Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok honapos nemreg tudtam meg (1 db)

Terhes vagyok ket honapos nemreg tudtam meg. Van egy 12-evs lanyom, meg kerdeztem öt, mit szolna kis tesohoz. Nagyon dühüs lett, nem is akar hallani rola! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!

Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!
Szerintem mondd el neki, hogy jön a tesó. És próbáld bevonni mindenbe. Gondolok itt elsõsorban a babaholmik vásárlásába. Sõt szerintem elviheted magaddal majd uh-ra is. És próbáld meg kicsit jobban elhalmozni a szereteteddel még most, mielõtt megszületne a pici. Késõbb meg természetesen arra kell majd figyelned (ami nem lesz egyszerû), hogy ne legyen féltékeny az újszülöttre. Üdv, 36 hetes kismama
Szia én saját példával tudok szolgálni! 13 éves voltam mikor anyu terhes lett eleinte nem örültem majd elfogadtam amire elfogadtam anyum elvetélt! második terhessége 14 éves koromban volt! 7 hónapos terhességéig halani sem akartam róla hogy legyen! mert nekem nem kell csak nyûg! amiótam egszületett eltelt 2 év úgy szeretem mindha a saját lányom lenne! úgyis bánok vele párom meg is jegyezte olyan mindha a sajátom lenne én viszem jáccóra minden hova! próbáld ultrahangra vinni a gyerköct mutasd meg neki a képet ham egkapod! vond be a babavárásba!
Én is 12 voltam, amikor anyán bejelentette, hogy tesóm lesz. Közöltem vele, hogy én ebbe nem egyezem bele!:) )) Nálunk az vált be, hogy több szabadságot adtak nekem (na persze addig túlféltettek), hogy érezzem, hogy különbözöm a tesómtól, nagyobb vagyok, több jogom van. Meg persze néha vigyázni kellett rá, játszóra vinni, pelenkázni - de a gyerekemnél már mindent tudtam emiatt. Én vittem mindig moziba késõbb stb, most már jóval 30 felett vagyok, és nagyon jól kijövünk. De azért régen nem volt olyan igazán testvéri viszonyunk (meg a kamaszönzés miatt nem is tudtam igazán rá fiygelni, el voltam magammal foglalva). Most kamasz lányom van meg kétéves fiam, igyekszem megszelidíteni a féltékenységét, remélem sikerül. Szóval türelem és sok ÉREZTETETT szeretet, mindig legyen kettesben programotok a kicsi nélkül (pl heti egyszer), az bejön, és érdeklõdj a dolgai (zenék, fiúk, öltözködés, vélemény) felõl!
Vetesd el.Ha most nem szeretné, késõbb se fogja..Kutyából nem lesz szalonna tudjátok ;)
ha megszületne a pici, biztos szeretné;)a testvéri szeretet erõs...sajnos nem tesvérem van hanem a nevelõanyámnak a gyereke:) de mégis a tesómnak tartom:)
Szerintme érthetõ , hogy még nem örül neki, de majd megszereti igyis ugyis, hisz nem tehet mást.
Az egyik bnõm 17 volt mikor megtudta h az anya terehes naon kibukott s végig pipa volt mert csávót is utálta meg utálja akivel az anya együtt élt. Szal hiáb amondtunk neki bármit h de akicsi nem tehet smmirõl meg a tesója meg minden. nem hatotta meg igazán, de mikor megszületett a kicsi mindne megváltozott rájött h egy tök aranyos babáról van szó s h mennyire szereti s h tényleg nem tehet róla... Soha nem hittte el h más lesz ha megszületik de így lett megváltozott a véleménye s most naon imádja s büszke rá minden hol az õ képe van neki kirakva még a könyvein...:) Szal sztem ne aggódj mert õ is rá fog jönni h egy tesó mindid jól jön pláne a bajban mikor segítség kell de nem a szülõktõl...:P
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a jo tanacsokat! megprobalok ugy tenni ahogy tanacsoltatok.Most jön a kamaszkor es a lanyom eleg lazado ha nem neki van igaza dühöng!IMADJUK ÖT NEHEZ NAGYON MEGERTETNI VELE BARMIT IS!Megegyszer köszönöm lanyok hogy valaszoltatok igazan sokat segitettetek.
abortusz vagy arvahaz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit csinálnátok havi 75 ezer forinttal?

Ti mit csinálnátok, ha havonta 75 ezret kapnátok egy külföldön élő rokonotoktól?
Én arra gondoltam, hogy mindig amikor megkapom, akkor 60 ezret rögtön berakok a bankba, 15 ezret otthon hagynék és így max 15 ezret költenék havonta. Szerintetek ez jó módszer lenne?

13

Mit tudnék csinálni?

A tesóm sokat gépezik, javítani szeretnék a helyzeten, de nemtudom hogyan...

3

Hogyan rángassam ki otthonról?

Ismerősöm 16 éves velem egy idős. van egy lány neki akivel 1 évig jártak de megbántotta és már 5 hónapja azon van hogy visszakapja. ez abból áll hogy egész nap fekszik és telón facezik vele vagy a gépelőtt ugyan ez. Eddig a társaság közepe volt de most már nem törődik vele senki, otthon is csak piszkálják mert ilyen (jogosan). És nem fogja fel hogy nem fog ezzel semmit elérni azón kívül h megutálja mindenki...Mit tegyek hogy kirángassam otthonról? hogy egy kicsit éljén?

4

Mit csináljak a lányommal? Nagyon nehéz vele.

Most 13 éves, nagyon makacs, mindenért rám szól, kifiguráz, ha szólok neki valamiért meg se hallja, sokszor hozzám se akar szólni, ha olyan kedve van.

12

Anyám rám kényszerítette a rövid hajviseletet, mit tegyek?

Elegem van a szüleimből, lyukat beszéltek hasamba, meg amÚgyis hosszabban egyeztünk meg, de fodrásszal összebeszéltek.

11

Kamaszkorom beköszönte óta labilis vagyok lelkileg. Hogy tudnék pszichológus nélkül segíteni magamon? Kamaszok, tudnátok ötleteket adni?

A barátom nem tud mit kezdeni a helyzetemmel. Õ nem egy érzelmes típus, így annyit tud tenni, hogy ha ott vagyok, akkor megölel vagy valami, de ha nem, akkor megmondja, hogy inkább ne meséljek neki, mert ő nem tud mit mondani a dologra. Egy barátnőm van, aki talán tud segíteni, ő írt nekem össze pár dolgot, amit minden nap el kell olvasnom. Amúgy az a baj, hogy körülbelül minden este elsírom magam. Sírok, egyedül érzem magam. Utána félni kezdek, majd nevetek magamon, elkezdem utálni magam, hogy szánalmas vagyok. Ennél a fázisnál érzek rá késztetést, hogy vágjam meg magam. Nem teszem meg általában. Az önutálat után meg valahogy sírva elalszom. Valami ötlet? Nem szeretnék megint pszichológushoz menni, aranyos, jól kijövünk, de így sem lesz időm semmire ebben a tanévben, a pszichológus nem fér bele. Tudok egyedül valamit csinálni ami segíthet? Amúgy betegesen szorongok és depressziós voltam, ami néha-néha visszatér.

5

Youtube-n gondolkodom. Szerintetek jó ötlet?

Mint hobbi.
Várok még legalább egy évet, leteszem a közép/felső fokú angolt, és akkor angolul szeretném majd csinálni. Nem "játékbemutatós" csatorna lenne és nem is énekes (azt nem tudok, csak azért), hanem mint pl. Danisnotonfire, AmazingPhil, JoeyGraceffa, Troye Sivan stb , tehát olyan vlog-féleség, általában beszélnék valamiről, és talán challange-ket is csinálnék.
Szerintem a beszélőkém meg van hozzá, és videót szerkeszteni is tudok.
Még egy kérdés, egyedül csináljam, vagy a legjobb barátommal? Õ is ugyan ezen gondolkozott és amikor megemlítettem teljesen meglepett volt, mert egyikünk se beszélt róla azelőtt.
Köszi előre is a válaszokat :)

7

Kamaszok, ti hogy álltok a dohányzással?

Kipróbáltad valaha? Ha igen, hány évesen? Miért?
Mi volt utána? Rászoktál, vagy többet nem nyúltál utána?
Minden érdekel! Kort és nemet is írjatok.

31

Tetoválást nem lehet elfedni korrektorral/alapozóval?

Csak elméletbeli a kérdés. Mindenhol olvasom, hogy ha lehet, ne tetováltasson magára senki semmit, mert pl. munkakeresés szempontjából nagy hátrányt jelenthet. Az oké, hogy ha valakinek mondjuk az egész karja tele van varrva, akkor azt igen nehézkes eltüntetni, de pl. egy 1-2-3 centis, kis ábrát? Azt lehetséges, nem?

7

Nagyon féltem őt, valaki segítene? !

Kétségbe vagyok esve.... Édesanyámnak mellrákja van, kapott kezelést, nemsokára megműtik. Nagyon félek attól, hogy valahol máshol előjön majd neki mostanába elalvás előtt csak sírok, annyira szeretem őt és nem akarom elveszíteni.. :( Mennyi az esélye, hogy rendbejön és nem újul ki neki máshol? Előre isköszönöm. :( 16/L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!