Találatok a következő kifejezésre: Terhesen is menstruálni (3 db)

Terhesen is lehet menstruálni?

Ez normális, vagy szokatlan? Miért van, meddig tart, stb?!!

Legjobb válasz: Már sok helyen olvastam, hogy nem kizárt. Sõt, nagyon sok nõnél eléfordul az elején egy kis pecsételés (a lényeg, hogy ne tartson sokáig és ne legyen erõs).

Már sok helyen olvastam, hogy nem kizárt. Sõt, nagyon sok nõnél eléfordul az elején egy kis pecsételés (a lényeg, hogy ne tartson sokáig és ne legyen erõs).
Szia.Bizony terhesen is van aki menstruál.te bíztos vagy benne hogy terhes vagy?a teherbeesés utáni elsõ menses többeknek megjön, persze rövidebb, vagy más formába.viszont szerintem mindenképpen beszélj a dokiddal, ha tutira tudod, h terhes vagy.azért ez annyira nem természetes, és jó dolog.szerintem.sok sikert.

Hogyha fogamzásgátló szedése alatt terhes leszek, és folytatom a f. gátló szedését, van esélye annak, hogy a terhesség alatt is fogok menstruálni?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy az elsõ két hozzászólás milyen kérdésre adott válasz, de hogy nem erre, az biztos. Kérdezõ: igen, vérzés ritkán ugyan, de elõfordulhat a terhesség elsõ néhány hónapjában fogamzásgátló mellett is, akárcsak anélkül. De 1-2 hónapon belül biztosan észreveszed más jelekbõl, hogy terhes vagy. És amire az elõzõ válaszokban utaltak, hogy a hormonális fogamzásgátlók veszélyeztetik a magzatot, egy tévhit. A tabletta hatóanyagai az ösztrogén és gesztagén komponensek (olykor csak gesztagének), melyekkel azonos hatású hormonokból már a terhesség kezdeti szakaszában is jóval nagyobb mennyiségek termelõdnek, mint amennyit kívülrõl beviszünk a tablettával. Így természetesen az ehhez képest elhanyagolható, azonos hatású fogamzásgátló-hormonok nem befolyásolhatják a terhességet, és nem lehetnek káros hatással a fejlõdõ magzatra. Feleslegesek ugyan, ezért a terhesség felismerésével el kell õket hagyni, de nem ártalmasak. egy gyógyszerész

Nem tudom, hogy az elsõ két hozzászólás milyen kérdésre adott válasz, de hogy nem erre, az biztos. Kérdezõ: igen, vérzés ritkán ugyan, de elõfordulhat a terhesség elsõ néhány hónapjában fogamzásgátló mellett is, akárcsak anélkül. De 1-2 hónapon belül biztosan észreveszed más jelekbõl, hogy terhes vagy. És amire az elõzõ válaszokban utaltak, hogy a hormonális fogamzásgátlók veszélyeztetik a magzatot, egy tévhit. A tabletta hatóanyagai az ösztrogén és gesztagén komponensek (olykor csak gesztagének), melyekkel azonos hatású hormonokból már a terhesség kezdeti szakaszában is jóval nagyobb mennyiségek termelõdnek, mint amennyit kívülrõl beviszünk a tablettával. Így természetesen az ehhez képest elhanyagolható, azonos hatású fogamzásgátló-hormonok nem befolyásolhatják a terhességet, és nem lehetnek káros hatással a fejlõdõ magzatra. Feleslegesek ugyan, ezért a terhesség felismerésével el kell õket hagyni, de nem ártalmasak. egy gyógyszerész
És az neked miért lenne jó, hogy fogyatékos gyereked születik?
Ha terhes vagy már nem lehetsz az megint. Egyszerre csak 1 gyerek foganhat (vagy ikrek) És ilyenkor azonnal abba kell hagyni a bogyó szedését.
Ha terhes vagy, akkor nem valószínû, hogy fogsz menstruálni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, leginkább az utolsó választ, természetesen ha valóban terhes vagyok, nem akarok szedni fogamzásgátlót, csak felmerült bennem ez a kérdés.

Honnan tudhatom hogy ha megjön, nem vok-e terhes? Mert ugye terhesség alatt is lehet menstruálni vagy ez ritkább eset?

Legjobb válasz: Igazad van a terhesség alatt is megjöhet a menstruáció,bár elég ritka.,de én vagyok az élõ példa rá.Nekem egészen 4,5 hónapig minden hónapban rendesen megjött(elég furcsa volt,hogy nagy hassal mentem betétet venni magamnak)Mielõtt még bárki azt mondaná,hogy ez nem normális,de az volt.Rendszeresen jártam dokihoz,a fogadott orvosom is azt mondta,hogy ne aggódjak mert abba marad majd,Igaza lett,mert 5 hónapos terheségtõl kezdve elmúlt...De mint írtam ritka az ilyen eset...

Igazad van a terhesség alatt is megjöhet a menstruáció, bár elég ritka., de én vagyok az élõ példa rá.Nekem egészen 4, 5 hónapig minden hónapban rendesen megjött(elég furcsa volt, hogy nagy hassal mentem betétet venni magamnak)Mielõtt még bárki azt mondaná, hogy ez nem normális, de az volt.Rendszeresen jártam dokihoz, a fogadott orvosom is azt mondta, hogy ne aggódjak mert abba marad majd, Igaza lett, mert 5 hónapos terheségtõl kezdve elmúlt...De mint írtam ritka az ilyen eset...
Miért lenne hülye a kérdés? Nem értem. Teljesen normális a kérdés, a kérdezõt meg mindenki lecseszi sorban, minht a fizetnének érte. Elõször is: igenis létezik terhesség alatti menstruáció, 17:25-ös. Attól, hogy te a nagy élettapasztalatoddal még nem találkoztál ilyennel, még létezik, ha ritkán is. Én is ismerej ilyen nõt. Másodszor, a kérdezõnek: védekezés nélkül ne szexelj. ha védekezel, akkor várhatóan nem leszel terhes. Harmadszor: terhesség gyanújánál alkalmazható a terhességi teszt.
a peteérés és leválás (a menstruáció) és a terhesség kizárja egymást. az elõfordul, hogy van némi vérzés a terhesség elsõ idejében, de annak semmi köze a valódi menstruációhoz!
igen, a terhesség alatti menstruáció a ritkább eset... olyannyira ritka, hogy nincs is :) azt hiszem, elõször inkább az alapvetõ biológiai ismeretekkel kellene tisztában lenned, mielõtt hülyeségeket kérdezel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de nem értem ez miért hülye kérdés? :S nekem is megjött és már nem 1x voltam együtt ÚGY a barátommal nem hülye 13 éves [email protected] vok :S csak megkérdeztem h ez milyen sûrû h vki menstruál terhesség alatt...
Mindenkinek félig-meddig igaza van. Nincs menzesz terhesség alatt, de vérzés sokszor elõfordul. Nem túl egészséges, de van ilyen. Ha rendszeresen figyeled a ciklusod során jelentkezõ tüneteket(példának okáért: hõmérséklet változása, folyás mennyisége és állaga, cici érzékenysége és keménysége) akkor lehet következtetni a terhességre. Nálam minden menzi után elmúlt a cici fájás, leesett a hõm. Ebbõl tudom, megint nem sikerült. Emellett számtalan korai terhességi tünet létezik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!