszolo!Nagyon drukkolok hogy baboka legyen!!:)
A kérdező hozzászólása: Szia!Nekem sajnos nem jött össze a baba!:(De most lehet hogy tudta hogy még nem kell jönnie mert valószínû szét költözünk a párommal!

Ha volt pozitív terhességi tesztem, majd pár héttel késõbb erõs, darabos vérzésem, és elmegyek orvoshoz, kapok papírt vetélésrõl? Lát akkor valamit, vagy olyan mintha nem történt volna semmit?

Legjobb válasz: Attól függ. 1. Ha nem távozott el minden akkor valószínû a mûtét, az.ugye igazolja. 2. Ellenkezõ esetben meg nem lát semmit. Sõt terhességnek sem kezelik ha uh- os bizonyíték nincs róla.

Attól függ. 1. Ha nem távozott el minden akkor valószínû a mûtét, az.ugye igazolja. 2. Ellenkezõ esetben meg nem lát semmit. Sõt terhességnek sem kezelik ha uh- os bizonyíték nincs róla.
Akár így, akár úgy, azért menj dokihoz, ha nem tisztítja ki magát a szervezeted rendesen, nagyon veszélyes is lehet rád nézve. Ha kitisztultál teljesen, akkor már nemigen fog látni akármit is.
Sõt még az sem biztos, hogy teljesen megtörtént a vetélés. Higgy Nekem sajnos én is voltam ebben :(

A babóm mozgását érzem 14 hetesen? Második terhességem, de olyan hihetetlen. Csak ha ülök vagy fekszem akkor érzem.

Legjobb válasz: Nem hiszem, inkább bélmozgásokat érzed, én nekem a negyedik terhességem 50kg, voltam és csupán 16 hét+5 naposan érzetem legelõsször a negyedik babát, pedig már óriás pocakom volt.

Nem hiszem, inkább bélmozgásokat érzed, én nekem a negyedik terhességem 50kg, voltam és csupán 16 hét+5 naposan érzetem legelõsször a negyedik babát, pedig már óriás pocakom volt.
Nekem elsõ baba túlsúlyom is van és 14 hetesen éreztem elõször.Azóta is hetente.Nem lehet összetéveszteni semmivel pedig még nem éreztem ilyet, de a belemet már igen.Szóval õt érzed.Második babánál már ismerned kéne.
13 hetesen éreztem a másodikat, egyértelmûen. Simán érezheted már te is.
Én az elsõ babánkat várom, és a 16. hét óta érzem a mozgásait. Nem lehetetlen, hogy te a második babával már korábban érzed. Sosem lehet tudni. :)
Szerintem abszolut lehetseges. En elso babat varom es a 14. heten kezdtem erezni akkor amikor ultem en is. Most 17 hetes vagyok es mar nagyon egyertelmuek es szinte mindennaposak a mozgasok. Mondjuk eleg vekony vagyok, hasam reggel egy szal se :)
Elsõ babót 14 hetesen ereztem elõször. Most ketteskét már 12 hetesen erzem, és ez biztos nem bélmozgás, hanem kis rúgasok:-) :-) :-) szerintem is lehet, hogy õt érzed!:-)
Én az elsõ babát kb.18 hetesen éreztem, a másodikat 20 hetesen, a harmadikat pedig már 11 hetesen.Persze nekem sem hitte el senki, a kórházi uh-on nekem is azt mondták, hogy lehetetlen, csak bélmozgás, de rendszeres volt, és akkor már elég tapasztalt voltam a dologban. A 14+2hetes 4d uh-on a nõ mondta, hogy õ elhiszi, mivel látta, hogy mennyire mozgott odabent.Egyébként mind a három gyerek fiú.

Van köztetek olyan, aki elvetélt még az előtt mielőtt a teszt kimutatta volna a terhességét? Vagy csak megzakkantak a hormonjaim és reménykedhetek? Elsősorban személyes tapasztalatokat várok. Kioktatók kerüljenek!

Vetélés témában rengeteg kérdés van tudom,de hátha vannak olyanok itt akik jártak hasonló cip?ben mint én.A melleim "szétrepednek" úgy fájnak,6 napig tartó barnázásom volt amit én beágyazódásos vérzésnek gondoltam.Tutira vettem h terhes vagyok.Már nem egy tesztet csináltam és mind negatív lett.Erre tegnap elkezdtem vérezni a ciklus 18-ik napján.Dokihoz nem jutottam el,mint utólag kiderült szóba se állt volna velem hiszem nem tudok felmutatni még pozitív tesztet sem.Akkor ez most vetélés?Vagy csak a ciklusom zavarodott össze?Görcseim nincsenek,menses szer? vérzésem van de még a nekem megszokottól az is kevesebb?Ha abbamarad irány a doki.Mire számíthatok?Hasonló tapasztalatok valakinek? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Lehet, hogy az, de igazából nem annyira lehet megkülönböztetni a "csak úgy" megkésett mensit attól, ha volt egy nagyon rövid terhességed, ami elment. Ha orvossal konzultálsz, az biztosan nem fog ártani, jól teszed.

Lehet, hogy az, de igazából nem annyira lehet megkülönböztetni a "csak úgy" megkésett mensit attól, ha volt egy nagyon rövid terhességed, ami elment. Ha orvossal konzultálsz, az biztosan nem fog ártani, jól teszed.
Ha megfogan a baba, addig nincs semmi tünet, amíg meg nem kezdõdik a beágyazódás, ami általában 5-6. napon kezdõdik a fogantatás után. A beágyazódás kezdetével már elkezd termelõdni a HCG, ezért is van, hogy sok nõnek már a menzesz elmaradása elõtt kimutatja a teszt a terhességet. Nagyon gyakori a biokémiai terhesség, amikor nem tudott beágyazódni, de ilyenkor egy nagyon-nagyon halvány teszt szokott már lenni. Általában ilyen esetben rendesen megjön idõben vagy pár napos késéssel, ezt még nem is nevezik vetélésnek. Nem értem a kérdésedben, milyen terhességrõl lehet szó a ciklus 18. napján, ha akkor kb. csak pár nap telt el a peteérés után, vagy én ezt nem értem. Ilyenkor még nem nagyon lehet vetélés. A lényeg az, ha vetélésre gyanakszol, ott már ki kell akkor, hogy alakuljon egy akár korai terhesség, hogy megtörténhessen a vetélés, és, ha van terhesség, akkor a tesztnek is már pozitívnak kell lennie, legalább nagyon-nagyon-nagyon halványnak. Nem nagyon értem ezt a ciklust, de a leírtakból szerintem nem vagy terhes, persze, lehet, én értek félre valamit. Mindenesetre, ha gyanakszol a terhességre, akkor menj el egy HCG vérvételre, az tuti kimutatja, ha van. Végeznek sok helyen, magán vagy állami laborban is, ha nincs beutalód, sok állami hely labor megcsinálja pénzért, kb. 3000-4000-be kerül. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: igen azt nem részleteztem, hogy számításaim szerint a múlt havi menses elõtt eshettem teherbe egy két nappal.Nem én lennék az elsõ már megerõsítést is kaptam ebben a témával kapcsolatban.És a most következõ ciklus 18-dik napjára értettem.
Egyébként ha tényleg elvetéltél, azt vértesztbõl ki tudják mutatni. Ilyenkore nagyon leesik a HCG és abból látszik, hogy volt beágyazódás, csak nem maradt meg. Nekem úgy volt, hogy hétfõnkezdõdött a vetélés (tudom, mert egy hatalmasat estem akkor), kedd reggel pozitív volt a teszt, csütörtökön a doki már nem látott se petezsákos, se megvastagodott endometriumot és szombat-vasárnap kezdtem el vérezni. Szóval még a tesztem is pozitív volt! A doki a vérvételbõl mutatta ki egyértelmûen, hogy vetélés volt.

Terhességgel kapcsolatos idézeteket verseket keresek vagy olyan oldalt ahol találok? Valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Én ezt most találtam, és olyan gyönyörû, hogy gondoltam megosztom veled :) Nem látlak, de érzem minden mozdulatod, Te adod az ütemünk, én meg a hangot. Elveszek ebben a boldog, nyugodt percben, Mikor két szív doboghat egyetlen testben. S ha kihagyna szívem egy apró ütemet, Érintésed betölti ezt a szünetet. Elképzelem mosolyod, könnyeid is tán, Mikor elõször hallom, szeretlek anyukám. Mindezt lefesteném ezen az éjszakán, És életed könyvébe beragasztanám. Hadd legyen védõburkod az a szeretet, Mit elmondani nem, csak érezni lehet. Amíg megszokom lassan a gondolatot, Mekkora ajándék, mit a sors rám hagyott, Érzem, ahogy megnyugszol, tán elszenderedsz, Mennyei békédben egyre csak növekedsz. S mint zajra szomjazó üres, néma termek, Úgy várlak, hogy végre törd már át a csendet! Ezen a linken találtam itt több is van :) http://www.poet.hu/cimke/terhess%E9g

Én ezt most találtam, és olyan gyönyörû, hogy gondoltam megosztom veled :) Nem látlak, de érzem minden mozdulatod, Te adod az ütemünk, én meg a hangot. Elveszek ebben a boldog, nyugodt percben, Mikor két szív doboghat egyetlen testben. S ha kihagyna szívem egy apró ütemet, Érintésed betölti ezt a szünetet. Elképzelem mosolyod, könnyeid is tán, Mikor elõször hallom, szeretlek anyukám. Mindezt lefesteném ezen az éjszakán, És életed könyvébe beragasztanám. Hadd legyen védõburkod az a szeretet, Mit elmondani nem, csak érezni lehet. Amíg megszokom lassan a gondolatot, Mekkora ajándék, mit a sors rám hagyott, Érzem, ahogy megnyugszol, tán elszenderedsz, Mennyei békédben egyre csak növekedsz. S mint zajra szomjazó üres, néma termek, Úgy várlak, hogy végre törd már át a csendet! Ezen a linken találtam itt több is van :) http://www.poet.hu/cimke/terhess%E9g
Fenn vagy a facebookon? Ontja a terhességgel és az anyasággal kapcsolatos idézeteket (is).
A kérdező hozzászólása: Igen fent vagyok, de én ott nem találtam.
Lehet késõ a válaszom de Googlebe írd be hogy Várnai Zseni, több verse van anyaságról terhességrõl, kisbabáról pl.: Mért sír a gyermek Csodálatos Be szép És a legszebb: Új élet gyúl az idõk végtelenjén
A kérdező hozzászólása: Nem késõ a válaszod!Köszi hogy írtál! :)

április 5-re nem várom, és ma vagyok a ciklus 31. napján van olyan teszt ami kimutatná a terhességet? Vagy biztos ami biztos várjam meg a pénteket vagy szombatot?

Legjobb válasz: Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)

Ezek szerint neked is ilyen hosszú ciklusod van. Nekem is. Az esedékes elõtt nekem nem mutatta ki. 31-35 naponként jön meg. A 33. napon még negatív volt, a 35. pozitív. De igazából ha kb tudod, mikor lehetett a peteérésed, adj hozzá 10 napot és ha ez a 10 nap ma már letelt, akkor megpróbálkozhatsz a teszttel.:)
Inkább várj még pár napot, ha késik akkor tesztelj.Tudom milyen nehéz, én is mindig nehezen tudom kivárni.De eddig mindig megjött sajnos.Azért nem tesztelek, hogy ne csalódjak akkorát, majd ha késik, akkor esetleg.

Miért vagyok olyan szórakozott a terhesség alatt?

35. hétben vagyok, de szinte az elejétől mindent elfelejtek, elhagyok, ráadásul esik ki minden a kezemből - imádok hajolgatni..... Gondolom, ez összefugg a terhességgel, de mégis, mi okozza??

Legjobb válasz: Ez csak pszichés tünet, dekoncentrált vagy, elõfordul. :)

Ez csak pszichés tünet, dekoncentrált vagy, elõfordul. :)
Dolgoznak és megviccelnek a hormonjaid.. :) )
A kérdező hozzászólása: :) . Még szerencse, hogy a gyerek be van épitve és így nem tudom sem elfelejteni, sem elhagyni.

Megosztanák velem olyan nők a történetüket, akiknek abortusz után sikerült a baba, vagy pont ellenkezőleg, nem estek többet teherbe? Hogy éltétek meg a már tervezett terhességet, vagy esetleg a várt teherbeesés elmaradását?

Csak saját történetek írjatok kérlek, mármint ne ismerőssel történteket.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is tavaly márciusban volt abortuszom. Idén sok minden pozitív irányba alakult az életemben, és párommal úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba ha akar... Ez volt az elsõ hónap, hogy nem védekeztünk, és tegnap pozitívat teszteltem :)

Szia! Nekem is tavaly márciusban volt abortuszom. Idén sok minden pozitív irányba alakult az életemben, és párommal úgy döntöttünk, hogy jöhet a baba ha akar... Ez volt az elsõ hónap, hogy nem védekeztünk, és tegnap pozitívat teszteltem :)
Szia! Nekem ugyan nem mostanság volt, de 1996-ban (20 évesen) fél éves kapcsolat és gyak. nulla anyagi helyzet mellett jött az elsõ terhesség (abortusz lett, nem volt mire/hova megszülni), aztán 1998. nov-ben született a fiam (még mindig gyenge anyagiak mellé - bár már volt hová -, de úgy voltunk vele, hogy ha esetleg még egy ab-t vállalunk, akkor késõbb esetleg nem lehet gyerek), hamar vissza kellett mennem dolgozni, 7 hónaposan bölcsis lett, mintha a lelkemet tépték volna ki, mikor reggel beadtam a dadusoknak... Aztán 2000.õszén terhes lettem (mivel anyagilag akkor kezdtünk kicsit talpra állni, de a fizetésemre szükség volt, így nem vállalhattam a köv.babát), így ez is ab. lett. Utólag úgy gondolom, hál'istennek nem szültem többet annak az embernek - apaként, társként is nulla lett -... Amikor a fiam 8, 5 éves volt, elhagytam, azóta találkoztam azzal az emberrel, akinek érdemes szülni, mert a fiam pótapjaként kiemelkedõ eredményeket ért el (ide tartozik, hogy a fiam apja soha nem foglalkozott a gyerekkel, viselkedés-zavaros lett... nev.tan., pszichologusok hada...stb), nos a mostani párom mellett ezek a dolgok nagy mértékben javultak, szereti a fiam, imád engem is, és ezt minden nap érezteti is velünk :) nos... ezek után derült égbõl villámcsapás, lett egy meglepi babánk, most vagyok vele 14hetes terhes, és nagyon várjuk, de nem terveztük, viszont úgy érzem, a fiam mellett is, hogy most ÉRETTEM meg arra, hogy igazán anya legyek, nem pedig egy robot... összegezve: 1 ab, 1 szülés, 1 ab. és most egy terhesség. Üdv mindenkinek 14hkm
Szia! Tavalyelõtt márc.1-jén volt abortuszom, rossz anyagi körülmények, és megbizhatatlan társ miatt, sajnos! :(( 5 hétig véreztem. Rátaláltam azóta életem párjára, és minden helyre jött, elhatároztuk a babát! 2 hónap !! után sikerült teherbe esnem, jelenleg még pocaklakó, 32 hetes, kisfiú! Az elsõ sikertelen hónap után meg voltam gyõzödve, hogy valamit elrontottak az abortusz alatt, és nem lehet babám. :( Az, hogy veszélyeztett terhes lettem a lepény elhelyezkedése miatt, z csak az én fejemben az abortusz miatt van..doki szerint köze sincs hozzá.. Szóval nekünk hamar sikerült, viszont azt a fájdalmat lelkileg, amit akkor átéltem, SOHA senkinek nem kivánom. Utána 2 hónapig kórházban voltam, az idegosztályon! :(
nekem 2008 március 28án volt egy abortuszom rossz anyagi körülmények miatt...(29.én 1évesek voltunka párommal) decemberben pozitivat teszteltem, 30án el is mentem dokihoz, 6hetes terhes voltam, szivhanggal:) az abortusz után depressziós lettem, egészen, a fiam 1, 5éves koráig, amig nagyon nehezen gyogyszerekkel sikerült helyrehoznom...azota sokminden történt velünk, a párom is elment, egyedülállo lettem, enyhe depreszioba szenvedek ujra...
Nekem március 16-án volt abortuszom, valószínûleg terhes vagyok már :) A mensimnek pénteken meg kellene jönnie, számolások szerint, de ha aznap reggel pozitív lesz, jön majd a baba :)
Szia! Nekem 20 évesen volt abortuszom. Egy idegbeteg, bolond, undorító személy lett volna az apja, valamint semmi szín alatt nem lettem volna hajlandó feladni a fiatalságomat, ezért történt meg. Életemben az egyetlen védekezés nélküli együttlétem volt, mely max. 1 percig tartott, és õ annyira ideges volt, hogy leállt neki minden, nem élvezett el. Terhes lettem, összedõlt a világ, anyám azonnal megérezte, de nekem és annak a kis lénynek abban a helyzetben véleményem szerint ez volt a legjobb. Erõs nö vagyok, de ez mégis összetört, sokáig képtelen voltam gyerekekre ránézni, a közelükbe menni. Azóta eltelt 5 év, és tudom, jól döntöttem. Férjnél vagyok, csodálatos ember feleségeként és tervezzük a babát! Nem félek, hogy nem sikerül, hiszen szervi bajom nem lett, és igazi szerelemgyerekként születne. Az édesanyámnak is volt abortusza, majd 2 egészséges gyermeke :) Bízom a legjobbakban, sok sikert kívánok neked is!!
Nekem is fiatalon volt abortuszom, romló kapcsolat, körülmények stb. Azután mire megtaláltam a páromat, nem akart összejönni a babó.35 évesen volt lombikom, mert volt nálam némi hormoneltérés, és a férjemnél is volt gond.Elsõre hármasikreink lettek! Igaz sajnos nagyon koraszülöttek, de reméljük majd utolérik kortársaikat.
Szia!Igaz nem mostani de megírom az én történetemet! :) Terveztük a babát és rögtön össze is jött.Voltunk kb 4 hetesen ultrahangon ott még minden stimmelt rá egy hónapra kellett visszamenni 8 hetesen.Közölte velem az orvos hogy sajnálja nagyon de nem fejlõdik az embrió!Akkor azt hittem összedõl a világ körülöttem!Iszonyú voltÉjjel-nappal csak sírtam!Ez volt 2012.októberben majd mûtét után azt mondta az orvos hogy egy menstruációt várjunk meg és utána mikuláskor mehet is :) Rögtön sikerült pedig tele voltam kételyekkel és most 11 hós lesz!Terhesség mellett szedtem a duphaston-t

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!