Találatok a következő kifejezésre: Terhesen mit és (1594 db)

Akik később vették észre, hogy terhesek, mikor és hogyan derült ki?

Tehát már legalább az els? trimeszter vége körül jártatok. Vagy mégtovább.

Legjobb válasz: Nálam a következõ volt: Kimaradt mensi, csináltam 2 tesztet, negatív lett mindkettõ. Semmi terhességre utaló tünet nem volt, így azt hittem, megint nem jött össze. Utána volt pecsételõs vérzésem, na mondom most akkor tényleg nem sikerült. Aztán kb.2,5 hét múlva rosszul lettem a cigitõl (sajnos szívtam, mert ugye azt hittem nincs baba!), akkor megint teszt, és az már erõs + volt!!! Szóval nekem semmi tünetem nem volt, se rosszullét reggelente, se cicifeszülés, azóta sem vagyok szagok miatt rosszul, de az az egy szívás a reggeli cigibõl... hát gyomorforgató volt. 29 hkm

Nálam a következõ volt: Kimaradt mensi, csináltam 2 tesztet, negatív lett mindkettõ. Semmi terhességre utaló tünet nem volt, így azt hittem, megint nem jött össze. Utána volt pecsételõs vérzésem, na mondom most akkor tényleg nem sikerült. Aztán kb.2, 5 hét múlva rosszul lettem a cigitõl (sajnos szívtam, mert ugye azt hittem nincs baba!), akkor megint teszt, és az már erõs + volt!!! Szóval nekem semmi tünetem nem volt, se rosszullét reggelente, se cicifeszülés, azóta sem vagyok szagok miatt rosszul, de az az egy szívás a reggeli cigibõl... hát gyomorforgató volt. 29 hkm

Ha valaki nem terhes mikor esik le a höje, menzi előtt?

Nekem 2 napom van addig és 36,8!

Legjobb válasz: Szia! Ez jó jel,általában a mensi elõtti vagy aznap esik le a hõ. Én elõtte este mindíg megmértem,már akkor alacsony volt. Sok sikert! 7 hetes kismami

Szia! Ez jó jel, általában a mensi elõtti vagy aznap esik le a hõ. Én elõtte este mindíg megmértem, már akkor alacsony volt. Sok sikert! 7 hetes kismami
Szia! Nekem mensi reggelén szokott 2tizedet.
Nekem menszi napja elõtti napon esik le, de nagyon

Van egy terhes guppim és mikor tegyem külön a szülőszobába? A vasa még nem egészen nagy, 100% hogy terhes, és fekete folt van a nyílásánál. Szerintetek mikor tehetem külön a szülőszobába? Köszi.

Legjobb válasz: Az attól függ, mióta terhes. Kb. négy hétig tart a terhesség, szerintem akkor tedd külön, mikor kb. három és fél hétnél jár. Vagy ha nem tudod az idõt megállapítani, akkor akkor tedd külön, mikor a hasa már elég nagy. Keress képet terhes guppiról, az talán segít megállapítani, hogy mekkora a hasa, ha hamarosan szül.

Az attól függ, mióta terhes. Kb. négy hétig tart a terhesség, szerintem akkor tedd külön, mikor kb. három és fél hétnél jár. Vagy ha nem tudod az idõt megállapítani, akkor akkor tedd külön, mikor a hasa már elég nagy. Keress képet terhes guppiról, az talán segít megállapítani, hogy mekkora a hasa, ha hamarosan szül.
A kérdező hozzászólása: Köszi... írják itt hogy egy adag jávai mohát célszerû betenni. Megkérdezhetem hogy itt Orosházán ahol lakom nem-e tud valaki eladó jávai mohát, vagy esetleg itt Orosháza közelében... Köszi. H

16 éves lány vagyok és terhes. A barátommal mindenképp megszeretnénk tartani a picit, hisz dolgozik, meglenne a picúrka helye. Egy dologtól azonban félünk. Apukámtól. Apukám anno anyukámat is megverte mikor kiderült, hogy terhes. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: honnan gondolod,hogy terhes vagy? csak azert mert kesik,az meg nem biztos hogy terhes vagy? vagy esetleg csinaltal mar tesztet,es pozitiv lett,vagy voltal dokinal?

honnan gondolod, hogy terhes vagy? csak azert mert kesik, az meg nem biztos hogy terhes vagy? vagy esetleg csinaltal mar tesztet, es pozitiv lett, vagy voltal dokinal?
apád megverte anyudat , mert terhes? akkor vagy állat , vagy nem az övé volt a gyerek! költözzél el apádtól aztán már nincsen semmilyen jog alapja , hogy meg verjen , de egyébként semmiképen nincsen!( ez kamu kérdés)
Hát szerintem mondjátok el, hogy babát vársz, de a párod is legyen ott! Úgy biztos, hogy nem fog elfajulni a dolog. Hiszen gondolom úgyis megvédene. Szüleiddel laksz? Elváltak a szüleid?
Nem tudom mivel lehet jobb egy rossz ci...t eltartani:S Kedves Kérdezõ!Az ilyen "agyon iskolázottakkal" ne foglalkozz.Érettebb vagy a korodnál.A párod is legyen ott, meg ha lehet az apukája is és akkor mondd el apukádnak.De tényleg nem túl jó, hogy félsz tõle, hogy téged is megver.Sok sikert kívánok nektek!!E.
A kérdező hozzászólása: Köszönjük szépen :) Csak pozitívan állok a dolgokhoz, letudunk gyûrni minden elõttünk álló akadályt :) )) Apukám meg majd csak elfogadja :) Egyébként is... Hiába nem állna mellettem most, biztos vagyok benne hogy õ lenne az elsõ, aki jönne megnézni az unokáját :)
gondoljátok ti , ha valakinek errõl az adó fizetõk pénze jön le akkor õ már életében egy lukas garast is be rakott a közösbe! a kérdezõ nem azt írta hogy vele volt terhes az anyja mikor megverte!
Én azt ajánlom hogy házasodjatok össze és nagykorúsítani fognak de csak akkor ha tényleg terhes vagy orvosi papír bizonyítja akkor mond el az édesapádnak lehetõleg akkor amikor ott van a mostoha "anya" is! akkor biztos nem fog bántani biztos nagyon nehéz sõt még nehéz is lesz! hisz tanköteles vagy mi lesz a sulival? ezért kell összeházasodjatok és nagykorúsítanak és akkor ugye nem leszel már tanköteles! most még nem bánod ezt az egészed de 2-3 év múlva bánni fogod! nem a gyereket hanem hogy igy alakult az életed! mindenképpen menj el a dokihoz és ha már 100% hogy terhes vagy akkor mond el az édesapádnak! Én is gyereket várok és nekem is sulimnak vége lett mert nem tudtam teljesíteni a követelményeket csak az a különbség hogy én 20 éves leszek! anyukám nehezen fogadta el de 1 hét alatt megenyhült belegondolt hogy csak a gyereke vagyok és mellettem kell álljon igaz nem vele élek már 4 éve hanem a párommal igy ennyivel is könnyebb helyzetbe vagyok! sok sikert és majd irj ha voltál dokinál és mi az eredményed!
Az én Anyukám is 16 évesen szült engem és soha nem bánta meg a döntését! Ennek már 29 éve..... Természetesen ma már más világot élünk! Véleményem szerint még tanulnod kéne, leérettségizni stb., meg bulizni, tapasztalatokat szerezni! Szülhetsz még gyermeket 10 év múlva is, de tinédzser éveidet nem pótolhatod! Éld ki magad, találd meg az Igazit, éljetek boldogan, aztán jöhet a gyermek is! Kívánom, hogy jó döntést hozz..... Ha biztos vagy magadban, akkor nincs kitõl, nincs mitõl félned!
Remélem minden jól alakul.Azért majd írd meg mi lesz a sulival, meg a dokinál
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) A sulival kapcsolatosan úgy szeretném hogy vagy magántanulókét, vagy abbahagyom, és amint a pici ovis lesz, akkor elvégzem a szakmát, ugyanis ígyis-úgyis szakmát akartam letenni
majd mond el mi lett az orvosnál :-)
Szia! Voltál dokinál? Minden rendben? Elmondtad otthon?
16 évesen gyerek úristen...
A kérdező hozzászólása: De még a leendõ gyereked lehet fiatalon szülõ :) És hidd el, segíteni fogsz Neki.... ;)
A kérdező hozzászólása: Elmondanám, hogy védekeztünk óvszerrel!!! Apukámmal pedig azért éltem, mert anyukám utáni barátnõjénél úgy tûnt megváltozott:( Költöznék én páromhoz, de nemlehet még, talán majd elõször a gyámhatóágon szólunk, lehet hogy ez lenne a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Igen, érettnek érzem magam, hisz van egy 1 éves húgom anyukám felõl, akinek ott voltam végig :) Háát megoldjuk valahogy párommal, az biztos :) Remélem! :)
A kérdező hozzászólása: Egy rossz döntés végett apukámmal élek. Anyukám támogatna mindenben. Apukámtól félek, meg persze attól is hogy nehogy feljelentést tegyen párom ellen apukám.
Hát nem lennék a helyedben, nem egyszerûnek tûnik. Miért nem beszélsz elõször anyukáddal hátha õ tudná hatást gyakorolni apukádra. Viszont nem tudom, hogy ez hogy is mûködik, ha elköltöznél a párodhoz, apud tudna esetleg tenni ellene valamit?
A kérdező hozzászólása: Nincs ilyen hogy kamu kérdés. Igen megverte, csak sajnos aztán 3 éve idecsábitott hogy jobb lesz. Azóta van felesége és gyereke, ha baja van velem üvölt, a felesége elõtt játssza a minta apukát. Anyukámhoz nem költözhetek mert nincs elég hely :S Így csak párom segítségében bízhatok.
A kérdező hozzászólása: A legnagyobb baj, hogy anyukám fél apukámtól. Amikor lekellett mondani a házrészérõl anyukámnak, apukám pont azért verte meg, hogy lemondjon róla, csak buta és fiatal volt anyukám, és nem jelentette fel egybõl apukámat.
A kérdező hozzászólása: Viszont annak örülök, hogy párom apukája segít minket, és nagyon jól tud magyarázni, elhitetni emberekkel dolgokat, tehát most felmerült bennem, hogy õ is jelen lehetne, mikor elmondjuk itthon, hogy terhes vagyok.
nem valaszoltad meg, hogy honnan gondolod, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Onnan, hogy csináltam tesztet. Jövõhéten megyek orvoshoz is!
Szerintem is legyen ott a párod egyrészt, másrészt 16 éves kortól pl. házasodni is lehet, szóval lehet hogy elköltözni is elköltözhetnél, csak kellene hozzá valamilyen papír.
A gyereknevelés nagyon komoly felelõsséggel, és rengeteg lemondással, feladattal járó, áldozatos munka, nem csak öröm. 16 évesen érettnek érzed magad arra, hogy felnevelj egy másik embert?
bennem ilyen kérdések merülnek fel... Ha tudod h apukád megverte anyukádat egyáltalán milyen inditatásból költöztél hozzá? Anyukád hogy engedhette hogy oda költözz? eleve ha felmerül benned hogy apukád megver téged úgy hogy tudja a pocakodba egy kisbaba van miért vagy még ott? hogy mit tehetnél??? szerintem költözz a barátodhoz!
Mi a helyzet?

Most kaptam a hirt, hogy meghalt egy volt osztálytársam. Én 8 hetes terhes vagyok és anyukám azt mondja h kismamaként "nem szabad" elmenni temetésre. Mi a teendö ilyenkor?

Szerintetek? Hasonló helyzetben más mit tenne?

Legjobb válasz: Miert ne mehetnel el terhesen temetesre? Igen szuletunk es meghalunk, es most te pedig terhes vagy! Aztan nagyon nagy dolog hogy te terhes vagy. Huha! Anyukad jo lesz ha teged bezar egy kalitkaba! Ja, aztan azt hallottad mar hogy a terheseknek csak az utca jobb oldalan szabad menni?!

Miert ne mehetnel el terhesen temetesre? Igen szuletunk es meghalunk, es most te pedig terhes vagy! Aztan nagyon nagy dolog hogy te terhes vagy. Huha! Anyukad jo lesz ha teged bezar egy kalitkaba! Ja, aztan azt hallottad mar hogy a terheseknek csak az utca jobb oldalan szabad menni?!
Nekem közeli ismerösöm halt meg, és nem mertem megnézni, féltem ha làtni fogom, akkor sirogörcsöt kapok(én is érzékenyebb tipus vagyok) Nem mentem el de nem babona szempontjàbol, hanem mert féltettem a babàmat a stressztöl. Menj ki a temetöbe késöbb egy szàl viràggal, meg gyertyàval. 21 hetes kismami
Szia. Én voltam 21 hetes terhesen temetésen. A nagyapámat temettük. Miért ne lenne szabad elmenni, végsõ búcsut venni? Ha közel álltál hozzá menj el nyugodtan. Részvétem.
Személy szerint én nem vagyok babonás én elmennék. Ha neked fontos volt az osztálytársad és nem hiszel a babonában menj el nyugodtan, nem ezen fog múlni a babád egészsége. Anyukád bíztos csak jót akar nektek.
Ha nagyon közel állt hozzád, akkor menj el, ha annyira nem, akkor otthon emlékezz rá.
én nem mennék el , mert tudom magamról, hogy nagyon sajnálnám és ez fájna nagyon. és azt is tudnám, hogy a stressz árt... gyújtanék egy gyertyát, elmondanék egy imát. így is lehet megemlékezni rá. de ez csak az én véleményem, te döntsd el mit szeretnél. Sajnálom a volt osztálytársadat. szegény. :(
Ha babonás vagy: van az a babona, hogy terhes nõnek nem szabad halottat látnia. De gondolom nem nyílt koporsós temetés lesz... Én 8 hetes voltam, mikor meghalt a bátyám motorbalesetben. Nem könnyû feldolgozni :( Viszont a babám jól van... Üdv, 33 hetes mam.
Szia! Én nem mentem volna temetésre, már csak azért sem, mert én még az adó 1%-s kampányokat is végigbõgtem. Ha erõs vagy (nem olyan bõgõmasina, mint én voltam), akkor menj el, de semmiképpen ne egyedül, legyen valaki, aki rád figyel.
Az elsõ levélíró vagyok és szerintem helyes döntést hoztál és bíztosan anyukád is megnyugszik. Szép és gondtalan babavárást.
A kérdező hozzászólása: az utolsó válaszoló sztem ne ide irosgasson hanem egy pszichologusnak! köszönöm a véleményedet! bravo
A kérdező hozzászólása: Léynegében nemvoltam vele nagyon beszélö viszonyban és babonás is vagyok ezért sztem majd a temetés után pár nappal viszek virágot a sirjára és uyg emlékezek rá.
nekem is meghalt egy évfolyamtársam, és én nem mentem el a temetésre, hanem utána pár héttel vittem a sírjához virágot, és ott és úgy emlékeztem Rá! Részvétem.
Sziasztok. Hát lehet, hogy nagyon tudatlan vagyok, de Én ilyen hülyeséget még életemben nem hallottam, hogy terhes nõ ne menjen temetésre, meg ne lásson halottat stb. Én nemrég voltam egy kollégám temetésén, 21 hetes voltam akkor kb. Azért mentem el, mert így éreztem helyesnek, plusz, szerencsére, nem vagyok túlérzékeny, nem mondanám, hogy maga a temetés megviselt volna. Inkább az adott ember elvesztése fájt, de az fájt volna akkor is, ha nem megyek el a temetésre. Szerintem, azt tedd, amit helyesnek és jelen állapotodban kényelmesnek érzel. Ha rossz érzéseket kelt Benned a temetésen való részvétel, akkor ne menj el. De ne ilyen idióta babonák miatt cselekedj így, vagy úgy....
Az unokanõvérem nem jött el a nagymamánk temetésére, nem emlékszem pontosan mennyi idõs volt, de az utolsó három hónapban volt az biztos.Akkor megvetettem.Hozzáteszem február elején volt és nagy fagy volt.Most hogy én is babás vagyok én is meggondolnám mert kb 10 percet ha bírok egy helyben állni mert elfáradok gyorsan.Így aztán mostmár megértem õt is.Amúgy a babona szerintem hülyeség, ez pont olyan hogy nem szabad megvenni a babának hamar a cuccokat, én megvettem kb 7 hetes voltam az elsõ zoknit.Nem hinném hogy egy zoknitól vagy a te esetedben egy temetéstõl függne.Én személy szerint Istenben hiszek nem a babonákban.De te dönts, neked mi alegjobb, szerintem így a legtisztább. 13 heteske
Az élet és halál elválaszthatatlan, ezért ha nincs egészségugyi gondod nyugodtan menj el. Nekem eskuvom elott három rokonom halt meg egy hónap alatt, akkor a babona szerint férjhez sem mehettem volna?! Egy 32. hetes kismama
Szia én még ezt a babonát nem halottam, hogy nem szabad terhesen temetésre menni és halotat megnézni.Sajnos nekemis a nagypapám haltmeg 1 hónapja akkor voltam 23 hetes és nagyon megviselt és még megis néztem sõt volt, hogy egyedül voltam bent a ravatalozóban vele a babonákba nem szabad hinni.Dönts szived szerint.

A terhes gondozás és a terhes tanácsadás ugyanaz vagy nem? Ha nem, akkor mi a különbség? Pénzbe kerül vagy ingyenes (tb-s)?

Legjobb válasz: A terhes gondozás az sztk alapon történõ vizsgálatok, pl méhszájvizsgálat stb, a terhes tanácsadás, meg úgy tudom az mikor a védõnõ megmér vérnyomást néz, stb. Természetesen mind a kettõ ingyenes ha van tb-d.

A terhes gondozás az sztk alapon történõ vizsgálatok, pl méhszájvizsgálat stb, a terhes tanácsadás, meg úgy tudom az mikor a védõnõ megmér vérnyomást néz, stb. Természetesen mind a kettõ ingyenes ha van tb-d.
Elsõ jól mondja! Terhesgondozás:uh, vérvétel, ctg... Terhes tanácsadás:védõnknél történik beutalók és vérnyomás, pulzus, súly, vizelet vizsgálat és hát a kérdéseid megvitathatod velük. Ha van társadalombiztosításod akkor ezek ingyen vannak, úgy mint a szülés, sõt kötelezõ 4 pecsét a kiskönyvedbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget!

3 hetes terhes vagyok és minden este 37 fokos hőemelkedésem van ez normális? És elmúltam 37 éves mikor érdemes először orvoshoz menni és van valami speciális vizsgálat amit érdemes megcsináltatni?

Legjobb válasz: Szia.ezt a 3 hetest nem értem.3 hete nem jött meg, vagy a ciklusod 3. hetében jársz?honnan tudod hogy terhes vagy?elmaradt,csináltál tesztet?én 37 éves vagyok,most 20 hetes.Ha tényleg terhes vagy a magasabb hõ indokplt, persze, ha nem vagy egyébként megfázva.én 5 hetes voltam mikor dokihoz mentem,õ megállapította hogy lát petezsákot, de magzatot ilyenkor még nem látnak,a 9.héten mikor visszamentem már volt szívhangja.semmi különösebb vizsgálat nem kell.ugyanazokon mész keresztül mint más, csak 1 magzatvízmintavételt ajánlanak, a kor miatt.én megcsináltattam, de ha nem akarod,csináltatsz vér vizsgálatot.azthiszem ennyi.boldog babavárást kívánok.

Szia.ezt a 3 hetest nem értem.3 hete nem jött meg, vagy a ciklusod 3. hetében jársz?honnan tudod hogy terhes vagy?elmaradt, csináltál tesztet?én 37 éves vagyok, most 20 hetes.Ha tényleg terhes vagy a magasabb hõ indokplt, persze, ha nem vagy egyébként megfázva.én 5 hetes voltam mikor dokihoz mentem, õ megállapította hogy lát petezsákot, de magzatot ilyenkor még nem látnak, a 9.héten mikor visszamentem már volt szívhangja.semmi különösebb vizsgálat nem kell.ugyanazokon mész keresztül mint más, csak 1 magzatvízmintavételt ajánlanak, a kor miatt.én megcsináltattam, de ha nem akarod, csináltatsz vér vizsgálatot.azthiszem ennyi.boldog babavárást kívánok.
Jelentkezz minél hamarabb az orvosodnál. A hõemelkedésre nem tudok mit mondani, lehet, hogy elkaptál valami enyhe fertõzést. A genetikai vizsgálat ilyen korban kötelezõ.
Ezt a 3 hetes dolgot en sem ertem, a mensi elott egy hette lpozitiv lett a teszted? Egyebkent, a 37 fok nem hoemelkedes! Es nem is koros, a testho terhessegben 36.6 helyett kicsit feljebb van, 37 korul.
A kérdező hozzászólása: azért tudom hogy 3 hetes terhes vagyok mert a párom külföldön él és csak havonta 1szer tudunk találkozni. A menzeszem júli 13-án kezdõdött 26-27-ig voltam kinn nála és augusztus 15-én lett pozitív a tesztem úgyhogy szerintem 3 hetes terhes vagyok. köszi a válaszokat
Ha júl 13-án jött meg utoljára akkor te már 5 hetes terhes vagy!!!
A kérdező hozzászólása: de nem voltunk együtt 13-a elõtt csak júli 26-27án szerintem a 26-27 az a fogantatás napja nem?
A kérdező hozzászólása: a terhességet nem a menzesz elsõ napja után két héttel számolják a dokik?
Szia! A terhességet az utólsó menstruáció elsõ napjától számítják! Akárhogy is tiltakozol 5 hetes kismama vagy. 16 hetes pocakos

3 hónapos terhes vagyok és nagyon romlanak a fogaim, mi a teendő, mit kellene szednem? Kalcium pezsgőtablettát iszom napi egyet, de úgy tűnik nem elég

Kalcium pezsg?tablettát iszom napi egyet, de úgy t?nik nem elég. Még napi 3x szoptatok (most csinálom a végleges elválasztást), gondolom azért kezdtek el romlani, el?tte nem volt ilyen bajom.

Legjobb válasz: Szia! Most akkor terhes vagy, vagy szoptatsz? Vagy van egy kisbabád, és közben terhes lettél? Bocsi, de nem egyértelmû...:-) Amúgy Nekem is nagyon romlottak a fogaim, rendbe-kapta a doki, és azt mondta, hogy Elevit+ legkisebb kaja, vagy cukros üdítõ után is fogmosás(Sensondyne sensitive fogkrém, 800ft), és Corsodyl szájöblögetõ(huh, asszem 1800ft körül volt). nem olcsó muri, meg idegesítõ is, hogy állandóan erre figyeljek, de megérte, azóta tényleg minden okés! Remélem Neked is segít! Boldog babavárást! vagy babázást?? :-) 30 hetes km.

Szia! Most akkor terhes vagy, vagy szoptatsz? Vagy van egy kisbabád, és közben terhes lettél? Bocsi, de nem egyértelmû...:-) Amúgy Nekem is nagyon romlottak a fogaim, rendbe-kapta a doki, és azt mondta, hogy Elevit+ legkisebb kaja, vagy cukros üdítõ után is fogmosás(Sensondyne sensitive fogkrém, 800ft), és Corsodyl szájöblögetõ(huh, asszem 1800ft körül volt). nem olcsó muri, meg idegesítõ is, hogy állandóan erre figyeljek, de megérte, azóta tényleg minden okés! Remélem Neked is segít! Boldog babavárást! vagy babázást?? :-) 30 hetes km.
Téllllleg.
Igen, az vagy. Menj orvoshoz, majd megerõsítik.
Kedves Antal Gabriella! Ha pozitív a teszted, TÉNYLEG terhes vagy. Tudod, ezért hívják terhességi tesztnek! Nem is értem minek akarsz még tesztet csinálni...
Gratulálok!

10-11hetes terhes vagyok és nem érzem terhesnek magam! Mikor fogom?

Eddig sem voltak tipikus tüneteim! Néha émelyegtem és szurkált a méhem de már az is elmult!!!Baj lehet?

Legjobb válasz: Én akkor éreztem magam terhesnek, mikor megmozdúlt a baba a hasamban!

Én akkor éreztem magam terhesnek, mikor megmozdúlt a baba a hasamban!
én is csak akkor éreztem terhesnek magam, mikor már mocorgott. meg sokszor még akkor sem. most 34 hetesen, mikor már a cipõfûzõm is csak akkor van bekötve, mikor apa itthon van... nah most már terhesnek érzem magam! :)
nalam meg most is van egy ket olyan ora, vagy esetleg tobb (pl most is) mikor nem erzem magam terhesnek pedig egy hete meg is mozdult 18+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Jaaaj csajok!!hát akkor mit akarok én a 11.hetemmel! Csak annyira szeretném már érezni, és ez az állapot nagyon fura!!! Köszi a válaszokat!! Jó egészséget mindenkinek!!!
Én is majd megvesztem, hogy érezzem õt már! És 18 hetesen meg is éreztem a babám, úgyhogy már kicsit terhesebbnek érzem magam... de várom még hogy hatalmas pocim legyen és nem tudjam felhúzni a zoknim. ;)
Örülj neki! Addig jó, még nem érzed magad terhesnek, hidd el! Majd jönnek a kellemetlenségek, ahogy nõni kezd a pocak, kinek elõbb, kinek késõbb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!