Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok-e, fáj (26 db)

Tervezzük a párommal kb.2 honapja a babát. Nekem most megjött a menstruáciom és előtte fájt 4-ja de még mindig fáj a mellem oldalt, most terhes vagyok-e vagy sem? Menstruáció alatt is lehetek terhes?

Mindenkinek megköszöném hogy erre válaszolnátok akki ilyen helyzetekben vagy hasonloan voltatok.

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.

Elõfordulhat, hogy terhes vagy, bár ha megvolt, nem jellemzõ. A nagymamám az ellen példa, aki mind 3 gyermekét úgy hordta ki, hogy a 4. hónapig menstruált, tünetei nem voltak és mégis terhes volt, de ez ritka. Szerintem nézz 1 tesztet, nekem is voltak ilyen tüneteim és a teszt negatív volt, nem is nõtt meg a hasam azóta sem. Ha így van lehet, hogy a hormonod szórakozik, igyál cickafark teát pe-ig aztán palástfûteát mensiig, remélem összejött a baba, vagy összefog jönni.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm hogy vissza irtál a kérdéseimre. Remélem és szeretnénk hogy sikerüljön egy közös babánk, bizom benne hogy sikerül, probálkozzunk hátha.Olvastam egy pár dolgot itt fennt, és elõfordulhat a terhesség, de ritka ebben igazad van.

Ha még nem tudom, hogy terhes vagyok-e, és nagyon fáj a fejem, milyen gyógyszert érdemes bevenni, hogy csillapodjon egy kicsit?

Tegnap este nagyon fájt a fejem, csak Advil Ultra volt itthon, el?ször nem akartam bevenni, de nagyon fájt, és végül bevettem 1 darabot. Ugye nem baj?

Legjobb válasz: Ha babás vagy, fõleg az elsõ 10 hét nagyon fontos. Amit terhesekenk is ajánlanak, de azt is csak végszükségben, az az algopyrin. Ha fáj a fejed-ami amúgy mellékhatása a terhességnek, igyál sok folyadékot, sétállj egyet friss levegõn inkább:-)

Ha babás vagy, fõleg az elsõ 10 hét nagyon fontos. Amit terhesekenk is ajánlanak, de azt is csak végszükségben, az az algopyrin. Ha fáj a fejed-ami amúgy mellékhatása a terhességnek, igyál sok folyadékot, sétállj egyet friss levegõn inkább:-)
Neten olvastam, hogy Algopyrint elsõ három hónapban nem lehet bevenni, partacetamol készítményeket ajánlakank.Itt megoszlanak a vélemények, ha nem tudod felhívni az orvost, kérdezd meg a gytárban, nem fog hülyeséget mondani.
én is a pracetanonrol tudok h az jobb.
Advilt nem szabad bevenni, én fejfájásra a Paramax Rapid 500 mg-os tablettát szedtem szedheted terhesen és szoptatás alatt is nem lesz baja tuti a Babának!!(lázcsillapításra, izomfájdalomra is jó) Jó egészséget Nektek! 23 hetes kismama
Mossál hajat, és közben erõsebben maszírozd a fejbõröd. (Lehet furcsa, de beválhat) A párod is megkérheted egy maszírozásra, esetleg fejkörzés, nyújtózkodás, szemtorna ...

Még nem tudom, hogy terhes vagyok-e, viszont nagyon fáj a fejem, csak Advil Ultra van itthon. Azt is bevehetem, vagy inkább ne?

Még nem tudom, h. terhes vok-e, szerdán derül csak ki.

Legjobb válasz: Olvassd el a betegtájékoztatót, abban szerepel hogy beveheted e.De én nem venném be, inkább feküdj le pihenni, hátha magától elmúlik.

Olvassd el a betegtájékoztatót, abban szerepel hogy beveheted e.De én nem venném be, inkább feküdj le pihenni, hátha magától elmúlik.

5 napja késik már. Tesztet csináltam negatív, de a mellem fáj, alig tudok hozzáérni, és gyakran kell pisilni. Vajon terhes vagyok e vagy mi ez?

Egy hónapja abbahagytam a fogamzásgátlást, hogy lassan szeretnénk gyereket. Ez id? alatt védekeztünk (gumi).

Legjobb válasz: Lehet csak felfáztál, és emiatt késik a menszid. De szerintem tesztelj még egy egyet pár nap múlva, ha nem múlnak a tüneteid. Ha védekeztetek, akkor kicsi rá az esély, hogy babás vagy. :(

Lehet csak felfáztál, és emiatt késik a menszid. De szerintem tesztelj még egy egyet pár nap múlva, ha nem múlnak a tüneteid. Ha védekeztetek, akkor kicsi rá az esély, hogy babás vagy. :(
Fogamzásgátló abbahagyása után elõfordulhat hogy nem jön meg idõben, sõt lehet hogy hónapokig nem fog még beállni rendesen. Ez nem törvényszerû de elõfordulhat. A szervezetnek idõ kell amíg rendbehozza magát. A melled fájhat a mensi miatt is.
Nekem a tabi abbahagyása után 3 hónapon keresztül terhestüneteim voltak, iszonyú mellfájdalom, puffadt has, megjönérzés, petefészekszurkálás, szó szerint zabáltam mindent össze-vissza, vagy épp öklendeztem mindentõl... de nem volt baba. Azóta sem rendszeres a mensim, az esélyem a babára orvosi segítség nélkül egyenlõ a nullával... :( remélem, te nem így jársz!

Nem tudom hogy terhes vagyok-e, de fáj a tokom. Mit tegyek?

ez a 20. nap. nem védekeztünk mert babát akarunk.Egyszer a n?gyögyászomat megkérdeztem hogy lehet-e bevenni gyogyszert ha valaki babás. és azt mondta hogy az els? 3 honapban semmi képp. akkor most mit csináljak? G?zöljek? Vagy nektek mit mondott az orvos?

Legjobb válasz: Gõzölni lehet, kamillateát, forrón inni, negrót enni, mézet enni, sok gyümit enni, pizsit húzni és 2 takaró alatt kiizadni:-) Gyógyszer nem jó bevenni, fõleg a legelején nem. Lázad ne legyen, ha van, kérdezd meg a dokidat!

Gõzölni lehet, kamillateát, forrón inni, negrót enni, mézet enni, sok gyümit enni, pizsit húzni és 2 takaró alatt kiizadni:-) Gyógyszer nem jó bevenni, fõleg a legelején nem. Lázad ne legyen, ha van, kérdezd meg a dokidat!
sógórnõm influenzás is lett.algopirint nyugodtan vehetsz be, és igen, lázat csillapítani, ezerrel.az algót a doki mondta.de a torok fájásra minden más segíthet.a méz tökéletes.
Szia !Semmi képp ne gyógyszerezz!Vegyél negrót, vagy valamien eukaliptuszos cukrot.De ha bemész a gyógyszertárba ott késséggel állnak rendelkezésedre .A gõz is jó, csak tegyél bele kamillát, az gyull.csökkentõ.(de ne forrald, akkor kifõzöl belõle mindent)Üdv babi
Szia! Én ugyanebbe a cipõben vagyok, de talán már kifelé megyek belõle. Strepsilst nem lehet terhesség alatt, viszon én gyógyszertárban vettem homeopátiás szert a neve Hoéogén 9, ami torokfájásra van és kismamák is szedhetik, plusz ha köhögsz is, akkor lándzsás útifû szirup és természetesen a méz, teá, pihenás, sok gyümölcs, C.vitamin, de azt sem szabad túlzásba vinni! Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Ez egy tévhit és fölösleges riadalom, hogy nem lehet bevenni semmijen gyógyszert!Ha érdekel a téma, akkor kérdezz meg egy genetikust, mert õ biztosan jártasabb a témában, mint egy sima nõgyógyász. Ha te beteg vagy az sokkal veszélyesebb a babára, mint a gyógyszer.De a legveszélyesebb pedig a láz, mert idegrendszeri károsodást okoz a magzatban!

Terhes vagyok-e, ha fáj az alhasi tájékom, minden ételtől-illattól hányingerem van, és viszket a mellem?

A Laboros terhességi teszt negativ, a körzeti orvos szerint csak petefészek gyuladásom van, a nödoki szerint viszont terhes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem halgass a nõdokidra õ azért jártasabb ebben mint a körzeti.Azt nem irtad kb.hanyadik hétben lehetsz,mert a laboros teszt azért pontos eredményt szokott adni.Esetleg túl korai volt a tesztelés?!A tüneteid terhességre utalnak,de várd meg mit mond a nõgyógyász köv. lépésként.Sok sikert!

Szerintem halgass a nõdokidra õ azért jártasabb ebben mint a körzeti.Azt nem irtad kb.hanyadik hétben lehetsz, mert a laboros teszt azért pontos eredményt szokott adni.Esetleg túl korai volt a tesztelés?!A tüneteid terhességre utalnak, de várd meg mit mond a nõgyógyász köv. lépésként.Sok sikert!

Február 3-án megjott a mensim, és 8-án mult el, de 15-e ota nagyon fáj a cicim, fáradékonyabb vagyok. Terhes vagyok?

Legjobb válasz: Én még nem voltam terhes de a múlt hónapban nekem is ezzel kezdõdött majd tohájfehérjés nyákos fojás is lehet és szúrkálhat a petefészked is, ahogy írod középidõben vagy tüszõrepedés lehet szeritnem, ami azt jelenti termékeny idõszakban vagy,hajráááá!!:))) Most próbálkozzatok!!:)) Remélem jól gondolom!!

Én még nem voltam terhes de a múlt hónapban nekem is ezzel kezdõdött majd tohájfehérjés nyákos fojás is lehet és szúrkálhat a petefészked is, ahogy írod középidõben vagy tüszõrepedés lehet szeritnem, ami azt jelenti termékeny idõszakban vagy, hajráááá!!:) )) Most próbálkozzatok!!:) ) Remélem jól gondolom!!
Hát nem tudom ha naptár szerint számolunk akkor most 1 hét és 6 napos kénne legyél ez azt jelenti hogy 15-én még nem lehettél terhes de ha azt nézük hogy nekem sem akkor volt pete érésem ahogy a naptár mutatja hanem 1 hétel késöbb akkor van rá esélj a tanácsom hogy most vigyázz nagyon magadra pihenj sokat és ugy 3- hét mulva ha nem jön meg akkor irány a doki és gratula van
Ja amúgy nekem a cicifájás és folyás szúrkálás, tegnap voltam dokinál õ mondta hogy tüszõrepedés jelei, az elsõ hozzászóló vagyok. Neki csak hihetünk õ jóhírû egyébként, de én mondjuk majd tesztelnék azért, és legalább megtudod ha mégsem az!
A kérdező hozzászólása: Eddig soha nem éreztem ilyet, csakis akkor amikor mensesem jott meg elõtte egy héttel már fájt....de akkor sem ennyire, ilyet még nem éreztem....ha hozzáérek a cicimhez, üvölteni tudnék annyira fáj, és nõttek a ciceim is kicsit duzzadtak...
bocsi én is elirtam a másadik válaszoló vagyok most 2 hét és 4 napos kéne legyél és 17-én kellet volna foganjon azért nem lehetél 15-én már terhes na remélem nem vagyok összezavaró:)
A kérdező hozzászólása: de , vannak vizelési ingereim, fáj a fejem, és elég mozgékony lány vagyok, mégis majd le csukodik a szemem már d.u.4orakkor...mindegy, ha terhes vagyok akkor tutti megtudom majd...csak én is szeretnék már nagyon babaát, és már minden jelet annak hiszek...de azert reménykedhetek az nem kerul pénzbe...ha valaki válaszolna még akkor megkoszonném...
Szia!Én az elsõ napoktól éreztem, csak nem tudtam, hogy miért.Olyan hangulatváltozásom lett rögtön(mensi elött 2 héttel)amilyen még elötte soha.Én ki sem akartam mozdulni otthonról és senkivel nem volt kedvem beszélni.Fáradt voltam és nyomott.Meg lehet érezni rögtön az elsõ napoktól is, de ez a ritkább!Szerintem ne éld bele magad még, mert ha esetleg mégsem, akkor az csalódás lesz!Azért szorítok nektek és remélem a baba jelez neked!:)
A kérdező hozzászólása: nem élem bele már magam, ma reggel megcsináltam egy terhességi tesztet, és az azt mutatta, h nem vagyok, de még ha az lennék sem mutatná ki nekem, mert még 2hét van a mensesig ...sajnálnám, ha nem sikerulne...koszonom a válaszokat

Terhességi kalkulátor szerint 6 hetes, szerintem csak 2és fél hetes terhes vagyok. Normális-e ha fáj a hasam alja, feszül és kisebb görcsök vannak?

2 éve volt egy vetélésem,ami pont ennyi idös volt,mekkora rá az esély hogy ez a baba is "elmegy"?

Legjobb válasz: Szia! Olyan, hogy 2,5 hetes terhesség nincs.Mikor elmarad a mensid akkor már 4 hetes terhes vagy.Ha a kalkulátor szerint 6 hetes vagy, akkor már kb 2 hete késik a menstruációd, és igen, normális ilyenkor a hasfeszülés, apró szurkák, a görcs is megengedett egy ideig, amig nem annyira erõsek, és nem vérzel.Nekem még most is elõfordul, hisz nõ a méh, húzódnak a szalagok. Boldog Babavárást 21 hetes km.

Szia! Olyan, hogy 2, 5 hetes terhesség nincs.Mikor elmarad a mensid akkor már 4 hetes terhes vagy.Ha a kalkulátor szerint 6 hetes vagy, akkor már kb 2 hete késik a menstruációd, és igen, normális ilyenkor a hasfeszülés, apró szurkák, a görcs is megengedett egy ideig, amig nem annyira erõsek, és nem vérzel.Nekem még most is elõfordul, hisz nõ a méh, húzódnak a szalagok. Boldog Babavárást 21 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Sajnos ez már a 3.vetélésem volt, és az érzés ugyan az mint neked!! Ezt nem lehet könnyen feldolgozni.De nem adom fel!!!!!! Sok egészséget kívánok nektek!!
Sajnálom...velem is megtörtént.Azt hittem ott halok meg én is vele együtt.De össze kellett kapnom magam.És rá fél évére ismét teherbe estem.Ezzel a babával minden ok.Csak pozitivan, és csak elõre, nem szabad a múlton rágódni!!! Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Elment :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Tegnap voltam dokinál:D Holnap meg UH-ra megyek, remélem minden rendben lesz és hallhatjuk a szívhangot is:D
Biztos az zavar meg, h az orvosok és a terhességi kalkulátor is az utolsó mensitõl számolja a terhességet. De valójában utána még eltelik kb 2 hét mire ovulálsz és akkor esel teherbe. Szval az csak az egyszerûség kedvéért van, h 9 hónapig , azaz 40 hétig terhes egy nõ. Ez NEM IGAZ. valójában ált. 266 napig, azaz 38 hétig vagy terhes, de mivel az utsó mensitõl számolják ezért lehet 2 hét difi. A görcsölés természetes, tágul a méhed.
Mindenképp menj dokihoz. Úgy tudom hogy akinek már ment el babája, annak adnak valami gyógyszert, ami segít a mostanit megtartani. És a doki meg is nyugtat talán! De egyébként kisebb hasszurka, görcs normális lehet az elején! Gratulálok! 14 hetes ikres kismama
Menj el a nõgyógyászhoz.Õ úgy is be fog utalni ultrahangra és ott az embrió vagy a petezsák mérete alapján megmondják neked, hogy hány hetes vagy!Nálam a terhességi kalkulátor 2 héttel többet mutat, mint amit a mérete alapján megállapítottak!
Szia! Bocsi, de hgy lehetsz 2, 5 hetes? Normális, nõ a méhed! Nem törvény szerû, hogy ez a baba is elmenjen, nekem is volt egy vetélésem, most 32 hetes vagyok! Az elsõ 11 hetesen ment el! Dokinál vltál már?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszodat! :D Megnyugtató :)
Sosem szabad feladni, elhagyni magad, tudom nagyon nehéz.Kivánom, hogy fél év mulva ismét pocakos légy, és egy egészséges, szép kisbabád szülessen!!!

8hetes terhes vagyok, hogy mikor van a genetikai vizsgálat? És fáj-e a magzat víz vétel és hogyan csinálják és hol és mennyiért? 36 éves vagyok szoval minden féle képpen megcsináltatom.

Legjobb válasz: Nem kell ehhez 36 évesnek lenni, én 19 évesen is megcsináltattam, ingyen. 3 perc az egész, ebbõl kb 20 másodperc az, amire azt mondom, hogy fáj, a szûk keresztmetszet a 4 hét várakozás.

Nem kell ehhez 36 évesnek lenni, én 19 évesen is megcsináltattam, ingyen. 3 perc az egész, ebbõl kb 20 másodperc az, amire azt mondom, hogy fáj, a szûk keresztmetszet a 4 hét várakozás.
A genetikai UH a 12. héten van, ez párosul vérvétellel is. A magzatvízvétel nem fáj, de eléggé kellemetlen. Én nem csináltatnám meg, de te tudod.
36 évesen ingyenesen megcsinálják a magzatvízvételt. Változóak a vélemények, van akinek egyáltalán nem fáj, van akinek jobban mint maga a szülés. Ha jól emlékszem a 16. héten csinálják. A dokidnál kérdezz utána.
Nem tudom, van-e már gyereked, de érdemes utánanézned, hogy mekkora vetélési kockázata van ennek a vizsgálatnak. Gondold át, hogy biztosan akarod-e...
Én a helyedben integrál tesztet csináltatnék és ha nem megnyugtató az eredmény akkor mennék magzatvízvételre. nem vagy olyan "öreg" ám! Nem kell azért félni mert manapság a fiatalabbak több beteg babát szülnek mint az idõsebbek.
Bocs, "integrált tesztet" csináltatnék.
Nem fáj kimondottan a magzatvízvétel, csak addig, amíg belebökik a tût a pocidba. Utána sokat kell pihenni. Nekem 2 hétig eléggé keményedett a pocim utána. A korod miatt ajánlott, ilyenkor ingyenesen megcsinálják, a 16. hét után.
Viszont, ha beteg lenne a gyerek azt kiszûrik. Ki akar egy életen át beteg gyereket gondozni?
Lehet, hogy valaki jobban örül egy beteg gyereknek, mint egy vetélésnek, amirõl sosem fog kiderülni, hogy beteg volt vagy sem...

Terhes vagyok és beteg! Lázas vagyok és nagyon fáj torkom e mellett cukor beteg is! Ilyenkor milyen gyógyszert ajánlatos szedni? Vagy vitamin?

Legjobb válasz: c-vitamin. fordulj orvoshoz,az a legbiztosabb.Ügyelet. Vagy kérdezd meg gyógyszertárban.

c-vitamin. fordulj orvoshoz, az a legbiztosabb.Ügyelet. Vagy kérdezd meg gyógyszertárban.
Ha magas a lázad, Algopyrint vegyél be, az lejjebb viszi, és a fájdalmat is csillapítja. MNekem is volt tüszõsmandulagyulladásom, 04 C fok láz 2-3 napig. úgy tudom Maripent lehet szedni, az orvos írja fel. Szerencsére sokféle gyógyszert lehet szedni, többet árt ugyanis a babádnak a "megkínzott" szervezeted, mint a gyógyszerek. Menj be ügyeletre és felírják neked. Vagy hívd ki az orvost. Jobbulást.
Szia! Mindenképpen keress fel egy orvost, akár az ügyeleten, mert a betegség elég szépen felborithatja a cukrodat és gondotok lehet belõle!Nem éri meg a kisérletezgetés!Javulást kivánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!