Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok vagy csak bebeszélem (9 db)

Terhes lehetek vagy csak a betegség váltja ki. Vagy már bebeszélem magamnak? SOS

Vasárnap volt egy hete,hogy lefeküdtem a barátommal. Egy fél másodpercre tehette be gumi nélkül amíg én kibontottam és közben nem is mozgott.Aztán használtunk óvszert és nem lett semmi baja.(elvileg) Bennem ment el de a gumi rajta volt. De tegnap óta elkezdett fájni a hasam mintha meg akarna jönni..a menszeszemnek lassan meg kéne jönnie...viszont a betegségem miatt(tüszös mandulagyulladás) antibiotikumokat kell szednem..és úgy halottam,hogy ettől is csúszhat. Viszont már kezdem magamnak beképzelni a tüneteket. Néha begörcsöl a petefészkem és fáj a hasam alja...és szédelgek is...Terhes lehetek? Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nemigen lehetsz terhes, nomeg ezt nem is éreznéd 1 hét után így. Ugyanakkor most tanultál valamit és legközelebb NEM engeded meg neki, hogy akár egy fél másordpercre is betegye védekezés nélkül, ugye?

Nemigen lehetsz terhes, nomeg ezt nem is éreznéd 1 hét után így. Ugyanakkor most tanultál valamit és legközelebb NEM engeded meg neki, hogy akár egy fél másordpercre is betegye védekezés nélkül, ugye?
ennyitõl nem leszel terhes :D
amúgy mielõtt kivették volna a mandulámat, nekem is sokszor begyulladt, és ezektõl a nagyon erõs gyógyszerektõl simán késhet.. én akkor nem figyeltem h késik-e, vagy se, mert nem szexeltem még..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen..kicsit megnyugodtam..:) Remélem minden rendben lesz...és kedves elsõ válaszoló az biztos, hogy nem fog még egyszer elõfordulni...:) ) Köszönöm ..:)
énis éppígy rettegtem pont 1hetes "kaland" után. Végül megjött, neked is megfog ... nyugi :)
Egy nap alatt még senki sem érzett terhességi tüneteket !!! Már a kérdés is baromság! Nagyon tájékozatlan vagy ! Javaslom, inkább olvass több a nõi szervezetrõl szóló szakkönyveket, amibõl megtudod a ciklus hogy mûködik!A ciklus közepén vagy a leginkább fogamzás képes !!! Az elején és a végén szinte nem !!! Még annyi, hogy a fiúd ne használja parkolónak a punqidat, amíg te a gumit bontogatod !!
Szerintem 100, hogy nem vagy terhes, de ha nagyon izgulsz, vegyél tesztet.
utolsó voltam. igen nem érzem át de ha idõbe kivette akkor miért stresszelsz? te irtad idõben kivette terhes lehetsz-e. Szerintem nem és már ne is haragudj ez hülyeség.
Nekem sem jött meg énis éhes vagyok, kivánom a csokit, mult éjjel hánytam.20/F
hetek után vannak csak ezek a tünetek - bebeszéled magadnak 22F
Akkor izgulj igazán ha több mint 1 hetet késik. De szerintem sem lehetsz terhes. Most inkább nyugodj meg.
Biztos, hogy terhes vagy!!!!
hát... nem tudom mikor történt az aktus... de ha nagyon félsz akkor keressétek meg a gumit és engedjétek tele vízzel... ha nem lyukas akkor nem ereszt majd... és nyugi... szerintem se vagy terhes...
ááá kizárt!!!!
Terhes vagy!
Ha minden szeretkezés után rettegni fogsz az nem jó!A gumi ép maradt, a srác is odafigyelt, nem hiszem hogy baj történt!
terhesség helyett...üldözési mánia
Szia! Én eüs vagyok, láttam egyet s mást. NEM VAGY TERHES! A teherbeesés nem így mûködik :) Na most figyelj rám: Óvszerrel védekeztetek és nem csináltátok végig az aktust. Magadnak okozol alaptalanul egy akkora stresszt, amitõl késni fog a vérzésed és tiszta idegroncs leszel, azért, mert kitaláltad, hogy te biztos terhes vagy. Az óvszer ha nem szakad ki 100%-os védelmet nyújt, azt meg azonnal észreveszed, ha kiszakad. Akkor sem lesz okod aggódni, ha késik a menstruációd, mert 99%, hogy a stressztõl, 1%, hogy az idõjárástól fog késni. Mégis mitõl lennél terhes? :)
Ismét utolsó egyébként álterhesség létezik. Valaki több hónapig szugerálja magát és minden tünet megvan.
A kérdező hozzászólása: Pasik!:DAzért köszi!Az utolsónak nem, ez nem vicces!Nem érzitek át, amit én érzek!
nekem is fõzhetsz
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem oda írni, hogy egyfolytában csak ennék!
A kérdező hozzászólása: 1 hete történt!
hát ha a pettinget ésszel toltátok ahogy kell, akkor semmi okod rá.
második.. xDD és kedves kérdezõ.:D szerintem inkább játsz a plüssállataiddal, ugyanis ha ilyen tudatlan vagy, egyáltalán nem kéne még csak ránézned se egy f*szra. még a végén terhes leszel a látványtól.. ;D

Vajon terhes lehet e barátnőm vagy csak bebeszéli magának?

A kérdésemhez csatolom még hogy együtt voltunk nem védekeztünk , menses el?tt volt egy eset másnap megjött neki . azután menses után is de csak vagy 2 percig nem élveztem bele ez a lényeg ! ez volt 5 napja . azóta egyfolytában ezen forog szegényke hogy biztosan terhes meg ilyenek . eddig semmi tünet nem utalt erre csak néha hányingere van meg ma majdnem hányt felkeléskor . egyáltalán meglehet az esélye hogy teherbe esett ? vagy megeshet hogy a sok idgeskedés miatt gyomoridege van ? választ kérek nem kioktatást hogy milyen hülyék voltunk azt már megkaptuk !!!

Legjobb válasz: Tiszta stressz a barátnõd, attól van hányingere. Nagyon kevés az esélye hogy terhes maradt. Legfeljebb vegyen egy terhességi tesztet és nézze meg 1 hét múlva.

Tiszta stressz a barátnõd, attól van hányingere. Nagyon kevés az esélye hogy terhes maradt. Legfeljebb vegyen egy terhességi tesztet és nézze meg 1 hét múlva.
Lehet terhes, de nem valószínû. Ilyen hamar viszont még nem észlelheti a tüneteit, tehát ha terhes, akkor sem ettõl hány. Azért vegyetek egy tesztet, hogy megnyugodjon.
LÉTEZIK TERHESSÉGI TESZT IS!!!
igen lehet terhes, de kicsi az esélye. ha viszont mégis, akkor magatokra vessetek, hülye barmok vagytok. a 21. században élük, bazeg. nem a középkorban. lehet védekezni
igen lehet terhes.
Lehet terhes, de annak még tutira nem látszanak a jelei! Ez szimpla gyomorideg! Amikor én terhes voltam, nekem 3 hónapig megjött, szóval ne ez alapján ítélj! Ha biztosra akartok menni, akkor kb egy hét múlva vegyen tesztet! A beágyazódástól számított 1hetes terhességet már kimutatnak! Szóval a szex utáni 22.napon már lehet csinálni tesztet!
nem lehet terhes.. nyugtasdd meg a barátnõd hogy nem terhes. menzesz után a legkisebb az esélye a teherbe esésnek. azért hányt mnert összeszik mindentt.. :) vagy mert ideges.. ajánlom egy vödör jéghideg vizzel klelocsolni hogy magához térjen!:-)
A kérdező hozzászólása: többet ilyen nem is fordul elõ az tuti !
Csináljon tesztet. Akkor megnyugszik. Legközelebb meg figyeljetek erre.
A kérdező hozzászólása: 2.válaszadó azért ne ilyen trágárul válaszolj ha kérhetlek én sem mondanék ilyet barátnõdre :)
Még ha egy lovat szopott volna le akkor sem lehetne terhes, amúgy ha máskor elõre gondolkodik és csak utána cselekszik, akkor most nem lene ideg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a komikat aki meg csak osztani tud ajánlom neki hogy menjen el oda ...

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.

Terhes vagyok? Vagy csak bebeszélem magamnak?

Szóval. " a barátommal voltunk egy buliban. Kicsit többet ittunk a kelleténél. Aztán hazamentünk sé szeretkeztünk. Védekeztünk de a gumi kiszakadt. De még a barátom nem ment el. De 3 napja szédölgök fáj a fejem. Lehetséges h terhes vagyok? Vagy csak bebeszélem magamnak? A buli kb 1 hete volt :s "

Legjobb válasz: biztosan nem amiatt szedelegsz

biztosan nem amiatt szedelegsz
A kérdező hozzászólása: Hát remélem.. azért köszi.
Hány éves vagy? Biológia kb. 7.ik osztály. Nem vagy terhes.
Ne haragudj, nyers voltam. Ha legközelebb történik baleset, van eseményutáni tabletta.
egy hét után még szinte be sincs ágyazódva, így tünetek sincsenek.de amúgy tuti nem vagy terhes.legközelebb óvatosan.

Júl. 16-án lefeküdtem a barátommal, de védekeztünk, és rá 1 hétre meg is jött. 1 hete újra együtt voltunk. Néha fázom, úgy érzem nőtt a mellem is bár lehet csak bebeszélem. Terhes vagyok?

16 éves vagyok. Kb 1 hét múlva kéne megjönnie

Legjobb válasz: szerintem ne aggodj, menj el a noi orvosodhoz es o meg tudja neked mondani. vagy vard ki az 1hetet es ha nem jott meg akkor menj a noi orvoshoz.

szerintem ne aggodj, menj el a noi orvosodhoz es o meg tudja neked mondani. vagy vard ki az 1hetet es ha nem jott meg akkor menj a noi orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: De van esély rá? :S
ha fázol öltözz fel!!annyira butyuta a kérdésed, hogy inkább még ne szexelj, hanem babázz!
A kérdező hozzászólása: túl sokat aggódtam és mindenféle honlapot elolvastam, az egyiken írták h a fázékonyság is lehet tünet... meg gyakran pisilek pár napja..
ha vedekeztetek es nem szakadt el a gumi akkor nincs nagy esely ra mert a gumi a legbiztossabb ami lehet terhesseg ellen. esetleg szedd meg a fogamzasgatlot is a gumi melle es akkor tuti nem maradsz terhes. szerintem ne aggodj. mert az annal rosszabb. igy sokkal kesobb fog megjonni es aztan meg jobban fog aggasztani. csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: 22.-én este megjött :)

Terhes vagyok egyáltalán vagy csak bebeszélem magamnak?

az els? gyerk?cöt szeretnénk, tegnap voltam a 14. napon, de már vasárnap is voltunk együtt. Lehet hogy csak bebeszélem magamnak, de vasárnap óta szúrkál az alhasam, a tegnapi együttlét alatt is elég kellemetlen volt. Tanácstalan vagyok, mi lehet ez. Lehet egyáltalán 3 napos terhességet érezni?

Legjobb válasz: szia azt még nem, nekem is szokott ilyen lenni azt olvastam hogy amikor a peteérés van akkor könnyebben elérhetõ a méhszáj és ez okozhat kellemetlen érzést

szia azt még nem, nekem is szokott ilyen lenni azt olvastam hogy amikor a peteérés van akkor könnyebben elérhetõ a méhszáj és ez okozhat kellemetlen érzést
Ki van zarva, hogy 3nappal aktus utan mar erezned a terhesseget. Ilyen koran meg be sincs agyazodva a zigota/sejtcsomo. Szurkalas lehet gyulladastol, fertozestol, illetve peteerestol is. Ez utobbi valoszinubb (PE).
Szerintem most lehetet a peteérésed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Lehetek terhes? Vagy csak bebeszélem magamnak?

2,5 hete menstruáltam,igaz 1-2 napig, a szokásos 4-5 helyett.Most teljesen olyan hányingerszer? érzésem van, mint a fiamnál az elején (8 hós), és egyáltalán nem tudok hason aludni,mintha "nyomnék" valamit. Az el?z? terhességemnél is ez volt.De ha menstruáltam nem korai még ilyesmit érezni?Babát még nem terveztünk, bár csak óvszerrel védekezünk.

Legjobb válasz: csinálj egy tesztet.

csinálj egy tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!