Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok-e, óvszerrel (15 db)

Mindig védekeztünk ovszerrel, soha nem szakadt ki, kétszer volt amikor hüvelytablettával, de akkor is max 5percet volt bennem és nem élvezett belém, utána meg ovszerrel folytattuk! Több mint 10 napja késik a menstruáciom! Terhes vagyok-e?

Szerintem nem vagyok terhes, mert érzem a menstruációs tüneteket, fáj a mellem, derekam, hasam stb! Lehet azért késik ennyit, mert ezelött 1honapja veszítettem el a szüzességemet és a szervezetnek ez új? Egy 19 éves lány!

Legjobb válasz: lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\

lehetséges, hogy amiatt késsen, általában ez szokott lenni, hogy utána késik a menstruáció. mondjuk nekem pont fordítva volt, jópár nappal korábban jött meg. szóval szerintem ezen ne nagyon aggódj, ha görcsölsz rajta, az csak még jobban késlelteti. átéltem egyszer egy ilyet, amikor azt hittem, hogy terhes vagyok, de ugyanígy semmi alapja nem volt a feltételezésnek, mint nálad, akkor nekem is késett, másfél hetet. szóval nyugi, majd megjön:) ha meg kimarad, vagy még egy hét múlva sem érkezik meg, akkor menj el orvoshoz:\
A legjobb, ha veszel tesztet. Ha terhes vagy, akkor már kimutatja. Bár azok alapján, amit leírtál, nem hinném, hogy baba van a dologban.
Szerintem sem kell aggódnod. Az elsõ után kicsit megugranak a hormonok, nekem is késett.
Szerintem tuti hogy nem baba... Ideges vagy, meg persze a szervezeted ilyenkor kicsit megborul és késhet emiatt. Nekem az elsõ után két hetet késett.
A barátnõmnek a stresztõl késett több mint 1 hónapot, de aztán megjött és mégsem lettem apuka. A legbiztosabb a Teszt.

Terhes vagyok-e, ha óvszerrel védekeztünk, de amikor a barátom kihúzta a péniszét, bent maradt az óvszer és most meghíztam?

lehetséges h ez a terhesség jele? am még aznap elkezdtem menstruálni:S:)

Legjobb válasz: Ha augusztusba történt,és most februárt irunk nem gondolod hogy már 5-6 hónaposnak kéne lenned? Nagy hassal,tünetekkel...

Ha augusztusba történt, és most februárt irunk nem gondolod hogy már 5-6 hónaposnak kéne lenned? Nagy hassal, tünetekkel...
Ha terhes lennél, akkor azért csak tudnál róla, nem? Pláne, hogy már 5-6 hónapos lennél! Elõbb nem jutott eszedbe, hogy terhes lehetsz? Tesztet csináltál?
Teszt, aztán bármi is az eredmény nõgyógyász. bár ennyi idõ eltelte után 1tized másodpercen belül bármilyen teszt pozitív lesz, ha terhes vagy? gondolkodni kell hamarabb. nem is gondoltál rá, hogy ha egy óvszer tele spermákkal benned marad (azt hitted ott fognak a spermák csücsülni a gumiban? nem is értem)?
És azóta megjött?
Ha azóta rendszeresen menstruálsz, nem tudom miért aggódsz, de tényleg jó régen volt már.Ha nem jött meg azóta akkor meg miért vártál ennyi idõt?Irjál légyszi, mi van most veled, ez rengeteg eltelt idõ!
Már azóta rúgdosnia kéne a babának.De ha azóta is van mensesed akkor nem kell aggódnod.
Dagad a gumi vazeg
A kérdező hozzászólása: igazatok van ez télleg hülye kérdés volt de így legalább megnyugodtam kössz szépen:)
A kérdező hozzászólása: aki 2.-nak írt az nekem ne dumáljon nem toom hány éves vagy de én még cak 13 szal lekophatsz rólam!!! fel vok világosítva amennyire csak lehet csak épp ezt nem tudtam és azt sem h ...... szal te csak kussolj!!:@
Azóta volt menstruáció?
Kedves Papp Renáta!! Abból gondoltam hogy kamu, mert ha gyógyszert szedsz, akkor nincs olyan hogy egy hetet késik, max 1-2 nap ahogy a többiek is írták. De ha így van, akkor irány a nõgyógyász!!! "de szerintem akkor is KAMU"
A kérdező hozzászólása: Kamu?? Köszi a bizalmat! Ennyit errõl az oldalról! Viszlát!
KAMU:)
Valami nagyon nem kerek a történetben: 1. Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor 28 naponta menstruálsz a 7 napos szünetben, ez nem késhet, ha késik is max 1-2 napot 2. Írtad, hogy öt hete volt a dolog, azóta egyszer már tutira kellett lennie megvonásosodnak, ill egyszer már tartanod kellett volna 7 napos szünetet... Most akkor MI VAN???
A kérdező hozzászólása: Megfogadom a tanácsokat, köszönöm. Már 6 hónapja szedem.
Valami nincs rendbe nálad. Ha rendesen szeded a fogamzásgátlót akkor nem szabadna késnie 1-2 hetet, max 1-2 napot. Ha heteket szokott késni akkor mielõbb keresd fel a nõgyógyászodat!!!! Vagy nem szeded rendesen!
Nem, nem. A Lindynettenél nincs megvonásos vérzés 4 hetente? Mert ha rendesen szeded, akkor nem késhet, valami nem stimmel. Tesztelj és orvos.
De miért nem mész nõgyógyászhoz, ha tabletta mellett is össze-vissza menstruálsz? Ez nem normális. Egyébként meg felesleges ilyen óvatosnak lenni, mert ha valaki az elõírásoknak megfelelõen szedi a fogamzásgátlót, és mindenre odafigyel, akkor nem esik teherbe. Mióta szeded a fogamzásgátlót?
A kérdező hozzászólása: Mert jobb az óvatosság.
A kérdező hozzászólása: A mult hétvégén kellett volna megjönni, elirtam, de megszoktam mert rengeteget idegeskedek és szokott késni egy vagy két hetet, ezért is irtam. hogy ha terhes lennék akkor már kellene hányingernek, szédülésnek stb.. lenni nem? mert 5 hét az egy hónapnál több picit.
Dehogy lehet terhes, ha szedi rendesen a fogamzásgátló tablettát. Csak még mindig nem értem, hogy akkor miért használtok óvszert is?
Ilyenkor még nem nagyon lennének tünetek, és mivel kiszakadt, lehetsz.Hétvégén tesztelj, ha nem jön meg.
Ezt nem értem! 5 hete szakadt el az óvszer és még azóta nem volt mestruációd? Kb.4 hetente szoktak a nõk menstruálni és csak a hétvégén kéne megjönnie?
Ha rendesen szeded, akkor kicsi az esélye a terhességnek. Ha késik, érdemes egy tesztet csinálni.
Ha fogamzásgátlóval védekeztek, akkor miért használtok óvszert is?
A kérdező hozzászólása: És rendszeresen ahogyan kell szedni a Lyndnette fogamzásgátló gyógyszert ugy szedem, mert még igy védekeztünk.
A kérdező hozzászólása: Most kell neki megjönni a hétvégén, mert rendszeresen vezetem a naptárban a menstruációmat.
A kérdező hozzászólása: Jó napot kívánok! Nem mentem el nõgyógyászhoz mert tegnapelõtt reggel megjött a mestruációm, szóval nem kamu és nem vagyok terhes sem.

Terhes vagyok-e? Nem szedek fogamzásgátlót 5 hónapja, előtte 6 évig igen. A legutóbbi együttlét alkalmával lecsúszott a páromról az óvszer. A"baleset" után1óra leforgása alatt Norlevo sürgősségi fogamzásgátlót vettem be.

A következ? menstruációm 13 nap múlva esedékes.Nagyon félek hogy becsúszik a baba!!Értelmes válaszokra lenne szükségem!

Legjobb válasz: nem, de ez miért kérdés? mindent megtettél amit lehet...

nem, de ez miért kérdés? mindent megtettél amit lehet...
Én sem értem ezek után mit stresszelsz, úgysem látunk a méhedbe.
Valószínûleg 100%. hogy nem vagy terhes. Azt nem írtad, hogy az óvszer az aktus közben vagy a legvégén csúszott le (t.i. az ejakuláció után.) De igazából teljesen tök mindegy, mert a sürgõsségi tabletták olyan magas hormonszintet tartalmaznak, hogy amellett s.perma legyen a talpán, amelyik életben marad. Ajánlom, hogy nyugodj meg, mert a stressztõl is elõfordulhat, hogy késni fog vagy akár el is marad, és akkor fogsz igazán parázni csak!
Én még csak annyit fûznék hozzá, hogy a menstruációd késhet v hamarabb is jöhet a gyógyszer miatt. Voltam én is ebben a helyzetben, nekem kb.egy héttel hamarabb megjött. Utána pontos volt megint. Szerintem sem lesz baba. Bár én is nagyon paráztam.
nem vagy terhes...

A barátommal lefeküdtünk úgy hogy egy hogy menstruálok, kettő hogy nem volt rajta óvszer viszont nem élvezett el Honnan derítsem ki minél előbb hogy terhes vagyok vagy leszek-e?

Legjobb válasz: szóval szeretnél terhes lenni? menjél gyógyszertárba, és vegyél terhességi tesztet. és rápisilsz. egyszerû, mint a vajas kenyér :)

szóval szeretnél terhes lenni? menjél gyógyszertárba, és vegyél terhességi tesztet. és rápisilsz. egyszerû, mint a vajas kenyér :)
A kérdező hozzászólása: de azt csak jövõhéten lehet nem? mm azt nem lehet egybõl a sex után venni nem?
Igen, most sehogy nem tudod kideríteni. De szerintem ha terhes akarsz lenni akkor ne csak a menstruáció alatt próbálkozzatok és lehetõleg menjen el benned a fiú. Ha meg nem akarsz terhes lenni, akkor MI A ROSSEBBÉRT NEM VÉDEKEZTEK?
Hát elõször is "gratulálok"! 1. menstruáció alatt nyitott a méhszáj, jó kis méhûri fertõzést lehet kapni a szextõl. Ezt nem mondták, vagy csak a divatot követed? 2. Az orgazmus kiválthat rendkívüli peteérést a menzesz alatt is. 3. A terhesség legkorábban a várt menzesz idején derül ki. Tehát lehet várakozni, majd tesztelni.
A kérdező hozzászólása: Bocsi de tudtommal ez az oldal azért van hogyha valamilyen kérdésem van azt akkor feltudjam tenni... nem szeretnék szemétkedést egyszerû és hasznos válaszokat várok
Semmilyen szemétkedést nem kaptál. A válaszok le vannak írva. A dorgálás is a te érdekedben van, hogy legközelebb ésszel csinálj hülyeséget.
A mensid legelsõ napján kezdted szedni? Milyen tabit szedsz?
A kérdező hozzászólása: 21:08-ra reagálva elõször is köszönöm a segítséget. Hát engem eddig nem ért semmi mellékhatás max annyi h sokat fáj a fejem de azon kivül semmi egyéb nem volt. Még 1szer köszönöm a segítséget.
Fölösleges paráznod, a Lynditett meg az ehhez hasonló alacsony hormontartalmú tabletták már elvileg az elsõ szemtõl hatnak. biztonsági okokból szoktak az elsõ levél feléig kiegészítõ védekezést javasolni. vagyis tuti, hogy már kialakult a fogamzásgátló hatás. nehogy beszedj esemény utánit. (én is ezt a fajtát kezdem nemsokára amúgy, azt esetleg megkérdeztehném, hogy neked van-e mellékhatás eddig?)
Nincs mitõl tartanod, esemény utánit egyébként is tilos bevenni fogamzásgátló mellett. Tényleg nem kell félned :)
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor nincs mitõl félnem? Mert 3 napom van hogy bevegyem az esemény utánit. Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, megnyugtattatok ^^
A lényeg hogy nem ment el a barátod.S ha el is ment volna akkor is már védve vagy:)
19:02es vagyok én már több mint fél éve a Lindynette20-at szedem..az akár már az elsõ naptól hat.Én rá kb 1 hétre együtt voltam barátommal óvszer nélkül s nem lett semm, nem vettem be 72 órás tabut.Sztem ne izulj.Ez a tabi eléggé megbízható.És ha a mensi elsõ napjn kezdted, elv.holnap lesz utcsó szem, vársz ugye 7 napot..s kb a 3.-4.napon meg fog jönni.Esetleg mivel elsõ leveled van..lehet nem pontosan így lesz, de majd beál rendszerességre.
Ebben az esetben semmi para, már hatott a gyógyszer :)
A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék mondani, hogy a barátom nem élvezett el, de tudom, hogy az elõváladékban is lehet.
A kérdező hozzászólása: 19:01-re Lindynette 20at szedek.
A kérdező hozzászólása: Szia! Lindynette 20-at szedek, ez az elsõ levél ebbõl még a mai tabi hátra van. Mensi 1. napján kezdtem el szedni. Viszont elõtte sokáig nem jött meg, és hormongyógyszert szedtem, attól jött meg. Tehát annak a mensinek az 1. napján kezdtem el szedni.
szerintem nem kell esemény utáni tabi, mivel durván 1 hója szeded a tabit, s a legtöbb ennyi idõ után már hatásos.Milyen Fog.gátlót szedsz?Ha vmi "újj"félét, akkor azok elég megbízhatóak, már úgy vannak kifejlesztve, hogy akár 1 hét után is vég.
A kérdező hozzászólása: 19:45-re válaszolva én is ezt mondtam pont barátomnak h lehetnek ebbõl súlyos következmények mert mégiscsak hormonbomba, de köszi szépen a segítséget!
és mennyi vagy?
A kérdező hozzászólása: Fölöslegesnek tartottam mert mi elõtt elkezdem szedni elõtte egy évig védekezés nélkül szeretkeztem és nem estem teherbe egyszer sem . és gondoltam ha már gyógyszert is szedek így esélytelen hogy terhes legyek fõleg azért mert 2 éve szedem úgy tudom ilyenkort már erõsebb a hatása és nagyon gyenge antibiotikumot szedtem
De miért nem kérdeztél rá?
A kérdező hozzászólása: igen tudom.. Õ írja , mindig ki a fogamzásgátlómat pont az nap írta ki mikor az anti biotikumot .. nem mondot rá semmit sem . volt már hogy szedtem sokkal erõsebb anti biotikumot mûtétem után és akkor nem volt ilyenn problémám hogy késett volna ezért nem tudom most mi van. sajnos tesztet meg hétvége miatt nem tudok sehol sem venni
Azt ugye tudod, hogy egyes antibiotikumok csökkentik, illetve semlegesítik a fogamzásgátló hatását? A doki mit mondott, aki felírta az antibiotikumot, amikor mondtad, hogy milyen fogamzásgátlót szedsz?
A kérdező hozzászólása: nem csináltam tesztet még. remélem csak az anti biotikum zavart be és az hogy idegeskedem
Nekem volt már olyan, hogy a szünetmentes hét utolsó napján jött meg.
A kérdező hozzászólása: 19 vagyok és 2éve szedem a fogamzásgátlót.
esélyes, de nem valószínû... teszt?
Lehetséges -.- Ezt te is tudod, meg se kell kérdezni.
Hát akkor rosszul tudod.. Tök mindegy, mióta szeded, fél éve vagy tíz éve... Te hol találkoztál olyannal a betegtájékoztatóban, hogy "ha több éve szedi, nem is probléma egy-két szem kihagyása"? Márpedig ha az antibiotikum semlegesíti, az olyan, mintha egész egyszerûen elfelejtetted volna bevenni.
azt mondod normális a 25-26 nap. akkor miért aggódsz ha ez a 26. nap? majd ha már egy-két hetet késik akkor van para lehetõség.
A rendszertelen mensit nem állítja be, hanem kikapcsolja. Amikor menstruál, akkor a petefészek mûködik és választja ki a hormonokat, amik irányítják a peteérést, a méhnyálkahártya felépülését, a méhnyak és a hüvelyi náylka alakulását, meg még egy csomó mindent. menstruációkor a felépült néhnyálkahártya leválik és kiürül. Amikor gyógyszert szed, akkor nem menstruál, hiszen a petefészek mûködése ki van kapcsolva: nincs peteérés, nincs méhnyálkahártya, nincs semmi. Csak a gyógyszer van. Vérzés is csak akkor van, amikor nem szed gyógyszert, ezért hívják megvonásos vérzésnek. Ha szünet nélkül elkezdi a második levelet, akkor nincs is vérzés. Egyszóval: amikor valaki fogigátlót szed, akkor nincs ciklusa. Akkor meg mi állna be? http://www.kismama.hu/kisgyerek/menstruacio/2092/#checkpoint6 "...ha a nõ olyan korai életkorban kezdi el szedni, amikor a ciklusa még nem áll be pontosan, a szervezet saját hormonjait érzékelõ receptorok mûködése zavart szenvedhet. A tabletta szedésének abbahagyása után úgynevezett „post-pill-amenorrhea” alakulhat ki: hónapokig, de akár évekig elmarad a havi vérzés, nincs peteérés, mivel a saját hormonokra nem lesz érzékeny a szervezet. A nõ idõlegesen meddõvé válik. Nem helyes a tablettát a menstruáció rendszerességének beállítása érdekében rendelni, hiszen tabletta mellett csak látszólag rendezõdik a ciklus. Valójában nincs peteérés, a gyógyszerszedés szünetében sem valódi menstruáció jelentkezik, hanem megvonásos vérzés."
attól is függ hány éves vagy 18évesen már sztem ellehet kezdeni fog.gátlót szedni, mert azért az mégis 99%-os biztonság... és az beállítja a rendszertelen mensit is
Nem csak gumi vagy tabletta létezik. Van hüvelygyûrû és hüvelyi pesszárium is. utóbbit nõgyógyász írja föl méretvétel után, és több évig hasznáható, ha vigyázol rá. Spermicid zselével együtt kell használni. A terhességi indexe azonos a gumiéval, ugyanakkor nem érzed sem te, sem a barátod.
ha 25-26 napos mindig, akkor rendszeres a ciklusod, ne aggódj. Picit rövidebb az átlagostól, de teljesen normális. A fogigátlóhoz ozzátennék pár dolgot. Úgy hat, hogy kikapcsolja a saját hormonrendszeredet, és átveszi felette az irányítást. Azaz már nem a te hormonrendszered irányít, hanem a gyógyszer. Tehát nem a ciklusod válik ettõl renbdszeressé - mert az tuopajdonképpen nincs, ki van kapcsolva, nincs peteérésed - hanem a gyógyszert szeded renbdszeresen, és annak a hatását érzed. A gond akkor lehet, amikor abbahagyod, és nem indul meg a peteérésed. Egyre több ilyen esettel találkozom, amikor évekig tartó fogigátló-szedés után a pár normális úton nem tud összehozni egy gyereket, csak meddõségi klinika segítségével. De eltértem kicsit a tárgytól. Javaslom a cickafark-teát és a barátserje-kapszulákat. Egyik sem gyógyszer, "csak" gyógynövény, viszont rendszeressé teszi a rendszertelen ciklust. Itt olvashatsz róla bõvebben: http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Tuidom, hogy nem szeretnél babát most még, de az egészséges, jól mûködõ ciklus akkor is érdeked. :-)
A kérdező hozzászólása: igen, ezért is nem nagyon szeretnék szedni.Csak a barátom volt barátnõje szedte és így kicsit úgy érzem, hogy neki macera a gumi vagy nem tudom, hogy fogalmazzam, Sosem mondta meg meg se fordult a fejében, hogy ne használjunk, õ se olyan hülye csak mégis.És ha meg mondom neki, hogy vannak azért következményei akkor azt kapom, hogy persze ha 20 évig szedi valaki...:D köszi a tippeket amúgy és a z eddigi/következõ válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: 17:37 jófej vagy nagyon:D de legalább valaki elmagyarázta a tabi mûködését:)
Mióta szeded, azóta nincs ciklusod, de mindegy.
nekem pl azért irta az orvos, mert nem állt be és az sokkal rosszabb mintha szedném a tabit... mióta szedem azóta normális és rendszeres 17évesen kezdtem és 4éve szedem semmi baj csak 5 évente kell egy nagyobb szünetet hagyni
Ha a ciklusod már szépen beállt, akkor jöhet a fogigátló - ha muszáj. De vannak más fogamzásgátlási módszerek is, amik nem hormonálisak, mégis hatékonyak. Pl a gumi, amit most használtok, vagy a pesszárium, amit nõgyógyász írhat fel méretvétel után, és spermicid zselével használva pont ugyanakkora a terhességi indexe, mint a gumié, ráadásul se te nem érzed aktus közben, sem a barátod.
Sejtelmem sincs. Mondjuk szerintem 18 alatt korai szexelni, de ez az én véleményem. Amikor a ciklusod beállt 25 és 35 nap közé, és általában tartja azt az idõt, pl mindig 26 napra jön meg, vagy mindig 30 napra, és nincsenek nagyobb késések, kilengések. Ehhez általában legalább két évet kell várni az elsõ mentsruációtól. Ha a ciklusod nem rendszeres, akkor a beállítására ne fogadj el fogigátlót, hanem keress másik orvost, aki komolyan veszi a problémádat, és nem intézi el azzal, hogy a szõnyeg alá söpri egy fogigátlóval. Nekem 14 évesen két hétig kellett szednem egy gyógyszer (hozzáteszem: 11 évesen jött meg elõször), és utána szépen beállt. Ha jól emlékszem, Norcolut volt, de ez nem biztos, nagyon rég volt már.
A kérdező hozzászólása: és a korai életkor medig érvényes?
A kérdező hozzászólása: nem tudom, de aggódok:$lehet nem természetes:D
Csak egy megjegyzés: a rendszertelen menzesz nem azért van mert nem szedsz fogamzásgátlót. Egyébkánt meg igazat adok az elsõnek... Csak tönkreteszed az életed a parázással. Akármikor megjöhet. Öt perc múlva stb... Sõt még az sem biztos hogy baj ha mondjuk egyátalán nem jön meg egy hónapban, sok ilyen van annak aki ideges vagy akármi történik vele... Egy emberi szervezet nem gépi pontossággalmûködik, annál sokkal egyedibb.
A kérdező hozzászólása: és akkor mitõl?baj, hogy nem rendszeres?csak azért gondoltam, mert a bogyótól tudom, hogy az, de azt nem akarok szedni, mert félek, hogy késöbb mellékhatásokkal járhat.
A kérdező hozzászólása: amúgy most leszek 19, és a nem rendszereset csak arra értettem, hogy nem mindig ugyanakkor jön meg
Igen!
Nem.
Szerintem nem. Az óvszert levetted, gondolom kötöttél rá egy csomót, vagy félreraktad. Aztán elégítetted ki. Nem belenyúltál, aztán feljuttattad az anyagot. Azért ennyire ne legyünk paranoiásak. Csodák akadnak de nem ekkorák.
A kérdező hozzászólása: Levettem nem kotottem ra csomot de azonnal el is dobtam!
nem azért nemm ilyen egyszerû dolog az a teherbeesés. na meg nem mindegy hogy hol tart a ciklusban de jobb ha tudod hogy egészséges pároknál peteéréskor lévõ együttlétbõl amikor nem védekeznek akkor is csak kb 20% az esély a fogantatásra. Ezt nem azért mondom hogy ne védekezz, mert mindig kell védekezni csak ezt arra mondtam hogy ez azért nem olyan egyszerû....
A kérdező hozzászólása: Az a bajom hogy nem figyeltem meg a gumit hogy ki szakadt-e vagy netan jutott volna levetel kozbe kicsi a kezemre... es ettol van ez a gondolkodas..
A kérdező hozzászólása: Megjott..minden rendben.
kor?
velemis ez történt 2napja :D Eseménytabletta
jól értem, hogy két és fél évet vártatok ? beteg állatok :D
Nem lettél terhes. Nyugodt lehetsz. A hímivarsejtnek a "külvilágból" marha nagy utat kellene megtennie a számára savas hüvelyváladékban ami azt eredményezi hogy hamarább elpusztul mielõtt célba érne. A másik a sok kommentes elfelejti azt hogy nem megszakításos közösülésrõl van szó ahol a hímvesszõ a hüvely belsejébe injektálhatja az elõváladékot, csúszás esetén az egész tárat. Mi így is szoktuk csinálni (bár nagyon észnél kell lenni) és még (kopp-kopp) mindig megjött a páromnak.
Esemény utáni tabletta!!!!!! Biztosra kell menni!
Ha nem is maradt benned az óvszer, nem is értem, miért ment volna rád..
ha ti se tudjátok, hogy beléd folyt-e a sperma, akkor mi se fogjuk tudni eldönteni, hogy terhes leszel-e menj el orvoshoz, írass fel esemény utáni tablettát, azt ilyen bizonytalan helyzetekre találták ki
A kérdező hozzászólása: Nem maradt bennem az óvszer
Nem hiszem... De egy esemény utáni nem árthat....
Mikor kihúzta, benned maradt az óvszer? Vagy azután csusszant le a kókadó pélóról, miután kihúzta? Ez se mindegy, mindenesetre ha véletlenül egy kicsi odacseppen a nunid szélére, nem igazán leszel terhes, az akkor leszel, ha jó mélyen feljut.
Ha nem kaptál belõle és a gumi se szakadt ki akkor nincs gáz.
Ha te nem tudod, hogy "kaptál-e belõle, akkor mi honnan tudjuk? Ha belédfolyt akkor lehetsz terhes, ha nem folyt beléd akkor nem. (Illetve még semmiféleképp sem vagy terhes, mert ennyi idõ alatt a megtermékenyült petesejt még nem ágyazódik be.)
Velem is ez történt két napja.. Szóval várom a válaszokat én is... :\
A kérdező hozzászólása: én 17 õ 23 két és fél éve vagyunk együtt
Nem esemény utáni tabletta??? :D az eseménytabletta a viagra :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!