Találatok a következő kifejezésre: Terhesen lehet egy kicsit a (59 db)

26 hetes terhes vagyok, alig érzem a pici mozgását, csak néha rugdos egy kicsit, a múlt héten voltam 4D ultrahangon, ott azt mondták, hogy nagyon sokat mocorog. Nagy baj, ha én nem érzem? Lehet gond a kicsivel?

Legjobb válasz: Szia! Én sem éreztem ebben a korban a picit, de ne aggódj nem lehet ettõl baja. Az hogy nem érzed, nem jelenti, hogy nem mozog. Az én lányom néha ellökte magát a hasamtól és ennyi. Rugdosás, úszkálás semmi. Nincs semmi baja a picikédnek! SOk sikert a babához!

Szia! Én sem éreztem ebben a korban a picit, de ne aggódj nem lehet ettõl baja. Az hogy nem érzed, nem jelenti, hogy nem mozog. Az én lányom néha ellökte magát a hasamtól és ennyi. Rugdosás, úszkálás semmi. Nincs semmi baja a picikédnek! SOk sikert a babához!
Szia! Nekem van olyan nap, mikor aktív, és naponta többször érzem, van mikor meg egyáltalán nem, csak este max. egy-két rúgást. Mikor 4D-n voltunk mozgott, látszott a felvételen is, én mégse éreztem semmit. Szerintem nyugi, még görnyedni is fogunk a rúgásoktól. :) Egy 27 hetes kismami
Egész éjjel nem tudtam aludi tõle annyit rugdalt.Este nem tudtam semmit csinálni, mert nem volt hajlandó elpihenni...Mintha bekávéztam volna.Bár a 26. héten nekem egyenesen beleremegett a pocim a legtöbb moccansába is.Hát még amikor sorozatos bukfenceket vetett.Próbáld meg számolni, és ha napi 10 megvan akkor ne aggódj.Amúgy lehet álmatag babád van, és csak sokat alszik.
Nem kell számolni, mert csak megilyedsz, ha nem mozog annyit. Õ egyrészt még sokat alszik, az enyém is reggel megmutatja magát, utána csak est érzem, néha ébred csak fel napközben. Amúgy mozog akkor is, ha nem érezzük.-) Erre bizonyíték a sok eset az uhal, én most voltam a védõnõnél és nézta a szívhangot. Pont elkaptuk, és kérdezi, hogy mocorog? Mondom nem..Mire a védõnõ: pedig elment.) És nem is találtuk meg utána:-) Pedig hanyatt feküdtem kinyújtott lábakkal, és mág úgysem éreztem, hogy elmocorgott.-) Nyugi, lesz ez még rosszabb is, mikor vissza kell tessékelni a helyére.) A lényeg, hogy 24 óra alatt legalább 1X érezd.-)

Terhes lehetek? A menstruációm mikor 24 25 26 napos, ma kellett volna megjöjjön és nem jött meg. Lehet egy kicsit késik? 26 hónapos a fiam még cicizik (többször) és ciklus .hu (naptár) alapján védekeztünk.

tegnap ,ma is elég rosszul voltam hányingerem volt és szinte egész testem feszült,feszít.

Legjobb válasz: Szerintem akkor csinálj egy tesztet!!

Szerintem akkor csinálj egy tesztet!!
Hosszú még a nap!! Nekem terhesség nélkül is korog a gyomrom és pukizni is szoktam, tehát ez nem terhestünet, de szerintem ha mára nem vártad, akkor csinálj nyugodtan egy terhestesztet.
A kérdező hozzászólása: korog a gyomrom hasam , pukizok.
A kérdező hozzászólása: köszi , örülök , csak majd meglássuk mit mond a doki meg az ultrahang.Kedden megyek.További jó napot!
Nem örülsz neki???
A kérdező hozzászólása: igen ma délután .. pozitív , , , majd irány doki.
Na teszteltél??
A kérdező hozzászólása: köszi , az lesz.
A kérdező hozzászólása: tegnapra vártam nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: csak dec 7-én megyek dokihoz.

8 hetes terhes vagyok és pár napja buborékszerű érzést érzek a hasamban. Nagyon korai lenne, ha már most érezném egy kicsit a baba mozgását? Vagy ez mástól lehet?

Köszi a választ el?re is!

Legjobb válasz: Szerintem nagyon.Egy 8 hetes baba mozgását még nem lehet érezni.Én az elsõ terhességemnél a 16., a másodiknál a 14.héten éreztem a pocaklakó bejelentkezését, és szerintem ez is korainak számít.Lehet hogy a beleid szórakoznak veled.Meg hát ilyenkor az ember annyira akarja már érezni hogy hajlamos be is képzelni azt.

Szerintem nagyon.Egy 8 hetes baba mozgását még nem lehet érezni.Én az elsõ terhességemnél a 16., a másodiknál a 14.héten éreztem a pocaklakó bejelentkezését, és szerintem ez is korainak számít.Lehet hogy a beleid szórakoznak veled.Meg hát ilyenkor az ember annyira akarja már érezni hogy hajlamos be is képzelni azt.
Teljesen egyetértek az elõttem szólóval. Ezt még több terhesség után sem érezheted ilyen korán!
Szia!Szoktál esetleg puffadni?Mert érezheted a belek mozgását is ilyen módon.Grat.További minden jót:)
lehetsz
Hány éves vagy tündérem? Kb az IQ-d is ennyi lehet!!
Több mint lehetetlen.
Bocsánat az alpári megfogalmazásért, de hacsak nem dugtad fel magadnak a paplant, vagy a spermás ujjadat, nemigen lehetsz terhes. Viszont felmerül a kérdés: miért szexelsz, ha az alapokkal se vagy tisztában?
lehetsz de kicsi a való színûsége
Csak akkor lehetsz terhes ha volt szexuális kapcsolatotok és akkor is csak akkor ha nem védekeztetek 19/L
A kérdező hozzászólása: nem volt sex! csak petting.
ha láma vagy a sok közül akkor menj zabot hegyezni..ha pedig csaj vagy, akkor inkább tanulj még egy kicsit a szex helyet....mert azért ez már durva kérdés komolyan... 23/F
Ilyen kérdéseket xd Nem lehetsz terhes:)
bazmeeg :// lehet le vagyok maradva de ez nekem már sok :DD ha nem vagy felkészülve a szexuális életre akkor ne is próbálkozz :D még ilyet... :D világosodj meg :D

Vasalás közben megégettem egy kicsit a kezemet.35 hetes terhes vagyok. Lehet valami baja a babának?

Legjobb válasz: Nem lehet baja ez csak babona, hogy meglátszik a gyereken ha megütöd magad meg ilyesmi de ez nem igaz.

Nem lehet baja ez csak babona, hogy meglátszik a gyereken ha megütöd magad meg ilyesmi de ez nem igaz.
Szia.A babának nem, de te kezeld magad.Tartsd hidegvíz alá és kend be égés elleni készítménnyel.Ha van esetleg otthon sudokremed az nagyon jó rá.
Nagyanyáink még úgy tartották, hogy igen, de ennek semmiféle tudományos alapja nincs. Nyugodj meg, mert teljesen felesleges ok miatt aggódsz!
Nyugi, semmi baja nem lesz, ugyanúgy, ahogy a rajtad megjelenõ kék-zöld foltok se fognak rajta meglátszani, ha véletlenül megütöd magad:) . A bõröd nincs közvetlen összeköttetésben a babával. Õ ott bent nagyon védett helyen van.
szia én 28 hetes vagyok, és a múlt héten leforráztam a kezemet, minimum 15 percig tartsd hideg víz alá, majd Phantenol habspravel fújd be(1000ft kb)nekem másnapra semmi sem látszott
Mindenkinek mas okoz problemat, aggodalmat. Nem kell leszolni egy kismamat, aki egyebkent is rengeteg millio dolog miatt aggodhat. ez meg az en velemenyem a buta valaszadokrol......
Ne aragúdj, de nem tudtam emellett a kérdés mellett "csak úgy szó nélkûl elmenni". csak annyit szeretnék kérdezni, h ugye ezt nem komolyan kérdezted? Mi baja lenne a babának? Egyáltalán mire gondoltál, h ezt írtad? Nem akarlak bántani, de remélem tisztában vagy vele, h ez egy buta kérdés. Bocs.
Nem értek egyet ez nem buta kérdés!!! A terhesség vége már nekem arról szól, hogy nehogy baja legyen a babának és nehogy megszülessen hamarabb... szerintem érthetõ, hogy az ösztönök miatt egybõl ezt kérdezed! Én ma forráztam le magam és nagyon fáj!! Nekem is az jutott eszembe, hogy remélem nem ártottam a babámnak, aki most az én ügyetlenségem miatt talán érzi, hogy nekem most nem olyan jó!!!! Kitartás az utolsó hónaphoz és több szerencsét! 30 hetes kismama

Tegnap derült ki, hogy terhes vagyok! Egy kicsit meg vagyok ijedve, mert ma elég inteziven fáj a hasam! Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Pár nap múlva kellenne megjönnie,de nem birtam kivárni és tegnap csináltattam vérbõl terhességi tesztet és pozitiv lett!M ég nagyon-nagyon az eleje!Akkor is term észetes,hogy fáj?

A kérdező hozzászólása: Pár nap múlva kellenne megjönnie, de nem birtam kivárni és tegnap csináltattam vérbõl terhességi tesztet és pozitiv lett!M ég nagyon-nagyon az eleje!Akkor is term észetes, hogy fáj?
A koraterhesség pregnáns jellemzõje az érzés, mintha " meg akarna jönni ". Az óvatosság azonban nem árt. Ez pedig konkrétan a pihenést jelenti. A csöpp kis lény még nagyon sérülékeny és most kell nagyon vigyázni rá. Nem gyõzzük hangsúlyozni a koraterhesség rendkívüli kíméletet igénylõ idõszakát. Önbizalom és no aggódás, pihenéssel egybekötve kedves kismama!
Szia! Nekem egész hónapban görcsölt és fájt a hasam mikor kiderült hogy terhes vagyok. Mondtam az orvosnak is aki megnyugtatott hogy ez normális. Növekszik a méhed, nyúlnak a szalagok, és még a szervezet is emlékszik hogy megkéne jönni a mensidnek. Ha tegnap derült ki a terhesség, akkor gondolom most lenne aktuális a vérzésed. Nyugodj meg, ne idegeskedj. Boldog babavárást! :) ))
Szia! Gratulálok! Én ezt a vérbõl terhességi tesztet nem ismerem! Mi ez?
A kérdező hozzászólása: Nagyon korai terheséget is ki tudnak mutatni belõle!Megnézik, hogy van-e Béta hCg a véredben és, ha van akkor mennyi!
utolsó vagyok! :) értem, ezt a módszert ismerem! Azt hittem, hogy te csináltad magadnak otthon! :) Jó babavárást neked! A pocifájás miatt ne aggódj, az természetes terhesség elején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!!

9 hetes terhes vagyok. Egy kicsit piros a köldököm, és viszket is? Mi lehet?

Legjobb válasz: Van akinek gombás lesz a bõre a terhesség alatt, de lehet hogy ahogy nõ a pocak, vagyis 9 hetesen még inkább a méh, attól húzódik a bõröd. Szerintem próbáld meg kenegetni kamillás testápolóval, és ha nem múlik akkor mutasd meg dokinak. Én is 9 hetes vagyok és nekem a cicimmel vannak ugyanilyen próblémák. A múlthéten majd meg õrültem annyira viszketett. Minden héten mérem a cm-es változásokat és egy hét alatt 3 cm-t nõtt. Szerintem nem is csoda hogy viszket:)Te hol szülsz?

Van akinek gombás lesz a bõre a terhesség alatt, de lehet hogy ahogy nõ a pocak, vagyis 9 hetesen még inkább a méh, attól húzódik a bõröd. Szerintem próbáld meg kenegetni kamillás testápolóval, és ha nem múlik akkor mutasd meg dokinak. Én is 9 hetes vagyok és nekem a cicimmel vannak ugyanilyen próblémák. A múlthéten majd meg õrültem annyira viszketett. Minden héten mérem a cm-es változásokat és egy hét alatt 3 cm-t nõtt. Szerintem nem is csoda hogy viszket:) Te hol szülsz?

Terhesen lehet fürdeni egy kicsit a Balatonban?

Legjobb válasz: Szia. Terjesség alatt folyóvizekbe,tavakban nem ajánlott a fürdözés a baktériumok miatt.Ilyenkor különösen magas a fertözés veszélye.Na meg gondolom,hogy nem ebben a hideg vízben kívánsz fürdözni.Mondjuk nyáron is ele´g hideg a felfa´záshoz.Ezt neked kell eldönteni. 39hetes kismama.

Szia. Terjesség alatt folyóvizekbe, tavakban nem ajánlott a fürdözés a baktériumok miatt.Ilyenkor különösen magas a fertözés veszélye.Na meg gondolom, hogy nem ebben a hideg vízben kívánsz fürdözni.Mondjuk nyáron is ele´g hideg a felfa´záshoz.Ezt neked kell eldönteni. 39hetes kismama.
Ilyenkor??? Hát, megnézném hogy fürdesz mínusz fokokban a balcsiban... De nyáron sem ajánlatos. Felfázhatsz, összeszedhetsz fertõzéseket... Ha akarod, kérdezd meg a nõgyógyászt, mi bajod lehet tõle, õ biztos többet tud mondani. Gondold át.
Semmiképpen nem ajállatos.
Akkor én ellentmondok: Nekem a strandokon van mindig bajom a klóros víztõl, tönkretesz. A természetes vizekben sosincs semmi bajom!! Ezért fogok fürödni a balcsiban, mert nyáron szülök és ha lesz olyan idõ, igen fogok fürödni. Szerintem mindenki maga tudja, hogy mire mennyire érzékeny. És körül lehet nézni a balcsin, vagy a strandokon, vannak terhes nõk a vízben, hisz az úszás egészséges.
Én nem fürdenék, maximum ha mélyebbre beevezek csónakkal, a szélén a trutyiban semmi esetre sem. Na meg még a tisztább északi parton is igen szép látvány, amikor kevésbé fetûnõ helyen beleeresztik a szállodák a szennyvizet.
Miért csináltok úgy, mintha a terhesség betegség lenne? Én októberben szültem, nyáron két hétig Balcsin voltam, és bizony minden nap fürödtem - Canestenes tamponnal -, és se a babának, se nekem nem lett semmi bajunk. Fürödj nyugodtan (gondolom nyáron szeretnél majd), csak használj Canestennel bekent mini tampont.
Én nyáron fürödtem a Balcsiban. Egy hétig nyaraltunk ott. Itthon ki sem bírtam volna, olyan hõség volt. Semmi bajom nem lett, hiszen a lelkemnek jó volt. Ha nincs para és harmónia vesz körül, semmi baj nem történhet. Most 36 hetes vagyok:) ) Ja és jól érzem magam.
Sál, sapka, na és jégcsákány és vízálló mobilt vigyél magaddal!

Lehet terhes? Miutan szex kozben elmentem, utana meg nem szallt le a baratnom, hanem folytatta meg es kifolyt egy kicsi "cucc" az ovszerbol ram. Lehet ettol terhes?

(nem szed tablettat csak ovszert hasznaltunk)

Legjobb válasz: pedig kéne szednie tablettát, finom C vitamint, nagyon egészséges! :)

pedig kéne szednie tablettát, finom C vitamint, nagyon egészséges! :)
Ami kifolyik a gumiból potenciálisan "veszélyes" lehet. Gondold el, hogy az óvszer külsõ felületére is kenõdhetett, azt meg a mozgáskor bevitted. Benne van a pakliban, igen. Inkább úgy mondanám, hogy nagyobb az esélye mintha bent maradt volna a gumiban, de meg nem mondom mennyivel.
A kérdező hozzászólása: akkor is ha kb 10 perccel utana alaposan letusolt meg minden?
Az "alsómosás" nem tesz jót a fogamzásnak. De amikor kifolyik a veszély mindig fokozottabb. Én személy szerint ez alapján nem hiszem, hogy megfogant, de máskor óvatosabban azért :)

Ez vetélés lehet? 7 hetes terhes vagyok, másfél hete elkezdtem vérezni egy kicsit, voltam, kórházba, ott azt mondták, megvan a baba, de valószínűleg vetélés lesz. Hazaengedtek, mert már csak egy kicsit véreztem.

Utána lev? nap ismét eléggé elkezd?dött, olyan volt, mint a menstruáció. Kb 7 napig tartott, most csak egy kicsi van, de már nem fáj semmim, úgy fájt el?tte, mint ha menstruáltam volna. Ez vetélés lehetett? Volt valakinek már ilyen?

Legjobb válasz: Gondolom visszahívtak kontrollra nem? 1 hétig véreztél, közben nem is látott orvos?

Gondolom visszahívtak kontrollra nem? 1 hétig véreztél, közben nem is látott orvos?
Nem kell ijesztgetni! Én 2 gyerek után tavaly március körül teherbe estem gyógyszer mellett. El akartuk vetetni, voltam vele Uh-n, vert a kicsi szíve. Nem volt szívem gyilkolni. Azt amikor megbeszéltük, hogy megtartjuk, akkor el kezdtem vérezni, de én ömlöttem.Ekkor voltam 9 hetes terhes. 1 hét kórház után hazaengedtek, (még mindig véreztem, )mondván, nem tudnak mit csinálni velem. Ha fáj, akkor menjek vissza. Nem fájt, amúgy semmikor. Ágynyugalom, magnézium szedése. Szóval úgy 15 hetes terhesen elmúlt. Most bent fekszik a kiságyába, egészségesen a ma 2 hónapos kisfiam. a 3. fiam :D
Én csak egy picit véreztem és az orvosom egybõl bent is tartott, és megszakította a terhességet, mert látta, hogy elkezdõdött a vetélés. 6 héten már mondta, hogy nem lesz jó terhesség, készüljek vetélésre, a vetélés a 9. héten történt. Menj el orvoshoz, mert lehet nem tisztult ki teljesen, abból még komolyabb baj is lehet, fõleg, ha ennyi ideig vérzel!
Szerintem elment a baba. De miért nem mentél dokihoz? Gondolom, akkor neked teljesen mindegy, hogy lesz-e baba vagy sem... Menj vissza a dokihoz és nézesd meg magad, hogy nem maradt-e valami vissza, nem kell-e kitisztítani a méhedet!
A kérdező hozzászólása: Azt mondták nekem a kórházba, hogy amíg nagyon nem dõl belõlem a vér, addig nem tudnak mit csinálni.
Elõzõ vagyok. Amúgy meg gondolom érdekel, hogy meg van-e esetleg a baba vagy mi történt és ezt csak doki tudja neked megmondani.
Szerintem is vetélés volt sajnos de én a helyedben még ma orvoshoz mennék mert sajnos ez nem játék és ha maradt még odabenn valami gyulladást okozhat és késõbb meddõséget is.
Nem akarlak elkeseriteni de sztem elment a baba..jo esetbe nem kell müteni mert magátol kitisztult azért nem ártana ha egy orvos most is látna..
Hú, nem akarlak elkeseríteni, de valószínû vetélés volt.
mivel engedtek haza? nem azzal, hogy menj vissza, ha megint véreznél? a 7 nap vérzés alatt nem voltál orvosnál??
Mind a négy terhességem alatt barnáztam. Elsõvel kicsit, második, harmadikkal sokat egészen a 17. hétig, a harmadikkal rendesen véreztem, aztán átváltott barnára, vele is kb.a 16 hétig pedig szedtem Duphastont is. Tehát nem feltétlenül kell hogy elvetélj! Elsõ babám sajnos halvaszületett, de a többi szerencsére egészségesen itt vannak velem. :) Mondjuk ha erõsen tart már egy hete akkor elõfordulhat, de ha kevés akkor még bizakodhatsz. Mindenképpen kontrollra menned kell! Ird majd meg hogy mi lett! Minden jót!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!