Találatok a következő kifejezésre: Terhesnek hittem de (17 db)

Párommal már két hónapja próbálkozzunk és hiába, peteéréskor vagyunk együtt és sehol semmi, most késett a mensim is azt hittem terhes vagyok de megjött, de nem olyan mint ezek előtt jóval kevesebb! lehetek még terhes?

Befolyásolja az a teherbeesést hogy nekem már volt abortuszom a párom meg cukorbeteg? Mit tegyünk nagyon szeretnénk babát és pont a 14 napon vagyunk együtt de nem jönn össze kétségbe vagyok esve hogy nem is lehet babánk . - (

Legjobb válasz: az sem biztos hogy jó,ha minden nap szexeltek.Inkább 2 naponta.

Bakker egy hónapban 20% az esély a terhességre. Két hónap az semmi!!!!
nyugi, sex kétnaponta és meglesz az eredmény! ha egy évig nincs baba akkor kezdjetek el parázni, de addig ne :-)
az sem biztos hogy jó, ha minden nap szexeltek.Inkább 2 naponta.
A peteérés nem mindig mindenkinél a 14. Napon van! A 11-17 napig kell sexelni, akkor valamelyik nap van nagy eséllyel a peteérés, de lehet ez elõtt, ez után is! 26-án voltam a 14. Napon ciklus szerint, de akkor elõtte utánna nem sexeltünk, majd csak 30-án! És láss csodát, abban a hónapban teherbe estem!
Az már inkább mint a te régi abortuszod.
Gondold el mit élhet át, akinek még gyereke sincs és úgy nem akar összejönni! Örülj neki, hogy ilyen szerencséd volt az elsõnél...de ez nem törvényszerû, hogy a másodiknak is pont úgy kell összejönni. Fordítva is igaz..van aki csomó idõt vár az elsõre..a második meg rögtön összejön. A te eseted még mindig jobb...mert te már legalább tudod, hogy képes vagy a teherbeeséshez.
A kérdező hozzászólása: belegondolok és sajnálom is azokat az embereket! de szülésem után volt 2 kaparásom
A kérdező hozzászólása: nekem már van egy 4 éves kisfiam és õ rögtön az elsõ hónapban összejött!
Az, hogy az elsõ próbálkozós hónapban összejött az elsõ gyereked, a vakszerencse mûve volt. A legtöbb pár átlagosan 5 hónapig próbálkozik, mire összejön. Tényleg teljesen fölöslegesen túrázhatod magad ezen, higgadj le. Van fogalmad róla, mekkora esélye van teljesen rendben lévõ párnál is arra, hogy egy adott hónapban összejön? Nagyon-nagyon kicsi! Eleve pár óra az, amíg olyan állapotban van a pete, hogy meg lehessen termékenyíteni. Ha a ciklusod 28 napját veszed ehhez a pár órához, nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy megállapítsd, hogy baromira klappolni kell a dolgoknak ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. Arról nem is beszélve, hogy a hímivarsejtnek is meg kell találnia azt a petét. Ha ezt végiggondolod logikusan, be kell látnod, hogy semmi okod aggódni!
Két hónapja?? Nevetnem kellett :) Ezt te sem gondolhatod komolyan, hogy már parázol? Teherbeeséshez átlag 3-8 hónap kell...úgyhogy még bõven van reményetek...ne keseredj el ilyen hamar, mert még igazán nincs miért. Kitartást.
eloszor is te szedd a folsavat es a parod a multivitamint. a menses utan 2-3 naponta a peteeresig aztan aznap meg egyszer utana csak ha kedvetek van. semmi intim mosakodo vagy szappan ill oblites Szex utan 1-2 ora alvas kell. az elso babara lehet 2 evet is varni ha a mensesed normalis akkor valoszinulg van peteeresed es ket even belul terhes leszel.
Az nem befolyásolja a teherbe esést, hogy a párod cukorbeteg, de szerintem a mai világban az abortusz se olyan, mint régen, szóval kevés az esély, hogy valakinek utána amiatt ne lehetne babája. 2 hónap nem a világ vége, nem kell elkeseredni. Nagyon sok olyan van itt, akiknek évekig nem jön össze, aztán egyszer csak sikerül. Ne görcsölj rá, mert akkor majd azért nem sikerül. Amúgy babatervezésnél nem naponta, hanem két naponta ajánlott együtt lenni. Mert akkor rendesen tudnak a spermák "regenerálódni", és még a jó idõpontról sem maradtok le. 38hkm
A kérdező hozzászólása: nem , nem tudtam
A cukorbetegség miatt nem csökken a párod spermaszáma. Viszont a baba örökölheti, vagy hajlamos lehet rá. Azt tudod, hogy a spermáknak is kell idõ, hogy megérjenek?
A kérdező hozzászólása: csak félek hogy nem lehet mert párom cukorbeteg és nem mindig mûködik neki ahogy kéne meg az abortusz is szóval el vagyok keseredve
Ne éld bele magad, ne akard görcsösen. Két hónap még nem olyan sok idõ.
A kérdező hozzászólása: nem adom fel csak olyan borzasztó érzés, annyira szeretnénk és semmi sehol :-( mindig beleéljük magunkat és utánna meg nincs baba :-(
mar 2honap? mi mar tobb mint 1eve, ne adjatok fel!
A kérdező hozzászólása: :-( De már volt egy gyereke csak elvetette az elõzõ barátnõje! de lehet neki nehezebben lesz babája már mint a páromnak?
A kérdező hozzászólása: de az sem befolyásolja hogy párom erõs cukorbeteg?
Az abortuszt ma már olyan módszerrel végzik, hogy semmiben sem befolyásolja a késõbbi gyerekvállalást. Ha a mûtét utáni kontrollon (mert kellett lennie olyannak) kizárták a mûtéti szövõdményt, akkor nem ez az oka, hogy nem esel teherbe. 2 hónap még nagyon kevés idõ. Ha 1 év után sem jön össze, akkor kell orvoshoz fordulni. A protokoll szerint is 1 év folyamatos próbálkozás után szokták elkezdeni kivizsgálni a párokat.
A kérdező hozzászólása: de álltalában mink minden nap szexeltünk és már nagyon félünk hogy nem lehet
lehet ikreid voltak és az egyik elment.. és ezt nem hulyeségbol mondom vagy azért, emrt kitaláltam, hanem mert az egyik barátnommel is pont ugyanez tortént.....

Ha a hasi ultrahang a kilencedik héten nem mutatott ki semmit, akkor a tizediken se fog? Csak mert azt hittem hogy terhes vagyok, de nem talált a doki semmit.

Legjobb válasz: A 9. héten már a hasi ultrahang is kimutatja a babát és a szívpulzálást is. Ekkor már nem olyan icipici. Ha a doki nem látott semmit, akkor minden bizonnyal nem vagy terhes.

A 9. héten már a hasi ultrahang is kimutatja a babát és a szívpulzálást is. Ekkor már nem olyan icipici. Ha a doki nem látott semmit, akkor minden bizonnyal nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
?? Mégis terhes vagy??
A kérdező hozzászólása: nem vagyok terhes
Igen, hihetsz:)
teszteljél annak már ki kell hogy mutassa, lehet hinni benne csak az a baj hogy én is hiszek benne elégsokszor és mégis megjön :(
Én is a tesztnek hittem, bár a megérzések is sokszor bejöhetnek, de inkább tesztelj vagy egy nõdoki nézzen meg.
Van akinek bejön, de nekem például nem.Én fél évig minden hónapban szentül éreztem, hogy babás vagyok, aztán pofára estem.
Én még a nemvárt elõtt mondtam a páromnak "kicsim, úgy érzem terhes vagyok" és tényleg az vagyok :) szerintem hihetsz, bár a teszt az már biztosabb :) 7+4 hkm
Ha 3 hete késik , már rég nem a megérzéseidbõl kellene tudnod, hogy terhes vagy! Mégis mikor szándékozol felkeresni egy orvost?
A kérdező hozzászólása: hetfon mehyek dokihoz
Szia! Csináltál tesztet? Nekem 2 hete késik, de a tesztjeim negatívak :(

Azt hittem terhes vagyok de 7.-én megjött, de ez nem olyan volt mint szokott mindössze 3 napig tartott és más tünetek is vannak! Lehetséges hogy mégis babás vagyok?

olyan "problémám" lenne hogy:decemberben volt egy vetélésem sajnos m?téti befejezés volt:(De utána rendesen megvolt és múlt hónapban furin éreztem magam...nagy mértékben hányingerrel teltek a napok!azt hittem terhes vagyok de 7.-én megjött...de ez nem olyan volt mint szokott mindössze 3 napig tartott!nem volt darabos meg semmi..nagyrészt barnázás volt...eddig nem is agyaltam a azon h lehet baba...de nagy a pocim..meg a munkahelymen mindent?l felfordul a gyomrom...lehetséges hogy várandós vagyok ?

Legjobb válasz: Semmi nem lehetetlen, de ezt innen a monitor mellõl nem lehet egyértelmûen eldönteni. Tesz és/vagy orvos.

Semmi nem lehetetlen, de ezt innen a monitor mellõl nem lehet egyértelmûen eldönteni. Tesz és/vagy orvos.
Tesztelj!
Miért nem csinálsz egy tesztet???

Egy hetet késett a mensim, és azt hittük h terhes vagyok de sajnos most megjött egy hétre rá. és nem tudom mi tévő legye?

Egy hetet késett a mensim így keztünk reménykedni h összejött a baba, de egy hét után megjött, és most nem tudom hogy akkor most mi van ilyenkor? Attól lehetek még terhes vagy a rosszabbik eset h elvetéltem? Éa lehet e tesztet csinálni ilyenkor vagy várjuk ki a végét? Kérlek aki tud a z segítsen! El?re is köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Mensi után teszt!! Nem te lennél az elsõ aki menstruál a terhesség alatt:) Rosszabb esetben elvetéltél:( (de általában annak tünetei is vannak) tesztet nem csináltál az egy hét alatt?

Mensi után teszt!! Nem te lennél az elsõ aki menstruál a terhesség alatt:) Rosszabb esetben elvetéltél:( (de általában annak tünetei is vannak) tesztet nem csináltál az egy hét alatt?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem csináltam mivel többen is monták h legalább várjak egy hetet és mire arra került volna a sor megjött és így meg nem akartam tesztet csinálni mivel nem hiszem h lehet ilyenkor. De köszönöm a válaszokat
Anyu amikor a tesommmal terhes volt o is mesizett 3hetig soval meg van remeny
csinaltal tesztet? én már a nevárt napján teszteltem csinaltaL mert ha pozi volt akkor doki s ir gyógyzser
Szerintem csinálj tesztet, nem kell megvárni hogy elmúljon.Ha terhes vagy/voltál akkor kimutatja és akkor doki, hátha menthetõ még gyógyszerekkel a baba.
Sajnálom, ami Veled történt, de szerintem nem voltál terhes. Engem a 15 hónap alatt amíg vártunk a babára jó párszor becsapott a szervezetem. ÉN is mindig reménykedtem, hogy a mensi ellenére lehetek terhes. Ha rendes piros vérzésed van, akkor szerintem nem vagy terhes és nem is voltál az. Persze van aki írja, hogy mensizik terhesség alatt, de az nem rendes vérzés, mert a kettõ együtt kizárja egymást. Mikor terhes lettem, akkor bizony nem volt semmilyen vérzés. Le lehet pontozni, de szerintem kár beleélned magad, abba hátha baba van. :(

Terhesnek hittem magam, de tegnap sajna megjött. A melleim még mindig nagyon fájnak, érzékenyek, nehezek, ingerlékenyek, és néha semmilyen külső hatás, ingerlés ellenére is olyan belenyilaló érzésem van. Mitől lehet ez?

Néha mintha vmi pici t?vel kicsit megszúrnák, de csak az egyik mellemen érzem. Nemrég voltam dokinál, ahol volt eml? vizsgálat is, semi gond. Alapjáraton is elég nagyok a melleim.

Legjobb válasz: Szia! Lehet hogy annyira szeretnél babát hogy álterhes tüneteid vannak. Ha voltál dokinál és minden rendben van másra nem tudok gondolni.

Szia! Lehet hogy annyira szeretnél babát hogy álterhes tüneteid vannak. Ha voltál dokinál és minden rendben van másra nem tudok gondolni.

Június 16-án volt meg utoljára, július 16-án kimaradt, de augusztus elejétől meg voltak duzzadva a melleim, azt hittem meg fog jönni, de megint kimaradt, majd augusztus végén kiderült, hogy terhes vagyok. Mikor lettem terhes?

Junius 16.án volt meg utoljára,juli.16.án kimaradt,de augusztus elejét?l meg voltak duzzadva a melleim,azt hittem meg fog jönni,de megint kimaradt,majd augusztus végén kiderült,h terhes vagyok.Ugyan akkor eshettem teherbe,mint ha mondjuk julius16.án is megjött volna?

Legjobb válasz: Hát ha nem tudod,hogy kb.mikor eshettél teherbe,akkor csak az orvos véleményére hagyatkozhatsz.Ö a méretekböl megtudja mondani mennyi idös a baba.Valószínü,hogy júni végén eshette´l teherbe.De attól is függ,hogy milyen hosszúak voltak a ciklusaid. 36hetes kismama.

Hát ha nem tudod, hogy kb.mikor eshettél teherbe, akkor csak az orvos véleményére hagyatkozhatsz.Ö a méretekböl megtudja mondani mennyi idös a baba.Valószínü, hogy júni végén eshette´l teherbe.De attól is függ, hogy milyen hosszúak voltak a ciklusaid. 36hetes kismama.
Ha már juli 16-án kimaradt, akkor kb. júl 2-3-án foganhatott. Amúgy nem értem a kérdést, az orvos már biztos megmondta neked hogy hány hetes terhes vagy (hány hónapos !!!) ! 6 hetes kismama
Szexeltél védekezés nélkül? Mert ha a válasz igen, akkor lehetsz terhes. Tesztelj.
Teszt?
A kérdező hozzászólása: Igen, de nem ment el bennem. Viszont mire megírtam ezt, meg is jött. Vagyis ma délutántól, fáj a hasam, úgy mint amikor meg van, és meg is van, annyi a különbség, hogy még nem olyan erõs, mint akkor szokott lenni. Ez még utalhat valamire?
A kérdező hozzászólása: Tesztet így még nem csináltam, mert most menstruálok elvileg. Majd ha elmúlik, azért fogok egyet.
Ha menstruálsz, akkor már 99% hogy nem vagy terhes. Ne szexelj védekezés nélkül. Kicsit se! Gondolj csak bele milyen egy abortusz és mindig dönts jól!
A kérdező hozzászólása: Rendben, nem fogok. Köszi a választ. Viszont szúró fájdalmat érzek, szerinted felfázhattam, vagy hólyaghurut?

2 hete késik a menstruációm, szokott ilyet. élek nemi életet de védekezünk óvszerrel és úgy tűnt, h nem lukas mert ellenőriztük. Pár nappal ezelőtt véres folyás jelentkezett azt hittem meg fog jönni. De még mindig semmi. Lehetek így is terhes?

Egy ideig nem éltem nemi életet és most elég hirtelen ismét és viszonylag aktívan..úgy t?nt az óvszer sohasem lukas... de ez most megrémiszt.. lehet csak a stressz és az itthoni gondok miatt de lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Stressz, volt már ilyen, majd megjön. De hogy megnyugodj, csinálj tesztet. Többnyire nem hazudik.

Stressz, volt már ilyen, majd megjön. De hogy megnyugodj, csinálj tesztet. Többnyire nem hazudik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!