Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok honapos nemreg (1 db)

Terhes vagyok ket honapos nemreg tudtam meg. Van egy 12-evs lanyom, meg kerdeztem öt, mit szolna kis tesohoz. Nagyon dühüs lett, nem is akar hallani rola! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!

Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!
Szerintem mondd el neki, hogy jön a tesó. És próbáld bevonni mindenbe. Gondolok itt elsõsorban a babaholmik vásárlásába. Sõt szerintem elviheted magaddal majd uh-ra is. És próbáld meg kicsit jobban elhalmozni a szereteteddel még most, mielõtt megszületne a pici. Késõbb meg természetesen arra kell majd figyelned (ami nem lesz egyszerû), hogy ne legyen féltékeny az újszülöttre. Üdv, 36 hetes kismama
Szia én saját példával tudok szolgálni! 13 éves voltam mikor anyu terhes lett eleinte nem örültem majd elfogadtam amire elfogadtam anyum elvetélt! második terhessége 14 éves koromban volt! 7 hónapos terhességéig halani sem akartam róla hogy legyen! mert nekem nem kell csak nyûg! amiótam egszületett eltelt 2 év úgy szeretem mindha a saját lányom lenne! úgyis bánok vele párom meg is jegyezte olyan mindha a sajátom lenne én viszem jáccóra minden hova! próbáld ultrahangra vinni a gyerköct mutasd meg neki a képet ham egkapod! vond be a babavárásba!
Én is 12 voltam, amikor anyán bejelentette, hogy tesóm lesz. Közöltem vele, hogy én ebbe nem egyezem bele!:) )) Nálunk az vált be, hogy több szabadságot adtak nekem (na persze addig túlféltettek), hogy érezzem, hogy különbözöm a tesómtól, nagyobb vagyok, több jogom van. Meg persze néha vigyázni kellett rá, játszóra vinni, pelenkázni - de a gyerekemnél már mindent tudtam emiatt. Én vittem mindig moziba késõbb stb, most már jóval 30 felett vagyok, és nagyon jól kijövünk. De azért régen nem volt olyan igazán testvéri viszonyunk (meg a kamaszönzés miatt nem is tudtam igazán rá fiygelni, el voltam magammal foglalva). Most kamasz lányom van meg kétéves fiam, igyekszem megszelidíteni a féltékenységét, remélem sikerül. Szóval türelem és sok ÉREZTETETT szeretet, mindig legyen kettesben programotok a kicsi nélkül (pl heti egyszer), az bejön, és érdeklõdj a dolgai (zenék, fiúk, öltözködés, vélemény) felõl!
Vetesd el.Ha most nem szeretné, késõbb se fogja..Kutyából nem lesz szalonna tudjátok ;)
ha megszületne a pici, biztos szeretné;)a testvéri szeretet erõs...sajnos nem tesvérem van hanem a nevelõanyámnak a gyereke:) de mégis a tesómnak tartom:)
Szerintme érthetõ , hogy még nem örül neki, de majd megszereti igyis ugyis, hisz nem tehet mást.
Az egyik bnõm 17 volt mikor megtudta h az anya terehes naon kibukott s végig pipa volt mert csávót is utálta meg utálja akivel az anya együtt élt. Szal hiáb amondtunk neki bármit h de akicsi nem tehet smmirõl meg a tesója meg minden. nem hatotta meg igazán, de mikor megszületett a kicsi mindne megváltozott rájött h egy tök aranyos babáról van szó s h mennyire szereti s h tényleg nem tehet róla... Soha nem hittte el h más lesz ha megszületik de így lett megváltozott a véleménye s most naon imádja s büszke rá minden hol az õ képe van neki kirakva még a könyvein...:) Szal sztem ne aggódj mert õ is rá fog jönni h egy tesó mindid jól jön pláne a bajban mikor segítség kell de nem a szülõktõl...:P
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a jo tanacsokat! megprobalok ugy tenni ahogy tanacsoltatok.Most jön a kamaszkor es a lanyom eleg lazado ha nem neki van igaza dühöng!IMADJUK ÖT NEHEZ NAGYON MEGERTETNI VELE BARMIT IS!Megegyszer köszönöm lanyok hogy valaszoltatok igazan sokat segitettetek.
abortusz vagy arvahaz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok! Első ránézésre mi a véleményetek rólam?

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/11747..

34

Mit tegyek? Elfelejtsem őt? Vagy kezdeményezzek?

Van egy fiú, aki tetszik. Már nagyon régóta ismerem, de személyesen csak 3 hete ismertem meg. 3 hete az egyik buliba oda akart hozzám jönni táncolni, csak én nagy zavaromban (nagyon bejön, pont a zsánerem) furán néztem rá, és inkább hanyagolt. Neki és nekem vannak közös ismerőseink, így a buli után 2 nappal találkoztunk. Általában nagyon elvagyok vele, hülyülünk, nevetgélünk. Múltkor mondta, hogy jön a városunkba (nem egy településen lakunk) ha van kedvem menjek ki. Kimentem, ott volt ő, és 2 haverja. Mikor elköszöntünk egymástól kaptam 2 puszit az arcomra.
Elkísértem őt az edzésére, fagyiztunk is. Szinte mindig rám vigyorog, szoktunk skype-olni is.
A hétvégén volt egy buli, mondta ha én ott leszek, akkor 100%, hogy eljön. Vártam, nem jött. A válasza erre az volt, hogy összekeveredett rendőrökkel, és nem volt kedve eljönni abba a buliba. (közben haverjával bulizgatott máshol) Ráírtam most facebookon, ma egész nap nem beszéltünk. Beszéltünk vagy két szót, és lerázott egy : "na megyek, szia"-val, közben ugyanúgy fent van. hétfőn is elmentem hozzá, a falujába, én meg a barátnőim, ott voltak a haverjai is, és amikor elköszönt tőlem, akkor teljesen úgy nézett rám, mintha többet érezne barátságnál.
Mondta a haverja, hogy a lányok többsége miatta jár a faluba, igazi nőcsábász, de viszont többre értékeli a komoly kapcsolatokat.
Kezdd teljesen magába bolondítani,de nem bízom benne. Annyi önbizalmam meg nincs, hogy megkérdezzem tőle a dolgot, nagyon félek a visszautasítástól. Hétvégén megint találkozunk, kíváncsi vagyok, hogy fog viselkedni. Az előbb is hívott, hogy jönnek a városba, menjek ki, csak sajnos nincs lehetőségem rá.
Ti mit tennétek? Soha nem volt ilyenben még részem, nem volt még barátom, szűz vagyok ilyen téren. Szerelem/ szex kategóriában nem kaptam érdemlegest választ a kérdésemre, így ide írtam. Idősebbek, szülők véleményére is kíváncsi vagyok.
Köszönöm előre is.

3

Hogyan kell ide képet linkelni?

Bocsi tudom hogy nem jó helyre írtam de itt legalább vannak!Na szóval azt szeretném megkérdezni hogy hogyan kell ide a gyk-ra linelni?sehogy sem sikerül! segítsetek légyszi!!!!!!:)
12/l

9

Ti milyenek vagytok/voltatok 16 évesen?

Gondolok arra, hogy öltözködési, zenei stílus, társasági élet, párkapcsolat, milyen volt a szülőkkel a kapcsolatotok?:)
Kort és nemet is ha lehet.:D

16

A szülők miért mondanak el valamit ezerszer?

Illusztrálandó, hogy mire gondolok:
Megbeszéltük, hogy holnap reggel elmegyek a postára feladni egy levelet, ahogy már azt százszor megtettem édesanyámnak. De előző nap vagy hétszer mondta, hogy akkor vigyem el. Egyszer is megértem!

Amikor megkérdeztem tőle, hogy mikor zár a bank, édesapám miután elmondta az egyszerű számadatot, amire a kérdésem vonatkozot hosszú fejtegetésbe kezdett, hogy miért, és mi okból újra és újra beleékelve azt az egy szót, amire kíváncsi vagyok. Minek a űz egy bekezdés, ha egy szó elég lett volna?

És hasonlók... mi ez? Argumentum ad nauseam? Elég egyszer is elmondani, nem vagyok gyengeelmélyű. Szeretem őket, és nem mutatom ki, de ez rettentően idegesít. Ráadásul, amikor én tőlem kérdeznek valamit, többször hosszasan kell elmagyaráznom valamit, mire megértik pl.: miből lesznek pluszpontjaim érettségin, mi az az egyetemi alapképzés, mik azok az egyetem által felajánlott ösztöndíjak. Én értem, hogy ők mindketten kétkezi dolgozók (szobafestő, takarítónő), és sose vetettem ezt fel nekik, de néha nagyon idegesít magamban, hogy milyen nehezen tudnak pár dolgot felfogni...

5

Hány évesen csókolóztatok először?

Hány évesek voltatok akkor, és milyen volt? Hol történt, és kivel (úgy értem,hogy jártatok is az illetővel, vagy csak úgy spontán) ?:) Kort és nemet is írjatok légyszi! :)

27

Mikor éri el a végleges formáját a lányok melle? És nagy átlagban mikor nőnek leginkább?

5

Iskolatáska-mizéria! Hol találok ilyen táskát?

Most megy gimnáziumba a legkisebb lányom, és már hetek óta olyan táskát keresünk neki, ami viszonylag egyedi, amivel nem találkozni minden sarkon (ilyesmi: Nagyon szereti az ilyen csecsebecséket, van is egy internetes oldal, ahonnan rendelgetni szokott, de nem talál olyan iskolatáskát, ami elnyerné a tetszését.

Kamaszok, Szülők! Akik esetleg hasonló táskát hordtak, milyen oldalon lehetne beszerezni? (Mivel vidéken lakunk, ezért sajnos az ilyen budapesti boltok kilőve.)
Vagy ha esetleg nem is ilyen féloldalas táska, hanem a rendes értelembe vett iskolatáska, akkor milyet ajánlotok, ami elég egyedi?

Köszönöm előre is a segítséget!

17

12-13 évesek! Ti hogy képzelitek el a tökéletes szülinapi bulit?

Hol lenne?
Mikor? (délelőtt, este)
Programok?
Kaja,innivaló?
Milyen lenne a torta?
Milyen ajándékot szeretnétek?
Kíváncsi vagyok arra hogy ti milyennek képzelitek :D
am. 12/l

28

Szülők! Ti mit gondoltok azokról a 11-15 éves fiatalokról akik olyan képeket töltenek fel a facebookra ahol egymást csókolgatják?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!