Találatok a következő kifejezésre: Terhesen kaphatok elleni védöoltást Vannak cicáink (1 db)

Terhesen kaphatok kulancs elleni védöoltást? Vannak cicáink és falun lakom.

Legjobb válasz: Szia!Kérdezd meg a dokidat,de a cicák ha kullanccsal is térnek haza,úgy tudom nem megy át akkor már emberre,vagy más állatra.Ha kiszedte belõlük valaki akkor meg el kell égetni,hogy tuti ne másszon másba.Te meg maximum kerüld az erdõs részeket!:)

Szia!Kérdezd meg a dokidat, de a cicák ha kullanccsal is térnek haza, úgy tudom nem megy át akkor már emberre, vagy más állatra.Ha kiszedte belõlük valaki akkor meg el kell égetni, hogy tuti ne másszon másba.Te meg maximum kerüld az erdõs részeket!:)
Nem tuti, de én ugy tudom, terhesen nem oltanak be kullancs ellen..
Szia, Terhesen semmi ellen sem oltanak be.Én is be akartam magam oltatni influenza ellen, de mondta a doki, hogy ez ilyenkor öngyilkosság lenne, mert bevinnénk a vírust...
NEm oltanak, de azért a cicáiddal óvatosan, ha kijáróak, nehogy valami bacit bevigyenek más idegen állatról.
Kullancs ellen nincs védõoltás. Csak az általa terjesztett agyhártya gyulladás vagy a Lyme kór ellen... De nem hiszem hogy beadják Neked ilyenkor!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megégettem az ujjamat. Hogyan, mivel kezeljem? 25 hetes terhes vagyok.

Reggel megégettem magam a forró bögrével, és az ujjamon egy kb. 5 forintos nagyságú hólyag keletkezett, ami már nem fáj. Volt máskor is ilyen, akkor a hólyagot kiszúrtam és a Betadine oldattal kezeltem, de azt terhesség alatt nem szabad használni. Milyen más megoldás létezik? Vagy csak szúrjam ki simán? Aztán tapasszam le?

3

Kombinált teszt magas kockázatot mutatott.1:110 hez. Volt már valaki ilyen helyzetben? Milyen vizsgálatot javasoltak? Egészséges babát szült?

7

Volt abortuszom szeptember 10 en . Alitolag ra 6 hetre meg kellene jonnie de meg semmi tesztek negativak. Medig varjak?

7

Fogamzásgátló mellett estem teherbe, nem lesz baj belőle?

Jangee tablettát szedem már két éve, és eddig nem volt vele gáz mindig megjött rendesen... és most kiderült h 4hetes terhes vok.. nem lesz baja a babának?

5

Tippelős, szerintetek nem, hét, +kg?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

28

Volt /van itt olyan aki dohányzott az első trimeszterben, mondjuk a 8. hétig? Lett valami baj? 5 hetes vagyok, elszívok egy nap 1-2 szál cigit, tudom nem szabadna.

11

Hanyadik hétben van ez a has szerintetek?

http://kepfeltoltes.hu/131024/20_3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11

Lehet hogy a heggem fáj? 6 hónapos terhes vagyok, és amikor állok egyre gyakrabban fáj a hasam/hasfalam pontosan nem tudom megmondani. Előző babám császáros volt, 16 hónappal ezelőtt szültem.

1

Kérlek nyugtassatok meg, nagyon félek, ugye most már ki tudják végre húzni a fogam?

Kedden elmentem fogorvoshoz, mert iszonyat fájt a fogam. Nem megmenthető fog ez már, alul a legutolsó. Kaptam egy szurit, nem zsibbadt el. Kaptam még egyet és doki mondta próbáljuk meg. Elkezdte kihúzni, de ordítottam, abbahagyta. Még 2 szurit kaptam, de semmi zsibbadás. Otthagytam a dokit, irány másik orvos. Ott azt mondta a doki, hogy valószínűleg gyulladásban van és amúgy sem szabad kismamának 2 szurinál több, főleg nem lidokain. Kaptam tőle egy tök más szurit, de akkor már csak bőgni tudtam. Az se hatott. Mondta, hogy csütörtök este menjek vissza és addig napi 2 rubophen, az lehúzza a gyulladást. Nagyon félek. Ki fog már jönni végre? Volt valaki így?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!