Találatok a következő kifejezésre: Terhesen is lehet menni (14 db)

Termálfürdőbe lehet menni pocakosan? 6 hetes terhes vagyok, és ahova járni szoktunk ott 36-38 fokos a víz. Nem fog ez ártani a picinek? És a biciklizés is árthat?

Legjobb válasz: Én magamból kiindulva nem mennék, mert hajlamos vagyok, hogy hamar összeszedek valamit és terhesen jobban kell vigyázni az ilyesmire. Meg a termálvíz úgy tudom terhesen nem jó. A biciklizés szerintem nem árthat a picinek.

Én magamból kiindulva nem mennék, mert hajlamos vagyok, hogy hamar összeszedek valamit és terhesen jobban kell vigyázni az ilyesmire. Meg a termálvíz úgy tudom terhesen nem jó. A biciklizés szerintem nem árthat a picinek.
Szaunát gyógy-és termálvizet(a hõfok miatt) nem ajánlott használni a terh. alatt.Még az otthoni kádban ülõs meleg fürdõ sem javasolt.Alhasi vérbõséget okoz, ami vetéléshez, koraszüléshez vezethet.
Szia. Elõször is gratulálok. Semiképp ne menj termálfürdõbe, fõleg ne az elsõ harmadban. A melegvíztõl akár el is vetélhetsz, anyukámnak ezért ment el az elsõ babája. Én végig kínlódtam a nyarat úgy, hogy egyszer sem fürödtem strandon a fertõzések miatt. Ki lehet bírni ezt a 9 hónapot. Nekem még kádban sem lehetett fürdeni. Maga a biciklizés nem árt, de nekem a védõnõ nem javasolta az elesés veszélye miatt. Boldog babavárást! 35 hetes kismama.
Nekem azt mondták, hogy nem szabad az alhasat melegnek nagyon kitenni, mert vérbõséget okoz, s ez nem jó most, a bicikli balesetveszélyes és ráz az sem jó, én most egyiket sem teszem, ha esetleg valaki nem így válszol majd én akkor sem tanácsolom fõbb most óvatosnak lenni.Nem lehet most ülõfürdõt sem csak zuhanyt sz se túl forrót, pedig én is nagyon szeretek elterülni a jó meleg vízben... 13 heteske
Az elsõ vagyok, persze én sem a szántóföldön gondoltam, hogy biciklizzen, csak ha biztonságos jó úton közlekedik és nem messzire. A balesetveszély miatt igazatok van, hogy inkább kerülendõ. Egyébként én fürdök hónapok óta, de a hõmérsékletre vigyázok. Az elsõ trimeszterben csak zuhanyoztam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Én is így gondoltam, de most már biztos is vagyok benne, hogy ezt a pár hónapot kihagyom. A pici az elsõ! Mindenkinek jó babavárás!!!
Szia.Én a nyáron szembesültem ugyanezzel a kérdéssel, mert rutinszerüen mentünk volna mi is a termálfürdõbe.De megnéztem a termálfürdõ honlapján, hogy kinek ajánlott, és kinek nem.Sajna a termálfürdõk többsége terhesség esetén nem ajánlott.nem csak a melegvíz miatt, de víz összetétele se jó a kismamára.Sajna.igy én kihagytam a termálfürdõzést.Biciglizni meg megosztja a közvéleményt, én bicigliztem az elején, és semmi bajom nem lett tõle, de nem bizti, hogy mindenki igy jár.Nyomhatja a méhszájad, vagy megeröltetheted magad.ismerek olyat aki végig bringázozz.én 29 hetes vagyok, valamelyik nap felültem és éreztem hogy engem már tényleg nyom, ha letudod tenni a bringát, szerinem ne kockáztass. üdv.
Szia! Akkor úgy látszik, hogy én vagyok az egyetlen aki járt termálba a terhesség alatt, és semmi bajunk nem lett. Az elsõ trimeszterben természetesen kádban sem fürödtem, de másodikban már strandra is jártunk. Szerencsére nem szoktam elkapni semmit ilyen helyeken, és arra is figyeltem hogy 35-36 foknál melegebb vizbe nem menjek. A testhõmérsékletünk is ennyi. Azt azért a fürdõk kiírásásn én is megnéztem, hogy nincs e külön kiírva hogy nem ajánlott várandósoknak. Amúgy nagyon imádtam, hogy könnyûnek érezhettem magam, és teljesen ellazított. Az úszást kifejezetten ajánlják a kismamáknak, pedig hát ott is elkaphat valamit... A biciklizésrõl meg annyit, hogy amíg kényelmes volt azt is csináltam, és nem hiszem hogy autóba ülni sokkal biztonságosabb lenne.
sajnos én igy vesztettem el a babámat áprilisban 4 hetes voltam , még nem tudtam hogy babás vagyok és fürödtem vesztemre!inkább bird ki megéri
Bármitõl lehet. Felfázástól. Akár szorongástól is. Minden idegi megterhelés hat a hormonokra.

Vannak itt olyanok, akik úgy mentek nászútra h.6-7 hónapos terhes volt a párjuk? Szerintetek el lehet menni, és élvezheti egymást a pár így is?

Legjobb válasz: Nálunk a feleségemnek ugyanilyen stádiumban egy jobban sikerült menet során olyan orgazmusa volt, hogy a hasi görcsei miatt egy kis magzatvíz is ürült. Utána több napos kórházi megfigyelés következett, persze a dokinak elmesélni a "baleset" körülményeit nem kicsit volt kínos... Szerencsére szépen kihordta a gyereket a végén, semmi baj nem lett. Szóval lehet, de csak laza, gyors numerákkal, és azért ne valami maláriaveszélyes országba. 35/F

Nálunk a feleségemnek ugyanilyen stádiumban egy jobban sikerült menet során olyan orgazmusa volt, hogy a hasi görcsei miatt egy kis magzatvíz is ürült. Utána több napos kórházi megfigyelés következett, persze a dokinak elmesélni a "baleset" körülményeit nem kicsit volt kínos... Szerencsére szépen kihordta a gyereket a végén, semmi baj nem lett. Szóval lehet, de csak laza, gyors numerákkal, és azért ne valami maláriaveszélyes országba. 35/F
3. Ezt nem hiszem hogy a repülés miatt lett. Millió nõ utazik várandóan és semmi baja a babájának. Sokkal valószínûbb hogy az ismerõsödéknél valami genetikai oka van és nem a repüléstõl lett hanem akkor is ez lett volna ha nem repülnek....
mért ne lehetne?? Ha nincs semmi gond végig lehet nemi életet élni. Na meg a lényeg ha csak ketten vagytok (hárman) és egymással foglalkoztok, kimozdultok, nem a dolgos hétköznapok rutinja stb. Már az jó nem? Nem csak az ágyban lehet egy nászutat eltölteni. Azért sem értem a kérdésed mert a nászuton kívül is ugyanugy együtt vagytok nem? akkor is lehet nemi életet élni vagy nem....
Ismerõsömék 6-7hónapos terhesen repülõre száltak és a kicsi vak és süket meg egyéb károsodásai lettek emiat szóval ha nyomi gyereket akarsz hajrá
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, h. nászútra csak repülõvel lehet menni.... meg a világ végére....

Tudtok olyan helyet, szállást, ahová egy 3 évessel és 23 hetes terhesen is el lehet menni egy hétvégére? Apa szülinapjára kapná, lehetõleg ne csillagászati áron.

Szeretnénk elmenni valahova egy hétvégére. Van egy 3 éves kisfiunk, én 23 hetes vagyok a tesóval. Ki hol volt, hova menne, hol kereessem? Köszi

Legjobb válasz: kuponos oldalon nézz wellness hétvégét, sok ajánlat van olcsón, persze afürdés neked igy babás nem játszik de a fiúk biztos jól éreznék magukat. Nme kell fözéssel bajlódnod, pihenhetsz stb. qponverzumon nézelödj.

kuponos oldalon nézz wellness hétvégét, sok ajánlat van olcsón, persze afürdés neked igy babás nem játszik de a fiúk biztos jól éreznék magukat. Nme kell fözéssel bajlódnod, pihenhetsz stb. qponverzumon nézelödj.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Gondoltam rá, de elsõsorban személyes tapasztalat érdekelne. :)
Mi most voltunk Egerben [link]
Én kuponnal vettem a Keszthelyi Hotel helikonba 3 napos miniszabit. :) 2 gyerek +2 felnõtt teljes ellátással 25.990 ft volt.
Noszvaj, Ózon Hotel. Gyerekre ingyenes, kifejezetten kisgyerek, baba orientált.
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Nekünk maximum csak 2 éj jöhet szóba, de inkább csak egy mert kamionozik és nem kap szabit :( Ezeket megnézem :)
minden ilyen szálloda nagyon jó és baba barát.

Nőgyógyászhoz el lehet menni szülő nélkül is? Bp-n hol van olyan, ami kamaszoknak van? Az hogy megvizsgáljon hogy vajon terhes vagy e pénzbe kerül? És az abortusz?

-nem nekem van ilyan problémám hanem egy barátn?mnek, mielött akárki nekem esne:$-

Legjobb válasz: Szia! Remélem nem esne ezért neked senki... A Baross utcában az I. számú nõgyógyászati klinikán van tinédzserambulancia, teljesen ingyenesen látnak el. Az abortusz biztos, hogy pénzbe kerül, de még ne menjetek a dolgok elébe. Nyugodtan kísérd el oda a barátnõdet, nagyon lelkiismeretesek! Sok sikert!

Szia! Remélem nem esne ezért neked senki... A Baross utcában az I. számú nõgyógyászati klinikán van tinédzserambulancia, teljesen ingyenesen látnak el. Az abortusz biztos, hogy pénzbe kerül, de még ne menjetek a dolgok elébe. Nyugodtan kísérd el oda a barátnõdet, nagyon lelkiismeretesek! Sok sikert!
Igen lehet. Bementek, és ott van a földszinten jobbra. Lehet, hogy várni kell egy keveset, mert mindig sokan vannak, de szerintem ennél jobb ellátást nem nagyon kaptok. Tb kártya kell, mindenképp, meg szerintem valamilyen igazolvány. Személyi, lakcímkártya. Szurkolok, és majd írj mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: nem tudod oda idõpnt kérés nélkül lehet menni?
Mért nem mentek a Heim Pálba? Alapból gyerekkórház és van nõgyógyászuk is.

Terhesen is el lehet menni biorezonanciás kezelésre?

Legjobb válasz: kérdezd meg az orvost!

kérdezd meg az orvost!

34 hetes terhesen lehet még kozmetikába menni arctisztításra? Más is szenved a pattiktól terhesen?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem lehet, max. ha fájdalmat okozna a kozmetikus a babuci elkezd rugdalózni:))) Én fogorvosnál jártam így:) Én is tiszta pattanás vagyok, most kezd kijönni a mellkasomon is, elkezdõdött az arcomon, aztán a hátamon és most ez... Mindennel próbálkoztam már és semmi sem használ rá.:( Pedig úgy álltam neki, hogy mivel terhességem elõtt is volt 1-2 talán majd terhesség alatt elmúlik, hát tévedtem, nem is kicsit. Már csak abban bízom, hogy terhesség után elmúlik... Boldog Pocakosodást!

Szia! Szerintem lehet, max. ha fájdalmat okozna a kozmetikus a babuci elkezd rugdalózni:) )) Én fogorvosnál jártam így:) Én is tiszta pattanás vagyok, most kezd kijönni a mellkasomon is, elkezdõdött az arcomon, aztán a hátamon és most ez... Mindennel próbálkoztam már és semmi sem használ rá.:( Pedig úgy álltam neki, hogy mivel terhességem elõtt is volt 1-2 talán majd terhesség alatt elmúlik, hát tévedtem, nem is kicsit. Már csak abban bízom, hogy terhesség után elmúlik... Boldog Pocakosodást!
Szia! Én egy kozmetikus kismama vagyok, nyugodtan mehetsz kozmetikushoz, gépeket nem tanácsos alkalmazni, de ezeket a kozmetikus tudja. Sajnos felborul ilyenkor a hormonháztartás ettõl van, hogy gyullad valkinek a bõre, elvileg a terhesség után majd szépen visszaáll a normális állapot. Ami fontos, hogy otthon ne nyomkodj és fényvédõt használj, mert a hámhiányos rész könnyen bepigmentálódhat(barna folt), ezt meg nagyon nehéz eltûnteteni. Szintén 34 hetes km.:-)
Szia! Nyugodtan mehetsz kozmetikushoz!! Én 2 éve, mikor a kisfiammal voltam terhes 37. hetesen elmentem még egy "utolsó" fodrász-kozmetikus nagygenerálra, mert tudtam, hogy egy jó ideig úgysem fogok tudni majd elmenni. Csak a kozmetikusnál semmi ultrahang vagy iontoforézis, bár gondolom ezt eddig se csinálta a kozmetikusod, mert ezeket terheseknek egyáltalán nem lehet használni. 15 hetes kismama

Lehet gyes helyett táppénzre menni? Gyesen vagyok az első babánkkal.8hetes terhes vagyok. Most 4órában dolgozom, de az előző munkahelyemen is állományban vagyok.

Még lenne 9 havi gyesem,dolgozni még pár hónapot szeretnék,viszont ez el?l? munkahelyemr?l a táppénz magasabb lenne a gyesnél.El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: szia, gyes mellett mehetsz táppénzre, viszont ebben az esetben a táppénz alapja a minimálbér! ha átadod apukának a gyest és te mész táppénzre akkor õ kapja a munka mellett a gyest,te kapod a fizetésed utáni táppénzt a szabályok szerint, mivel terhes vagy így is védett maradsz

szia, gyes mellett mehetsz táppénzre, viszont ebben az esetben a táppénz alapja a minimálbér! ha átadod apukának a gyest és te mész táppénzre akkor õ kapja a munka mellett a gyest, te kapod a fizetésed utáni táppénzt a szabályok szerint, mivel terhes vagy így is védett maradsz

Elvileg 5 hetes 4 napos terhes vagyok. Jövő héten tudok menni dokihoz, hátha akkor már lesz szívhang is. Viszont borzasztóan görcsöl a hasam. Ez mitől lehet? Főleg ma éjjel fájt, mintha meg akarna jönni.

Valaki járt már így?Mert már 4 vetélésem volt,viszont van egy 3 éves kisfiam.Nem tudom mit tegyek.

Legjobb válasz: Szia!Szerintem teljesen normális a görcsölésed, mivel én amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, még görcsoldót is vettem be...mert annyira fájt, mint amikor meg akar jönni!!!SZÓVAL SZERINTEM NYUGODJ MEG!!!De ha neked megnyugtatóbb, akkor kérdezz meg egy orvost!:D Boldog és problémamentes babavárást:D 32hetes kismama

Szia!Szerintem teljesen normális a görcsölésed, mivel én amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok, még görcsoldót is vettem be...mert annyira fájt, mint amikor meg akar jönni!!!SZÓVAL SZERINTEM NYUGODJ MEG!!!De ha neked megnyugtatóbb, akkor kérdezz meg egy orvost!:D Boldog és problémamentes babavárást:D 32hetes kismama
Szerintem is minden rendben, a "mindjárt megjön görcs" érzés teljesen normális. Ám ha barnázást, vagy vérzést tapasztalsz azonnal menj orvoshoz, ne várj jövõ hétfõig!
SZIA!SZERINTEM NEM NORMÁLIS HA GÖRCSÖLSZ, FÖLEG HA MÁR 4 VETÉLÉSED VOLT.SZERINTEM ILYENKOR A BÉBIKE NEHEZEN ÁGYAZODIK BEFELÉ.MINÉL HAMARABB MENJ ORVOSHOZ.
Szia! Szerintem is menj minél elõbb orvoshoz, ne várd meg a jövõ hetet! És addig is szedj MagneB6-ot a görcsökre! Ha barnázol vagy vérzés jelentkezik irány az ügyelet!
Szia!Én napra pontosan annyi idös terhes vagyok, mint Te!És ugyanugy görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni.Jövöhéten megyek én is dokihoz, remélem, igazuk van az elöttem szoloknak.
Irány az orvoshoz most vagy az ügyeletre, (akár vvetélés jele is lehet)
Az elején nekem is volt egy kicsi barna folyás, de azért menj dokihoz az a biztos!5 hetes babó anyukája!
Ne ijedj meg, nekem vetélés elõtt élénkpiros vér jött elsõre!Menj orvoshoz és majd írd meg mi lett!Szorítok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!