Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok vagy csak (1263 db)

Azt szeretnem kerdezni, hogy ha 72 oras fogamzasgatlot vettem be akkor csak abban az esetben jon meg azonnal a menstruaciom ha terhes voltam vagy ez csak egy mellekhatas, meg sose vetem be es a parom szerint akkor jon meg ha terhes voltam?

Legjobb válasz: Pontosítsunk: ha terhes lettél volna, akkor a tabletta nem segített volna, ez ugyanis csak megelõzésre szolgál. Azért jött meg, mert már megvastagodott a méhfalad, hogy befogadja a magzatot. Tehát nem voltál terhes, de minden bizonnyal teherbe estél volna, ha nem veszed be. Szerencse, hogy bevetted.

Pontosítsunk: ha terhes lettél volna, akkor a tabletta nem segített volna, ez ugyanis csak megelõzésre szolgál. Azért jött meg, mert már megvastagodott a méhfalad, hogy befogadja a magzatot. Tehát nem voltál terhes, de minden bizonnyal teherbe estél volna, ha nem veszed be. Szerencse, hogy bevetted.
Minden esetben erõs vérzés kíséri
A válasz megírásának idõpontja: ma 11:39 Minden esetben? Én is vettem már be 72órásat, és én mégsem véreztem, egy cseppet sem... Nekem hajszál pontosan úgy jött meg, ahogyan egyébként is kellett volna...
11:39 én is vettem már be és nem kísérte vérzés. Ha biológiából egy kicsit otthon vagy, akkor tudod, hogy a menstruációkor a megvastagodott méhnyálkahártya válik le, az vérzik. Ha nincs ami leváljon, akkor nincs vérzés.

Mennyi az esély arra hogy terhes lehetek, vagy ez csak egy fertőzés?

Tegnap lefeküdtem egy sráccal egy buli alkalmán használtuk gumit,majd levettük és anélkül csináltuk de az elmondása szerint nem lettem terhes. Ma reggel arra ébredtem, hogy nagyon száraz a hüvelyem és később mikor a vécébe megnéztem a normális fehérfolyás helyett valami sárgás csomósabb váladékot találtam a fehérneműmbe. Ez után pár órával mikor megnéztem (mivel épp lefeküdni készültem valakivel) észrevettem, hogy a fehérneműm véres,pedig ebben a hónapban már megvolt a havi vérzésem. Ezek esetleg terhességre utaló jelek vagy elkaphattam valamit vagy a krém amivel pár nappal ezelőtt bekentem a hüvelyem az lehet az oka (a krémre rá volt írva, hogy hámlást okoz,ezt később vettem észre). És még egy kérdés, pedig tudom nem volna szabad két kérdést írni,de égetően fontos: A második sráccal gumi nélkül csináltuk, de ő is azt mondta nem leszek terhes.De mégis..mennyi az esély rá? Van olyan terhességi teszt ami az aktus után egy-két nappal kimutatja az eredményt? Nagyon fontos lenne és értelmes válaszokat várok! Köszönöm!

Legjobb válasz: Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.

Értelmes válaszom, amire vársz: 1 nap alatt nem fog kiderülni terhes vagy-e. Tehát, ha tegnap történt az aktus, ma pont nem lehet még tudni, hogy mi történik odabent. Mensi kimaradása körül már lehet majd sejteni, meg tesztelni. Másik értelmes válaszom, amire nem vársz: Atyaég, most komolyan nem védekezel, fogalmad sincs semmirõl, de minden nap ágyba bújsz valaki mással? Ha komoly a kérdésed, akkor nagyon sajnálom, hogy tényleg ilyen felelõtlen vagy. Ha fertõzés, menj el dokihoz, nézesd meg magad és védekezz ezentúl, ha már mindenáron ágyba akarsz bújni mindenkivel.
Sírva kérlek, mondd, hogy ez csak kamu, különben a kardomba dõlök:( Miért ekkora [email protected] egy csomó lány? Ti tényleg ennyire nem becsülitek magatokat, és ennyire ostobák vagytok? "az elmondása szerint nem lettem terhes" "de õ is azt mondta nem leszek terhes" - hol a túróba tartod te az eszedet te lány? Ha már ágyba bújsz fûvel fával legalább a biológiai alapokkal legyél már tisztában, könyörgöm! Tudod mennyi pénzt keresne a pasi, ha valóban meg tudná mondani aktus után KÖZVETLENÜL, hogy terhes vagy-e? szívbõl remélem nem leszel terhes, és kérlek, legyél már egy kicsit igényesebb magadra. Nem muszáj szé[email protected] riherongyként élni. Te jó isten.
Jézusom ilyen tényleg létezik??? Nem hiszem el hogy hova jutnak a mai fiatalok. Ritka nagy ribanc vagy. :D Nagyon remélem, hogy nem lettél terhes, mert csak nem olyan szemét a sors, hogy egy ilyen embernek gyereke legyen, mások meg akik normális szülõk lennének évekig próbálkoznak, hogy végre összejöjjön nekik egy kisbaba. Most lehet, hogy szemét leszek, és nyugodtan lepontozhatsz, de megérdemled, ha összeszedtél valami szép kis fertõzést. Mondjuk a magasfajta még ebbõl se tanulna.
Nem akarlak megijeszteni, de hatalmas esélyed van a HPV vírust elkapni, azaz a méhnyak rákot. Tudod mit? Meg is érdemelnéd, és ha majd kipakoltak, és nem lehet soha gyereked, akkor majd elgondolkozhatsz rajt, milyen primitív is vagy.!!
Most miért bántjátok? :) ) szereti a faxt! Remélem holnap is ágyba bújsz valakivel aki azt mondja neked tuti nem vagy terhes! Istenem! Tényleg ennyire hülye vagy? Ennyi ésszel és felfogással komolyan nem lehetsz több 13-14 évesnél bár a 3 éves kisfiamnak több esze van mint neked kislány!Meg érdemled ha elkaptál valamit, és szívbõl remélem, hogy nem vagy terhes , mert az a baba nem tehet arról, hogy az anyja egy.....!
Szia! 1. Viszketés, sárgás, csomós hüvelyváladék = fertõzés. Akár többféle is -> irány a nõgógyász 2. Védekezés nélküli szex a közelmúltban több alkalommal -> jó eséllyel teherbe esel, még talán segít rajtad a 72 órás tabi, IRÁNY A NÕGYÓGYÁSZ AZONNAL 3. Írj egy listát, kikkel feküdtél le, fejezd ki nekik sajnálatomat amiért terméketlenek, és közöld velük a jó hírt : kaptak tõled egy kis ajándékot, amit valószínûleg már tovább is adtak. Ez talán elveszi a bátorságukat a védekezés nélküli szextõl. 4. Terhességi tesztek kb 2 héttel az aktus után mutatják ki a terhességet. Ha többet nem szexelsz ebben a ciklusban, akkor két hét múlva (május 25) tesztelj, ha nem jön meg. 5. Remélem sikerült értelmesen válaszolnom, de nyugodtan szólj, ha túl bonyolultan fogalmaztam.
Az a vicces, hogy már nem csak neked van fertõzésed, hanem valószínûleg azoknak is, akikkel lefeküdtél. Remélem kaptál egy jó kis trippert XD MEGÉRDEMLED!!!!
Menj el nõgyógyászhoz, mert fertõzésed lehet!
Menj el nõgyógyászhoz, ne kenegesd akármivel a hüvelyed, mert az még többet árthat, mint használhat. Valószínû benyeltél valami fertõzést, jobb, ha megkapod rá a megfelelõ kezelést. A másik, hogy védekezz rendesen, ha ennyire aktív vagy, akkor írass fel fogamzásgátló tablettát, ami ugyan a nemi betegségektõl nem véd meg, de legalább a terhesség lehetõsége miatt nem kell aggódnod, bár ha ilyen sûrûn váltogatod a partnereid, nem ártana gumi használata (is). A terhességi tesztek nem jelzik ki ilyen hamar, jó 2 hétnek el kell telnie az esemény után. Az, hogy a srácok azt mondják, hogy tuti nem leszel az, ezt felejtsd el, még ha idõben ki is veszik, akkor is ott van az elõváladék, amit nem tudnak szabályozni. Mindenesetre az biztos, hogy a mai folyásod nem egy esetleges terhességtõl van, hanem fertõzéstõl. Szóval összegezve az egészet, menj nõgyógyászhoz, és a késõbbiekben rendesen védekezz!
Juuuuj kislány:( nincs teszt ami kimutatná 2 naponbelul a terhességet mert az idébe telik!Védekezz mert így rossz vége lessz!!!!!!fertozés hamarább akkor lenne ha viszketnél de menj dokihoz ha tunetek bármilyenek is!!!
Hány éves vagy?nem ártana védekezni, mert ez sajna nem úgy mûködik, h ha srác azt mondja, akkor tutira nem leszel terhes! Ráadásul 2 nap alatt 2 srác!esélyed van a terhességre, én a helyjedben mennék a kórházba esemény utáni tablettáért!és ha a szexuális életed eddig is így mûködött, lehet hogy elég komoly fertõzésed lehet, amit nem nagyon lehet krémekkel elmúlasztani! 30 hetes km
A kérdező hozzászólása: Viszkettem is ezért kentem be a hüvelyemet....de az már elmúlt de mégis aggódom, hogy fertõzés vagy terhesség.:(
Két dolgot tudatnék, ha eddig nem lett volna világos: 1. Nagyon ostoba vagy! 2. A kérdésben feltett vagy vagy eshetõség egy idõben is fennállhat, a kettõ nem zárja ki egymást! De a sárgás váladék miatt a fertõzés 100 %, röpke 2 hét, és megtudod, hogy emellett teherbe is estél-e? A többit már leírták neked. Ui: Nagyon fontos lenne a szexuális élet élése ELÕTT tájékozódni, értelmes válaszokat ennyi ésszel pedig ne nagyon várj! (Remélem kamu!)

Elvileg 12. héten a CRL 79 mm. A leleten az szerepel, hogy ez a méret 13 hét, 5 napos terhességnek felel meg. Akkor ez azt jelenti, hogy valójában 13 hét, 5 napos terhes vagyok, vagy egyszerűen csak nagy a baba?

Legjobb válasz: Tapasztalati értékek alapján határozzák meg méretekbõl a magzat korát! Ha az átlagba vagy benne, akkor lehet 13 hetes 5 napos (körüli). Ellenkezõ esetben nagyobb az átlagosnál.

Tapasztalati értékek alapján határozzák meg méretekbõl a magzat korát! Ha az átlagba vagy benne, akkor lehet 13 hetes 5 napos (körüli). Ellenkezõ esetben nagyobb az átlagosnál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Eddig attól féltem, hogy kicsik lesznek (ikrek), most meg azon filózok, hogy miért nagyok. :-)
20. hétig kb. egyformán nõnek, szóval sztem kicsit idõsebb terhes vagy, mint gondoltad. :)
ne aggódj, ha nagyobb, az csak jó...de ikrek meg lehet nem is nõnek "benned" akkorára :) Sok sikert!

Karácsony után találtunk egy fehér egeret és nagyon nagy a hasa. Nem tudjuk hogy terhes e vagy, vagy csak kövér?

sziasztok

Legjobb válasz: Szia! Bár én nem igazán értk hozzá, ezek a jelek nekem is terhességre utalnának.:)

Szia! Bár én nem igazán értk hozzá, ezek a jelek nekem is terhességre utalnának.:)
Elnézést. értek*
ha vemhes lett volna, már rég lennének kisegereitek. reméljük csak kövér és nem más baja van.
Az egér vemhességi ideje általában 18-25 nap, így már biztos megszülettek volna a picik. Szerintem nem vemhes.
haha! túlhordós egér :D tuti csak kövér. azért ásta el magát, mert mivel talált jószág, így nincs emberekhez meg ketrechez szokva. bár biztos nagyon élvezi, h etetve van, de igazából elõletek bújkál.
karácsony után, mikor? hányadikán mégis? mert nem minden egér 25 napig vemhes, esetenként lehet több is.
ha karácsony óta nagy a hasa akkor nem hiszem, hogy terhes, majd írd meg mi lett az egérrel
A kérdező hozzászólása: sziasztok ugy január 20 adika korul találtauk. és oszke a válaszokat

Mi folyik itt? Terhes vagyok? Vagy ez csak a tabletta hatása?

Szeptember 3-án,este szeretkeztünk a barátommal, de kiszakadt a gumi. 4-én este bevettem az esemény utáni tablettát. 12-én megjött, tartott 5napig, de nagyon kevés jött, az eleje barnázás volt, utána kicsit vörösebb lett, majd megint barnás. Ahogy kiszámoltam holnap (24-én) kellene, hogy megjöjjön. Az utolsó normális menstruációm Augusztus 27-én volt. Elég érzékeny a mellbimbóm mostanában... Légyszi segítsetek!!!! Tapasztalatokat is szeretnék... Nagyon félünk a barátommal, hogy valami történt... 18éves vagyok!!! :( légyszives segítsetek!!! :\'(

Legjobb válasz: ha bevetted az esemény utánit és utána nem hánytál, nem ment a hasad, akkor sztem nem lehetsz az. Azt azért ne felejtsd el, hogy ez a tabletta tele van hormonnal, ami akár ilyen hatással is lehet a mensesedre. De hogy megnyugodj sztem vegyél egy tesztet.

ha bevetted az esemény utánit és utána nem hánytál, nem ment a hasad, akkor sztem nem lehetsz az. Azt azért ne felejtsd el, hogy ez a tabletta tele van hormonnal, ami akár ilyen hatással is lehet a mensesedre. De hogy megnyugodj sztem vegyél egy tesztet.
Nem hinném, hogy terhes vagy. De a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet, kimaradt mensi napjától kimutatja a terhességet. A mellbimbó attól is lehet érzékeny, hogy meg fog jönni. De ne stresszelj, mert akkor is késhet! Esemény utáni tabletta után szinte kizárt, hogy terhes legyél!
Biztos, hogy nem vagy terhes. Magad megnyugtatására, tesztelhetsz egyet. Az, hogy a mensi nem volt normális, az nem baj, hiszen a tabi felkavarta a szervezetedet illetve a hormonháztartásodat. Nyugi, biztos nem jön a baba....
Tutira nem vagy terhes, nyugodj meg! Az eseményutáni jól összezavarta a szervezetedet, lehet, hogy kell 1-2 hónap is, mire visszaáll! Védekezzetek normálisan, mert ez a tabletta olyan, mintha a normális fogamzásátlóból egyszerre bevennéd mind a 21-et!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ!! És mi van, ha holnap sem jön meg? A tabi miatt? Tesztet nem merek venni :( de ha nem jön meg a héten, akkor jövõ héten veszek egyet... vagy lehet pénteken... nagyon félek, pedig eddig nem féltem annyira, gondoltam bevettem, ugy ahogy le van írva, nem lehet semmi gond.. Azt is, h megjött egy kicsit természetesnek vettem, hiszen a papíron is rajta van, hogy összezavarhatja a menstruációm, meg jöhetnek barnázások a következõ menstruáció megjöttéig. Amúgy az mennyire befolyásolja a tabletta hatékonyságát, hogy 5-én felmentünk kocsmázni és boroskoláztam meg söröztem. 5-én reggel vettem be a második tablettát, igazából délelõtt 10kor. És este 9után ittunk... Ugye ez nem lehet probléma?
Nem befolyásolta a pia! Nyugi, nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Jolvan, próbálok megnyugodni.. Nagyon szépen köszönöm Nektek a nyugtató választ! Bízom benne, h nem történt semmi "baj"... De ha nem jön meg péntekig.. lehet veszek egy tesztet, csak hogy megnyugodjak. Mégegyszer nagyon köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben!! Próbálok... :) nagyon köszi, hogy írtál!!! csak nehéz megnyugodni.. akkor leszek nyugodt, ha megjön normálisan... :D
Tuti nem vagy terhes.

Május elején volt missed ab -m elhalt magzat miatt és most már egy hetet késett a menstruációm lehetséges hogy terhes lettem vagy vajon csak késik nem szeretném magam nagyon beleélni csináljak tesztet vagy ne?

Legjobb válasz: Kicsi a valószínûsége hogy máris megfogant a kisbaba, miután normális peteérésed sem lehetett ha a mûtét óta nem jött még meg a vérzésed. Nekem tavaly volt szintén májusban és én a mûtét után 28 napra mensiztem, de sokakat ismerek akik 5-6 hét után mensiztek elõször a befejezés után. Ha megnyugtat, akkor tesztelj egyet. Fel a fejjel, ne keseredj el, én azóta már szültem egy egészséges kisfiút. Várj két ciklust és utána bártan próbálkozzatok.

Kicsi a valószínûsége hogy máris megfogant a kisbaba, miután normális peteérésed sem lehetett ha a mûtét óta nem jött még meg a vérzésed. Nekem tavaly volt szintén májusban és én a mûtét után 28 napra mensiztem, de sokakat ismerek akik 5-6 hét után mensiztek elõször a befejezés után. Ha megnyugtat, akkor tesztelj egyet. Fel a fejjel, ne keseredj el, én azóta már szültem egy egészséges kisfiút. Várj két ciklust és utána bártan próbálkozzatok.

Terhes lennék vagy megint csak késik?

Màrcius 13.-àn volt utoljàra mensim.A ciklusaim 30-32 naposak àltalàban de volt 40 napos is,szovol teljesen kiszàmithatatlan. Kedden görcsös-feszitö fàjdalmat éreztem az alhasamban kb. 1 óràn keresztül de nem mensi szerû volt.A melleim fàjnak mint mensi elott mindig viszont most a bimbó körül beleszúr néha.Holnap tesztelek addig kivàncsi vagyok a véleményekre.

Legjobb válasz: Sajnos ezt nem tudom. Mindenesetre megy a drukk, holnap ird meg az eredményt :)

Sajnos ezt nem tudom. Mindenesetre megy a drukk, holnap ird meg az eredményt :)
de most akkor megjött 13-án?vagy mikortol számolod a késést?
A kérdező hozzászólása: Jaj dehogy is, észre se vettem hogy rosszat írtam február 13.-án volt meg utoljára.
akkor tesztelj, és kimutatja már elvileg...
teszteltél??
A kérdező hozzászólása: Negativ lett a teszt és ma meg is jött.

Terhes lehetek vagy simán csak megjött és kész? !

Tudom,hogy sok hasonló kérdés volt már, de leírom az én esetem.9 napot késett a menstruációm,minden nap éreztem a mindjárt megjön érzést,de más semmit, mellfeszülés se volt.Valami kis bizsergést éreztem bal oldalt, az naponta el?jött többször is.Mintha lenne ott egy gombóc és kicsit vibrál,de nem fáj, másképp nem tudom leírni.Már van egy 16 hós gyerekem szóval nem szugerálok be semmit.Azután megjött rendesen, de furcsa mód se görcs, se fájdalom nem volt ami els? nap mindig szokott jelentkezni.Ami viszont megmaradt az a fura bizsergés bal oldalt, mintha lenne ott valami :) érdekes. Azok véleményét várom aki volt hasonló szituba és baba lett a végén.Kicsit hosszóra sikeredett.

Legjobb válasz: teszt??

teszt??
teszt?lehet ciszta is egyébként, nekem ilyen cisztától volt
tényleg a legegyszerûbb módja egy teszt... és mennyi ideig volt meg a bajod? ha ugyanúgy mint szokott semmi eltérés akkor szimplán csak késett elõfordulhat vmi miatt...ha vki azt is mondja h lehet terhes vagy azzal még nem fogod megtudni h mi a helyzet :) reggel tesztelj egyet az a tuti...
tuti az ha a kérdezõ, és az ilyen kérdéseket feltevõ emberkék orvoshoz mennék, ert az tudja megállapítani a terhességet, vagy egyéb betegséget
A kérdező hozzászólása: A 10. késési napon akartam tesztet csinálni, de mivel elõzõ este megjött nem csináltam meg. Három nap rendesen megvolt + egy nap barnázás. Valószínû, majd elnézek a dokihoz a napokban.Azért kösz a válaszokat.
Csinálj egy tesztet. Nem értem miért nem tetted még meg. Az ok, hogy pont a 10. napon akartál, de megjött, de most ugyanúgy gyanakszol a terhességre. Tehát indokolt lenne elvégezned, valószínû elõrébb lennél vele, mint ezzel a kérdéssel, mert mi nem látunk beléd. Egyébként attól, hogy már van gyereked, még beszugerálhatsz dolgokat, ez nem kizáró tényezõ. A bizyergés dolgot meg nem tudom hova tenni, szerintem az nem igazán jellemzõ terhességre, hiszen a baba nem bal oldalt van. Szóval tesztelj egyet, és ha továbbra is megmarad a gombóc érzeted, akkor menj orvoshoz is.

Aki menstruált a terhessége alatt, az hogyan vette észre hogy terhes? Tesztelt? Vagy már csak amikor mozgott a baba?

Legjobb válasz: Én az elsõ hónapban menstruáltam rendesen.Mivel a hormonok már beindultak, ezért ingerlékenyebb voltam jóval.Néha szúrt a hasam, de nem vészesen.Anyukám vett egy tesztet, s megkért, csináljam meg, hátha... Van akinek a melle már ekkor nagyon megnõ.

Én az elsõ hónapban menstruáltam rendesen.Mivel a hormonok már beindultak, ezért ingerlékenyebb voltam jóval.Néha szúrt a hasam, de nem vészesen.Anyukám vett egy tesztet, s megkért, csináljam meg, hátha... Van akinek a melle már ekkor nagyon megnõ.

Terhes vagyok? Vagy csak beképzelem?

Párommal kb. 3 hónapja 14. nap el?tt nem védekezünk sehogyan sem utána pedig megszakításos módszerrel.Akarunk is babát meg nem is.HA összejönne örülnénk de még úgy igazán nem akarunk próbálkozni.Elég bonyolult a dolog.Mostanában rendszeresen álmodom, hogy terhes vagyok.31-32 naposak a ciklusaim,így holnap vagy holnap után meg kellene jönnie.de semmi jelét nem érzem.Menyi esély van rá ,hogy terhes vagyok és nem véletlenül álmodom a babát??Kellene már lennie valamilyen tünetemnek?Mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak azért álmodod azt, hogy terhes vagy, mert legbelül nagyon is vágysz egy kisbabára...Velem is volt már ilyen, és mégsem vagyok terhes...legalábbis nem tudok róla, hogy az lennék! :) Szerintem várd meg a mensid, hogy megjön-e. Nálam is sokszor volt úgy, hogy semmi jelét nem éreztem, aztán hirtelen mégis megjött mindig pontosan! Ha nem jön meg, akkor majd tesztelgess! Addig szerintem fölösleges.

Lehet, hogy csak azért álmodod azt, hogy terhes vagy, mert legbelül nagyon is vágysz egy kisbabára...Velem is volt már ilyen, és mégsem vagyok terhes...legalábbis nem tudok róla, hogy az lennék! :) Szerintem várd meg a mensid, hogy megjön-e. Nálam is sokszor volt úgy, hogy semmi jelét nem éreztem, aztán hirtelen mégis megjött mindig pontosan! Ha nem jön meg, akkor majd tesztelgess! Addig szerintem fölösleges.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!