Találatok a következő kifejezésre: Terhesen milyen csillapitot lehet bevenni (2 db)

Milyen fájdalom csillapítót lehet bevenni terhesen?

7 hetes vagyok, reggel óta fáj a fejem. Mostmár egyre jobban fáj...

Legjobb válasz: Panadol,Algopyrin

Panadol, Algopyrin
Én Algopyrint szedtem.
dr. Hamvas Ferenc: "Algopyrin, Quarelin, Demalgon nyugodtan használható fájdalomcsillapításra, Algopyrin, Kalmopyrin, Aszpirin, Panadol, Rubophen pedig lázcsillapítóként."
Panadolt tuti lehet. Én nem szednék Kalmopyrint, mert a betegtájékoztatóban egyértelmûen nem ajánlják.

Terhesen milyen fejfájás csillapitot lehet bevenni?

Legjobb válasz: Szia! Én a paracetamol tartalmú készítményeket pl: Panadol tudnám neked javasolni, de csak akkor, ha nagyon kibírhatatlan a fájdalom. Egyébként a fájdalmat csillapíthatod homeopátiás szerekkel is ezek terhesség alatt biztonsággal szedhetõk. Üdv. 33. hetes kismama

Szia! Én a paracetamol tartalmú készítményeket pl: Panadol tudnám neked javasolni, de csak akkor, ha nagyon kibírhatatlan a fájdalom. Egyébként a fájdalmat csillapíthatod homeopátiás szerekkel is ezek terhesség alatt biztonsággal szedhetõk. Üdv. 33. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, más is a Panadolt ajánlotta.
SZIA, SZTEM NE SZEDJ BE SEMMIT... BÍRD KI A FÁJDALMAT... A SZÜLÉS IS FÁJDALMAS... JOBB HA NEM SZEDSZ BE SEMMIT
Szia! Sajnos én is fejfájós vagyok. Nem vagyok híve a gyógyszerszedésnek, de az orvosom azt mondta, indokolatlanul nem kell kínozni magunkat, kevésbé árt egy szem gyógyszer, mint az órákig tartó szenvedés. Biztos furcsa lesz, de én a cataflan-hoz voltam szokva elõtte, és azt mondta egyet-egyet bevehetek, ha nagyon fáj a fejem. Hozzáteszem, ez a második harmadba volt, nem tudom te mennyi idõs vagy.
Nyugodtan szedjél paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót.Én is végig szedtem és egészséges babát szültem.
Gondolom a "ne szedj be semmi" üzeneteket azok írták, akiknek sose volt még erõs fejfájásuk..A Panadolt én is hallottam, ami végülis elég gyenge, de talán segít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!