Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok-e, óvszerrel védekeztünk, de (5 db)

Mindig védekeztünk ovszerrel, soha nem szakadt ki, kétszer volt amikor hüvelytablettával, de akkor is max 5percet volt bennem és nem élvezett belém, utána meg ovszerrel folytattuk! Több mint 10 napja késik a menstruáciom! Terhes vagyok-e?

Szerintem nem vagyok terhes, mert érzem a menstruációs tüneteket, fáj a mellem, derekam, hasam stb! Lehet azért késik ennyit, mert ezelött 1honapja veszítettem el a szüzességemet és a szervezetnek ez új? Egy 19 éves lány!

Legjobb válasz: lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\

lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\
A legjobb, ha veszel tesztet. Ha terhes vagy, akkor már kimutatja. Bár azok alapján, amit leírtál, nem hinném, hogy baba van a dologban.
Szerintem sem kell aggódnod. Az elsõ után kicsit megugranak a hormonok, nekem is késett.
Szerintem tuti hogy nem baba... Ideges vagy, meg persze a szervezeted ilyenkor kicsit megborul és késhet emiatt. Nekem az elsõ után két hetet késett.
A barátnõmnek a stresztõl késett több mint 1 hónapot, de aztán megjött és mégsem lettem apuka. A legbiztosabb a Teszt.

Terhes vagyok-e, ha óvszerrel védekeztünk, de amikor a barátom kihúzta a péniszét, bent maradt az óvszer és most meghíztam?

lehetséges h ez a terhesség jele? am még aznap elkezdtem menstruálni:S:)

Legjobb válasz: Ha augusztusba történt,és most februárt irunk nem gondolod hogy már 5-6 hónaposnak kéne lenned? Nagy hassal,tünetekkel...

Ha augusztusba történt, és most februárt irunk nem gondolod hogy már 5-6 hónaposnak kéne lenned? Nagy hassal, tünetekkel...
Ha terhes lennél, akkor azért csak tudnál róla, nem? Pláne, hogy már 5-6 hónapos lennél! Elõbb nem jutott eszedbe, hogy terhes lehetsz? Tesztet csináltál?
Teszt, aztán bármi is az eredmény nõgyógyász. bár ennyi idõ eltelte után 1tized másodpercen belül bármilyen teszt pozitív lesz, ha terhes vagy? gondolkodni kell hamarabb. nem is gondoltál rá, hogy ha egy óvszer tele spermákkal benned marad (azt hitted ott fognak a spermák csücsülni a gumiban? nem is értem)?
És azóta megjött?
Ha azóta rendszeresen menstruálsz, nem tudom miért aggódsz, de tényleg jó régen volt már.Ha nem jött meg azóta akkor meg miért vártál ennyi idõt?Irjál légyszi, mi van most veled, ez rengeteg eltelt idõ!
Már azóta rúgdosnia kéne a babának.De ha azóta is van mensesed akkor nem kell aggódnod.
Dagad a gumi vazeg
A kérdező hozzászólása: igazatok van ez télleg hülye kérdés volt de így legalább megnyugodtam kössz szépen:)
A kérdező hozzászólása: aki 2.-nak írt az nekem ne dumáljon nem toom hány éves vagy de én még cak 13 szal lekophatsz rólam!!! fel vok világosítva amennyire csak lehet csak épp ezt nem tudtam és azt sem h ...... szal te csak kussolj!!:@
kor?
velemis ez történt 2napja :D Eseménytabletta
jól értem, hogy két és fél évet vártatok ? beteg állatok :D
Nem lettél terhes. Nyugodt lehetsz. A hímivarsejtnek a "külvilágból" marha nagy utat kellene megtennie a számára savas hüvelyváladékban ami azt eredményezi hogy hamarább elpusztul mielõtt célba érne. A másik a sok kommentes elfelejti azt hogy nem megszakításos közösülésrõl van szó ahol a hímvesszõ a hüvely belsejébe injektálhatja az elõváladékot, csúszás esetén az egész tárat. Mi így is szoktuk csinálni (bár nagyon észnél kell lenni) és még (kopp-kopp) mindig megjött a páromnak.
Esemény utáni tabletta!!!!!! Biztosra kell menni!
Ha nem is maradt benned az óvszer, nem is értem, miért ment volna rád..
ha ti se tudjátok, hogy beléd folyt-e a sperma, akkor mi se fogjuk tudni eldönteni, hogy terhes leszel-e menj el orvoshoz, írass fel esemény utáni tablettát, azt ilyen bizonytalan helyzetekre találták ki
A kérdező hozzászólása: Nem maradt bennem az óvszer
Nem hiszem... De egy esemény utáni nem árthat....
Mikor kihúzta, benned maradt az óvszer? Vagy azután csusszant le a kókadó pélóról, miután kihúzta? Ez se mindegy, mindenesetre ha véletlenül egy kicsi odacseppen a nunid szélére, nem igazán leszel terhes, az akkor leszel, ha jó mélyen feljut.
Ha nem kaptál belõle és a gumi se szakadt ki akkor nincs gáz.
Ha te nem tudod, hogy "kaptál-e belõle, akkor mi honnan tudjuk? Ha belédfolyt akkor lehetsz terhes, ha nem folyt beléd akkor nem. (Illetve még semmiféleképp sem vagy terhes, mert ennyi idõ alatt a megtermékenyült petesejt még nem ágyazódik be.)
Velem is ez történt két napja.. Szóval várom a válaszokat én is... :\
A kérdező hozzászólása: én 17 õ 23 két és fél éve vagyunk együtt
Nem esemény utáni tabletta??? :D az eseménytabletta a viagra :D
Ha nem ment be, akkor ne izgulj, tanulj!
Elõre szólok, hogyha késni fog, ne íjedj meg feltétlenül!!! Egyrészt, mert még csak 16 éves vagy és ilyenkor a ciklus még nagyon ingatag és minden stressz megzavarja. Másrészt meg sokan ha azon izgulnak, hogy vajon terhesek lettek e, akár akarják, akár nem, náluk is elõfordul, hogy pszichésen késik a mensijük. Attól, hogy a combodra ment, szerintem tuti nem vagy terhes, mert a spermák a levegõn elpusztultak. Mégha be is jutott a hüvelyedbe, akkor sem lehetsz terhes, mert a hüvelynek lúgos a kémhatása, aminek az a funkciója, hogy megölje a bacikat, viszont a spermákat is megöli. Ha mégsem, túl hosszú az az út, hogy feljusson a kisfickó a petevezetõbe. én tudom, hogy ismerkedsz a szexel, nincs azzal baj, de te is (és szólj a barátnõidnek is)szex elõtt nézz utána legalább a neten, hogy mit lehet tudni a testünkrõl, a szexrõl, hogyan lehet védekezni, hogyan lehet teherbe esni, és a legfontosabb, hogy mindig csak a terhességre gondoltok és mindig elfelejtkeztek a nemi betegségekrõl. Nézz meg egy dokumentumfilmet vagy ennek is nézz utána a neten. A nemi betegségek terjednek és szedik áldozataikat. Sosem tudhatod, hogy a környezetedben pl. ki AIDS-es, vagy szifilisz-es, hiszen senki sem veri nagydobra. Az életed is veszélybe sodrod, nem csak a jövõdet.
Nem értem a mai fiatalokat... Ha 16 évesen eléggé felnõttnek érzitek magatokat, hogy szeretkezzetek, akkor illene kicsit jobban tájékozódnotok, vagy biológia órán jobban odafigyelnetek, hogy hogyan is mûködik a testetek. No comment.....
A kérdező hozzászólása: és még akinek van véleménye mindenképp irjon:)
A kérdező hozzászólása: uh hát nagyon remélem hogy nem lesz semmi:S köszönöm a válaszokat
kimutatja már, pár száztól ezer felettig volt, amikor legutóbb én vettem. utolsó voltam!
A kérdező hozzászólása: és ha ez egy hónapja történt, akkor ha most nem jön meg ebben a pár napban, akkor ha veszek tesztet akkor az kimutatja már? mennyibe kerül egy teszt?
utolsó vagyok: miért nem azelõtt kérdezel, hogy csinálsz valamit! egyet jegyezz meg BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még mensi alatt is, itt %-os esélyekrõl beszélünk, hogy mikor jobba , mikor rosszabbak a feltételek, "védett idõszak" nincs, és ha nem védekezel, akkor minden hónapban itt fogsz kikötni. én azt javaslom tesztelj és beszélj anyukáddal, hátha tud segíteni a fogamzásgátlásban, persze kellemetlen, lehet, hogy összeszid, de jobb lesz neked is, vagy ha ez nem mûködik, mert nem olyan a viszony, akkor ha megúszod ezt az esetet, akkor maradj szigorúan a guminál, és használjátok fegyelmezetten, mert ennek a "használom is meg nem is" megoldásnak nincs sok értelme, és még csak nem is élvezitek a szexet!
A kérdező hozzászólása: hát én is, mert ha nem jön meg jövõhétig az nagy baj :S akkor már csinálok egy tesztet, 16éves vagyok. És ienkor már sehogy nem lehet megakadályozni, szülõ beleegyezése nélkül? de én azt hallottam h menzi elõtt és után 2 nappal nem lehetek terhes.
elvileg a mensi legvége már nem védett, szóval bizonytalan idõszaknak nevezi a szakirodalom, vagyis relatív könnyen teherbe lehet ekkor esni (a mensi és a peteérés között gyakrabban, mint peteérés után), de nagyon kicsi az esélye, csinál egy tesztet, ha nagyonizgulsz, már elvileg napközben is kell mutatnia, ha történt valami. drukkolok, hogy ne legyen semmi!
A kérdező hozzászólása: hát pont emiatt izgulok, mert nem tudom h bement-e:S De az nem számit ienkor h még egy nagyon kicsit megvolt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez hasznos tanács volt:)

Lehetek-e terhes? Ha 2teszt is negatív lett bár védekeztünk óvszerrel de 22-e körül kelelt volna megjönnie voltam dokinál de nem látott semmit ultrahangon de mondta nagy valószínűséggel nem vagyok az.16/L

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekeztetek a megfelelõ módon, akkor KIZÁRT hogy terhes legyél! A mensid késésének valami más oka van.

Ha óvszerrel védekeztetek a megfelelõ módon, akkor KIZÁRT hogy terhes legyél! A mensid késésének valami más oka van.
A kérdező hozzászólása: hát megfelelõen védekeztünk megnéztük hogy kiszakadt e meg ilyesmi csak nagyon megijedtem hogy nem jött meg de akkor ezek szerint megnyugodhatok köszi a választ:)
2 teszt negativ, doki, gumi...mi kell meg hogy elhidd, nem vagy az?!
A kérdező hozzászólása: hát én már elhiszem csak tök fura volt mert szerintem tuti bemeséltem magamnak a tüneteket hogy hányinger meg iylesmi meg doki mondta csináljak hétfõn még1 tesztet és ha azis negatív akkor tuti

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!