Találatok a következő kifejezésre: Terhesen lehet kerékpározni (2 db)

Terhesen lehet spinning kerékpározni?

Legjobb válasz: Lehet amíg bírod. A lényeg, hogy ugrálós dolgokat ne csinálj és ne erõltesd túl magad. A hangsúly az egyenletes légzésen, pulzuson van, nem szabad "túlizzadni". Azrt orvosoddal beszéld meg, biztos ami biztos.-)

Lehet amíg bírod. A lényeg, hogy ugrálós dolgokat ne csinálj és ne erõltesd túl magad. A hangsúly az egyenletes légzésen, pulzuson van, nem szabad "túlizzadni". Azrt orvosoddal beszéld meg, biztos ami biztos.-)
lehet, csak nem állat modjára, nekem a dokim engedi a biciklit, de csak sima edzöteremben lassan ovatosan, nem gyorsan.27 hetes kismama.
Én még egyszer nem csinálnám gondolom érted, mit üzenek ezzel, rettentõen megterheled a méhet.
Nekem a doki azt mondta, hogy a biciklizés egyáltalán nem ajánlott terhesen.
Szia! Nekem azt mondták, hogy nem javasolt, mert a nyereg olyan helyen nyomhat, ami zavarhatja a baba vérkerngését.
Én 25 hetes vagyok, és heti 3-szor járok spinningre.az ugrabugrákat nem csinálom, de amúgy amit tudok és bírok azt igen.Nagyon jól esik, a derékfájásom meg elmúlik tõle.

Kb 5 hetes terhes vagyok és lehet ilyenkor kerékpározni?

A terheség el?tt is bicigliztem csak úgy de most nem tudom, hogy lehet e, nem sokat és csak nyugisan.

Legjobb válasz: Egyelõre hagyj fel ezzel. Úgy a 8-9. hétig nem ajánlott, mibel bicajozás közben a méhnyakra nehezedik a súlypont, és elkezdhet megrövidülni.

Egyelõre hagyj fel ezzel. Úgy a 8-9. hétig nem ajánlott, mibel bicajozás közben a méhnyakra nehezedik a súlypont, és elkezdhet megrövidülni.
Én is úgy tudom, hogy biciklizés nem épp várandósoknak való sport, mert a méhszáj és a méhnyak erõsen terhelve van, a rázkódás pedig szintén kerülendõ. Majd kérdezd meg errõl az orvosodat is és nézz körül, mert sok-sok egyéb sport van, amit kismamák is végezhetnek, igaz, a legtöbbet csak mértékkel.
Jah, várj, most nézem: itt majd mindenki biciGlini szokott terhesen, ahhoz én mégsem tudok hozzá szólni. Ez egészen biztosan a biciKlizés terhestornás változata... :-D
Szerintem olyan választ elég nagy felelõtlenség adni, hogy "Lehet, mert én ezt csináltam, azt csináltam, stb.", ugyanis ez nem Kis Rozika, meg Nagy Piroska terhessége, hanem a kérdezõ terhessége. Optimális esetben lehet. Elõtte viszont én a helyedben felkeresnék egy orvost, úgyis lassan aktuális lesz, ha még nem volták, szépen elmondod, hogy mit akarsz, valószínûleg megnézi majd a méhszájadat és õ majd megmondja, hogy mit tehetsz.
persze, hogy lehet, én is bicigliztem. De azért mértékkel!!!!!
Lehet, csak óvatosan
lehet, én már kettöt szültem és bicigliztem a szülésig, most várom a harmadikat és biciglizem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!