Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok-e, óvszerrel védekeztünk, de amikor (3 db)

Terhes vagyok-e, ha óvszerrel védekeztünk, de amikor a barátom kihúzta a péniszét, bent maradt az óvszer és most meghíztam?

lehetséges h ez a terhesség jele? am még aznap elkezdtem menstruálni:S:)

Legjobb válasz: Ha augusztusba történt,és most februárt irunk nem gondolod hogy már 5-6 hónaposnak kéne lenned? Nagy hassal,tünetekkel...

Ha augusztusba történt, és most februárt irunk nem gondolod hogy már 5-6 hónaposnak kéne lenned? Nagy hassal, tünetekkel...
Ha terhes lennél, akkor azért csak tudnál róla, nem? Pláne, hogy már 5-6 hónapos lennél! Elõbb nem jutott eszedbe, hogy terhes lehetsz? Tesztet csináltál?
Teszt, aztán bármi is az eredmény nõgyógyász. bár ennyi idõ eltelte után 1tized másodpercen belül bármilyen teszt pozitív lesz, ha terhes vagy? gondolkodni kell hamarabb. nem is gondoltál rá, hogy ha egy óvszer tele spermákkal benned marad (azt hitted ott fognak a spermák csücsülni a gumiban? nem is értem)?
És azóta megjött?
Ha azóta rendszeresen menstruálsz, nem tudom miért aggódsz, de tényleg jó régen volt már.Ha nem jött meg azóta akkor meg miért vártál ennyi idõt?Irjál légyszi, mi van most veled, ez rengeteg eltelt idõ!
Már azóta rúgdosnia kéne a babának.De ha azóta is van mensesed akkor nem kell aggódnod.
Dagad a gumi vazeg
A kérdező hozzászólása: igazatok van ez télleg hülye kérdés volt de így legalább megnyugodtam kössz szépen:)
A kérdező hozzászólása: aki 2.-nak írt az nekem ne dumáljon nem toom hány éves vagy de én még cak 13 szal lekophatsz rólam!!! fel vok világosítva amennyire csak lehet csak épp ezt nem tudtam és azt sem h ...... szal te csak kussolj!!:@
kor?
velemis ez történt 2napja :D Eseménytabletta
jól értem, hogy két és fél évet vártatok ? beteg állatok :D
Nem lettél terhes. Nyugodt lehetsz. A hímivarsejtnek a "külvilágból" marha nagy utat kellene megtennie a számára savas hüvelyváladékban ami azt eredményezi hogy hamarább elpusztul mielõtt célba érne. A másik a sok kommentes elfelejti azt hogy nem megszakításos közösülésrõl van szó ahol a hímvesszõ a hüvely belsejébe injektálhatja az elõváladékot, csúszás esetén az egész tárat. Mi így is szoktuk csinálni (bár nagyon észnél kell lenni) és még (kopp-kopp) mindig megjött a páromnak.
Esemény utáni tabletta!!!!!! Biztosra kell menni!
Ha nem is maradt benned az óvszer, nem is értem, miért ment volna rád..
ha ti se tudjátok, hogy beléd folyt-e a sperma, akkor mi se fogjuk tudni eldönteni, hogy terhes leszel-e menj el orvoshoz, írass fel esemény utáni tablettát, azt ilyen bizonytalan helyzetekre találták ki
A kérdező hozzászólása: Nem maradt bennem az óvszer
Nem hiszem... De egy esemény utáni nem árthat....
Mikor kihúzta, benned maradt az óvszer? Vagy azután csusszant le a kókadó pélóról, miután kihúzta? Ez se mindegy, mindenesetre ha véletlenül egy kicsi odacseppen a nunid szélére, nem igazán leszel terhes, az akkor leszel, ha jó mélyen feljut.
Ha nem kaptál belõle és a gumi se szakadt ki akkor nincs gáz.
Ha te nem tudod, hogy "kaptál-e belõle, akkor mi honnan tudjuk? Ha belédfolyt akkor lehetsz terhes, ha nem folyt beléd akkor nem. (Illetve még semmiféleképp sem vagy terhes, mert ennyi idõ alatt a megtermékenyült petesejt még nem ágyazódik be.)
Velem is ez történt két napja.. Szóval várom a válaszokat én is... :\
A kérdező hozzászólása: én 17 õ 23 két és fél éve vagyunk együtt
Nem esemény utáni tabletta??? :D az eseménytabletta a viagra :D

Mindig védekeztünk ovszerrel, soha nem szakadt ki, kétszer volt amikor hüvelytablettával, de akkor is max 5percet volt bennem és nem élvezett belém, utána meg ovszerrel folytattuk! Több mint 10 napja késik a menstruáciom! Terhes vagyok-e?

Szerintem nem vagyok terhes, mert érzem a menstruációs tüneteket, fáj a mellem, derekam, hasam stb! Lehet azért késik ennyit, mert ezelött 1honapja veszítettem el a szüzességemet és a szervezetnek ez új? Egy 19 éves lány!

Legjobb válasz: lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\

lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\
A legjobb, ha veszel tesztet. Ha terhes vagy, akkor már kimutatja. Bár azok alapján, amit leírtál, nem hinném, hogy baba van a dologban.
Szerintem sem kell aggódnod. Az elsõ után kicsit megugranak a hormonok, nekem is késett.
Szerintem tuti hogy nem baba... Ideges vagy, meg persze a szervezeted ilyenkor kicsit megborul és késhet emiatt. Nekem az elsõ után két hetet késett.
A barátnõmnek a stresztõl késett több mint 1 hónapot, de aztán megjött és mégsem lettem apuka. A legbiztosabb a Teszt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!