Találatok a következő kifejezésre: Terhesen hány emelhetek (2 db)

Terhesen hány kg-ot emelhetek?

a keresztfiam 12 kg és néha szivesen felemelem mert igényli a játékot

Legjobb válasz: Szerintem nincs kilóban meghatározva, úgyis érzed, mit bírsz és mit nem. Ha 12 kiló a keresztfiad, akkor már annyira nem kicsi. Ülj az ágyra, székre és úgy vedd az öledbe, ne emeld.

Szerintem nincs kilóban meghatározva, úgyis érzed, mit bírsz és mit nem. Ha 12 kiló a keresztfiad, akkor már annyira nem kicsi. Ülj az ágyra, székre és úgy vedd az öledbe, ne emeld.
Szia. Àllt.az orvosok azt mondják, hogy 10kg.Többet ne.Azért a 12 kg-os unokaöcsédet óvatosan emelgesd. 30 hetes kismama.
Én úgy hallottam 2*2kg a max.A 10-12kg-ot már cipeli sztem az ember, meghúzhatod magad, ilyenkor már ne magad nézd mennyit bírsz el, hanem, hogy a baba mit viselhet el.Vigyázz rá!
29 hetes vagyok és nekem nem adják oda a 8 kilos babát.valahol szt olvastam, hogy 4-5 kg
Sziasztok! Ez is változó! Az elsõ trimeszterben még a másfél literes ásványvizes üveget sem engedték felemelni, mivel nagyon rossz helyen tapadt fel a méhlepény és vetélés is lehetett volna belöle. Jelenleg is nagyon vigyáznom kell magamra, mivel még mindig veszélyben a baba. 22 hetes kismama
Testalkati kérdés is a dolog, meg hogy pl. van-e kistesó otthon. Mert akinél "szépen sorban" jönnek a babák, ott az anyuka eleve nem teheti meg, hogy nem veszi fel a nagyobbik gyerekét, és mivel így naponta "edz", a szervezete is sokkal jobban bírja a terhelést. Egy bnõm a harmadikat várja, nagyobbik lánya 15kg, kisebbik 9, és néha bizony egyszerre csimpaszkodnak a nyakában. A lényeg, amint kellemetlen érzést okoz az emelés, azonnal tegyél le mindent.

Kb. hány kilót emelhetek vagy cipelhetek terhesen?

Ez függ attól is, hogy a terhesség melyik szakaszában vagyunk?

Legjobb válasz: Erre így nem lehet válaszolni, én várandósan is fel-felemeltem a nagyobbik gyerekem és bizony néha cipelni is kellett ezt-azt. Ha érzed , hogy keményedik a pocid akkor azonnal hagyd abba,ha úgy érzed , hogy szúr , vagy nehéz akkor pihenj. Kisérletezz , hogy mennyi az a súly amit még fáradság nélkül elbírsz.

Erre így nem lehet válaszolni, én várandósan is fel-felemeltem a nagyobbik gyerekem és bizony néha cipelni is kellett ezt-azt. Ha érzed , hogy keményedik a pocid akkor azonnal hagyd abba, ha úgy érzed , hogy szúr , vagy nehéz akkor pihenj. Kisérletezz , hogy mennyi az a súly amit még fáradság nélkül elbírsz.
Nekem azt mondta a nõgyógyászom, hogy maximum 5 kg-ot lehet emelni.Bár a barátnõm a másodikat várja és sokszor felemelgeti a 3 éves kisfiát.Azért légy óvatos.
Erre nagyon nehéz válaszolni. Mert pl. ha nézünk egy olyan kismamát, akinek már van egy gyereke, aki néha ölbe kéreckedik, stb. elég nehezen tudja megállni, hogy ne emelje meg, még ha 12 kg is. És semmi baja nem lesz a picinek! Nekem a dokim anno 4 kg-ot mondott már a terhesség elejétõl kezdve. Ez elsõ gyerekesként kivitelezhetõ, de ha lenne már egy 2-3 éves gyerkõcöm, szerintem nehezen tudnám betartani.
en max 4 kiloig megyek, mert anyukam is ettol szulte halva az elozo gyereket, hogy felemelt egy varrogepet (kb 15 kiló). szerintem ez nagyon komoly dolog. mondta nekem is a vedono, hogy van, aki megemeli az idosebb gyereket, nekik is mindig mondja, hogy ovatosan.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Szia! Ha feltétlenül emelned kell és nehezet, akor lassan, karból emelj, ne hirtelen. A súly ne a hasadra essen. Nekem is muszáj, a fiam 15 kg és a pelenkázóra, kiságyba be kell tenni vhogy! Sztem ez emberfüggõ, óvatosan keresd a határaidat! Lehet a nagy súly, hirtelen emelése veszélyes is!! 26 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!