Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok mi lehet (558 db)

Ha terhes lennék kb.9 hetes lennék, de két teszt is negativ lett. Csak épp nem jött meg, de nincs mellfeszülés sem rosszullét.1 hétig barnáztam. Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!

Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!
Menj el dokihoz, õ ultrahang alapján meg tudja mondani, h terhes vagy e.
Lehetsz, de kicsi az esélye. Egy orvosi kivizsgálást javasolnék.
Szerintem is menj orvoshoz, õ megmondja hogy az vagy-e vagy csak nincs peteérésed.

Lehetek terhes vagy mi lehet ez?

Múlt hónapban időben megjött ( pár nap késéssel ), de kevesebb volt mennyiségre. Most 21. napra megint megjött. Mi lehet ez? Mostanában elég stresszes az életem. Lehet, h ez az oka? Ilyen még nem volt. Ja és állandóan pisilni járok. Felfázás? Vagy lehet ez terhesség?

Legjobb válasz: Tesztelj egyet, az bitosabban megmondja, hogy terhes vagy-e, mi csak tippelni tudunk. Egyébként nekem akkor szokott kevesebb lenni, ha abban a ciklusban nem volt peteérésem. Szóval lehet, hogy a stresszes idõszak kicsit felborította a hormonháztartásod.

Tesztelj egyet, az bitosabban megmondja, hogy terhes vagy-e, mi csak tippelni tudunk. Egyébként nekem akkor szokott kevesebb lenni, ha abban a ciklusban nem volt peteérésem. Szóval lehet, hogy a stresszes idõszak kicsit felborította a hormonháztartásod.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) hát remélem, hogy erröl van szó. Amúgy tényleg van olyan, hogy valaki vérzik kicsit, amikor peteérése van (olvastam valahol)? Mert igazábol kb akkor lehetett pé-m.

Ha munkanélkülin vagyok és terhes vagyok miket lehet igényelni vagy ha megszülök mit kaphatok? Köszönöm a segitséget.

Legjobb válasz: Gyes alanyi jogon plussz családi. A kettõ összege kb. 30ezer. Ha lejár a munkanélkülid, fizesd a Tb magadnak mert azért mert terhes vagy nem jár Tb. Azt az Apehnál tudod elintézni.

Gyes alanyi jogon plussz családi. A kettõ összege kb. 30ezer. Ha lejár a munkanélkülid, fizesd a Tb magadnak mert azért mert terhes vagy nem jár Tb. Azt az Apehnál tudod elintézni.
Ahogy az elsõ írtam, plusz az egyszeri anyasági támogatás, ha rendszeresen jársz dokihoz. kb 64 ezer ft. És ha a párod dolgozik akkor tudja igényelni már 3 hónapos magzati kortól a családi adókedvezményt ami havi 10 ezer ft. (ehhez vagy házasság, vagy apasági kell) Ezt pontosan nem tudom , mert én is az elsõ babámmal vagyok állapotos.Mi nem igényeljük csak jövõre visszamenõleg egy összegbe és utána havonta. Ha egyedül vagy akkor emelt családi pótlékot (kb 1200ft-tal több) és gyermekvédelmi támogatás évente 2 alkalommal azt hiszem kb 5000ft. Lehet hülyeséget írok, ha lejár a munkanélkülid akkor lehet kapsz az önkormányzattól (én kapok) bérpótló juttatást vagy minek nevezik most. Így nem kell fizetnem a Tb-t és ha már gyesen leszek akkor sem kell.
Nem adnak bérpótló juttatást...Max segélyt, azzal együtt lesz tb is.De ha az egy fõre jutó jövedelem 30ezer+, akkor nem kaptok segélyt, külön kell tb-t fizetni 6390ft/hó kb.Gyes+családit kapsz, ez 37ezer havonta.Gyes 25+családi 12.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitségeket..:)
Szia! Függ még attól, hogy mit tudsz igényelni, hogy meddig vagy munkanélkülin, s mikor születik a baba??
Nekem szociális alapon fizeti az önkormányzat a tb-met. Érdemes bemenni és megkérdezni.
2-es vagyok, írtam , hogy nem tudom pontosan minek nevezik. De nem bérpótlónak hanem foglalkozást helyettesítõ támogatásnak hívják. Miért ne kaphatna? Kedves kérdezõ ha nem kapsz munkanélküli támogatást akkor menj be az önkormányzathoz és kérelmezd ezt a juttatást. Ezt kaphatod szülésig és a tb-t is fizetik helyetted.
A kérdező hozzászólása: jelenleg munkanélkülin vagyok de csak regisztrált. a tbmet fizeti az önkormányzat! ezért kérdeztem hogy mi hogy jár..:) köszönöm
én is csak regisztrált munkanélküli vagyok + szoc. alapon rászoruló is, ezért fizetik a tb-t.

12 napja késik, pedig sosem szokott, és a tesztem negatív, de tegnap meg ma minimális barnás folyásom van, lehetek terhes, vagy mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél, mert 12 nap után már pontosan kimutatja a terhességet. Lehet egy kisebb gyulladás, vagy valamilyen enyhe hormonzavar, ha mostanában pl.több stressz ért a kelleténél. De azért nézesd meg magad egy dokival! Hová valósi vagy? Ha debreceni, akkor tudok ajánlani egy jó dokit! :)

Ha a teszt negatív, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél, mert 12 nap után már pontosan kimutatja a terhességet. Lehet egy kisebb gyulladás, vagy valamilyen enyhe hormonzavar, ha mostanában pl.több stressz ért a kelleténél. De azért nézesd meg magad egy dokival! Hová valósi vagy? Ha debreceni, akkor tudok ajánlani egy jó dokit! :)
A kérdező hozzászólása: Szegedi vagyok, és holnap megyek dokihoz, csak gondoltam kikérem a Ti véleményetek is, azért reménykedem még, azután holnap kiderül, köszönöm válaszodat.
Ezek szerint babát szeretnél.... Szurkolok, hogy ne legyen semmi gond és mihamarabb összejöjjön a kis Pocaklakó! :)
Pontosak, rendszeresek a ciklusaid? Mert ha nem, akkor lehet baba, csak még nagyon korai a terhesség. Nekem totál rendszertelen ciklusaim vannak/voltak, és az utolsó menzimtõl számítva a 44. napon lett egy nagyon halovány második csíkom, ami annyit tenne egy rendszeres ciklusnál, hogy akkor már "15 napot késett". A dokim szerint volt egy nagyon késõi ovulációm, azt kaptuk el véletlenül. Azóta már a 7. héten járok. Mindezekbõl kiindulva lehet még, hogy ott van a baba a hasadban. Szurkolok Neked! :-)
A kérdező hozzászólása: Mindig pontos a menszeszem, sosem késik, szint percre pontosan megjön, de most van egy kis barna folyásom, meg minimális vérésem, de semmi görgy, vagy ami szokott lenni akkor amikor megjön, remélem nincs semmi baj, holnap megyek dokihoz, nem tudom mi lehet. Köszönöm a válaszaitokat
Szia! Nekem is hasonló a helyzetem. Mensi helyett barna, 2 héttel késõbb teszt negatív... Kiderült, hogy nálad mi a helyzet?

Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

menstruáciom után 3 nappal szeretkeztunk a barátommal es nem védekeztunk , de másnap bevettem a 72 orás tabletát...rá pár napra ujra megjott a menstruácioom ... nem tudom ez mit jelent...

Legjobb válasz: nem vagy terhes. a 72órás az meg olyan.

nem vagy terhes. a 72órás az meg olyan.
azt jelenti, hogy ennyire felelõtlenül nem kéne szexelned. inkább foglalkozz mással, amig elég felnõtt és értelmes leszel a felelõs szexhez.
Nyugi, az hogy a tabletta bevétele után véreztél, az annyit jelent, hogy terhes voltál, és hatott a gyógyszer. Bár pontosan terhességrõl nem tudom mennyire beszélhetünk, hisz a petesejted éppen csak megtermékenyült és már annyi is volt neki, de a lényeg: nem vagy terhes!
A 72 órás tabletta lényege, hogy leválik tõle a méh nyálkahártyája, így megakadályozva, hogy a megtermékenyített petesejt beágyazódjon.Ez pedig vérzés formájában jelentkezik, vagyis ez volt az, amit tapasztaltál. Az utolsó válaszoló kicsit keveri a dolgokat.Terhességrõl a beágyazódást követõen beszélhetünk, ami aktus után kb. 10-12 nap múlva következik be, ha történt megtermékenyítés. A 72 órás tablettát azért találták ki, hogy ez a beágyazódás ne következhessen be.Nem abortusz tabletta, a már meglévõ terhességet nem hajtja el. Hogy megnyugodj, az aktustól számítva kéthét után, csinálj egy terhességi tesztet.Ha a következõ menstruációd 5 napnál többet késne vagy nem jönne meg, akkor fordulj orvoshoz.

Lehetek terhes? Vagy mi lehet ez?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia! Hát itt látatlanban mindent írhatunk, de ha tényleg terhes vagy, akkor már látni fogja holnap a doki!

Szia! Hát itt látatlanban mindent írhatunk, de ha tényleg terhes vagy, akkor már látni fogja holnap a doki!
iLYenkor esetleg...:@
A kérdező hozzászólása: hát jöjjön is :)
kiegészítés: a fogamzásgátlók (lindynett20) csak a második levél megkezdésétõl tekinthetõ biztonságosnak. általában a mensi a 7 napos szünet 4. napján jön. Ha most jönne meg és szombeton volt a dolog, akkor holnap meg is fog jönni!!
Ugyan, ne félj, nem vagy terhes! :-) Aranyos ahogy így aggódsz, de tényleg nincs rá okod. Egyrészt késõn ment el benned a barátod, másrészt meg az változó, hogy mikor, vagyis a szünet hanyadik napján jön meg. Nekem volt h a 3. nap, de volt hogy a 4-en jött meg. Szóval nyugi!
hát többe kerül mint gondolnád. Pénzbe is , meg a lelkiismeretedbe is, de ha így gondolod jobb ha nem is leszel még anya. Ha nem vagy 18, akkor szülõiengedély kell az abortuszhoz.Én ma láttam a babám ultrahangon és össze volt kulcsolva a keze. Most biztos a te babád is imádkozik, de nem bántlak, csak gondolkodj. Hátha nem is vagy még tehes, csak valami bezavart. A fogamzásgátlók néha nem mûködnek, de sajnos a tájékoztatón le van írva ezért nem jár támogatás, merthát 99%-os biztonsággal véd, te meg pont a maradék1% lehetsz. Reméljüknem, fel a fejjel!!
A kérdező hozzászólása: jo de pasim belémment szombaton ezé para , de annyira azért nincs gáz
Jajjj még csak a szünet 3. napján vagy. Nekem pl a 4. napon szokott megjönni. És mi már akkor óvszer nélkül szeretkeztünk, amikor még csak a 9. szem tabinél tartottam. (Akkor egyszer, aztán utána persze még használtunk óvszert a 2. levél kezdéséig) És mégsem lettem terhes. Nem kell idegeskedned, mert akkor meg még késhet is...
A kérdező hozzászólása: hát ha becsuszott akkor nincs mese abortusz, nem is anyagilag lenne gond, hanem fizikálisan, meg persze a szüleim megölnék a pasimat és tönkretenné ez a jo kapcsolatot lehet...
Szia! Sajnos tabi mellett is elõfordulhat ez néha. Nagyon rossz lehet kényszerbõl abortuszra menni. De ha nincsenek meg a feltételek ahhoz, hogy megtarthasd, akkor sajnos nincs mit tenni.Megszülni sokkal többe kerül sajnos mint elvetetni. Erre nincs támogatás a tisztességes dolgozó embernek. Bezzeg a sok léhonda munkakerülõ kölykeit mi tartjuk el a szüleikkel együtt:(((
A kérdező hozzászólása: igazság szerint, tabit szedek, elsö levél most fogyott el. 7.nap szünetjének 3. napján vagyok és még nem jött meg...ma szerda van szombat este a barátom bennem ment el, és most para van, amugy mindig idöben percre pontosan bevettem a tabit...lindynette 20 at
Abortusz elõtt még ott a 72 órás tabi. Ahogy elõttem írták, tabi szedése melletti terhesség sincs ingyen. Pont a mai Népszabadságban jelent meg egy cikk, miszerint az abortusz 26.193 Ft. Csak az állami gondozottaknak van ingyen.Részleges díjat fizetnek azok, akik rendszeres szociális segélyben, fogyatékossági támogatásban, vakok személyi járadékában vagy emelt összegû családi pótlékban részesülnek. Kedvezményük a beavatkozás árának maximum 70 százaléka lehet, azaz nekik legalább 7858 forintot kell fizetniük. A teljes összeg felét, 13096 forintot fizetnek a gyesen és a gyeden lévõk.
Megfelelo szedes mellet is elofordul sajnos. ûenyhe hasmenes, amire nagyon nem is figylesz fel, es becsuszhat. Ferjem csaladjaban 11 hetesen vettek eszre, h baba van fogigatlo mellett, mert mellette volt megvonasos verzese. De fizetni kell az abortuszert igy is, naluk elvettek a babat, mert valofelben volt a lany a ferjetol.
Gyógyszer mellett sincs ingyen, mert nem tudod bebizonyitani, hogy megfelelõen szedted. Ha megfeleõen szedted, akkor nem lehetsz terhes. 72 órás tabi? Abortusz 28 ezer körül... Nõdokinál voltál már?
A kérdező hozzászólása: NAH, MA MEGJÖTT. MEGNYUGODTAM. KÖSZI A TANÁCSOKAT.

Reggel óta menszi szerű fájásaim vannak a derekam is fáj 36 hetes terhes vagyok mi lehet ez?

Tegnap voltam dokinál de nem vizsgált meg kézzel

Legjobb válasz: Jósló fájás, vagy igazi..próbál meg negyed órára befeküdni egy kád meleg vízbe ha elmúlik akkor jósló volt, ha nem akkor lehet itt az idõ. Lehet érdemes lenne felhívni a dokit vagy a védõnõdet, hogy õk mit mondanak, mit tegyél.

Jósló fájás, vagy igazi..próbál meg negyed órára befeküdni egy kád meleg vízbe ha elmúlik akkor jósló volt, ha nem akkor lehet itt az idõ. Lehet érdemes lenne felhívni a dokit vagy a védõnõdet, hogy õk mit mondanak, mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: 2.-ik terhességem programozott császárom lesz az elsõ szülésem miatt!!!
Egyben vagy még?
A kérdező hozzászólása: Remélem csak azok :)
Lehet hogy csak jóslók.Nem?
Nekem így kezdõdtek a fájásaim...
A kérdező hozzászólása: Én december 22-re vagyok kiírva! De azt beszéltük meg hogy ha minden rendben akkor betöltött 38.héten meg lesz a mûtét!!! De én már hetek óta azt érzem elõbb meg lesz!!! Sajnos nem múlik sõt most már keményedek is! A lábam is el kezdett dagadni! Hát nem tudom hogy mi lesz a vége!!!!
Én is 36 hetes vagyok .hétfõn voltam CTG doki nem vizsgált meg csak hüvelyváladékot vett.Tegnap egész nem voltak görcseim hol jobban hol kevésbé éreztem.Fekve egyáltalán nem ülve jobban.Ezek a jósló fájások este 6 körül elmúltak azóta semmi.Nekem a 4.terhességem de nem emlékszem, hogy lett volna ilyen.Igaz az utolsó is 10 éve volt.Nekem is programozott császárom lesz a korom és a magas vérnyomásom miatt és az elõzõ is az volt.Dec 18-ra vagyok kiírva Te?? De azt beszéltük meg, hogy egy héttel elõbb megcsászároz ha csak magától nem akar elõbb jönni.36.héttõl már nem korai elég érett és fejlett.
Nekem a 30-31.hét óta vannak ilyen problémáim. Engem a doki be akart fektetni a kórházba, de mivel a belsõ méhszájam még zárt ezért nem kell. Bizonyára jóslók lehetnek. 32hkm
Nem lehet elõre kiszámítani mikor indul be, tényleg lehet, csak jóslóak, én az elsõt 36+1-en szültem, nem volt semmi gondunk, tüdeje tökéletesen fejlett volt.Ja és már a 34.héttõl voltak ezek a mensiszerû fájások idõszakonként.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ! De nem lenne még korai ha be indulna?
A kérdező hozzászólása: Igen egyben:) Meg beszéltem a kis csajszival, hogy maradjon még egy kicsit bent:)

Miért fáj ha a párom belémhatol? Lehet a fogamzásgátló miatt? Ugye nem azért mert terhes vagyok? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Valószínüleg szûk vagy. Vagy nem izgatott fel eléggé. Tovább kellene az elõjátékot csinálni.Ja és ne görcsölj lazítsd el magad.

Valószínüleg szûk vagy. Vagy nem izgatott fel eléggé. Tovább kellene az elõjátékot csinálni.Ja és ne görcsölj lazítsd el magad.
A kérdező hozzászólása: De eddig sosem fájt..mostmeg...:(
Szerintem vagy az van, hogy nem vagy elég nedves => hosszabb elõjáték kell, vagy pedig valamilyen fertõzésed van. Ha rendesen szedted a gyógyszert, akkor nem vagy terhes, de ha az is lennél, annak akkor se az lenne a tünete, hogy fáj a behatolás. Szerintem menj el nõdokihoz.
Szerintem fertõzés lesz. Menj dokihoz!
Vérzés alatt lehet érzékenyebb a méhszáj, meg úgy egyáltalán az egész berendezés.
A hüvely 8-10 cm hosszú. Vérzés alatt érzékenyebb a méhszáj, valószínûleg azt érte el a párod, amikor bent volt. De ha olyankor is fájni fog az együttlét, amikor nincs meg neked, érdemes lesz orvoshoz fordulnod.
menstruáció alatt azért sem ajánlják a szexet, mert sokkal fogékonyabb a szervezeted a fertõzésekre. Azért se volt jó ötlet, mert hát gombád volt, és az sajna bármikor visszajöhet, nem egészséges mensi alatt szexelni. Énis fertõzésre tippelek, fogamzásgátlótól nem fáj a hüvelyed.
A kérdező hozzászólása: Bent fáj...a hüvelyben olyan 10 cmre..
A kérdező hozzászólása: A gyógyszert 1 hete szedem...és menstruáció alatt szeretkeztünk..( megszakításosan) és elõtte volt egy kisebb hüvelygombás fertõzésem..

34. hetes terhes vagyok. Mi lehet ez?

Akarmit eszem szinte rogton kijon belolem, hasmenes formajaban. Mondjuk nem banom mert korabban e teren gondjaim voltak, pont emiatt keresem az okat.

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet a dolog oka, de nem árt, ha megemlíted egy orvosnak is, nehogy valami fertõzés legyen ennek az oka... Jobbulást! :o)

Nem tudom mi lehet a dolog oka, de nem árt, ha megemlíted egy orvosnak is, nehogy valami fertõzés legyen ennek az oka... Jobbulást! :o)
Ez nem hallatszik valami jól, dokihoz jó lenne vele elmenni vagy vérképet csináltatni...
Ha pár nap alatt nem múlik el, feltétlenül szólj a dokidnak! Jobbulást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!