Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok. vettem észre, hogy a (43 db)

Terhes vagyok. Ma vettem észre, hogy a kislányomnak "lakók" vannak a haján. Vettem neki sampont, nemsokára fürdetem. Én 6 hetes terhes vagyok. Ha hozzám is átköltöznének, használhatom-e a samponját?

Legjobb válasz: Használhatod természetesen..mert meg kell akadályozni a szaporulatot, hogy ide-oda passzoljátok egymásnak. Ilyenkor jobb ha oviba sem megy amíg nem tiszta az egész intézmény-vagy ahova jár.. Régen nittifor-t használtak, ami nagyon hamar hatott,az egy büdi alkoholos dörzsölõ, szerintem a gyógyszertárban még van, ha a sampon nem használna.. Hajmosás után pedig alapos fésülés ritkafogúval, mert a serkét még nem lehet kimosni, csak a kikelt elõsdiket.

Használhatod természetesen..mert meg kell akadályozni a szaporulatot, hogy ide-oda passzoljátok egymásnak. Ilyenkor jobb ha oviba sem megy amíg nem tiszta az egész intézmény-vagy ahova jár.. Régen nittifor-t használtak, ami nagyon hamar hatott, az egy büdi alkoholos dörzsölõ, szerintem a gyógyszertárban még van, ha a sampon nem használna.. Hajmosás után pedig alapos fésülés ritkafogúval, mert a serkét még nem lehet kimosni, csak a kikelt elõsdiket.

36 hetes terhes vagyok. Mostanában vettem észre, hogy a testemen az anyajegyek kissé megduzzadtak, nőttek. Lehet-e ez ártalmas, és ilyen idős terhesen le lehet-e ezeket szedetni?

Legjobb válasz: Elsõ lépésként menj el bõrgyógyászhoz. Õ megnézi dermatoscoppal õket és megmondja van-e gond valamelyikkel,le kell-e szedni.

Elsõ lépésként menj el bõrgyógyászhoz. Õ megnézi dermatoscoppal õket és megmondja van-e gond valamelyikkel, le kell-e szedni.

7. hónapos terhes vagyok. Ma azt vettem észre, hogy a mellemből folyt valamilyen folyadék, gondolom, tej, de az normális?

nem korai még?köszi a segitséget.

Legjobb válasz: Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)

Szia! Én 18 hetes terhes vagyok és néha nekem is szivárogni szokott! ne izgulj minden oké:) Gratula a picihez:)
Nem korai és teljesen normális, valakinek sokkal elõbb is szivárog az elõtej!
alakinél már korán beindul, van akinek csak a szülés után. Ez nem baj és nem is biztos hogy végig igy lesz. Lehet hogy elapad és szülés után újra beindul.
Ez elõtej és normális. A babádnak erre is nagy szüksége lesz, amig be nem indul a rendes tejtrmelés (az lesz az un. érett tej) Az elõtej sok fontos védõanyagot tartalmaz, van, akinek elõbb, van, akinek késõbb jelentkezik, de mindegyik normális.
Bizony ez az elotej ami a legfontosabb osszetevoket tartalmazza a babadnak.Szerintem semmikeppen ne nyomkodd nehogy beinduljon a rendes tejelvalasztas, mert akkor kiveteles kincstol fosztod meg a csoppseget.De az , hogy szivarog mindenkeppen normalis, ne aggodj!Gratu a babyhez!
Teljesen normális dolog, de amit mindenképp tarts szem elõtt, hogy nem szabad "fejni" ha csöpög csöpögjön hordj melltartó betétet. De ha fejed mert pl kíváncsi vagy, hogy valóban az-e, az méhhössze húzódást válthat ki ami beindíthatja a szülést.
Ezt csak a doki tudja megmondani, ne szedd tovább.
Semmi bajod nem lesz. A gyógyszerek lejárati ideje úgy van megadva, hogy minimum fél évet még ráhagynak. Legtöbb esetben akkor sem okoz gondot, csak legfeljebb a hatása csökken.
A kérdező hozzászólása: Megkerdeztem a gyogyszeresztol, azt mondta lejarat utan fel evig nincs gond tutira. Koszi a valaszokat!
nagyon kicsi.. nyugodj meg :)
szinte esélytelen, nem valószínû hogy terhes maradtál!
Az elõzõ vagyok. Nehogy elkezdj izgulni, leírom, hogy a terhesség alatti menstruációt nem lehet összetéveszteni a szokásossal. A színe barnás, mennyiségileg pedig nagyon kevés. Annak, hogy terhes vagy, semmi esélye nincs.
Ha megjött a menstruációd és az teljesen normális lefolyású, az azt jelenti, hogy megtörtént a leválás, tehát nem vagy terhes. Terhesség esetén is lehetséges a menstruáció, az azonban meg sem közelíti a normális lefolyást. (Mennyiségileg kevés és az állaga is más.)
A kérdező hozzászólása: A tabletta bevétele után a negyedik napon, megjött a menzeszem, tudom ez mellékhatás a sok hormon miatt.Eddig teljesen olyan a "lefolyása" mint szokott.Ennek ellenére van még esély arra, hogy terhes vagyok? (remélem érthetõen fogalmaztam:) :S)Elõre is köszönöm, ha válaszoltok!
nekem is volt ijen, nyugodj meg nem vagy az.eleve kissebb az esély, hogy teherbe estél ígymeg mégkissebb h bevetted. ha késni fog ne aggódj ez totál norma:) nekem anno 46napra jött meg...de ez velejáró mert a hormonokat megzavarja rendese:)
Pedig a Durex elvileg jó márka... De ahhoz nem kell teszt, hogy biztosan mondjam, nem vagy terhes. Csak a tabletta hatásait fogod még egy ideig érezni. (Nem tudom, mik ezek) De teljesen nyugodt lehetsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) Tudom, hogy nagyon kicsi az esélye annak, hogy terhesség legyen a végeredmény, dehát mégsem tudok teljesen nyugodt lenni.A teszt pedig korai lenne még.Mellesleg Durex Elite óvszert használunk, eddig nem volt vele gond.
Azt észre sem vettem, hogy a menstruációd után közvetlenül volt. Olyankor csak nagyon kivételes esetben lehet terhes az ember lánya.
A teszt szex után 10 nappal még negatív eredményt mutat. 12-14 nap kell, hogy legyen annyi HcG a vizeletben, amennyit ki is tud mutatni. De ide tényleg csak akkor kell a teszt, ha szegény csaj nagyon ideges. Kizárt, hogy terhes legyen. Kérdezõ: Egyébként milyen márkájú óvszert használtál?
"Az esemény utáni csak 85 %-ban megbízható" Ezt a hülyeséget hol olvastad? A sürgõsségi tabletta Pearl-indexe 0.5-2.5. Ez azt jelenti, hogy 0.5-2.5% annak az esélye, hogy egy esemény utáni tabletta után mégis terhes legyen valaki, tehát a hatékonysága 97.5-99.5% között van. Ez elhanyagolható. Ráadásul a gumi oldalán lévõ lyukból elhanyagolható az esélye, hogy egy kis sperma kikerül. Fõleg, ha hozzávesszük azt is, hogy a megtermékenyítéshez nem egy sperma kell, hanem sok (kb.: 1000000-nak van reális esélye, mert el kell jutnia annyi spermiumnak a petesejtig, amennyi képes feloldani a sejtfalat. Egy sperma nem elég oda se). Olyan sok, ami csak néhány ml ejakulátumban van meg. Természetesen, ha peche (szerencséje) van az embernek, kevesebb is elég, de egy kis lyukon nem fog annyi kifolyni, amennyi teherbe ejthetné a kérdezõt. (Ettõl függetlenül minden ilyen esetben kell az esemény utáni tabletta.) Tehát a kérdezõ megnyugodhat (a menszeszig úgysem fog. :D), nem terhes.
valószínü hogy nem vagy az.de hogy megnyugodj csinálj egy tesztet, szex után 10 nappal már mutat eredményt. elméletileg elötte és utána egy héttel nem tudsz teherbe esni. egy kismama
Az esemény utáni csak 85 %-ban megbízható, de ha nem ment el benned, akkor nagyobb biztonságban vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) kicsit megnyugodtam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!:)

9 hetes terhes vagyok, és ma vettem észre hogy a mellbimbóm körül erősödnek a szőrök! Ez szörnyű! Ez meddig fog erősödni? És mikor fog elmúlni? Ez normális terhesség alatt?

Legjobb válasz: Ez sajnos (illetve szerencsére :))normális, terhesség után el fog múlni... A has is szõrösödhet, nekem ott voltak, de elmúltak szülés után.

Ez sajnos (illetve szerencsére :) )normális, terhesség után el fog múlni... A has is szõrösödhet, nekem ott voltak, de elmúltak szülés után.
Nekem erosodott az elso trimeszter vegen, aztan kikopott. Majd ujra megerosodott mostanaban. 34 hetes vagyok. Szules utan allitolag elmulik.
De fura... most megnéztem, az a pár szál ami nekem volt az teljesen eltûnt. A végére szerintem neked is kikopik, ne csinálj vele semmit!
Nekem sajna a terhesség elõtt is volt ilyen, meg a köldököm alatt is egy csíkban. Amúgy a hormonváltozás miatt van, terhesen fokozott szõrösödés is elõfordulhat.
szia! nekem a hasam szõrösödik. engem nagyon zavar. nekem azt mondták, hogy majd el fog múlni. 32hetes kismami
Akkor mitõl esnél teherbe mégis?! Ha nem tudjátok, hogyan készül a gyerek, mi a [email protected] keféltek?!
Nem. De ha benned maradt a gumi és nem jön ki, vagy nem tudod kivenni 24 órán belül, akkor el kell menned nõgyógyászhoz, aki kiveszi neked a megfelelõ szerszámokkal steril körülmények közül!
lehetséges , ha bele élvezett.
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem irni hogy akkor még nem élvezett el amikor észrevettük hogy bennem maradt kiszedtük...
körül=között Egyébként igen komoly következményei lehetnek ha bármi benne maradt, és nem törõdsz vele csak ott hagyod!!!
Nagyon kicsi az esélye hogy terhes vagy, mivel a barátod nem ment el. Igaz az elõváladék is tartalmaz spermiumot, de csak nyugi ne idegeskedj mert attól csak késõbb fog megjönni. De ha biztosra akarsz menni, csinálj tesztet, már vannak olyan tesztek amik a beágyazódás után 3 nappal kimutatják a terhességet. Kb. 600 ft bármely patikában kapható. Remélem segítettem. szia
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.
létezik.én is 4 hónaposan vettem észre.gratula a babához.
Irány a dokihoz!!!!!!
Létezik. Pl amikor én nõdokinál voltam a múltkor, épp ott volt egy nõ, aki akkor tudta meg, hogy 4 hónapos terhes... Gratulálok neked, és sok örömöt a babához!
Hááát..elég fura lenne, de minden megeshet.Hallanai néha olyanról, hogy valaki menstruál a terhesség elsõ néhány hónapjában, de csak olyan tessék-lássék módon.Mondjuk nekem is kellett 3 hét mire leesett, hogy mi a helyzet, és miért is nem látogat a havi vendég:) Mert ugye, aki nem foglalkozik a terhesség gondolatával, az nem tudja, hogy mik a gyanujelek, és csak a csapból is folyó hányingert, reggeli hányást ismeri.De akár másnak is lehet ez a jele.Csinálj egy tesztet, az már biztosra kell hogy mondja.Amúgy honnét veszed a 4 hónapot?
A kérdező hozzászólása: Mert 4 hónapja voltam utoljára a pasimmal eggyütt elhagyott, és most nincs senkim!Meg amugy sem védekeztünk, semiylen módon sem! Köszönöm mindekinek a segítséget és jól éreztem mert már 5 hónapos terhes vagyok, kislányom lesz!!És nagyon várom egyedül:(

Egy pár napja azt vettem észre, hogy kicsi folt van a ruhámon a mellemnél. Mitől van ez? Nem vettem még észre soha. Nem szültem még de nem is vagyok terhes. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem száraz a bõröd/mellbimbód? Lehet kirepedezett és jött kis vér belõle. Nézd meg alaposan. Nekem szokott repedezni a bimbóm sûrûn, 1x Icipicit vérzett. Kend be valamivel. Amúgy fáj is?

Nem száraz a bõröd/mellbimbód? Lehet kirepedezett és jött kis vér belõle. Nézd meg alaposan. Nekem szokott repedezni a bimbóm sûrûn, 1x Icipicit vérzett. Kend be valamivel. Amúgy fáj is?
Nekem is volt olyan, szerintem csak ürül a tejtápcsatorna, vagy hasonló, fejlõdik a. Mell

Valaki járt már úgy, hogy későn vette észre, hogy terhes? Ha igen, akkor megjött a havid rendesen? Hogyan derült ki, hogy terhes vagy?

Legjobb válasz: Rendes vérzés, olyan ritkán van több hónapig terhesség alatt,hogy nagyon. Mert a vérzés terhesen, nem normális. Aki mégis vérzik,annak általában kevesebb, jóval rövidebb. Már ez is lehet egy jel! Ha fent áll a gyanú,akkor inkább érdemes csinálni egy tesztet!

Rendes vérzés, olyan ritkán van több hónapig terhesség alatt, hogy nagyon. Mert a vérzés terhesen, nem normális. Aki mégis vérzik, annak általában kevesebb, jóval rövidebb. Már ez is lehet egy jel! Ha fent áll a gyanú, akkor inkább érdemes csinálni egy tesztet!
Az én barátnõmnél 5 hónaposan derült ki, hogy terhes. A durva, hogy a 4. hónapig sûrûn jûrt nõgyógyászhoz, aki azt mondta Neki, hogy cisztája van. Aztán járt hozzá kezelésekre stb, mikor is 5 hónapos terhese egy ultrahangos vizsgálaton megmozgudlt a baba. Akkor mondta a doki: ne haragudjon Hölgyem, tévedtem. Ez nem ciszta, hanem egy gyermek. Majdnem leestünk a székrõl. A barátnõm kifutott a rendelõbõl, és 1 km-en át csak szaladt. Alig értem utol, de vszínû, hgoy én is így reagáltam volna. A vérzése rendesen, havonta megvolt, tünete semmi nem volt, még a pocakja sem nõtt feltûnõen. Szóval létezik ilyen, de õszintén, több ilyen ismerõsöm nincs. Nem is hallottam ilyen törtétenet, nem is éltem át azóta sem. Azóta 3 éves a kicsi, és makk egészséges. Remélem, hogy nem volt ilyesztõ a történetünk.
Kedves Utolsó! A barátnõd jó nagyon kamuzott!:) A baba, ugyanis 8 hetesen is már mozog, azt egy dolog, hogy mi csak jóval késõbb érezzük! Nincs az a doki, aki egy 5 hónapos magzatot uh-on nem lát!
én szoptatás melletti fog.gátlót lecseréltem normál gyógyszerre.Elsõ hónapban nem jött meg.Mondom a dokinak azt mondta elõfordul.Mivel elõtte egy évig nem menstruáltam a szoptatós gyógyszer miatt.Szedtem még egy hónapig, akkor sem jött meg, csináltam egy tesztet pozitív.Mentem az orvoshoz kicsi [email protected] uh-n mondja 8 hetes.Egy hét múlva kórházban ultrahangon másik doki mondta hogy 15-16 hetes.A kislányom 9 hónapos volt.A kistesó meg pocakban.Nagyon féltem hogy baja lesz mivel 2 hónapig szedtem a gyógyszert legalább miközben terhes voltam.Ja és az elsõ mensim kimaradása után csináltattam terhestesztet laborban ami negatív volt.Nem tudom mi történt.Két lány után lett egy gyönyörû kisfiam semmi baja :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!