Találatok a következő kifejezésre: Terhesen lehet májat (56 db)

Barátnőm október 7-én jön vissza ahol én lakom, 10-én jönne meg a menstruációja, ha 8-án neki adom magam, szerintetek terhes lehet e majd?

Legjobb válasz: Nem lesz terhes!!! aMenstruáció elötti és utáni pár napban 80% h nem lesz terhes....Szal több az esélye...

Nem lesz terhes!!! aMenstruáció elötti és utáni pár napban 80% h nem lesz terhes....Szal több az esélye...
Szia. Akkor nem ha védekeztek.! Márpedig védekezzetek.!
A kérdező hozzászólása: Nem fogunk védekezni mert szeretnék már gyereket tõle, de ritkán találkozunk ezért nem tudok mindig szexelni vele.
ÓÓ értem bocsánat. Hát igazából körülbelül a ciklus közepén a legtermékenyebb a nõ. Szóval nem túl valõszínû hogy teherbe fog esni..:/
Szóóóval... Messze laktok egymástól, nem vagytok házasok, de gyerek kell. Inkább fogadjatok örökbe egyet.
Milyen érdekesek egyes emberek: ha nem akarnak gyereket akkor azt írjátok védekezzen, mert tuti terhes lesz, ha meg kiderül, hogy akarna gyereket akkor mindjárt jön az, hogy nem túl valószínû... no comment az ilyen ember... Kérdezõ: A legnagyobb esély peteéréskor van, ami általában a ciklus közepén van, de elõfordulhat spontán peteérés is, szóval az esély mindig meg van rá. Nyilván nem ez a legesélyesebb idõpont, de ugyanúgy teherbe lehet esni ilyenkor is. De szerintem ha ennyire akartok babát akkor ráér következõ hónapban is. Ne lepõdjetek meg ha most nem jönne össze.

Ha egy 17 éves lány súlyosan alultáplált, és a menstruációja is össze-vissza van, vagy egyáltalán nincs, akkor később lehet majd terhes?

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. De ahhoz helyre kell elõbb hoznia az egészségét. Ha így marad, akkor nem lehet terhes.

Elképzelhetõ. De ahhoz helyre kell elõbb hoznia az egészségét. Ha így marad, akkor nem lehet terhes.
valószínûleg azért van össze-vissza, mert alultáplált: rendbe jön a táplálkozás, a többi is rendbe jön
Ha babát akar, rendbe kell tenni mielõbb a táplálkozását - nem csak a menzesz / peteérés miatt, hanem a saját és a majdan kihordandó gyermek egészsége miatt is. (Viszont "szerencsével" teherbe eshet most is, védekezzen.)
Hogyne lehetne! Remélhetõleg rendbejön az étkezési zavara és akkor már jöhet a baba is. Addig védekezzen, mert a tévhittel ellentétben igenis fogamzóképes egy nagyon alultáplált szervezet is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Igyekszem. :)
Gyógyulj meg!:)

Pár napja derült ki, hogy terhes vagyok. Néha kicsit fájdogál a hasam lent meg oldalt is, ez gond lehet? 3 hét múlva megyek vissza a dokihoz. Ilyenkor mit csinálnak? Ultrahangon már lehet majd látni valamit?

Nagyon vártuk már:)

Legjobb válasz: Szia. Az uh-n majd lehet látni a petezsákot,és a kis szívlüktete´seket. Az normális,hogy fáj a hasad.Tágul a méhed.Amíg nincsen vérzés,vagy nagyon erös görcsölés,minden rendben. Gratula a babához. 32hetes kismama.

Szia. Az uh-n majd lehet látni a petezsákot, és a kis szívlüktete´seket. Az normális, hogy fáj a hasad.Tágul a méhed.Amíg nincsen vérzés, vagy nagyon erös görcsölés, minden rendben. Gratula a babához. 32hetes kismama.
Szia! Természetes, hogy fáj a hasad!Ezzel jár, hisz készül a szervezeted a változásokra.Hüvelyi ultrahangon fogod látni a petezsákot és lehet, hogy már a kis szívhangot is!Gratulálok a babához, mi is nagyon várjuk a csöppet! (37 hetes kismama)
Sajnos én ellentmondok az elõttem szólóknak. Ugyanezek a tüneteim voltak és felhívtam a dokimat(2 nappal a terhesség megállapítása után). Behívott vizsgálatra, majd azonnal elküldött ultrahangra és kiderült, hogy cisztám van. Szerintem mindenképp menj dokihoz!!! 18 hetes kismama
Hát nekem az elején úgy fájt a hasam, hogy néha azt hittem összeesek.Olyan mensis szerü görcseim voltak mint még soha.A méh növekedésétõl volt.Szerintem nem ciszta.Nekem is volt cystam (kb. 5 ször) egyszer sem fájt, ha valami miatt nemm küldtek volna uh-ra ki se derül.18 hetes kismama

Terhes lehet a barátnőm ha előtte kielégítettem magam mielőtt elmentem hozzá majd kézzel izgattuk egymást mikor hozzáértem a nemi szervemhez a kezem előnedves lett. Jó alaposan megtöröltem majd vártunk pár perceés újból megujjaztam?

Úgytudom a spermának tápláló közeg kell ami ez esetben nemvolt meg hiszen letöröltem a kezemr?l és száraz volt.

Legjobb válasz: A "vártunk néhány percet" helyett kézmosás javallott. Amit ettõl függetlenül, ujjazás elõtt amúgy is erõsen javasolnék....

A "vártunk néhány percet" helyett kézmosás javallott. Amit ettõl függetlenül, ujjazás elõtt amúgy is erõsen javasolnék....
Nem hinném. Ujjazás elõtt én is mindenképp a kézmosást javaslom!
A kérdező hozzászólása: Elõtte mostam kezet mielõtt még belekezdtünk volna az egészbe.De mikor a kezem olyan lett jo alaposan megtöröltem.Megnéztük és száraz volt a kezem. Ugye nem lehet terhes,

Terhesen lehet enni májat?

A barátn?im szerint az apró, viszket?, piros pöttyök a testemen a májtól jöttek ki, merthogy a kismamák nem ehetnek májat.

Legjobb válasz: Sokan azt mondják, hogy nem, de szerintem ha mértékkel fogyasztják, akkor lehet enni!

Sokan azt mondják, hogy nem, de szerintem ha mértékkel fogyasztják, akkor lehet enni!
Nekem azt mondta a dokim, hogy semmilyen májat, májkrémet nem szabad enni terhesség idején...
Azoknak akik ellenzik itt egy dietetikailg, jó vagyis szakmai cikk. Egyébként persze, hogyl ehet enni. Sok zsírban oldodó vit- tartalamz és többeközt vasat is. http://www.ujdieta.hu/index.php?content=676
terheseknek valoban nem ajanlott majat enni! Sok benne az A vitamin, ami a testzsirban raktarozodik el, es nem urul ki a vizelettel, mint a C vitamin, tul lehet adagolni! A babanak latasi problemakat okozhat!
Szerintem nyugodtan egyél tényleg van benne A-vit. meg jó sok vas és az is kell. Túladagolni ekkora ökörséget hát akkor eddig miért nem hallottam olyat hogy xy túl sok májat evet és A.vit. túladagolása volt. Gondolom nem akarsz egy egész sertés vagy baromfi telepet elpusztítani?! :D
nyers húst és nyers tojást nem lehet.Májat nyugodtan, ha jól tudom sok benne a D vitamin is.Én is ettem, és nagyon jól vagyunk.
Na én pont most ettem....akkor mi lesz?A terheskönyvemet meg akkor kidobhatom!
Hát, ez érdekes gondolat. Az A vitamin HIÁNYA szokott látási problémákat okozni. Étkezéssel nem igen lehet vitamint túladagolni, inkább vitaminkészítmények nem elõírásszerû szedésénél lép fel. Szóval, fura, hogy a doki ezt mondta. Tudtommal pl vérszegénység esetén sok májat kell enni. És a kismamák (nagy átlagban) gyakorta vérszegények. Talán azért ellenzik néhányan a májat, mert a szervezet méregtelenítõ szerve és arra gondolnak, hogy méreganyagok raktározódnak el benne és ezért nem javallott. A nyers máj fogyasztásra ez igaz is lehet. Talán.
kilószámra kellene ahhoz enni a májat, hogy bajotok legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok, én nem tudtam róla.
ÉN is azt olvastam - külföldi lapokon elõsõsorban - hogy igen lehet, csak mértékkel... bár ahhoz tényleg ipari mennyiségeket kéne megenni hogy baj legyen! AZ apró viszketõ pöttyöket meg mutasd meg a dokidnak, mert van normális trhességi kiütés, és van olyan ami nem a máj evéstõl, hanem a májad rossz mûködésétõl alakul ki. A barátnõd ezt keverhette össze! Itt írja: http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/26
Speciel én úgy tudom, hogy nem ajánlott májat enni. Attól, hogy néha lecsúszik egy májkrém nem lesz semmi baj, de az A vitamin bevitelét kerülni kell terhesség alatt. Ezért van az, hogy a legtöbb és jobb fajta magzatvédõ vitaminkészítmény nem tartalmaz A vitamint. Egyébként nem kell krónikusan kerülni az A vitamin tartalmú ételeket, mert valamennyire szüksége van a szervezetetnek, tehát a teljes megvonás sem jó. A máj viszont elég nagy mennyiségben tartalmazza, ezért nem szabad rendszeresen ezzel a dózissal megdobni az A vitamin bevitelt.
Miért mondjátok neki hogy nem lehet enni májat a terhesség alatt (persze tisztelet a kivételnek)!! A barátnõm is épp most vár babát, és tegnap panaszolta, hogy a dokija közölte vele, hogy A és D vitamin hiányos és egyen sok májat õ meg utálja! Szóval miért ne lehetne!? Ez legalább olyan hülyeség, minthogy nem lehet csapvizet inni.... Egyébként kb három napja májkrémes kenyeret eszem, mert azt kívánom! Nem hiszem, hogy annyi hõkezelés meg mindenféle eljárás után tetemes mennyiségû vitamin maradna benne, ami kárt okozhat! 11 hetes kismama
Nekem azt mondta a vedono, h nem lehet majat enni. Nem az A vitamin miatt, mert az kell a szervezetnek, hanem a retinollal van a baj, ami az A vitamin egyik formaja, es az lehet karos a magzatra.

Ha 2 évig megszakítással védekeztünk, nem mindig 100%-osan, mégsem lettem terhes, lehet, hogy majd nehezen eshetek teherbe?

Sziasztok!Már 2 éve megszakítással védekezünk.Gyógyszert abbahagytam 2 éve, óvszer meg nem volt kényelmes.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos,sõt.Idáig lehet egyszerûen szerencsétek volt.Hidd el nem lesz gond:-)

Egyáltalán nem biztos, sõt.Idáig lehet egyszerûen szerencsétek volt.Hidd el nem lesz gond:-)
szerintem ne félj. tudja a baba, hogy mikor akar jönni. Lehet eddig azért nem sikerület, mert tudja, hogy anya meg apa még nincsenek összeházasodva, és addig nem akar:) )))))Persze ez csak vicc, de ettõl ne rettegj!
Nem hiszem, hogy gond lesz majd, bar sose lehet tudni. Altalaban 1 even belul az egeszseges paroknak sikerul teherbe esniuk
A kérdező hozzászólása: remélem tényleg csak a házasságra vár, hogy tudjunk még egy jót bulizni:) ))
Szia, van egy olyan oldal, hogy ciklus.hu. Ott ki lehet számoltatni. Minden jót kívánok!
vagy timmermann.hu, és ott is.

Ha mondjuk tegnap este lettem terhes mikor lehet majd teszttel kimutatni?

Legjobb válasz: Ha a következö menstruációd elmarad utánna...

Ha a következö menstruációd elmarad utánna...
A kimaradt menstruáció elsõ napjától, de lehet hogy csak pár nappal utána mutatja ki a teszt...
10-12 nap mulva
A kérdező hozzászólása: Köszi.Biosz házihoz kell csak.

Lehet összefüggés aközött, hogy Te mit ettél terhesen szívesen, majd a babának mi lesz a kedvenc étele?

Illetve, ha valamit nem is szoktál enni, azt a hozzátáplálásnak a világ mindenk kincséért sem tudod lenyomni a baba torkán. Vagy ez hülyeség?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy össze függ e .de én terhesség alatt zabáltam az almát elõtte nem szerettem,a s.répát meg meg nem tudtam enni amit azelõtt még nyersen is! A lányom imádja az almát de a s.répát nem tudom megetetni vele!

Nem tudom, hogy össze függ e .de én terhesség alatt zabáltam az almát elõtte nem szerettem, a s.répát meg meg nem tudtam enni amit azelõtt még nyersen is! A lányom imádja az almát de a s.répát nem tudom megetetni vele!
Szerintem lehet. Én úgy ettem a spenótot, hogy már a fülemen jött ki, pedig normál esetben nincs az az isten, amiért és akárcsak a számba venném. A gyerek imádja, de én azóta sem tudom megenni.
Egy védõnõtõl azt hallottam, hogy a gyerekek már magzati korban és az anyatejbõl is érzik az ízeket, és már ismerõs nekik, mire valóban találkoznak azokkal az ételekkel, amiket aztán adunk nekik.
Az én védõnõm mindig azt mondta amíg terhes voltam, ha valamit nagyon szeretek és sokat eszem belõle terhesség alatt, azt a baba is szeretni fogja. Nem tudom azért van-e, de én sütõtököt annyira kívántam, napi szinten ettem, a babám is imádja. A paradicsomot, paradicsomlevet minden nap fogyasztottam, a babám imádja. A répát nagyon nem bírtam, a babám sem eszi meg. Úgyhogy szerintem van összefüggés :)
Nem kizart, ugyanis en terhesen szinte mindent kepes voltam megenni, ami elemkerult... Egyebkent kifejezetten rossz evo vagyok, vekonyka, de sikerult igy 25 kg-ot hizni. A fiam negy kg-mal szuletett es olyan haspok, amilyet ritkan latni. Oramu pontossaggal jelzi az elso perctol kezdve, ha evesido van, egy perc turelme nincs es mindent szeret! Jellemzo, hogy nekem mar a szules napjan visszaallt az etvagyam a regire, 3 honap alatt olyan vekony lettem, mint baba elott. Mar o honapos, de en babakajat, tapszert meg soha sem boritottam ki... Most varom a masodik babamat, most az etvagyam normalis, alig hizom. A ferjem szerint tutira egy pici lanybabank lesz hasonlo etvaggyal es testalkattal, mint amilyen nekem van. Kivancsi vagyok.
Szerintem van osszefugges. Amikor terhes voltam a hust semolyen formaban nem tudtam megenni, sot latni sem birtam. A tok fozeleketsem es meg sorolhatnam, hogy miket nem ettem terhesseg alatt, pedig azelott imadtam es azota is imadok. A lanyom 12 eves, de azokat a dolgokat mai napig nem eszi meg. Nem is eroltetem, csak epp meg kotoltatom, de rendszerint vissza utasitja. Amugy a csaladunkba senki nem volt valogatos a lanyomon kivul :) Azert erdekes ez! 32/N
A nõvérem folyton paradicsomlevet ivott, mert azt kívánta!A lány a paradicsomon kívül semmilyen paradicsomos cuccot sem szeret!
én terhesség alatt rengeteg barackot, szilvát és kivit ettem.a fiam, a kivin kívül(azt még nem kapott)imádja ezeket a gyümölcsöket.mondjuk és a szagát se bírom a töknek, õ mégis szereti. biztos, hogy van benne valami igazság
az utolsó vagyok: ja és olyan mint az anyja, reggeltõl estig képes enni :-)

Mikortól lehet majd a születendő babának vásárolni? Mondtak már olyat hogy 6-8 hós terhesen vegyem meg az első dolgokat. Ti mikor vettétek meg?

Legjobb válasz: Mi a 7. hónapban kezdtünk el vásárolgatni, egyrészt babonából, másrészt úgy volt idõnk és pénzünk. De mindenki akkor vásárol, amikor akar, nincs erre szabály!! Amikor kedved tartja!!!! Ne tartson vissza semmi és senki!!

Most engem is biztos le fognak hurrogni, de nem érdekel.Most 13 hetes vagyok.Nem vagyok babonás.Nekünk a kiságy már megvan, a babakocsit megkaptuk karácsonyra.Kaptam már babaruhákat is, de vettem én is.A gyerkszobát már 6 hónapja kifestettem.Megvan a babának az ágynemûgarnitúra is.stb..Egyszerre nem is lenne rá annyi pénzem.Kihasználtam a jó akciókat és vásároltam.Most is vettem egy pelenkázólapot.Nem aggódom emiatt.Ha a baba nem akarna megmaradni, akkor az nem azért van mertb vásároltam neki, hanem azért mert nem egészséges, akkor jobb is ha így történik.Nekem nehezen jött össze a baba, féltem is, de ez nem riaszt el a vásárlástól.Ami kell az kell.Elég az orvosnak félretenni. Nyugodtan bízzd a szívedre a döntést, és ne másokra hallgass.Én is így tettem. 13 hetes pocis :) )
a 7-ik hónapig már jó ha minden megvan.ha ne adj'Isten koraszülött lenne a pici (mert soha nem lehet tudni!!) már meglegyen minden, ne kelljen kapkodni.
Mi a 7. hónapban kezdtünk el vásárolgatni, egyrészt babonából, másrészt úgy volt idõnk és pénzünk. De mindenki akkor vásárol, amikor akar, nincs erre szabály!! Amikor kedved tartja!!!! Ne tartson vissza semmi és senki!!
Folyamatosan vettük, amikor találtunk akciós vagy aranyos dolgokat. A nagyokat egyszerre vettük meg a 34. hétben. Jó vásárlást és kellemes babavárást! Boldog újévet!
szia! Hát igazábol ezt te döntöd el , hogy mikor fogsz vásárolni.Én babonábol a 34-dik hétben kezdtem.nem késtem le semmiröl.Max nehezebben ment a vasalás:-)))) Igaz mi a kiságyat a férjemét használjuk csak átfestettük.Azt nem kellett venni.Pár jó barátnömtõl kaptam kisrucikat, azt sem sokat vettünk.A babakocsit a 36-dik hétben szereztük be. Boldog babavárást!
Én most vagyok 23 hetes, és vannak már kisruhák és a kiságy(az az enyém volt)és néhány apróság is.A nagyszekrényben van egy fiók és oda gyûjtögetem.A férjem is babonás volt és nem nagyon engedett vásárolni, de az elsõ darab után(és miután beszélgetett több apukával)belátta, hogy inkább meg kell venni apránként mint egy ben az utolsó pillanatban az egészet.Most már azt mondta hogy januártól mindig vezsünk a nagyobb dolgokból is.Én már összeírtam a listát, és pár boltba már benéztem meg a neten is nézelõdök az árak miatt.Az viszont lehet hogy a legnagyobb dolgokat csak kinézzük és megbeszéljük melyik legyen aztán már csak érte kell menni.A szoba ki van festve és a falon már fent vannak a képek és díszek.Szerintem sem attól függ hogy veled marad e a baba hogy vásárolsz.Ez nem azon múlik.Egyébként visszagondolva kb. a 16. héttõl vásárolgatok.Például már volt babakocsi is jó akciós és meg is bántam hogy nem vettük meg.Ne hallgass azokra akik lehurrognak, hogy ne vegyél semmit.Én pl anyukámnak mindent meg is mutogattam bár elõször õ is korainak tartotta, ezzel szemben anyósomnak mondtam hogy vettem már valamit és õ meg nagyon lehurrogott.Boldog és egészséges babavárást kívánok neked!
Szia! Mi 29 hetesek vagyunk és a nagyját épp egy hete vettük meg. Babakocsi kiságy pelenkázó szekrény légzésfigyelõ stb. 200 000ft-ba került. Az orvosnak is össze kell gyûjtenem 70 000ft-ot, és még van egy pár dolog ami kell. Én nem akartam az utolsó pillanatra hagyni, és nyugodtabb vagyok, hogy itthon vannak a cuccok. Mi nekünk elsõ babánk és kb. 2 év múlva szeretnénk kis tesót ezért is újat veszünk mindenbõl és el tesszük neki. Boldog babavárást kívánok! Judit
én a 30ik héten kezdtem el vásárolni, addig nem babonábol, soha nem lehet tudni mit hozza a sors, nekem ez a 4-ik terheségem az elsö 2-vel semmi de semmi bajom nem volt az ég világon, a harmadik az elhalt a 10-ik héten amire álmomba se gondoltam volna 2egézséges terheség után, a mostanival meg bevéreztem 12-13.és 15-16hetesen méhlepényleválás miatt, akkor azt mondták 50-50%hogy meg marad, de hál istenek megmaradt, nekünk még most sincs meg minden a 34hetet töltöm szerdán, de még mindig itt van a félsz mi van ha baj lesz, nem el keseriteni akartalak, csak leirtam a törénetem ez nem jelenti azt hogy baj lesz!!sok sikert a terheséghez!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mi még picik 6 hetesek vagyunk de már vásárlnék neki kis aproságokat.De ugy rám "veszekedtek" hogy nem merjek venni még neki semmit.Annyira elszomorodtam, hogy csak juniusban vásárolhatok neki.Pedig én érzem és tudom hogy nem lehet semmi baj.4 évet vártunk rá és ha nem akarna velünk maradni akkor már most se lenne velünk:) Még egyszer köszönöm a válaszokat és mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
folyamatosan.... 6 hósan már vettünk dolgokat. nyugodtan vásárolhatsz, ha valami kedvezõ árút találsz. 7 és fél hós kisfiú anyukája
Nekünk még csak tervben van a baba, de én már vásárolgatok apránként, ha megtetszik valami, hogy ne egyszerre keljen rá kiadni a pénzt.Én nem vagyok babonás.Sztem amikor szeretnél és teheted akkor vásárolj.Én is mindig nézem a neten az akciokat. Kellemes babavárást!
a hetedik hónapban festettük a gyerekszobát és utána. Sokan babonából nem vásárolnak. Szerintem 27. hét után már érdemes. De ha rám hallgatsz akkor az olyan dolgokat mint: ruhák, tisztálkodási felszerelés, játékok már megveheted. Én késõbbre hagytam a mellszivot (végül nem is kellett), orrszivot, mérleget és légzésfigyelõt kölcsönözz-bababoltokban is lehet- orrszivot ráérsz. De össze is irhatod mit hol láttál és ha szültél anyud, párod, barátnõd elugorhat érte.
Az igazán fontos dolgokat pl. gyerekbútor , kiságy stb. én kicsit elfogom tolni a 7-8 hónapra ha újra kismama leszek. Sajnos 19 hetes voltam mikor elvetéltem. Szerencsére nem vettünk túl sok mindent, csak kifestettük a gyerekszobát és szõnyeget vettünk.
Mi is kb akkor kezdtünk vásárolgatni.Bár én már elõbb elkezdtem volna de a férjem babonás volt ezen a téren és nem engedte:) Már annyira szerettem volna vásárolgatni és nem is akartam utolsó hónapokra hagyni, hogy a végén belement:)
Szia!Én 8 hós terhesen álltam neki vásárolni.Sok rossz hírt hallani manapság elõbb nem mertem neki fogni, mert ha még is baj van akkor meg nézhetem a baba cuccost:(Jobb félni szerintem!Nem is bántam meg, hogy így döntöttem!33-36 hetes már neki állhatsz!Ez az én véleményem, én így gondolom jónak.Te döntésed, hogy mikor állsz neki mi csak segíteni tudunk a döntés meg hozatalában:DNagyon szép baba várást, és szép szülést, és jó babázást kívánok!Üdv:Zsuzsa 10 hetes kis fiú anyukája
Szia! Én most vagyok a 25. hétben. A leglényegesebb dolgok még nekünk nincsenek meg ( kiságy, babakocsi), de már sok kis apróságot vettünk a csöppségnek. Ilyeneket, hogy: kis ruhácskák, cumi, cumisüveg, játszószõnyeg, fürdõlepedõk, zoknikák... Mikor elmegyünk vásárolni az ilyen apróságoknak egyszerûen nem lehet ellenállni. Úgyis kellenek majd, legalább nem egyszerre kell rá kiadni. Mert kis tételeknek tûnnek, de ha összeadjuk szép kis összeget tesznek ki. Szerintem vásárolj nyugodtan, ha megtetszik valami, nagyobb öröm nincs is annál, mikor megmutatod párodnak az új szerzeményedet!
Szia! Én a pozitív teszt után 9 hónapig szedegettem ösze folyamatosan a holmikat. A babakocsit pl 15. héten vettem meg, mert épp akció volt :) A szín nem volt kérdés mert tudtuk, hogy szeretnénk még gyerkõcöt így uniszex mellett döntöttünk :) A ruhákat pl innen vadásztam össze: http://www.angol-babaruha.hu Havonta töltenek fel, így minden hónapban beszereztem valamit, ami még hiányzott. A terhességem végéig egészen hat hónapos koráig meg volt az összes ruhája a fiamnak! :) :) Üdv! Jó babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!