Találatok a következő kifejezésre: Terhesen lehet egy kicsit (73 db)

9 hetes terhes vagyok. Egy kicsit piros a köldököm, és viszket is? Mi lehet?

Legjobb válasz: Van akinek gombás lesz a bõre a terhesség alatt, de lehet hogy ahogy nõ a pocak, vagyis 9 hetesen még inkább a méh, attól húzódik a bõröd. Szerintem próbáld meg kenegetni kamillás testápolóval, és ha nem múlik akkor mutasd meg dokinak. Én is 9 hetes vagyok és nekem a cicimmel vannak ugyanilyen próblémák. A múlthéten majd meg õrültem annyira viszketett. Minden héten mérem a cm-es változásokat és egy hét alatt 3 cm-t nõtt. Szerintem nem is csoda hogy viszket:)Te hol szülsz?

Van akinek gombás lesz a bõre a terhesség alatt, de lehet hogy ahogy nõ a pocak, vagyis 9 hetesen még inkább a méh, attól húzódik a bõröd. Szerintem próbáld meg kenegetni kamillás testápolóval, és ha nem múlik akkor mutasd meg dokinak. Én is 9 hetes vagyok és nekem a cicimmel vannak ugyanilyen próblémák. A múlthéten majd meg õrültem annyira viszketett. Minden héten mérem a cm-es változásokat és egy hét alatt 3 cm-t nõtt. Szerintem nem is csoda hogy viszket:) Te hol szülsz?

Terhes lehetek? A menstruációm mikor 24 25 26 napos, ma kellett volna megjöjjön és nem jött meg. Lehet egy kicsit késik? 26 hónapos a fiam még cicizik (többször) és ciklus .hu (naptár) alapján védekeztünk.

tegnap ,ma is elég rosszul voltam hányingerem volt és szinte egész testem feszült,feszít.

Legjobb válasz: Szerintem akkor csinálj egy tesztet!!

Szerintem akkor csinálj egy tesztet!!
Hosszú még a nap!! Nekem terhesség nélkül is korog a gyomrom és pukizni is szoktam, tehát ez nem terhestünet, de szerintem ha mára nem vártad, akkor csinálj nyugodtan egy terhestesztet.
A kérdező hozzászólása: korog a gyomrom hasam , pukizok.
A kérdező hozzászólása: köszi , örülök , csak majd meglássuk mit mond a doki meg az ultrahang.Kedden megyek.További jó napot!
Nem örülsz neki???
A kérdező hozzászólása: igen ma délután .. pozitív , , , majd irány doki.
Na teszteltél??
A kérdező hozzászólása: köszi , az lesz.
A kérdező hozzászólása: tegnapra vártam nem jött meg.
A kérdező hozzászólása: csak dec 7-én megyek dokihoz.

Tegnap derült ki, hogy terhes vagyok! Egy kicsit meg vagyok ijedve, mert ma elég inteziven fáj a hasam! Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Pár nap múlva kellenne megjönnie,de nem birtam kivárni és tegnap csináltattam vérbõl terhességi tesztet és pozitiv lett!M ég nagyon-nagyon az eleje!Akkor is term észetes,hogy fáj?

A kérdező hozzászólása: Pár nap múlva kellenne megjönnie, de nem birtam kivárni és tegnap csináltattam vérbõl terhességi tesztet és pozitiv lett!M ég nagyon-nagyon az eleje!Akkor is term észetes, hogy fáj?
A koraterhesség pregnáns jellemzõje az érzés, mintha " meg akarna jönni ". Az óvatosság azonban nem árt. Ez pedig konkrétan a pihenést jelenti. A csöpp kis lény még nagyon sérülékeny és most kell nagyon vigyázni rá. Nem gyõzzük hangsúlyozni a koraterhesség rendkívüli kíméletet igénylõ idõszakát. Önbizalom és no aggódás, pihenéssel egybekötve kedves kismama!
Szia! Nekem egész hónapban görcsölt és fájt a hasam mikor kiderült hogy terhes vagyok. Mondtam az orvosnak is aki megnyugtatott hogy ez normális. Növekszik a méhed, nyúlnak a szalagok, és még a szervezet is emlékszik hogy megkéne jönni a mensidnek. Ha tegnap derült ki a terhesség, akkor gondolom most lenne aktuális a vérzésed. Nyugodj meg, ne idegeskedj. Boldog babavárást! :) ))
Szia! Gratulálok! Én ezt a vérbõl terhességi tesztet nem ismerem! Mi ez?
A kérdező hozzászólása: Nagyon korai terheséget is ki tudnak mutatni belõle!Megnézik, hogy van-e Béta hCg a véredben és, ha van akkor mennyi!
utolsó vagyok! :) értem, ezt a módszert ismerem! Azt hittem, hogy te csináltad magadnak otthon! :) Jó babavárást neked! A pocifájás miatt ne aggódj, az természetes terhesség elején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!!

A terhességi folt a guppiknál másszínű is lehet nem csak fekete? Mert az én guppimnak hátul egyiknek kicsit sötét narancssárga másiknak meg barnás színű. Lehet nem is terhesek?

de mindkét hal duci és nagyobb az átlagosnál

Legjobb válasz: A terhességi folt tulajdonkép nem más, mint az összetekeredett kishalak tömege, ill kezdetben az ikra.Az átlátszó alhasi részen ezek színe látszik, a világosabb színû halaknál némileg halványabb , de nem sárga ezeknél sem,a barna esetleg terhes lehet.Amikor szögletesen kicsúcsosodik a has és besötétedik akkor már tuti.Az viszont elképzelhetõ, hogy ikra már van bennük,de még nem keltek ki, ezért sötétebb a színe. Amennyiben megtermékenyített ikrák,1-2 héten belül elleni fog, vagy legalább is egyértelmû lesz az terhesség.

A terhességi folt tulajdonkép nem más, mint az összetekeredett kishalak tömege, ill kezdetben az ikra.Az átlátszó alhasi részen ezek színe látszik, a világosabb színû halaknál némileg halványabb , de nem sárga ezeknél sem, a barna esetleg terhes lehet.Amikor szögletesen kicsúcsosodik a has és besötétedik akkor már tuti.Az viszont elképzelhetõ, hogy ikra már van bennük, de még nem keltek ki, ezért sötétebb a színe. Amennyiben megtermékenyített ikrák, 1-2 héten belül elleni fog, vagy legalább is egyértelmû lesz az terhesség.
A vöröses végbéltájék és puffadt has inkább bélgyulladás, vagy valószínûbb a hasvízkór. Vedd külön azokat a halakat amik gyanúsak egy karantén akváriumba és figyelgesd. Ha nem születnek meg az ivadékok, akkor kezelni kell õket. Mást nem veszel észre rajtuk? Mekkora akváriumban vannak, hány hal és milyen szûrõd van?
A kérdező hozzászólása: 115literes akváiumban van 26-27db hal kb......nagy szûrõm van hozzá ezt ajánlották....de a két hal teljesen átlagosan viselkedik teljesen egésségesnek tûnnek...
A kérdező hozzászólása: de a barna hasának a végén kezd kicsit sötétedni....ma vettem észre
De jó neked, hogy ilyen gondok gyötörnek..

Valamelyik nap menszesz utan egy nappal szexeltem a párommal es bennem maradt a gumi akcio utan. Most egy kicsit parazok hogy nem-e vagyok terhes. Esemeny utanit ne vettem be. Mennyi lehet az eselye HOGY TERHES VAGYOK?

Legjobb válasz: Olyan, mint a lottóreklám: bármikor bejöhet. :) De ne foss, a lottó 5ösnek sincs nagy esélye, nem valószínû, h bekaptad a legyet. Ha meg igen... nos, az abortusz nem olyan brutál, mint mesélik... tapasztalat... nyilván nem kellemes, de túl lehet élni.

Olyan, mint a lottóreklám: bármikor bejöhet. :) De ne foss, a lottó 5ösnek sincs nagy esélye, nem valószínû, h bekaptad a legyet. Ha meg igen... nos, az abortusz nem olyan brutál, mint mesélik... tapasztalat... nyilván nem kellemes, de túl lehet élni.
Nem sok.
A gumi vége kívül volt? Ha igen, akkor nem juthatott beléd spermium, amennyiben nem, akkor sem sok esélye van, menstruáció után, nameg javarésze akkor is a gumiban volt és nem tudnak kitörni belõle. Én nem aggódnék a helyedben :)
Nagyon kicsi a valószínûsége. A peteérés és a termékeny idõszak általában a 10-16. nap közé esik a menstruáció kezdete után számolva. Nagyon ritka azon nõk száma, akiké hamarabb vagy késõbb érik meg, persze ez sem elképzelhetetlen, de egészséges nõi szervezetnél elhanyagolható az esély. Ha nagyon aggódsz, akkor 15 nappal az aktus után tesztelj egyet reggeli elsõ vizeletbõl, egy érzékeny teszt akkor már kimutatja.
A kérdező hozzászólása: remelem is hogy nem, mert meg nem szeretnem. ja es utana megmostam magam alaposan. en ugy tudom hogy a 11. naptol rizikos a teherbeeses.
Utolsó válaszoló, te nem vagy normális! Nyilván nem nagy cucc megölni a szülõk felelõtlensége miatt egy embert... Hogyne. Kicsit magadba szállhatnál, mielõtt ilyeneket írsz, mert a válaszodon látszik, hogy nem segíteni akartál a kérdezõnek, s nem is tudsz. Ízetlen a vicced, nõj fel!
Általában a 10-16 nap között következik be az ovuláció (peteérés). A hüvelybe került spermium akár 5 napig is életképes lehet, így az ovuláció napja 3-5 nap, azaz kb 10 nap a ciklus alatt az, amikor esély van a teherbeesésre.

December 30-án együtt voltunk a párommal ugyanis akkor voltam félidős. Január 2-án egész nap hányingerrel küzdöttem. A hasam egy kicsit szúr. Lehet hogy már terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, de nem a dec. 30.-i együttlét miatt ill nem érezheted annak a hatását hogy akkor teherbe estél, mert az még korai.Lehet hogy elõbb volt peteérésed, és akkor estél teherbe.Én szorítok neked,Ha nem jön meg, rá egy hétre tesztelj.Sok sikert!

Lehetsz terhes, de nem a dec. 30.-i együttlét miatt ill nem érezheted annak a hatását hogy akkor teherbe estél, mert az még korai.Lehet hogy elõbb volt peteérésed, és akkor estél teherbe.Én szorítok neked, Ha nem jön meg, rá egy hétre tesztelj.Sok sikert!
Egyet értek a fenti hozzászólóhoz, biztos , hogy 2-3-nap után nem érzékelheted a terhességet...

Attól, hogy szerintem felfáztam egy kicsit még lehet hogy terhes vagyok?

Péntekt?l szentestéig kéne megjönnie a mensimnek ugyanis 29-30 napos néha 27.A mellem nem olyan nagy mint menses el?tt szokott csak a mirigyek duzzzadtak és érzékenyek már a félid? óta. Miel?tt megjön 2-3 napig barnás váladékom szokott lenni de semmi ennek ellenére még rendes váladékom is kevés és nincs kellemetlen szaga szúrkál a hasam alja (már félid?ben is éreztem) és most megint, derékfájás kíséretében. Gondolom fel is fáztam egy kicsit de attól még lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Én is pont így lettem terhes, olyan felfázás kíséretében, hogy valami borzalom volt (csak nekem ebbõl egy elég durva vesegörcsöm is lett), én ezért nem is vettem észre elsõre, hogy baba van. Azóta már megvan és szép egészséges :)

Persze hogy lehet! Én is pont így lettem terhes, olyan felfázás kíséretében, hogy valami borzalom volt (csak nekem ebbõl egy elég durva vesegörcsöm is lett), én ezért nem is vettem észre elsõre, hogy baba van. Azóta már megvan és szép egészséges :)
Szia! Az alhasi szúrkálás lehet húgycsõgyulladás tünete is, és hát a derékfájás is többmindenre utalhat. Igyál nagyon sok folyadékot, amíg nem jutsz orvoshoz, pihenj sokat, akár terhes is lehetsz, de mndenképp menj orvoshoz. Vigyázz magadra!

Lehet terhes? Miutan szex kozben elmentem, utana meg nem szallt le a baratnom, hanem folytatta meg es kifolyt egy kicsi "cucc" az ovszerbol ram. Lehet ettol terhes?

(nem szed tablettat csak ovszert hasznaltunk)

Legjobb válasz: pedig kéne szednie tablettát, finom C vitamint, nagyon egészséges! :)

pedig kéne szednie tablettát, finom C vitamint, nagyon egészséges! :)
Ami kifolyik a gumiból potenciálisan "veszélyes" lehet. Gondold el, hogy az óvszer külsõ felületére is kenõdhetett, azt meg a mozgáskor bevitted. Benne van a pakliban, igen. Inkább úgy mondanám, hogy nagyobb az esélye mintha bent maradt volna a gumiban, de meg nem mondom mennyivel.
A kérdező hozzászólása: akkor is ha kb 10 perccel utana alaposan letusolt meg minden?
Az "alsómosás" nem tesz jót a fogamzásnak. De amikor kifolyik a veszély mindig fokozottabb. Én személy szerint ez alapján nem hiszem, hogy megfogant, de máskor óvatosabban azért :)

Van egy macskám aki kb 2-3 hónapja költözöttbe a házunkba. Kb.1 hónapja többet eszik, mindenkitől fél és kicsit nagyobb lett a hasa és a mellbimbói megduzzadtak. Terhes lehet? Ha terhes akkor hányadik hét körül járhat?

Legjobb válasz: Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)

Vemhes igen!!!!! Vidd el állatorvoshoz, ultrahangra. Szerintem úgy a 1 hónapja vemhes lehet.:) Sok sikert a kis cicákhoz.:D Milyen fajták lesznek?:) Szép az anyuk?:)
Terhes!ilyenkor védelmezi magát..
OFF:A macska nem terhes, vemhes. Vagy népiesen: hasas. És nem szülni fog, hanem fialni.ON
A kérdező hozzászólása: Szia!Keverék cicák lesznek szerintem :) mert nemtudom hogy ki lehet az apjuk.Szép az anyjuk :)
Szia! Ha nem szeretnél babázni, még elviheted ivartalaníttatni. Ha szeretnél, akkor is javaslom, szoptatás után, hacsak nem szeretnél fél évente újabb kölyköket.
Jó... vemhes....Tök8 hogy hogy nevezzük a családban!tök jó h mások javítgatni járnak ide -.-'''''

26-hetes terhes vagyok és sajnos be véreztem egy kicsit. Ez mitöl lehet? Kérlek nyugtasatok meg és választ várok! Köszönöm

Legjobb válasz: Én is 6hónapos terhesen véreztem be (szex közben) mire beértünk a kórházba teljesen elmúlt a vérzés,de bent tartottak,kaptam infúziót,meg gyógyszereket! Szerencsére semmi gond nem lett! A zárómon ez állt:fenyegetõ koraszülés tüneteivel vettük fel osztályunka! Minél elõbb menj el orvoshoz! Lehetõleg most azonnal!

Én is 6hónapos terhesen véreztem be (szex közben) mire beértünk a kórházba teljesen elmúlt a vérzés, de bent tartottak, kaptam infúziót, meg gyógyszereket! Szerencsére semmi gond nem lett! A zárómon ez állt:fenyegetõ koraszülés tüneteivel vettük fel osztályunka! Minél elõbb menj el orvoshoz! Lehetõleg most azonnal!
Elõször is menj korházba.lehet hogy kevés folyadékot iszol, lehet hogy elpattant egy ér ahogy nõ a méhes.Menj be és megnyugodsz
ORVOSHOZ INDULJ EL AZONNAL.
Mit mondott az orvos? Minden rendben van?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!