Találatok a következő kifejezésre: Terhesen lehet esti (69 db)

Nem lehetsz terhes.
ha ennyire nem értesz a témához, inkább ne csinálj senkivel semmit.
Mielõtt szexeltél kellett volna olvasgatni ezt azt. Ha eddig nem tetted, legalább utólag tedd meg. A szex az életedbe is kerülhet, ha tudatlan vagy és ez nem vicc. Ha elkapsz valamit, sírhatsz, míg élsz.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!!
Igen lehet:-(Óvszer?
50 -50 basszus...most jó?? rohanjatok esemény utániért, ha nem akarsz apuka lenni...tök mindegy hogy szûz volt e attól ugyanugy lehet terhes...istenem...óvszer óvszer óvszer Máskor.
irassa fel doki menjetek el ha még 72óán belül vagytok.
Attól, hogy szûz ugyanúgy van rá esélye. Már ha van egyáltalán normálisan peteérése. El lehet szaladni esemény utáni tablettáért. Minden városban vagy legalábbis megyében van ilyen ügyelet. AMúgy meg az hogy idõben kiveszed, az nem jelenti azt hogy elõváladéktól nem lehet terhes.
Na te is egy újabb bizonyítéka vagy annak, hogy a gyerekek felelõtlenek, ezért nem érdemes szexelniük. Remek... Persze hogy lehet, menjetek eseményutániért, hacsak nem akartok gyereket. Irány háziorvos, patika.
mit nem akar??? elmenni??? inkább szoptatni szeretne 9 hónap múlva?? ne haragudj, de agyiag nagyon fejletlen a barátnõd...bár ez abból is látszik h igy belement a dologba minden nélkül. cibáld el, mondd meg neki h te nem szeretnél még apuci lenni. !!!
A kérdező hozzászólása: most szombaton történt 23:14perc körül de a barátnõm nem akar :'(
A kérdező hozzászólása: én is ezt mondtam! de õ akrta! :'(
3000 ft körül...de neketek inkább beszélgetni kellett volna egy fél évig még, nem szexelni...
A kérdező hozzászólása: oké elfelejtettem mert nem készültem rá mert õ akarta ennyire én NEM és hány forint ez az esemény utáni? :) (bocs ha fárasztó vagyok de parázok nagyon)
Az esemény utáni tabletta pár ezer forintba kerül. Az esemény után 72 órán belül be kell szerezni!
Na és ha szûz volt? Elsõ alkalomtól is teherbe lehet esni, és te tehetsz errõl, hogy ennyire nem számított neked sem a barátnõd, sem a szüzessége, hogy még egy óvszert sem voltál képes venni. Mit érsz a százalékos eséllyel? Lehet terhes, ennyi legyen elég. MENJETEK ESEMÉNYUTÁNIÉRT.
Hogy lehet elfelejteni az óvszert?édes istenem, de nagy az Isten állatkertje.
A kérdező hozzászólása: és mennyi az a utáni vagy mi? :D
A kérdező hozzászólása: és én most nagyon ideges vagyk 16éves és õ 15 :'(
A kérdező hozzászólása: 25.-e körül kell neki megjönie és ha bevesz egy tablettát vagy folyamatosan akkor ez megszûnik vagy is nem lesz terhes? mert õ akarta én nem! :S :'(
A kérdező hozzászólása: körülbelül mennyi idõn belül jelenik meg? és százalékot mondjatok h teherbe esik e vagy nem
A kérdező hozzászólása: ajjj lécci nyugtassatok meg százalékot mondjatok mondom idõben kihúztam és õ még SZÛZ!
A kérdező hozzászólása: el felejtettem de õ még szûz és kb hány % esélye van hogy õ terhes lesz és ezt mivel lehet meggátolni idõbe h ne legyen terhes
A kérdező hozzászólása: anyukám orvos és én mondtam neki hamar megjárod de õ nem akar pedig pénzesek mert én is az vagyok amennyire szóval én mondom neki anyámmal elmegy és kész!:)

11 hetes terhes vagyok. Este fürdés után ha befekszem az ágyba elkezdek viszketni. 2-3 óra múlva ez elmúlik, de addig aludni sem tudok. Mitől lehet ez?

Azt tudom, hogy a vízt?l ki van száradva a karom, de hiába kenem krémmel a fels? testem, ugy vettem észre nem nagyon segít. Már vettem fürdés utáni babaolajat is.

Legjobb válasz: Ha a testápoló nem segít, keress fel egy bõrgyógyászt, akkor nem csak bõrszárazságról lehet szó..

Ha a testápoló nem segít, keress fel egy bõrgyógyászt, akkor nem csak bõrszárazságról lehet szó..
Ha gyereket akartok, akkor se megszakítással, se másképp ne védekezzetek!
17:53-as válaszoló Mi 9 évig megszakítással védekeztünk a párommal és soha nem estem teherbe.A napokban volt az elsõ próba babatéren, akkor reménykedhetek hogy össze fog jönni?Én is ettõl tartottam, hogy nem lehet babám, mert azért elõfordult baleset igaz mindig ellenõriztem, hogy termékeny voltam-e akkor. Nektek elsõre össze jött, hogyan csináltátok és menzesz után mikor kezdétek a próbát? Köszi a választ:D Kérdezõ: Elnézést, hogy belekérdeztem, de egy cipõben járunk.Gratulálok a babásoknak és a már megszületett babákhoz is! Nekünk meg mihamarabbi babaáldást!!!
Mi is sokat védekeztünk megszakítással. soha nem estem teherbe Mikor akartuk, elsõre összejött
Szia, én megszakitással védekeztem kb.6 évig, soha nem estem teherbe.ugyan etttõl féltem amitõl te, mivan ha nem is lehet gyerekem....?Aztán a párommal "rááltunk a témára" tavaly juliusban, most a 28.hétben vagyok, szerintem nem kell aggódnod!!
Ennyibõl még semmilyen következtetést nem lehet levonni. Ez megbízhatónak nem igazán nevezhetõ módszer, sokáig szerencséd lehet, aztán majd egyszer nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Már nemsokára úgysem kell a szerencse! Egyébként nem lenne gond a béby most sem, csak most egy elég erõs vesemedence gyulladás miatt nem szeretnénk még élesben csinálni. Megvárom, míg tényleg minden ok lesz velem! A választ köszönöm!
A kérdező hozzászólása: :) De jó! Gratulálok! Jó babavárást Neked! Tudod mennyire megnyutatott a válaszod! :) Köszönöm, további szép napot!
A kérdező hozzászólása: A válaszod köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Szeretnénk, csak élesben 2 hónap múlva szeretnénk csinálni! Igazából az érdekelne, hogy elmenjek már elõtt oroshoz kivizsgálásra emiatt? Mármint hogy így nem lett baba?
15:35ös vagyok, nekünk 2 hónap után jött össze, nem kell megijedni ha rögtön elsõ hónapban nem sikerül!Sok szerencsét Nektek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! :) Nagyon megnyugtattatok! :) És kellemessé tettétek a hétvégém! :) MIndenkinek jó babvárást, a sorstársnak sok szerencsét :) az anyukáknak és a babáiknak jó egészséget!

Terhesen lehet nyújtózkodni esti lefekvés előtt vagy reggel ébredés után?

Sokszor jólesik, de félek nehogy valami baj legyen bel?le.

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baj,ha nyújtózkodsz,csak arra figyelj,hogy ne csináld hirtelen mozdulattal,hanem szépen lassan.Van aki jógázik a terhesség alatt és ott is van nyújtózás.Gratulálok a babához! :)

Nem lesz semmi baj, ha nyújtózkodsz, csak arra figyelj, hogy ne csináld hirtelen mozdulattal, hanem szépen lassan.Van aki jógázik a terhesség alatt és ott is van nyújtózás.Gratulálok a babához! :)
Amíg jólesik, nyugodtan. Kíméletesen... Jó babavárást!
Én rengeteget nyújtozóm, és minden rendben a babával.) Érzed, hogy meddig mehetsz el...

Szerdán kellett volna megjönnie. Tegnap óta barnás folyásom van de az is alig csak ha wc-re megyek. Csütörtök este még negatív volt a tesztem. Lehetek terhes? És ha igen lehet baja a babának hogy "megvan"? Reggeli mérésnél még magas volt a hőm.

Legjobb válasz: asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^

asszem az h csüt. este negatív a teszt nem jelenti h nem vagy terhes mert ha jól tom 3 napos terhességet mutatnak csak ki legalábbis megbízhatóan...am meg nemtom hogy lehet e baja a babának ha terhes vagy mindenesetre hétfõ táján sztem csinálj még 1 tesztet ha az is negatív és még mindig nem vagy biztos magadban sztem irány a nõdoki ^^
Szia! Múlt hónapban és az elõtte lévõben pont így voltam, mint te. És megjött a végén. Most is így vagyok, azzal a különbséggel, hogy szex után, amikor kijön belõlem a párom "cucca" (bocsi), akkor az rózsaszín-és tõlem olyan, ez 100%! Amúgy nincs semmi barnázásom. De én várok még egy teljes hetet, ha addig nem jön meg, csak akkor tesztelek. Az elmúlt 2 hónapban jó pár ezer forintot kidobtam az ablakon a tesztekre. Várj még te is.
Sajnos nem akarlak elkeseríteni, de sztem a barna folyás a menzi elõjele. Én is így jártam ebben a hónapban, 4 nap késéssel kezdtem el barnázni, utána meg is jött:(( De kívánom, hogy neked baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: Már alig van barnázás kezd elmúlni de nem jött meg úgy ahogy szokott.
Húú ez jó jelnek tûnik! Csináltál tesztet? Írd majd meg, hogy mi lett! Szorítok!:) )
A kérdező hozzászólása: Sajna nem baba van a dologban hanem egy kis hormonzavar még a vetélés végett, de semmi komoly. Sok sikert mindenkinek akik próbálkoznak:) :)

Mennyire lehet "bulizni" vagyis koncertekre járni, sokáig fent lenni terhesen? Mármint ha bírja az ember. Árt a babának egy-egy "görbe este"?

Legjobb válasz: A dohanyfust, passziv dohanyzas igenis art, neha meg jobban mintha te dohanyoznal. Koraterhesen nalunk volt a sogornom hetekig, es nem ertette, miert nem megyek vele a konyhaba beszelgetni, amig o fustol. Neked is, babanak is artalmas lehet. Ha nem olyan helyre mesz, ami fustos, es birod, nuygodtan mehetsz. Pocakodat nem tudjak annyira megnyomni, h artson a babank, hisz o magzatvizben van, vedi ot a viz. Persze azert oriasi nagy tomeg kozepere ne keruljel, de azt meg nem terhesen sem birja mindenki. En pl sehova sem tudtam menni este, mes most sem tudok, nem birom, mert faradt, almos vagyok. Szilveszterkor is ejfelig birtam. De ha birod, miert ne?

A dohanyfust, passziv dohanyzas igenis art, neha meg jobban mintha te dohanyoznal. Koraterhesen nalunk volt a sogornom hetekig, es nem ertette, miert nem megyek vele a konyhaba beszelgetni, amig o fustol. Neked is, babanak is artalmas lehet. Ha nem olyan helyre mesz, ami fustos, es birod, nuygodtan mehetsz. Pocakodat nem tudjak annyira megnyomni, h artson a babank, hisz o magzatvizben van, vedi ot a viz. Persze azert oriasi nagy tomeg kozepere ne keruljel, de azt meg nem terhesen sem birja mindenki. En pl sehova sem tudtam menni este, mes most sem tudok, nem birom, mert faradt, almos vagyok. Szilveszterkor is ejfelig birtam. De ha birod, miert ne?
19.07.-es vagyok. Miért lettem lepontozva??? A férjem vendéglátós ezért tudom, hogy van dohányfüst mert még nem büntetnek=a kutyát nem érdekli, hogy elvileg nem dohányozhatnak. Sajnos. Ez van. Én is kismama vagyok bár nem sokáig (39.hét).
Én voltam nem is egy koncerten terhesen, bár az mondjuk csak a 20.-ik hétig volt és mindegyik nyitott helyen volt. Én beülni simán elmegyek még most is, de arra figyelek, hogy ne füstös helyre menjek. Ezek a barátaim miatt, akik természetesen dolgoznak és munka után este érnek rá, simán elhúzódnak este 10-11-ig. Fent lenni meg miért ne lehetne? Én mindig is késõn fekvõ voltam (hajnali 1-2 körül alszom el, 10-kor kelek) éjfélig simán aktívan fent vagyok. Ha este mocorog jobban a babád, mint mondjuk nekem, akkor még jó is lehet, mert nem zavar az alvásban :) 34 hkm
Attól sem lesz baja a babádnak, ha dohányoznak körülötted. Legfeljebb az árt, ha több szeszt iszol, nagy a tömeg, ahol megnyomhatják a pocakod.
Sajnos van dohányfüst mert áprilisig türelmi idõ van ami a dohányosoknak azt jelenti, hogy addig nyugodtan cigizhetnek úgysem büntethetik meg õket.
Az árthat a babának, ha olyan helyen vagy, ahol dohányfüst van. Meg persze ne menj tömegbe, nehogy megnyomják a pocakod! Az, hogy mikor alszol, teljesen lényegtelen, ha egyébként kipihened magad.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam egy deci bornál tobbet inni. Néha a párom megnyomja a pocakomat amikor átölel. Az árt?
A kérdező hozzászólása: De hiszen jan 1 tõl nincs is dohányfüst :)
A kérdező hozzászólása: en nem pontoztalak le. "fel" pontoztalak....
Hmmm, én 28 hónapos terhesen Madonna koncerten voltam :) Ja, 3 hónaposan meg Belgán. És immár makkegészséges, nyugodt és jó alvó a 2 éves kisfiam :) Szerintem az sokkal károsabb, ha a kismama teljesen kivetkõzik önmagából és hátat fordít a régi életének. Vagyis 1-1 görbe este tutira nem árt meg (persze alkohol és cigi nélkül értem) :)
Jézusom, természetesen 28 HETES voltam, nem hónapos :) ))))

Hónapokig szedtem a Clostit, és nem estem teherbe, pegig használt, volt peteérésem. Már nem akarom folytatni, meg nem is lehet. Van rá esély, hogy terhes lehetek anélkül? (PCOS-es vagyok)

Legjobb válasz: Szia Én is Pcos vagyok sajnos:( Én 6 hónapon keresztül szedtem a clostit. Most van a gyógyszer utáni 2. hónapunk, hogy nem szedek semmit. Spontán próbálkozunk. NAgyon sok fajta vizsgálaton már túl estünk. Tavaly októberben állapította meg a dokim a pcomat. Nekünk már van egy 3 éves kislányunk amikor vele terhes lettem akkor még nem voltam pcos. A szülés után lettem az. 1 éve nem jön össze a kistesó. Ha gondolod akkor nagyon szivesen beszélgethetnénk. Hisz sajnos egy cipõben járunk.

Szia Én is Pcos vagyok sajnos:( Én 6 hónapon keresztül szedtem a clostit. Most van a gyógyszer utáni 2. hónapunk, hogy nem szedek semmit. Spontán próbálkozunk. NAgyon sok fajta vizsgálaton már túl estünk. Tavaly októberben állapította meg a dokim a pcomat. Nekünk már van egy 3 éves kislányunk amikor vele terhes lettem akkor még nem voltam pcos. A szülés után lettem az. 1 éve nem jön össze a kistesó. Ha gondolod akkor nagyon szivesen beszélgethetnénk. Hisz sajnos egy cipõben járunk.
A kérdező hozzászólása: Nekem még nincs gyerekem, az elsõvel próbálkozunk. Kicsit félek, hogy kifutok az idõbõl, lassan 27 leszek. És mérges vagyok magamra amiért nem nézetem meg magam elõbb. 5 hónapig szedtem a Clostit és most befejezem. Veszek ovu tesztet és én is elhatároztam, hogy spontán próbálom meg. Remélem, mindketten sikerrel járunk. Kérem, írjon még, akinek van hasonló tapasztalata, vagy problémája!
Szia Elsõ vagyok. Lh teszt számunkra csak pénzkidobás. Mert a pcos-nál a lh/fsh arány a rossz. Azaz lh hormon termelõdésünk az a mi "sok". Én próbáltam a lh-mindig pozitívat mutatott épp ezért. Ja, és nem is volt peteérésem. Mert közben uh-ra is jártam. Én 26 éves vagyok, és tényleg hálát adok Istennek , hogy már van egy babánk. Nektek voltak már vizsgálatok? A te nõgyógyászod csinált neked inzullin vérvizsgálatot?? Mert az enyém elzárkózik tõle, hogy õ nem küldhet el. Pedig ha rossz lenne az inzuli, akkor esélyem lenne a metforminra. Vagy a másik megoldás a lapar, ahol ékreakciót csinálnak és leégetik a sok- kis tüszõnket.
lányok, kérjetek inzulin-terhelést, mert akkor ha magas, a metformin leviszi, és akkor már lesz peteérés! A másik lehetõség, hogy talpmasszázzsal csinálnak peteérést, kb 2 hónap alatt, keressetek fel reflexológust! A mûtétet ne engedjétek! fel a fejjel, lesz babánk nekünk is! EZ BIZTOS! puszik
szia, én is pco-s vagyok.3 adag clostit szedtem eddig.az elsõnél volt tüszõ, a másik kettõnél nem sikerült!nagyon elvagyok keseredve, félek hogy soha nem lesz babám!kedden mondja meg a doki, hogyan tovább!nem tudom hogy anélkül sikerülhet e a baba!de szerintem ha neked lett tüszõd, akkor sikerülhet closti nélkül is.
pcos vagyok és én is elkeseredett. jeleneg proverát szedem, majd a clostit kell 6 hónapig, és ha nem sikerül a baba, laparaszkópiára lesz szükség, ha akkor se lesz baba, akkor inszemináció. a metformint, én úgy olastam, hogy nem engedélyezik, pedig gyógymód lenne a pcosoknál.
utolsó válaszoló, elõtted lévõ vagyok.megkérdezhetem mire jó a provera?
a proveráta menstruációm kimaradása miatt kaptam. általában a pcosok menszesze problémás, így ha kimarad meg kell indítani, és egy megvonásos vérzést idéz elõ.
Akkor az ugyan olyan mint a norculot, mert én azt kaotam ha nem jött meg. Szedtem öt napig és utána megjött tõle.

Most karacsonyra kellene megjonnie. De erzek szuros fajasokat a hasam aljaba meg tegnap egesz este emelyegtem, lehet terhes vagy ez a menszitol lehet? Tesztelni nem akarok a csalodas miatt

Legjobb válasz: Elõször is ez hogy jön a baba kategóriába? Másodszor milyen választ vársz erre, ha tesztelni nem akarsz? igen, lehet terhes vagy de az is lehet, hogy nem...

Elõször is ez hogy jön a baba kategóriába? Másodszor milyen választ vársz erre, ha tesztelni nem akarsz? igen, lehet terhes vagy de az is lehet, hogy nem...
A 3. vagyok! Én is jártam meddõségkezelésre, tudom, hogy borzasztó ez a várakozás. Nem akarsz tesztelni, mert ha neg. akkor garantáltan rosszkedvû leszel karácsonykor. Ha nem tesztelsz, akkor viszont reményteljesen telhet ez a pár nap és szerintem most ez utóbbihoz vársz bíztatást. A kérdésed inkább költõi (még ha nem is annak szántad ) , tehát nem tudunk rá válaszolni.
Jajjjj lányok, hát azt gondolja, hogy az anyukák, mivel már anyukák, értitek, 100000 % biztosra megmondják a terhesség tuti elõjeleit. Én értem a kérdezõt (is). Egyébként én úgy emlékszem, hogy ilyen hamar még nem éreztem, hogy terhes vagyok. Ez mindenkinél más. Türelem :)
Köszönöm:-) Az elsõ:-) Amúgy hülye kérdésre hülye válasz...
Nekünk jobban hiszel mint a tesztnek? Ha azt válaszolják, hogy ezek mensi tünetek és nem vagy terhes, akkor ugyanúgy csalódsz. Ha pedig azt válaszolják, hogy ezek terhességi tünetek és terhes vagy, akkor meg mensikor fogsz csalósni. Sokkal nagyobbat. Szerintem a tüneteid alapján ez 50-50%. Drukkolok, hogy karácsonykor pozitívat tesztelj! :)
Bocs, de én se értem, hogy kerül ide a kérdés. A menszesznek mindenkinél más elõjelei vannak, gondolom nem az elsõt várod, így tudod, hogy ilyenkor mit szoktál érezni. Ha nem akarsz tesztet csinálni, akkor mit vársz? Nem parafenomének az itt válaszolók, hanem anyukák... Az elõzõ válaszoló pedig nem bunkó, a gond a kérdéssel van...
A kérdező hozzászólása: :) ))))) koszonom lanyok boldog karacsonyt nektek:) ) amugyvan mar egy lanyom!
arról nem beszélve hogy napi szinten forognak az ilyesmi kérdések hogy peteérés után fél órával szur a has lehet e terhes. Szerintem a keresõ tele ilyen kérdésekkel:-)
azért pontoztál le mert nem azt irtam amit hallani akartál. IGEN LEHETSZ TERHES!!!!!!
A kérdező hozzászólása: jaj de bunko vagy te atyauristen!

Este ha lefekszem a hasam nagyon faj es nagyon rosszul alszom. Lehet ez amiatt hogy terhes vagyok?

Nem tudom hogy terhes vagyok e meg varnom kell a hetvegeig

Legjobb válasz: Szia! Ezek önmagában még nem jelentik, hogy terhes vagy, viszont elképzelhetõ. Mióta terhes vagyok én is nagyon rosszul alszom + az elején esténként fájt a pocim...bár ezeken kívûl még sok más tünetem is van/volt (émelygés, mell feszülés, sírósság stb). Azért kell várnod 7végéig, mert akkor kell megjönnie? Ha igen akkor addig mindenképpen várj, mert addig semmi biztosat nem tudhatsz! Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj tesztet! sok sikert! üdv 12 hetes kismama!

Szia! Ezek önmagában még nem jelentik, hogy terhes vagy, viszont elképzelhetõ. Mióta terhes vagyok én is nagyon rosszul alszom + az elején esténként fájt a pocim...bár ezeken kívûl még sok más tünetem is van/volt (émelygés, mell feszülés, sírósság stb). Azért kell várnod 7végéig, mert akkor kell megjönnie? Ha igen akkor addig mindenképpen várj, mert addig semmi biztosat nem tudhatsz! Ha nem jön meg, akkor pár nap múlva csinálj tesztet! sok sikert! üdv 12 hetes kismama!
Elképzelhetõ, de még várj, amíg késik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!