Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok-e, fáj az alhasi (2 db)

Ez teljesen természetes. Menj akkor is pisilni, ha nem érzel erõs ingert, enyhülni fog az alhas fájdalma.
A terhességet ne jó aggódva végigcsinálni. Neked sem, és a babának sem jó! A sûrû pisilés igen természetes terhesség alatt, lesz idõ mikor talán alábbhagy, de a végén megint igen sûrûn kell járni majd vizelni:-) Ha fáj a vizelés, azt érdemes urológussal kivizsgáltatni, lehet egy enyhe baci van a hugyhólyagodban. De ez semmi komoly dolog, nem kell aggódnod, sem neked, sem a babának nem veszélyes. Kikezelik és el is felejtheted! És ne aggódj, nyugodj meg!!!! :-))
A kérdező hozzászólása: Húú köszi ez a válasz most megnyugtatott, mert egész nap ezen agyaltam.
Szia mindenkinél máshogy van a terhesség alatt is.A barátnõm most 10hetes és elsõ perctõl-6hetes korától mikor kiderült pisilni rohangált, nekem most kezdõdött pár hete olyan 18hét körül, és hidd el ez megmarad egész terhesség alatt, lehet a pici is ott fekszik a hólyghoz közel-az enyém imád rajta mozogni, de ha nagyon kellemetlen megsimizem kicsit és megkérem menjen arrébb kicsit-és többnyire bejön:) Szóval ez természetes dolog ne aggódj miatta.Az elõttem szólónak igaza van csak akkor van valami baci ha fáj, szúr , erõs szagos -színes folyásod van stb.Mindenképpen meg kell ilyenkor mutatni magad orvosnak és ne kísérletezz magadon, amúgy meg is kérdezheted mindig tõle ez a dolga , hogy segítsen és a védõnõnek is.És tényleg nem szabad aggódni , mert a baba is megérzi ezt és nem használ sem neki sem neked.Boldog babavárást, 21hetes kismama
Szia, Igazából nekem az az elméletem, hogy ez a picilési inger az éjszaka/ ami hozzáteszem késõbb kicsit múlik, aztán újra nagyon sûrûn mész/ felkészít a bebára.Gondolj bele, ha most nem kellene éjszaka felkelned és kimenned 3-4-szer akkor hogy szoknál hozzá ahhoz, hogy a picidhez majd ugyanígy fel kell kelned.Persze ez csak az én hülyeségem.Amúgy próbáld ki, hogy miután pisilsz este, igyál utána 1-2 korty mentes ásványvizet, és akkor nem fáj a pocid utána.Nem tudom, hogy mi az összefüggés, de én is úgy érzem mindig, mintha kiürülnék, és a méhem nyomná valamelyik falamat és az fáj.Persze ez is saját teória, de a víz bejön.Sok sikert 16 hetes kismami :O)

Terhes vagyok-e, ha fáj az alhasi tájékom, minden ételtől-illattól hányingerem van, és viszket a mellem?

A Laboros terhességi teszt negativ, a körzeti orvos szerint csak petefészek gyuladásom van, a nödoki szerint viszont terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem halgass a nõdokidra õ azért jártasabb ebben mint a körzeti.Azt nem irtad kb.hanyadik hétben lehetsz,mert a laboros teszt azért pontos eredményt szokott adni.Esetleg túl korai volt a tesztelés?!A tüneteid terhességre utalnak,de várd meg mit mond a nõgyógyász köv. lépésként.Sok sikert!

Szerintem halgass a nõdokidra õ azért jártasabb ebben mint a körzeti.Azt nem irtad kb.hanyadik hétben lehetsz, mert a laboros teszt azért pontos eredményt szokott adni.Esetleg túl korai volt a tesztelés?!A tüneteid terhességre utalnak, de várd meg mit mond a nõgyógyász köv. lépésként.Sok sikert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!