Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok késik, kemény a (3 db)

Hanyadik honapban látszodik a hason h terhes vagy, olyankor keménynek kell lenni a hasnak? Terhes lehetek nem késet és megjött eddig mmindig

2 hónapja volt meg a párommal!!de normálisan megjött...menszesz terhes idöszakban ugyan olyan és ugyan annyi mint normális esetben...normális válaszokat szeretnék!!köszi

Legjobb válasz: Alkattól is függ hogy mikor látszik. Az elsõ pár hétben általában mindenki kicsit puffadtabb, attól látszódhat nagyobbnak esetleg érezheted keményebbnek. Nekem úgy a 10-11 hét között eresztette le a levegõt és olyan 16 hetesen kezdett picit dudorodni, mondjuk én 45kg-al indultam úgyhogy 20 hetesen már szépen látszott. Az hogy a menzesz milyen megint változó: valakinek megvan még egy hónapig rendesen, valakinek csak barnás maszatolás és a legvalószínûbb hogy elmarad. Csak a teszt ad biztos választ na meg a doki:) 34hkm

Alkattól is függ hogy mikor látszik. Az elsõ pár hétben általában mindenki kicsit puffadtabb, attól látszódhat nagyobbnak esetleg érezheted keményebbnek. Nekem úgy a 10-11 hét között eresztette le a levegõt és olyan 16 hetesen kezdett picit dudorodni, mondjuk én 45kg-al indultam úgyhogy 20 hetesen már szépen látszott. Az hogy a menzesz milyen megint változó: valakinek megvan még egy hónapig rendesen, valakinek csak barnás maszatolás és a legvalószínûbb hogy elmarad. Csak a teszt ad biztos választ na meg a doki:) 34hkm
akartok babát? de amugy azért kérdem mert ha gyogyszert szedzs könnyen baja lehet a picinek
A fogamzásgátlótól nem lesz semmi baja a babának, a mai gyszerek mellett, én is így estem teherbe, persze az orvos majd megmondja nem tudom melyiket szedted. Ha rendszeresen szeded, és így nem jött meg, lehet baba, mert a fog. gátló lényege, hogy pontosan meghozza a mensit nem késik ennyit, úgyhogy a köv.adagot ne kezd el, hanem tesztelj, és menj dokihoz.Minden jót!
Csinálj tesztet!

A mehszajam alacsonyan van es kemeny a menszezem kesik 19 napja tobszor is teszteltem de negativ. Akkor terhes vagyok vagy menszez elott is a mehszaj alacsonyan van es kemeny?

Legjobb válasz: terhesen a méhszáj magasan lenne, alig elérhetõen. Valószínûleg elõbb-utóbb meg fog jönni, de 19 napja késik?? az nagyon sok idõ, máskor is késett már ennyit?

terhesen a méhszáj magasan lenne, alig elérhetõen. Valószínûleg elõbb-utóbb meg fog jönni, de 19 napja késik?? az nagyon sok idõ, máskor is késett már ennyit?
A kérdező hozzászólása: nem kessett ennyit 6 honapja szultem de nem szoptatok
A méhszáj vizsgálata hasonlóan a hõmérõs módszerhez csak akkor ad hasznos információt ha 2-3 hónapja már követed a ciklusok alatt minden nap. Írtad, hogy szültél de azt nem hogy a ciklusod beállt e már rendszeresre. Ha nem védekeztetek lehetsz terhes is, bár közel 3 hetes késéssel szerintem a teszt kimutatná a terhességet. A nõgyógyászodat szerintem keresd fel hiszen biztosat csak õ fog tudni mondani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!