Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok honapos nemreg tudtam meg (1 db)

Terhes vagyok ket honapos nemreg tudtam meg. Van egy 12-evs lanyom, meg kerdeztem öt, mit szolna kis tesohoz. Nagyon dühüs lett, nem is akar hallani rola! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!

Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!
Szerintem mondd el neki, hogy jön a tesó. És próbáld bevonni mindenbe. Gondolok itt elsõsorban a babaholmik vásárlásába. Sõt szerintem elviheted magaddal majd uh-ra is. És próbáld meg kicsit jobban elhalmozni a szereteteddel még most, mielõtt megszületne a pici. Késõbb meg természetesen arra kell majd figyelned (ami nem lesz egyszerû), hogy ne legyen féltékeny az újszülöttre. Üdv, 36 hetes kismama
Szia én saját példával tudok szolgálni! 13 éves voltam mikor anyu terhes lett eleinte nem örültem majd elfogadtam amire elfogadtam anyum elvetélt! második terhessége 14 éves koromban volt! 7 hónapos terhességéig halani sem akartam róla hogy legyen! mert nekem nem kell csak nyûg! amiótam egszületett eltelt 2 év úgy szeretem mindha a saját lányom lenne! úgyis bánok vele párom meg is jegyezte olyan mindha a sajátom lenne én viszem jáccóra minden hova! próbáld ultrahangra vinni a gyerköct mutasd meg neki a képet ham egkapod! vond be a babavárásba!
Én is 12 voltam, amikor anyán bejelentette, hogy tesóm lesz. Közöltem vele, hogy én ebbe nem egyezem bele!:) )) Nálunk az vált be, hogy több szabadságot adtak nekem (na persze addig túlféltettek), hogy érezzem, hogy különbözöm a tesómtól, nagyobb vagyok, több jogom van. Meg persze néha vigyázni kellett rá, játszóra vinni, pelenkázni - de a gyerekemnél már mindent tudtam emiatt. Én vittem mindig moziba késõbb stb, most már jóval 30 felett vagyok, és nagyon jól kijövünk. De azért régen nem volt olyan igazán testvéri viszonyunk (meg a kamaszönzés miatt nem is tudtam igazán rá fiygelni, el voltam magammal foglalva). Most kamasz lányom van meg kétéves fiam, igyekszem megszelidíteni a féltékenységét, remélem sikerül. Szóval türelem és sok ÉREZTETETT szeretet, mindig legyen kettesben programotok a kicsi nélkül (pl heti egyszer), az bejön, és érdeklõdj a dolgai (zenék, fiúk, öltözködés, vélemény) felõl!
Vetesd el.Ha most nem szeretné, késõbb se fogja..Kutyából nem lesz szalonna tudjátok ;)
ha megszületne a pici, biztos szeretné;)a testvéri szeretet erõs...sajnos nem tesvérem van hanem a nevelõanyámnak a gyereke:) de mégis a tesómnak tartom:)
Szerintme érthetõ , hogy még nem örül neki, de majd megszereti igyis ugyis, hisz nem tehet mást.
Az egyik bnõm 17 volt mikor megtudta h az anya terehes naon kibukott s végig pipa volt mert csávót is utálta meg utálja akivel az anya együtt élt. Szal hiáb amondtunk neki bármit h de akicsi nem tehet smmirõl meg a tesója meg minden. nem hatotta meg igazán, de mikor megszületett a kicsi mindne megváltozott rájött h egy tök aranyos babáról van szó s h mennyire szereti s h tényleg nem tehet róla... Soha nem hittte el h más lesz ha megszületik de így lett megváltozott a véleménye s most naon imádja s büszke rá minden hol az õ képe van neki kirakva még a könyvein...:) Szal sztem ne aggódj mert õ is rá fog jönni h egy tesó mindid jól jön pláne a bajban mikor segítség kell de nem a szülõktõl...:P
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a jo tanacsokat! megprobalok ugy tenni ahogy tanacsoltatok.Most jön a kamaszkor es a lanyom eleg lazado ha nem neki van igaza dühöng!IMADJUK ÖT NEHEZ NAGYON MEGERTETNI VELE BARMIT IS!Megegyszer köszönöm lanyok hogy valaszoltatok igazan sokat segitettetek.
abortusz vagy arvahaz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki hasonló? Múlt éven elég gyakran aludtam délutánonként, szinte majdnem mindennap. Nekem ez egyfajta megnyugvás, suli időben feszült vagyok és kicsit egyedül is érzem magam, ilyenkor.

...előjönnek a problémák. Az segít nekem ha alszom, utána általában jobban vagyok. Valaki hasonló?
A szervezetem szintén hozzá szokott, hogy délutánonként alszom. Jó lenne leszokni róla, hogy több időm legyen és este hamarabb letudjak feküdni, de mivel ez számomra amolyan megnyugvás, tanulni sem nagyon tudok enélkül..

5

Szülők, kamaszok! Szerintetek váltsak iskolát?

Az a helyzet,hogy engem felvettek egy rossz gimnáziumba (nagyon jó tanuló voltam de a központi mindent lehúzott :( : Ebben az iskolában borzasztó a közösség,soha senki nem figyel stb.Ha ilyen gyenge a suli nem tudom,hogy tehetek-e sikeres érettségit(Szeretném megcélozni az ELTE jogi karát). Át akarok egy erősebb gimnáziumba(tesóim is oda jártak viszont őket szóbelinél eléggé lehúzták) Érdemes átmennem vagy maradjak?

14

Gimnáziumba járok és amikor suli van alig alszom 4-6 órákat. Emiatt egy néhány hónap után a tanulás se megy már olyan jól. Mit csináljak? Ez normális? 16/L

10

Mi van velem? Megint ezek a depressziós gondolatok?

Ma kezdődött a suli.
Nagyon vártam már!
Nagyon jó kedvem volt a suli miatt 11es lettem
Össze lettünk vonva a tavalyi B osztállyal most csak A osztály van.
Jött 2 új és bukott hozzánk 1 tanuló szóval sok új osztálytársam van.
Eddig mindig volt olyan problémám, hogy bántottak, piszkáltak az osztálytársaim tavaly ez megszünt mert kezdett jó lenni az osztály de most megint szorongok.
Jó kedvem volt a suliban meg amikor haza értem aztán hírtelen teljesen megváltozott a hangulatom, megint a depressziós gondolataim vannak hogy mindenki utál, én vagyok a legrosszabb ember, nem csoda hogy bántanak az osztálytársaim stb.
3évig depresszós voltam.
Tavalyóta nem vagyok depressziós. És erre nagyon büszke vagyok.
De megint azok a gondolatok, megint magányosnak érzem magam.
Hogyan pozitív ha nincs barátom?
Nagyon rossz a kedvem, hányingerem is van a sulitól. Egy tanár van aki miatt szívesen megyek mert nagyon szeretem ő a kedvencem , és jó látni.
De félek hogy megint a negatív gondolkodás mód veszi át az irányítást.
Nagyon fontos nekem idén a tanulás, hiper juper sokat kell majd tanulnom, és jól szeretnék tanulni.
De nem szeretném hogy bármi is megakadályozzon engem abban, hogy jó eredményeket szerezzek.

4

Kamaszok/Iskolába járok! Ti is tapasztaltok ilyet?

Ma voltam először iskolában, de esküszöm minden bajom van. :| Fáj a fejem, fáradt vagyok, rossz a közérzetem, gyengének érzem magam, fájnak a szemeim az erőlködéstől (akarnom kell hogy ébren maradjak).
Nem tudom ez miért van. A suliban jól érzem magam, azzal nincs gond.. Nem értem :|

15

Miért kell mindik elrontani már 4 éve a szülinapomat?

Ma lettem 13 és anyukám azt mondta hogy szülinapomra azt kapom hogy miután 5 kor végzett elmegyünk az árkádba venni pár pólót. 6 kor ért haza és azt mondta hogy most nem megyünk el. Megkérdeztem tőle hogy mi történt erre adodt egy taslit...tavaly is egy pofonnal végzödött elötte szobafogság volt és 4 éve pedig 3 napig nem szólt hozzám!!!!!! Nem értem!! Annyiba biztos vagyok hogy apukámmal találkozott ( 4 éve elválltak ) de miért engem büntet ha összeveszik vele???? 9 éves korom óta egyedül ünnepelek...

12

Milyen kollégiumban az élet?

Azt szeretném tudni,hogy milyen a kollégiumban az élet?
Hogy telnek a mindennapok?
Megbántátok hogy kollégisták lettetek?:)

11

Hogyan telt az első napotok az iskolában? :-)

34

Rám tört az iskola előtti pánik! Mit tudok tenni?

Ma volt az évnyitó. Azóta össze-vissza mászkálók, néha sírok, néha nevetek. Leginkább a sport aggaszt. A 7. Óránk úszás, amiben béna vagyok+még nem tudom, hogy idén mit fogok sportolni. Teljesen ki vagyok és félek, hogy mindent el fogok rontani. Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

8

Kamaszkorú gyerekekkel egy fedél alatt hogyan és mikor, hol tudtok házaséletet élni?

Sexre gondolok.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!