Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok. vettem észre, (79 db)

létezik.én is 4 hónaposan vettem észre.gratula a babához.
Irány a dokihoz!!!!!!
Létezik. Pl amikor én nõdokinál voltam a múltkor, épp ott volt egy nõ, aki akkor tudta meg, hogy 4 hónapos terhes... Gratulálok neked, és sok örömöt a babához!
Hááát..elég fura lenne, de minden megeshet.Hallanai néha olyanról, hogy valaki menstruál a terhesség elsõ néhány hónapjában, de csak olyan tessék-lássék módon.Mondjuk nekem is kellett 3 hét mire leesett, hogy mi a helyzet, és miért is nem látogat a havi vendég:) Mert ugye, aki nem foglalkozik a terhesség gondolatával, az nem tudja, hogy mik a gyanujelek, és csak a csapból is folyó hányingert, reggeli hányást ismeri.De akár másnak is lehet ez a jele.Csinálj egy tesztet, az már biztosra kell hogy mondja.Amúgy honnét veszed a 4 hónapot?
A kérdező hozzászólása: Mert 4 hónapja voltam utoljára a pasimmal eggyütt elhagyott, és most nincs senkim!Meg amugy sem védekeztünk, semiylen módon sem! Köszönöm mindekinek a segítséget és jól éreztem mert már 5 hónapos terhes vagyok, kislányom lesz!!És nagyon várom egyedül:(

Kalkulátor szerint 12 hetes vagyok. Nem vettem észre, h terhes vagyok mert megjött a havim. Érezhetem a kicsit, hogy ott van? Tudom, h buta kérdés de ez van. Nem a magzat mozgásra gondolok. Vagy tapintásból érezhettem h ott van?

Ne ítéljetek el a buta kérdésért! Dokihoz van idõ pontom de az sokára lesz :(

Legjobb válasz: Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.

Ha nem vetted észre, hogy terhes vagy és a havid is megjött, akkor mirõl beszélünk???? A kalkulátorok az utolsó menzesz elsõ alapján számolva vannak kitalálva. Ha te menstruáltál, akkor már hogy a fenébe lennél 12 hetes terhes??? Vagy netán ennyi ideje nem menstruáltál? Döntsd már el! Amúgy fogod magad, veszel egy terhességi tesztet és az megmondja, hogy terhes vagy-e! Amúgy 12 hetesen még semmit nem kell érezned. Ritka, aki ilyenkor bármit is érez. Nyilván most nem a terhességi tünetekre gondolok, mert azok már nyilván ilyenkor megmutatkoznak, akiknél vannak. Sõt, akiknél vannak terhességi tünetek, 12 hétre már el is múlhatnak akár.
Ha már 12 hetes terhes vagy, akkor baromira sürgõsen orvoshoz kéne menni!!!!!! Lemaradsz az egyik legfontosabb genetikai ultrahangról. Meg 3 pozitív tesztem van! Anyám......Akkor megint mirõl beszélünk? Terhesség alatt is megjöhet a vérzése ritka esetben a kismamának. És az nem olyan erõsségû és mértékû, mint a normális vérzés. Éppen ezért kell feltûnõnek lennie, ha nem olyan, mint amilyen szokott lenni.
Én 10 hetesen ilyen bugyborékoló érzést éreztem, mintha éhes lennék és elõtte így kavarogna a pocakom.. De sokszor.. És az már tuti a picikém volt..
Tehát utoljára augusztus végén voltál ultrahangon. És ha augusztus végén, vagy szeptember elején lettél terhes, azt orvos még nem is láthatta, viszont akkor 12 hetes terhes sem lehetsz. Viszont ha most elmész orvoshoz, akkor azért kb. a magzati méret alapján, nagyjából megmondja, hogy hol tartasz a terhességben. Kórházba kértél amúgy idõpontot? Mert ha igen, lehet hogy jobban jársz, ha magándokihoz kéred, ott valószínûleg elõbb sorra kerülsz.
A kérdező hozzászólása: Tesztet 4 napja csináltam. 2013.08.16. Akkor elküldtek egy másik ultrahangra ott meg 2013.08.30.
Nem terhességet néztek, hanem cisztát? És szeme nem volt az orvosnak, vagy hol voltál ultrahangon? Az orvos tán észrevesz egy terhességet még akkor is, ha nem azt nézi, nem? Elvégre nem szívultrahangon voltál, hanem kismedencein. Vagy mikor voltál orvosnál? Amúgy az sem biztos, hogy 12 hetes vagy. Ha szeptemberben volt több vérzésed is, akkor ezt nem lehet pontosan megítélni, hogy mikor estél teherbe. Mikor voltál utoljára orvosnál? Mikor voltak a pozitív tesztek?
Nekem haspuffadás, fájó mellek, szédülés, hányás v hányinger.Nekem ezek volak.de én most vagyok 4 hetes terhes!
A kérdező hozzászólása: Voltam és akkor dokinál de nem terhességet néztek hanem cisztát. Magándokit kerestem de senki nem fogadott mert, h itt az ünnep vagy volt. Még fura is volt.
Már bocs de én nem kötelezõ terhesség tudomása vétele után saját orvoshoz menni!!12 hetes ultra hangra kéne már menned, én a helyedben mennék ahoz az orvoshoz aki van ugyanis bejelentkezés nélkül is lehet menni!
A babát még nem étezheted, de nekem 12 hetesen már alul volt egy pici pocakom. Szerintem ne várj a dokival, fõleg ha 12 hetes vagy. Keress egy magándokit, aki fogad hamarabb is!
Menj el orvoshoz, õ megnézi, hogy egyáltalán élõ terhesség-e, a méretek alapján pedig megerõsíti a terhesség korát.
A kérdező hozzászólása: Meg azt ütöttembe a kalkulátorba amikor csak 1 napig volt meg! Szeptemberbe 3 szor volt meg de nem úgy ahogy kellet most meg egy hónapig nem jött meg!
A kérdező hozzászólása: Hát nem a hasamra csaptam és kitaláltam a terhességet. 3 erõs pózitív tesztem van!!!!!
A kérdező hozzászólása: Tudom, h orvos. Csak azt nem értem még ha "12" hetes vagyok akkor a dokinak 2013.08.30 látnia kellet volna terhességre utaló jelet. Mert ultrahangon voltam más probléma miatt.
orvos!
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h nem tudom kiszámolni hány hetes lehet mert mondom meg jött.
Holnap elmehetsz SZTK-ba is. Sürgõsségi alapon kötelezõ fogadniuk!

Terhes vagyok. Ma vettem észre, hogy a kislányomnak "lakók" vannak a haján. Vettem neki sampont, nemsokára fürdetem. Én 6 hetes terhes vagyok. Ha hozzám is átköltöznének, használhatom-e a samponját?

Legjobb válasz: Használhatod természetesen..mert meg kell akadályozni a szaporulatot, hogy ide-oda passzoljátok egymásnak. Ilyenkor jobb ha oviba sem megy amíg nem tiszta az egész intézmény-vagy ahova jár.. Régen nittifor-t használtak, ami nagyon hamar hatott,az egy büdi alkoholos dörzsölõ, szerintem a gyógyszertárban még van, ha a sampon nem használna.. Hajmosás után pedig alapos fésülés ritkafogúval, mert a serkét még nem lehet kimosni, csak a kikelt elõsdiket.

Használhatod természetesen..mert meg kell akadályozni a szaporulatot, hogy ide-oda passzoljátok egymásnak. Ilyenkor jobb ha oviba sem megy amíg nem tiszta az egész intézmény-vagy ahova jár.. Régen nittifor-t használtak, ami nagyon hamar hatott, az egy büdi alkoholos dörzsölõ, szerintem a gyógyszertárban még van, ha a sampon nem használna.. Hajmosás után pedig alapos fésülés ritkafogúval, mert a serkét még nem lehet kimosni, csak a kikelt elõsdiket.

Ki mikor vette észre, hogy terhes? És mi utalt rá ha nem volt semmi jele, hogy az vagy szinte ki is zártátok?

Legjobb válasz: Szia! Én csak akkor vettem észre mikor nem jött meg, pedig bizony már elõbb észre vehettem volna. A szagoktól egybõl rosszul lettem, nem tudtam húst fõzni mert majdnem elhánytam magam, pedig akkor még 4 hetes sem voltam. Szóval abból gondolhattam volna.

Szia! Én csak akkor vettem észre mikor nem jött meg, pedig bizony már elõbb észre vehettem volna. A szagoktól egybõl rosszul lettem, nem tudtam húst fõzni mert majdnem elhánytam magam, pedig akkor még 4 hetes sem voltam. Szóval abból gondolhattam volna.
Vedekezes mellett lettem terhes. A menstruaciom hormonproblemak miatt mindig is rendszertelen volt, igy nem tunt fel, hogy gaz van. Hanem egy nap elkezdtem istentelen mennyisegben hanyni, azt hittem, etelmergezesem van (hipochonder vagyok), rohantam a korhazba, az orvos jol korberohogott, majd kozolte velem a hirt. Ja, meg hogy ketten vannak bent.
A kérdező hozzászólása: hány hetes voltál amikor kiderült??
Nekem izomlázam volt a hasamban (torna nélkül). Más különösebb tünetem nem volt. :) A ciklusom 26-27. napján vettem észre, 2 nap múlva teszteltem - pozitívat! :)
akkor mikor kimaradt. 5 hetes voltam.
Szintén csak akkor, amikor kimaradt, mivel fog gátlót szedtem és eszembe se jutott ez a lehetõség. 5 hetes vagyok :) (a lányom 9 hós múlt tegnap, õ tervezett baba volt, nála mensi elõtt 3 nappal már teszteltem) Szagérzékenységen, farkaséhségen és állandó aludhatnékon kívül semmi más tünetem nincs, de ez elsõre is így volt.
Szia! Én pont elõtted írtam, hogy semmit nem érzek, de a teszt pozitív.Szerintem nem mutat tévesen pozitívat, de tudja fene.
A kérdező hozzászólása: nekem a teszt soha nem tévedet. ott babó van az tuti!
a nemvárt napján már tudtam, sose szokott késni. CSak másnap teszteltem

38 hetes terhes vagyok és már régota fájdogál a szeméremajkam ahogy nyomja a baba, de ma vettem észre h a jobb szeméremajkam nagyon be van belülröl dagadva és kemény. Járt igy vki mi lehet ez? Viszér?

Legjobb válasz: Igen, ez valószínûleg genitális visszér. Az a jobbik eset, amikor a szeméremajkadon van, nekem közvetlenül a hüvelyem bejáratánál jött ki néhány héttel ezelõtt. Állítólag durvulhat a helyzet, még nagyobbra nõhet és fájhat, szerencsére én ilyet nem vettem észre, nem túl nagy, csak érzem, hogy valami szokatlan dolog van ott. Ha jól tudom, akkor a szeméremajkakon lévõ nem zárja ki azt, hogy szülhetsz hüvelyi úton. Nekem, mivel a hüvelyemnél van azt mondta a szülésznõ, hogy figyelni kell, mert ha szülésig nagyra nõne, esetleg begyulladna, akkor nem szülhetnék normál úton, csak császárral, ugyanis félõ, hogy szülésnél a nyomás hatására szétdurranna, vagy pedig akadályozná a gátmetszést (már ha szükség lenne rá, mert én védelemmel szeretnék szülni). Gondolom te már jársz nst-re, ha ott vagy, akkor kérdezz rá a dokinál, vagy a szülésznõnél, hogy mit kell tenned vele. Én külön nem kaptam rá semmit, csak annyit mondtak, hogy minél ne álljak sokat, pihenjek, és a meleg fürdõket felejtsem el.

Igen, ez valószínûleg genitális visszér. Az a jobbik eset, amikor a szeméremajkadon van, nekem közvetlenül a hüvelyem bejáratánál jött ki néhány héttel ezelõtt. Állítólag durvulhat a helyzet, még nagyobbra nõhet és fájhat, szerencsére én ilyet nem vettem észre, nem túl nagy, csak érzem, hogy valami szokatlan dolog van ott. Ha jól tudom, akkor a szeméremajkakon lévõ nem zárja ki azt, hogy szülhetsz hüvelyi úton. Nekem, mivel a hüvelyemnél van azt mondta a szülésznõ, hogy figyelni kell, mert ha szülésig nagyra nõne, esetleg begyulladna, akkor nem szülhetnék normál úton, csak császárral, ugyanis félõ, hogy szülésnél a nyomás hatására szétdurranna, vagy pedig akadályozná a gátmetszést (már ha szükség lenne rá, mert én védelemmel szeretnék szülni). Gondolom te már jársz nst-re, ha ott vagy, akkor kérdezz rá a dokinál, vagy a szülésznõnél, hogy mit kell tenned vele. Én külön nem kaptam rá semmit, csak annyit mondtak, hogy minél ne álljak sokat, pihenjek, és a meleg fürdõket felejtsem el.
Nekem is visszerem volt a szeméremajkamon, de simán szültem, igaz nem volt nagy és szülés után rögtön megszûnt.
Hogy vetted észre? Orvosnál is voltál?
Én nem tudtam eddig mi ez, ilyen apró szemölcsöm nekem is van 1 db. a páromnak elég sok, nem gondoltam hogy ez veszélyes lehet...20 hetes terhes vagyok. Milyen gondot okozhat egy ilyen pici szemölcs?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Na, akkor kezdjük az alapoknál... :) Terhesség alatt lehet fürdeni és annyiszor zuhanyozhatsz, ahányszor jól esik. A nagyon forró vizet kell kerülni, mert vérbõséget okozhat az alhasban, ami vetéléshez vezetHET, de egészséges terhességnél igen ritka. Sokféle szemölcs van, van amelyik teljesen ártalmatlan (terhesség alatt sokmindenkin jelennek meg futószemölcsök, amik szülés után mindenféle kezelés nélkül maguktól eltûnnek) és van amelyiket kezelni kell, mert bajt okozhat. Ezt csak az orvos tudja megállapítani. A condylomat a hpv vírus okozza, többféleképpen el lehet kapni, bár sokan még úgy tudják, hogy csak nemi úton terjed. Viszont fertõz, sokáig lappang, tünetmentes és kezelés nélkül terjed, ami egyrészt kellemetlen (hüvelybe, hugycsõbe, végbélbe), másrészt a babára nézve is veszélyes lehet, a szülés kimenetelét befolyásolhatja (ha nincs kezelve akkor csak császárral lehet szülni, mert a baba megfertõzõdhet szülés közben). Terhesség alatt is lehet kezelni, többféle módja is van. A párod lehet tünetmentes, de hordozó. Úgyhogy az a legbiztosabb, ha megmutatod nõgyógyásznak, aki megállapítja, hogy mirõl is van szó egyáltalán és elmondja hogyan lehet kezelni (ha kell egyáltalán).
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló: úgy vettem észre, hogy kb 1 hete amikor tusoltam, éreztem valami nagyon fura dolgot, ami eddig sosem volt ott... aztán ahogy megnéztem a tükörben, láttam, hogy ilyen sok kis pincurka pöttyök vannak, és 1-2 ilyen függöny szerû alakot vett fel, de nagyon rövidek és picik... 2. válaszoló: Akkor hasonló cipõben jársz te is, bár a 20. hét is kb a közepe felé tart, de pontosan nem tudom ezeket :/ viszont nekem ha nagyon viszket körülötte, akkor nem tudom megvakarni, mert csíp, inkább összehúzom a fenekemet, de az sem segít túl sokat... sajnos emiatt alig tudok elaludni, mert sokáig szenvedek vele napközben is... az orvoshoz meg el fogok menni, mert nagyon félek, hogy nehogy nagyobb legyen, vagy nem tudom... 3. válaszoló: hát, igazság szerint ez az egészséges terhesség mit takar? mert én például nem eszem húst, mert vegetáriánus vagyok, és nem is tudom megenni... de viszont rengeteg zöldséget, meg gyümölcsöt eszem, meg sok tejet és folyadékot is fogyasztok... viszont az ilyen rizs, meg ilyen kaják nem maradnak meg bennem, mert visszaküldi a baba valamiért... viszont ez a condyloma úgy láttam, hogy a fenekembe is van, meg a hüvelynek az aljánál is van 1-2 "pötty"... gondolom ez már nem túl jó... mindenképpen elmegyek nõgyógyászhoz, mert már nagyon zavaró, és idegesítõ is, hogy ennyit csíp, meg fáj is. Köszönöm szépen a tanácsokat mindenkitõl :)
3. vagyok Az egészséges terhességet nem arra értik, hogy az anyuka milyen egészséges életet él, hanem, hogy maga a terhesség és a baba egészséges, tehát nincs vérzés, hematóma, erõs görcs, stb., tehát olyan körülmény, ami az átlagostól eltérõ. :) Egyébként a szemölcsök megjelenése az immunrendszer változásának is lehet az eredménye, hiszen ilyenkor a szervezet jobban terhelve van, kevésbé tud védekezni a kórokozók, vírusok ellen. Nem hiába, a terhesség "másállapot". A szemölcsöket mindenképpen mutasd meg dokinak. Használj intimbetétet, mosakodj akár többször is, hogy tisztán és szárazon tartsd azt a területet, mert nedves környezetben a gombák is jobban szaporodnak. Mást nem tudsz csinálni, mert a speciális krémeket a doki írja fel, õ tudja, hogy mit használhatsz terhesen, ami nem árt a babának és megfelelõ a bajodra.
A kérdező hozzászólása: azt olvastam, hogy ugye egyrészt tisztán kell tartani (amit be is tartok, naponta legalább 2-3szor tusolok és a törölközõt is sûrûn váltom, ami még jobb, bár eddig is ezt csináltam), másrészt meg hagyni kell "szabadon", hogy levegõhöz jusson... mert az intim betétnél meg úgymond "nem szellõzik elég jól"... nem tudom, mennyire biztos ez a dolog... ez viszont nagyon hasznos (köszönöm mégegyszer), hogy terhesség alatt másabb a szervezet is, mert terhelve van, és nehezen tud megbírkózni a kórokozóktól, stb... nem tudom, hogy mitõl jött ki, de lehet, hogy ettõl, bár még sosem volt ilyen kondilómám... :/ elég gyorsan próbál kinövekedni, ahogy észre vettem :(
Nekem nem a terhesség alatt jött kis. Pontosan nem tudom, de kb. 1-2 éve a nagyajkamnál de nagyon picike szinte alig látszik és nem is nõ. Van egy a hónom alatt az is nagyon apró kb mint egy gombostû hegye. Nem tudom hogy konkrétan az-e, mert vizsgálva nem volt, de gondolom páromtól kaphattam el, mert neki elég sok van.:( mi ma megyünk bõrgyógyászhoz remélem nem zavarnak el minket, hogy menjünk vissza idõponttal majd egy hónap múlva... :S
A kérdező hozzászólása: Hát, nagyon reménykedjünk, hogy sikerül elintézni a dokit, mert borzalmasak tudnak sokszor lenni... :S De ez elég borzalmas, hogy egyre több helyen jöhet ki :( mindenesetre, reménykedjünk a legjobbakban :) meg sok sikert :)
A kérdező hozzászólása: Mármint Neked értem, válaszoló, tudom, hogy m.o.-n milyenek az orvosok, sajnos...:S Itt hála az égnek megértõbbek :)

Aki terhes volt vagy lett és terhesség előtt pocakja volt az hogy vette észre a terhességet? Mikor kezdet el nővekedni a poci?

Azoknál kérdezem akik túlsúlyosak és teherbe estek és hasuk volt már elötte.És milyen tünetek jelentkeztek?

Legjobb válasz: A kolleganõ most 4 hónapos terhes, de elõtte is volt pocija, kb 3. hónapban kezdett látszani, hogy picit nagyobb a hasa. A cickóin már elõbb észre vehetõ volt:-))))

A kolleganõ most 4 hónapos terhes, de elõtte is volt pocija, kb 3. hónapban kezdett látszani, hogy picit nagyobb a hasa. A cickóin már elõbb észre vehetõ volt:-))))
a 4.hónaptól tuti látszik a csodás poci
Hát, a pocim az úgy kb. 4 hónaposan kezdett csak láthatóan növekedni. Nem voltam nádszál már akkor sem, de kövér sem (kb. 60 kilós voltam). Nem a pocinövekedés az elsõ tünet, amibõl észreveszed. Nálam az elsõ a mellfeszülés és növekedés volt, aztán, hogy kimaradt a menzeszem, aztán hányinger és gyomorégés, eszméletlen fáradtságérzet egész nap. Ezek szokványos tünetek, de nem mindenkinél jelentkeznek. Gyanú esetén teszt és doki, az a legtutibb, ha õ mondja, hogy baba van :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok a babához!Köszönöm a válaszokat! Lehet, hogy terhes vagyok de még nem akarok tesztelni félek a csalódástól.Annyira szeretnék babát és hát elõfordult, hogy voltak terhességi tüneteim.Ami nálam furcsa volt eddig hogy majdnem 2hónapig fájt a bal mellem minden nap volt mikor égetõ érzést éreztem a mellbimbómba.Leginkább a bal fájt de néha a jobb is fájt.Fáj a derekam majd leszakad.Volt pici vérzésem és nyálkás, nyulós átlácó vér is volt 2napig.Aztán barna dolyás.Most semmi.Hányinger inkább este jeletkezik.Olyan kaját megkívántam amit nem szeretek.Eleinte a csokit is kivántam utána meg a zöldségek, gyümölcsök.Szédülés néha van.Néha picit fáj az alhasamnál és furát érzek a hasamban.
Mikorra nem vártad?
A kérdező hozzászólása: Hát azt nem igazán tudom elmondani mert nem mindig akkor jön meg amikor kellenne.Össze vissza.Rendszertelen a ciklusom.

Nekem minden havi elött érzékenyek a melleim és picit feszül is, ebből tudom hogy nemsokára megjön, de félek, terhes vagyok, egyszer kiszakadt a gumi, még időbe észre vettük tehát még nem élvezett el a barátom. Ugye nem vagyok terhes?

meg is jött a havim rendesen,hányingerem nem volt max egyszer,és reggelente egy ngyon picit szédülök de az a vérnyomásm miatt van régebben is szédültem.

Legjobb válasz: a leirtakban benne van a valasz.NEM hiszem,hogy terhes vagy!amugy ijen kerdest napi 50-et tesznek fel.

a leirtakban benne van a valasz.NEM hiszem, hogy terhes vagy!amugy ijen kerdest napi 50-et tesznek fel.
Szia Ha nem élvezett beléd a barátod akkor nem vagy terhes.Higgyél nekem nyugodtan, mert nekem meg legutóbb gumi nélkül csinálta és nem történt baj pedig nem szedek semmi gyógyszert.

Egy pár napja azt vettem észre, hogy kicsi folt van a ruhámon a mellemnél. Mitől van ez? Nem vettem még észre soha. Nem szültem még de nem is vagyok terhes. Normális ez?

Legjobb válasz: Nem száraz a bõröd/mellbimbód? Lehet kirepedezett és jött kis vér belõle. Nézd meg alaposan. Nekem szokott repedezni a bimbóm sûrûn, 1x Icipicit vérzett. Kend be valamivel. Amúgy fáj is?

Nem száraz a bõröd/mellbimbód? Lehet kirepedezett és jött kis vér belõle. Nézd meg alaposan. Nekem szokott repedezni a bimbóm sûrûn, 1x Icipicit vérzett. Kend be valamivel. Amúgy fáj is?
Nekem is volt olyan, szerintem csak ürül a tejtápcsatorna, vagy hasonló, fejlõdik a. Mell

Lehetséges az, hogy ha már 12 hetes terhes elvagyok és hüvelyi ultrahanggal nézett meg az orvos, akkor esetleg nem vette észre, hogy terhes vagyok?

Ezt azért kérdezem, mert tudom, hogy a 12. hét utàn hasi uh-t szoktak màr csinàlni, mivel a terhesség màr tùl nagy a hüvelyi uh-hoz.

Legjobb válasz: Igen elvileg csak az elsõ uh a hüvelyi.A 12 hetesen már BIZTOS, hogy észrevennék, ha terhes vagy!

Igen elvileg csak az elsõ uh a hüvelyi.A 12 hetesen már BIZTOS, hogy észrevennék, ha terhes vagy!
12 hetesen hüvelyi és hasi ultrahanggal is tisztán látható, ha valaki terhes!
Nekem a 12 hetes uht hüvelyivel nézték teljesen egyértelmûen látszott a baba. 12 hetes baba már 5-6 centi azt nem lehet elnézni vagy nem észrevenni.
pozitiv teszt volt? olyan nincs hogy nagy a terhesség és azért nem látja a babát.
De ha nem vagy terhes honnan számolod a 12 hetet? Mibõl gondolod hogy terhes vagy? Ha egy doki nem vesz észre egy 12 hetes terhességet, az adja vissza a diplomáját.
A hüvelyi ultrahang sokkal pontosabb, tisztább, mint mint a hasi! 12 hetesen már akkora a baba, hog bármilyen ultrahanggal ki lehet mutatni, de hüvelyivel 100% hogy látnia kellett volna! 12 hetesen már van baba, méhlepény, magzat víz, minden kompletten, akkora a méhed mint egy grape fruit, ami ha nem vagy terhes, akkora mint egy szõlõszem! Kézzel is érezte volna ha terhes vagy!
Kizárt. Nem azért csinálnak hasit, mert nem látszik úgy a hüvelyivel, hanem akkor már a méhszájat sem jó piszkálni, és a hüvelyivel azért bántják. Látta volna a doki a terhességet. Nekem 12. héten csinált a dokim hüvelyi uh-ot, mert mást nézett, mint a babát, de mondta, hogy ilyenkor nem szoktak már hüvelyit, és ha véreznék utána azonnal hívjam. és akkor is látta a babát, persze másképpen. Elég bénának kellene lenni a dokinak, ha nem látta volna.
12 hetesen ilyesmit nem lehetne látni. De miért nem csinálsz egy tesztet most?
De a szívhangját akkor is lehet hallani! Tök mindegy milyen uh-val nézik!
Nem vagy terhes, hidd csak el a dokinak. Majd összejön, de hülyeségeket ne képzelj be.
A magzat a 12. héten már 5-6 cm, mindene tisztán kivehetõ, és izeg-mozog! Biztos, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Akkor mivel magyaràzzàtok azt, higy szabad szemmel làthatòan a hasam egyik oldala ellaposodik a màsik oldala kipùposodik.Aztàn vissza?
Fogalmam sincs, ezt a dokitól kérdezd meg. Ha gondolod menj el egy másik orvoshoz uh-ra, de ezt is csak azért hogy megnyugodj végre. Attól a dokitól pedig kérdezd meg miért látod ezt a jelenséget.
Amúgy az hogy szabad szemmel ilyeneket láss, nem 12 hetes terhesnek kéne lenned hanem olyan 24-26 hetesnek.....
Tök mindegy, csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: De nem 12 hetes vok (ha vok).Ha az én felételezéseim igazak akkor max. 21 hetes, de inkàbb olyan 18 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat.Egy kicsit hosszù lenne leìrni hogy mibõl gondoltam hogy terhes vagyok.Viszont én nõgyògyàsztòl tudom hogy plpl. egy 16hetes terhesség tùl nagy a hüvelyi vizsgàlathoz.És igaz hogy itt mindenki 12 hetes terhességrõl ìr, de én a kérdésemben ùgy ìrtam hogy ha màr 12 hetes elvagyok.
12hetesen hüvelyi uh-n voltam, egyértelmûen látszott a kisfiam! Szerintem nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: De te is azt mondod hogy csak az elsõ a hüvelyi.De nekem 12. hét utàn nézték hüvelyivel.És ugy tudom hogy akkor màr nagy ahhoz a terhesség és nem annyira észrevehetõ.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az hogy amikor kézzel nézett akkor azt mondta hogy meg van nagyobbodva a méhem.Ezért megnézett uh-on is és azt mondta hogy furcsa az alakja is.De nem vagyok terhes.
szia a hüvelyi az ahogy irták is 100%-osan kimutatja ha terhes vagy, igaz hüvelyit csak az elsö vizsgálaton csinálnak utána már nem, mert veszélyes is lehet, voltál elötte utrahangon? ha ugy gondolod terhes vagy menj el egy másik dokihoz is, hogy megnyugodj , nekem elsö vizsgálat hüvelyi volt akkor már 13 hetes voltam, csak közbe meg is volt, de egész pontossággal kimutatta a babát, utána már hasit csinált 20 hkm
Sõt, van, akinek vastag a hasfala, és emiatt inkább hüvelyi ultrahanggal nézik meg 12 hetesen.
12 hetes genetikai uh-n hüvelyit is csináltak nekem és jól látszódott a baba. Úgyhogy tuti hogy olyan nincs hogy hüvelyi uh-val nem látják a babát. 26 hkm
Engem mar vagy 4x ultrahangoztsk, abbol csak egy volt hasi...az is kb a 8. Heten, mar akkor kimutatta szepen hogy ott a babaaa:) De a masik 3 huvelyi, ami tegnap is volt...es csodas kepet kaptam a babarol, teljesen latszik rajta mindene:) szoval, ha a tes esetedben nem mutatna ki a terhesseget....az eleg valoszinutlen. Sot kizart. Megha lenne par pozitiv teszted...de nincs, gondolom. Udv:11hkm
Sajna kizárt dolog, hogyha terhes vagy és 12 hetes nem vette észre hüvelyivel, ahogy a 3-as is írta azért használják kisebb terhességnél a hüvelyit, mert sokkal érzékenyebb és az olyan kicsi terhességet is mutatja, amit a hasi nem.
Mindkét terhességemnél hüvelyi uh volt a 12. hétig és csak utána lett hasi. Lehetetlen nem észrevenni a babát, hiszen akkor már te is látod, olyan nagy!
12 hetesen vak az az orvos, aki nem látja a terhességet. Nálunk akkor már mocorgott, jól hallható szívhangja volt, még a nemét is meg tudták tippelni. Méretre olyan 6-7 cm között mozognak már a babák, és kézzel is kivehetõ a méh nagyobbodása. Ha ott nem látnak babát, akkor vagy nincs, vagy éppen pár napja fogant, azaz még kimutathatatlan idõszakban jár.
Hát szerintem 21 hetesen sem nagyon látni még ilyesmit... volt pozitív teszted? Azóta nem menstruáltál? Mibõl gondolod (a hasfélreálláson kívül ami tutira nem attól van mert ahhoz fiatal a terhesség) hogy terhes lehetsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!