Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok szomorú, (6 db)

Terhes vagyok mégis szomorú, pedig minden álmom hogy babám legyen. Mit csináljak?

Szerdán leszek 2hetes.Mit kellene hogy érezzek? Néha csak émelygek,de csak este vagyok olyan rosszul.A másik meg az lenne hogy:

Legjobb válasz: szia.ne keseredj el annyira.elõször is avasd be az anyukádat.lehet csúnyán néz majd rád,de biztosan segíteni fog téged.az apával kapcsolatban is kérhetnél segítséget.de el kell mondani neki hisz joga van tudni.neked pedig azt kell megtudnod hogy kire számíthatsz.sokkal könnyebb lesz így döntened.ha a volt pasid nem is támogat,a szüleid biztos fognak.én személy szerint nagyon abortusz ellenes vagyok,de neked kell döntened.te tudod milyen lehetõségeid vannak.ha a beszélgetés részén túl vagy,jöhet az orvos.ha a teszt kimutatta,nem 2 hetes vagy hanem 4.hozzá kell adni két hetet,mert a dokik így számolják.sok idõd nincs a gondolkodásra.2-3 hét múlva mindenképp orvoshoz kell menni.mert ilyenkor már látni lehet a baba szívét.szerintem kezdd el a beszélgetést.meglátod minden ki fog alakulni,és történik magától.de ne halogasd.szorítok neked.írd majd meg mi lett.szia

szia.ne keseredj el annyira.elõször is avasd be az anyukádat.lehet csúnyán néz majd rád, de biztosan segíteni fog téged.az apával kapcsolatban is kérhetnél segítséget.de el kell mondani neki hisz joga van tudni.neked pedig azt kell megtudnod hogy kire számíthatsz.sokkal könnyebb lesz így döntened.ha a volt pasid nem is támogat, a szüleid biztos fognak.én személy szerint nagyon abortusz ellenes vagyok, de neked kell döntened.te tudod milyen lehetõségeid vannak.ha a beszélgetés részén túl vagy, jöhet az orvos.ha a teszt kimutatta, nem 2 hetes vagy hanem 4.hozzá kell adni két hetet, mert a dokik így számolják.sok idõd nincs a gondolkodásra.2-3 hét múlva mindenképp orvoshoz kell menni.mert ilyenkor már látni lehet a baba szívét.szerintem kezdd el a beszélgetést.meglátod minden ki fog alakulni, és történik magától.de ne halogasd.szorítok neked.írd majd meg mi lett.szia
Most olvastam a kérdésed.Nagyon sajnálom ami veled történt:(
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm hogy gondoltál rám:) Nem békültünk ki, megbeszéltük hogy külön folytassuk, ha már igy alakult a babával.De jobb is igy.lelkileg is kezdek helyre jönni, bár vannak napok, hogy arra gondolok hogy most mennyi idõs lenne már a baba, meg ilyenek, és ilyenkor elsirom magam.de igyekszem magam rajta tul tenni.(csak nehezen megy)Szoritok neked, hogy neked is legyen babád.köszi mégegyszer hogy irtál.szépnapot, és sok szerencsét:)
szegénykém!annyira fáj hogy ez történt veled!nagyon sokat gondoltam rád, hogy mi lehet vajon.most olvastam csak...nagyon sajnálom.tudod nekem is azt mondták nem lehet babám.6 éve próbálkozunk.talán egyszer.hidd el neked is lesz!remélem jól vagy és kicsit lelkileg is helyre jöttél.a volt barátoddal mi van?kibékültetek? az 1.válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma a volt párommal elmentünk a nõgyógyászhoz, megvizsgált, utána átküldött ultrahangra.Ott viszont már jobban megerõsitették, és kiderült hogy nem két hetes hanem már 5hetes lennék holnap.Ezt azért irom úgy hogy lennék, mert amikor haza értünk megjött a mensim:( A v.barátom azonnal vissza vitt a kórházba, mert megilyedtünk, és ott azt mondták, hogy elhalt, felszívódott, nem volt életképes, és igy a vérzésemmel távozott.Megakartuk tartani, a párom is mellettem lett volna.De a baba jobbnak látta igy hogy nem jön világra.Valahol jó is de nagyon rossz hogy elveszitettük.A srác az mellettem van most, mert nagyon rosszul vagyok lelkileg, de hogy a jövõben hogy lesz velünk azt nem tudom.Aki azon gondolkozik hogy elvetesse, hát én nem ajánlom, mert elvesziteni is szörnyû, nem hogy akarattal ártani neki.Nektek meg jó babázást, és köszi a tanácsotokat:)
semmiképpen ne vetesd el! én a helyedben nem kockáztatnék! arra gondolok, hogy ha igaz, amit a dokik mondanak, mármint hogy vannak nõgyógyászati problémáid, lehet, hogy késõbb, amikor nagyon szeretnél, nem sikerülne teherbe esned, és a mostani abortuszt úgysem tudnád soha megbocsátani magadnak! ha az apa esetleg nem vállalná a gyereket, akkor se ess kétségbe, egyedül is fel tudod nevelni! biztos nehezebb egyedül lenni, mint családban, de a babát mindenképpen szüld meg!
Én is elvetettem 21 évesen, mert el sem tudtam képzelni, hogy anya legyek.Gyógyszer mellett maradtam terhes.Viszont a Te azt írtad, hogy vágytál erre a kis csöppségre.Így minden teljesen más.Csak a saját érzéseidet vedd figyelembe, hisz a te életed változik meg tõle bárhogy is döntesz.
Köszi, hogy beszámoltál! Szorítunk! Várjuk a jelentkezésedet!
A kérdező hozzászólása: Beszéltem ma a volt párommal, elmondtam neki hogy csináltam egy tesztet, hgy késik.Megmutattam a tesztet is neki.Azt mondta hogy még nem mond semmit, nagyon meglepdött, és megilyedt.Azt mondta kedden eljön velem az orvoshoz, és ha ott is azt mondják amit a teszt mutat, leülünk megbeszéljük, aztán elmonduk a szülöknek.De hogy mi lesz, azt még nem tudjuk.Már mint külön van együtt.De szerintem ez már nem olyan lenne együtt, mert a baba miatt jönne vissza.Majd még irok hogy kedden mi volt.és köszönöm hogy kiváncsiak vagytok, és hogy irtok:)
az elözö válaszoló vagyok kérlek értesíts mi történt.elõre is köszönöm :)
Tényleg nagyon nehéz helyzetben vagy.De azt ajánlom mielött a volt pároddal beszélnél bizonyosodj meg róla, hogy valójában terhes vagy-e?Mert nehogy ugy jöjjön le, hogy teh igy akarod megfogni.Elvetetni biztos nem vetetném el de az anyukádnak el kell mondanod hidd el megérti.Már nagykorú vagy tehát teljes felelösséggel tartozol a cselekedeteidért.De hidd el nekem örökre magadat vádolnád ha most elvetetnéd és nem lehetne több.A másik egy ilyen beavatkozás ha te kéred min.30000ft gondolom ezt a szüleidtõl kérnéd biztos megkérdeznék mire kell.Akkor is el kellene mondanod.Elhiheted nekem az anyukák sok mindenben segíthetnek :D az én anyukám is ilyen.Melletted fog álni hidd el és nyugodj meg.Ketten megoldást fogtok találni az biztos.De az elsõ az orvos utánna ráérsz színt vallani üdv.
Te abban a helyzetben vagy, amiben én is. Én 21 vagyok, már megvan a babám, levelezõn végzem a gimit én is. Megvagyunk apa nélkül is. Figyelj, írj privin, ha gonold, és adok szívesen tanácsot, csak így ez hosszadalmas lenne. De nagyon szívesen írok neked arról, hogy ez milyen nehézségeket von maga után, mi az, ami neked más lehet, mint másoknak, meg hát a szülõkhöz is szívesen adok tanácsot.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy ilyen hamar irtatok. kedden megyek az orvoshoz, és beszélek a volt barátommal is.majd megirom mire jutottunk:) remélem minden jól fog alakulni, bár erre most kevés esélyt látok!
Hûha, nagyon nehéz a helyzeted, bár nem tudom, hogy szándékos volt-e a baba, de ha igen, akkor igencsak nagy felelõtlenség volt. Az apának tudnia kell róla.Nem hiszem, hogy õ ezért visszamenne hozzád, de életevégéig fizetnie kell neked a gyerektartást, mégha most éppen nincs is keresete.Hogy a szüleid mit fognak szólni, az már keményebb dió, de reméljük segítenek.Sajna igen nagy a sansz, hogy egy darabig egyedül nevele, de majdcsak lesz valah.A legfontosabb hogy most menj el egy dokihoz, õ állapítsa meg a terhességet, majd mondd meg a párodnak szüleidnek.Elõször a pasinak, és döntsétek el, hogy mi lesz, de szerintem egy 19 éves fiút jobb menni hagyni.Nagybátyám 18 volt mikor összeházasodtak egy véletlen baba miatt, és pokollá vált néhány év alatt a házasságuk.Egy gyereknek arra nagyon nincs szüksége. Nem irigyellek a helyzeted miatt.
A kérdező hozzászólása: Szia. Régi történet, már nem fáj annyira mint akkor...

Ugy érzem magam mintha félig agyon ütöttek volna pszihikailag is és fizikailag is. Szomorú vagyok és letört akkor vagyok boldog csak amikor megyek aludni. Terhes vagyok?

A mellem nagyon fáj ,nem birok enni semmit nem kivánok. A fött ételt útálom!!A folyásom meg változott most krémes szagtalan és fehér,kisebb szurkálásokat érzek.6 nap a mensisig de már 3 napja igy érzem magam.A méhemet nem tudom kitapintani mintha el tünt volna.Rendszeresen vizsgálom magam és a menszi elött mindig könnyen elérhetö.Eddig napi egy doboz cigit szivtam most pedig attol is hányok ha valaki rá gyujt a közelembe.Soha életemben nem éreztem magam ilyen szomoruan mintha nem volna senkim az egész világon.Mindenkinek köszönöm hogy volt türelme ezeket a nyakatekert mondataimat el olvasni.

Legjobb válasz: Ki kell várnod, hogy megjön e vagy nem. Tudom ez nagyon nehéz, de nincs mit tenni. Ha nem jön meg, és nincs is ráutaló jel tesztelj! Van rá esélyed, hogy terhe vagy. Sok sikert!

Ki kell várnod, hogy megjön e vagy nem. Tudom ez nagyon nehéz, de nincs mit tenni. Ha nem jön meg, és nincs is ráutaló jel tesztelj! Van rá esélyed, hogy terhe vagy. Sok sikert!
A tünetek alapján simán elképzelhetõ, de pl. ha nagyon akarod a babát, akkor lehet, hogy ezt a tested produkálja. Nekem rengetegszer volt terhes tünetem meg mensi késésem is és mégsem voltam terhes. Aztán egyszer csak mégis. :) és most 17 hetesek vagyunk. Sok sikert és sok türelmet.
Tesztelj amikor meg kéne jönnie.Nekem elsõ napon már pozitiv lett a teszt!
Tesztelj. Ha nem vagy állapotos, multivitamint szedj, azt hiyzem B vitaminok kellenek ilyenkor, gyógyszerész megmondja.
Szia! Én a terhességem alatt elég sokat voltam álmos, fõleg az elején ( a férjem azt mondta, hogy még a rugót is kialszom az ágyból).Szerintem hallgass a testedre, pihenj sokat és reggeli elsõ pipibõl csinálj egy tesztet, és többet fogsz tudni! Sok sikert!

Nem merek sokat sexelni a párommal 5-6 hetes terhes vagyok! Nem merek elmenni félek h baj lesz a párom meg szomorú e miatt! Mit tegyek? Lehet baj?

Legjobb válasz: Célszerû lenne a pároddal megbeszélni félelmeidet és kérd ki az orvosod tanácsát is, hogy az Õ álláspontja alapján a Te esetedben jelenthet-e a sex problémát.

Célszerû lenne a pároddal megbeszélni félelmeidet és kérd ki az orvosod tanácsát is, hogy az Õ álláspontja alapján a Te esetedben jelenthet-e a sex problémát.
Voltál már nõgyógyásznál? Ha nem tiltott el a szextõl, akkor ne aggódj. Nekem a 12.hétig tilos volt, veszélyeztetett voltam.
Mi ugyanannyit voltunk együtt az elsõ terhességemnél is, most is. Semmi gond nem volt;). Sõt a dokim kérdés nélkül mondta, hogy nyugodtan éljünk házaséletet. És épp tegnap olvastam, hogy az orgazmusnál termelõdõ endorfin hat a babára is, így õ is boldog lesz, és jól érzi magát:) .

35 hetes vagyok. Nagyon szomorú, mert szakítottam a babám apjával. Van olyan nyugtató amit terhesen is lehet szedni?

Folyton sírok, nem nagyon tudok kimozdulni sajnos már, és lassan megörülök itthon. Van valami amit tehetnék, hogy ne legyek ennyire magam alatt?

Legjobb válasz: Szia.Köszönöm, de semmi esély rá. Jobb így, én tudom az eszemmel, csak a szívem szomoru nagyon.

A kérdező hozzászólása: Szia.Köszönöm, de semmi esély rá. Jobb így, én tudom az eszemmel, csak a szívem szomoru nagyon.
hat nagyon sajnalom ami veled tortent, de ha te szomoru vagy hidd el a babad is atveszi!! tudom hogy konnyu mondanom de ne probalj meg ne magad alatt lenned!! a gyerek mindennel fontosabb, meg az apjatol is!! ne felj megszuletik a baba a parod se fogja nezni olbe tett kezzel, hogy szuletett egy gyonyoru gyermeke es minden helyre jon! addig meg probalj a gyerekedre koncentralni par het es a karodba tarthatod hidd el minden szomorusagod egy pillanat alatt elfog szallni!!! fel a fejjel nem lesz semmi gond!! es boldog babazast, konnyu szulest kivanok neked!
utolso valasz iroja vagyok: en is kulon voltam a ferjemtol mikor a lanyunkat vartam 8 honapig, 3 hoanpos terhes voltam mikor eljottem tole( igaz mi nem szakitottunk) hanem el kellet jojjek, es majd miKOR A lanyom 2 honapos volt akkor latta eloszor, nekunk se volt konnyu helyzetunk de minden helyre jott!
Sedatif PC-t szedj be. Homeopátiás. Én is azt vettem be, amikor úgy éreztem, h muszáj. (nem zökkenõmentes terhesség az enyém sem) Egyéb ötletem nincs, ilyenkor nem sok hasznos dolgot lehet írni, mert még a babára is úgy gondol az ember ilyenkor, h "jajj, mi lesz most?!". :( Majd a baba elfeledtet minden rosszat, hidd el! Sajnálom, h ilyen helyzetben vagy, és kívánom, h mihamarabb rendezõdjön minden!
Sajnálom hogy szétmentetek bíztos nagyon nehéz. Szerintem nem maradj egyedül ha lehet, menj esetleg szüleidhen vagy egy jó barátnõhöz amitõl egy kicsit feltöltödsz és nem leszel annyira magad alatt. Vagy hívd meg öket magadhoz a lényeg hogy minnél kevesebbet legyél egyedül. Sok sikert, és kitartást.
Ne haragudj, de én nem tudom, hogy milyen nyugtatót lehet ilyenkor. Jaj nagyon sajnállak, semmi esély a békülésre? Ne félj, idõvel rendbe jönnek majd a dolgok és ne pityeregj, mert a lurkó a pocakodban még a végén nem akar majd megszületni, ha ilyen szomorú a mamája. Fel a fejjel és kitartást!

Nagyon szomorú vagyok. Lehet terhes lettem? Fogamzásgátlót szedek.

Rezia-t szedek,az elsõ két szemet nem vettem be,nem tudtam kiváltani.Most úgy néz ki nem jön meg a megvonásos vérzésem.Holnap veszem be a következõ levél 1.szem tablettáját.Egyébként +1hétig az 1. szem tablettától,megszakításosan szeretkeztünk.Semmi tünetem nincs,sem terhes,sem mensi elõjel. :( biztosan el kell vetetnünk sajnos,ha mégis :(((

Legjobb válasz: Hát nem igazán figyeltetek oda az igaz... Lehet.

Hát nem igazán figyeltetek oda az igaz... Lehet.
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok.Teljesen bepánikoltam.Nem is tudom mit mondjak barátomnak.Félek az abortusztól, vállalni 1év múlva tudtuk volna.Nem tudom mit tegyek.
Én is így lettem terhes. Gondolkodj az abortuszon.
Ezek szerint... :( Ha tesztelsz, mindenképp írj, akár privibe is.. Érdekel, hogy mi van veled...
A kérdező hozzászólása: Bevettem mind a 24szemet.Egyébként csak nem jött meg, pedig reménykedtem.Dél óta enyhe menzesz görcseim vannak.Este 7-kor szoktam bevenni a tablettát, nem hiszem hogy 1óra alatt megjönne :(
"Rezia-t szedek, az elsõ két szemet nem vettem be, nem tudtam kiváltani." Ilyen esetben a kihagyást megelõzõ héten történt aktusból is összejöhet a gyerek, a tájékoztató említi. A rezia ugyebár 24+4-es. Bevetted mind a 24 hatóanyagos tablettát, vagy csak 22-t? Ha csak 22-t, akkor MOST a szünetben sem vagy védett és nem leszel a következõ levél elsõ hetén sem. Erre ügyelj, ha "megúsznád".
A kérdező hozzászólása: Holnap veszek tesztet.Azért még reménykedem, hátha reggel megjön.
Bsszus, szerintem ezt most nagyon benéztétek :( Tényleg sajnálom, mert normálisnak tûnsz... Viszont lehet támogatást igényelni abortuszra. Tesztelj holnap reggel már..
Kedves Kérdezõ! Sajnos mindig vannak, akik mindent jobban tudnak, ne hallgass rájuk. Mindenkivel elõfordulhat ilyesmi, nem vagyunk tévedhetetlenek. Csinálj tesztet, menj el nõgyógyászhoz és te is megnyugodhatsz. Ne aggódj, minden megoldódik és felelõsségteljesen viselkedsz.
A kérdező hozzászólása: 1éve szedem.Ma van az utolsó placebo tabletta, holnap a következõ levél 1. szem tablettáját kell bevennem.
Én meg azt nem értem, ilyen értelemmel minek dugtok. "nem teljes a védelem" igen is azt jelenti, hogy akármikor teherbe eshetsz. Tudok gratulálni.
A kérdező hozzászólása: Az anyagi helyzetünk nem engedné.Bár együtt élünk, teljesen elmegy minden pénzünk bérletre, rezsire, ételre, benzinre.Nincs 5000ft-unk hónap végén.Szégyennek tartanám szülõkhöz költözni, az õ nyakukra szülni gyereket, nem beszélve a baba életérõl.Más részrõl tisztában vagyok a tájékoztatóban leírt utasításokkal.Azért nem vettünk óvszert, mert bár a megszakítás nem védekezés, a tájékoztató nem említi hogy hatástalan a tabletta, nem teljes a védelem ennyi.Ha más védekezés nélkül, megszakításosan nem esik teherbe, nem hiszem hogy hûde felelõtlenek lettünk volna.Odafigyeltünk, idõben kivette, nem is értem..
Akkor most a ciklusod hanyadik napján vagy? Most kezdted el szedni, vagy már korábban is szedtél? Azt javaslom, hogy most legyél picit türelmes, lehet, hogy csak kicsit megzavarodott a hormonrendszered. Vegyél holnap egy terhességi tesztet és akár +, akár -, ha nem jön meg hétfõig, menj el dokihoz is.
Amikor kihagytad a tablettát, akkor már a szünetben sem voltál védett + utána min 1 hétig! A megszakítás semmit sem ér, tehát a válaszom.. Lehetsz terhes..
a betegtájékoztató amúgy szerencsére nagyon jól szájba rág minden eshetõséget. olvasgasd azt át lécci és kövesd azt amit benne írnak.
Szóval eleve tudtad, hogy nem rendeltetésszerûen kezded el szedni a tablettát, de megszakításosan álltatok neki védekezni? Tudok gratulálni! Ilyenkor minimum eszetekbe jut, hogy ÓVSZERREL védekezzetek, ha már a tabletta nagy valószínûséggel egyáltalán nem véd az elsõ hónapodban. Ha megtehetnétek, hogy megtartjátok a babát, akkor is inkább el kéne vetetnetek, ilyen agyi kapacitással ne szaporodjatok.
Te nem tünsz butának, mint a többi leányzó, aki a terhességérõl kérdez.Már abból is látszik ahogy a kérdést feltetted.Mindenképp menj el nõgyógyászhoz.Mást sajnos nem tudok mondani.De mindenképp jó jel, hogy nincs semmilyen tünet.A fogamzásgátló egyébként is hatással van a menstruációdra.Szurkolok egyébként, hogy ne legyél terhes.
Mindenképpen mondd el neki minél elõbb, õszintén és egyszerûen! Hidd el, máris könnyebb lesz, mert õ ott lesz melletted, és segíteni fog :)

Nagyon szomorú vagyok mert olyan tüneteim voltak mint aki teherbe esett, de sajnos 6 nap késéssel megjött a mensesem. Van e valaki aki terhes volt és menstruálni kezdett? Habár nincs már reményem de kíváncsi lennék rá légy szíves írjatok :- (

Legjobb válasz: Azt hiszem válaszoltam tegnap egy kérdésedre. Igen,hallottam már olyat hogy valaki egész terhesség alatt menstruált,de ez igen igen ritka.Tudom,hogy nehéz most neked de majd jövõhónapba összejön:) régóta vártok a babára?

Azt hiszem válaszoltam tegnap egy kérdésedre. Igen, hallottam már olyat hogy valaki egész terhesség alatt menstruált, de ez igen igen ritka.Tudom, hogy nehéz most neked de majd jövõhónapba összejön:) régóta vártok a babára?
Szia. Igen van ilyen. Sõõõt, olyan is hogy végig menses van. Én 8 hetes terhes voltam, amikor kiderült, mert addig volt menses-em. Bár nem teljes, inkább csak pici. De nem teszteltem. Aztán a dokimat felhívtam, hogy valami nincs rendbe. Õ mondta, hogy azonnal teszt. Pozitív lett, és már bõven volt szívhang is. De ha rendes a menses, kár tesztelni, illetve pénzt adni rá. Ha esetleg, nem rendesen, vagy sokkal kevesebb ideig, akkor megéri egy teszt. Szép napot.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm a gyors válaszokat! Kezdem azt hinni, hogy csak bemeséltem a babát pedig eddig sosem késett mindig hamarabb volt! Amúgy egy ideje hébe-hóba próbálkozunk de mindketten örülnénk ha összejönne Az pedig, hogy esetleg rövidebb lesz e majd kiderül :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!