Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok ha holnap (35 db)

Tegnapelőtt együtt voltunk a barátommal, de nem ment el, viszont attól tartok, mi van ha terhes vagyok. Ha holnap reggel elmegyek sürgősségi tablettáért akkor még nincs késő... érdemes?

Legjobb válasz: Szia ha gumi nélkül belédhatolt és nem szedsz fogamzásgátlót és nem szeretnél kisbabát akkor menj el tablettáért! Aszthiszem 72 óra a maximum idõ azaz 3 nap.

Szia ha gumi nélkül belédhatolt és nem szedsz fogamzásgátlót és nem szeretnél kisbabát akkor menj el tablettáért! Aszthiszem 72 óra a maximum idõ azaz 3 nap.
Ha nem védekeztetek, akkor érdemes elmenned 72 órás tabiért, ha még nem szeretnél babát, mert az elõváladéktól is teherbe lehet esni!
Attól is függ a menstruációd után mennyivel történt, már mint ha közép idõben (vagy elõtte)voltatok együtt, akkor talán nagyobb az esély a teherbeesésre, ha viszont esedékes lenne rövidesen a mensid (kb.1 hét múlva) akkor már nem vagy fogamzóképes. Amúgy én is úgy tudom hogy 72 óráig lehet ezt az esemény utáni tabit bevenni!
A kérdező hozzászólása: a menstruáció elmúlása utáni második napon történt. Akkor is inkább tabletta?
MIndenképp ha nem akarsz babát. Mi sem védekeztünk, nem ment el, és 2 hónapja született meg a kisfiunk. Bár én nagyon örülök neki, te nem biztos, hogy szeretnél még babát.
Az elõzõ terhességemnél mesi után egy nappal voltunk együtt, úgy lett a baba! Jobb ha beugrasz a dokihoz!

Lehet hogy terhes vagyok? Ha az előző ciklusom nem csúszott volna el, akkor ma/holnap kéne megjönnie, de mivel csúszott az előző 10 napot ezért még van addig, hogy megjöjjön.

most iratkoztam át körzeti orvoshoz és elküldött egy vér és vizelet vizsgálatra. kiderült, hogy a vérsüllyedésem és a fehérjém magas, de mivel nem fáj semmit azt mondta nem vizsgálja meg a hasam menje vissza egy hónap mulva és kérjek uj beutalót, de ha megjön mennyek el dokihoz h nincs-e valamilyen gyulladásom, ha nem akkor azért!

Legjobb válasz: Szia!Hát valahogy én is igy jártam az utolsó két terhességemben.Miért nem csinálsz egy tesztet?Ha + biztos terhes vagy,na meg a tüneteid is gyanúsak!

Szia!Hát valahogy én is igy jártam az utolsó két terhességemben.Miért nem csinálsz egy tesztet?Ha + biztos terhes vagy, na meg a tüneteid is gyanúsak!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, igaz tudom és nagyon sokan/t írják, hogy minden várandós más és más, de így akkor lehet nem várom meg és csinálok tesztet...

Ha kiderül a napokban hogy terhes vagyok meddig lesz duzzatt a mellem? Csak mert fáj és feszül és nyomásra érzékeny. Holnap nem kéne megjönnie. De szúr a jobb petefészkemnél. Jelenthet ez terhességet?

Legjobb válasz: Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!

Szerintem ebbõl még nehéz megmondani, hogy terhes vagy-e. Nekem ugyanolyan tünteteim voltak, mint mensi elõtt, csak nem jött meg. Várj legalább holnapig, vagy még 1-2 napot és tesztelj!
Nekem nem a petefeszkemnel szurkalt, hanem a mehemnel. Es azota is. A mellem amugy kb. a 9.hetig volt erzekeny. Szovala tuneteid alapjan meg barmi lehet, varj par napot a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hát mostmár mindegy mert megjött!
A kérdező hozzászólása: majd a következõ hónapban sikerül, mindig ezt mondom magamnak! Azért szomorú vagyok

Most feküdtem le a barátommal és lecsúszott a gumi ő azt mondta, hogy még akkor esett le amikor már nem volt bennem viszont ebben nem vagyunk biztosak. Ha holnap elmegyek gyógyszerért és beveszem utána már nem áll fenn a veszély hogy terhes legyek?

Legjobb válasz: Dokihoz kell menned, és ha elmeséled neki részletesen, hogy mi történt, akkor õ ledönti, hogy szükség van-e a sürgõsségi tabira. Mert õ is csak indokolt esetben írja fel. Ha szükség van rá, és holnap be is veszed, akkor nem maradhatsz terhes, mert idõben beveszed és nagyon nagy a hormontartalma.

Dokihoz kell menned, és ha elmeséled neki részletesen, hogy mi történt, akkor õ ledönti, hogy szükség van-e a sürgõsségi tabira. Mert õ is csak indokolt esetben írja fel. Ha szükség van rá, és holnap be is veszed, akkor nem maradhatsz terhes, mert idõben beveszed és nagyon nagy a hormontartalma.
Ha most feküdt le a barátjával, akkor holnap a doki biztos nem fogja tudni megmondani, hogy lehet-e terhes vagy sem. Az kb. olyan egy hónap múlva derülhet ki. Így járt a barátnõm is. Szerintem menj el a dokihoz, õ felírja a 72 órás tablettát. De azért legközelebb ügyesebbek legyetek. Ez nem olyan tabi, amit gyakran be lehet kapni. Vegyél hüvelyúpot, ami asszem olyan 4 órán át véd. Azt talán nem lehet elrontani. :)
3000-5000 ft. körül mozog
hát elõször nõgyógyász aki felírja a gyógyszert...vény nélkül nem kapsz esemény utáni tabit...egyébként asszem ezek a tabletták eléggé megbízhatóak...de ugye mint tudjuk semmi sem 100% de szerintem használ...
Ha 24 órán belül veszed be 90, ha 24-48 óra között, akkor 70, ha 48-72 óra között, akkor 40%, hogy hatásos - körülbelül. Szóval minél elõbb, annál hatásosabb.
Hát a gyógyszerhez doki kell. A doki meg valahogy úgyis kideríti, hogy szükség van-e erre. Szóval a dokinál kiderül, hogy terhes vagy-e. De én is úgy gondolom, hogy ezek megbízhatóak.
A kérdező hozzászólása: Azt nem írtam le, hogy viszont most volt meg a mensesem és tegnap múlt el. A barátom anyukája szerint viszont akkor 0, 1% esélyevan a dolognak, de azért nem árt a 72 órás tabletta nem?
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm
A kérdező hozzászólása: Amúgy mennyibe kerül egy ilyen tabletta vagy ez különbözõ?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm hogy válaszoltatok holnap megyek el és iratok fel és akkor ki is váltom.
hát ha most múlt el kevés esély van rá, hogy terhes legyél, de azért nem ártana egy terhességi teszt.

Elvileg holnap kell megjönnie a menzeszemnek. Ha nem jön meg és délután csinálok egy tesztet akkor kimutatja ha terhes vagyok?

Bár a ciklusaim nem egyformák mert van hogy 26 naposak van hogy 29.de tavaly is már voltam terhes elsőre sikerült!Csak 6 hetesen elvetéltem! :(

Legjobb válasz: Attól függ, most hányadik ciklusnapon vagy. A 29-essel számolj, az a biztosabb. És inkább holnap reggelibõl csináld. Megy a drukk.

Attól függ, most hányadik ciklusnapon vagy. A 29-essel számolj, az a biztosabb. És inkább holnap reggelibõl csináld. Megy a drukk.
Ha kibírod, várj még pár napot. Fõleg, ha ennyire izgulsz, becsaphatod magad. Nekem nem volt 28 napos ciklusom és a teszt még egy héttel a menzesz késése után is negatív volt, pedig a babám itt visong mellettem. :)
Én pont így voltam, nekem nemvárt elõtti napon délután pozi lett. Nem tudom, milyen erõsségû volt, de szerintem 25-ös.

Holnap kéne megjönnie..A hőm 36.9 még mindig gyakran szédülök, ha nem eszek hányingerem va ha eszek akkor is. Fáj a mellem és meg is nőtt. És az utolsó menstruációm is csak 2 napig tartott! Mennyi esély van rá hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: lehetséges hogy az vagy. velem ugyanigy volt,mostmég sem vagyok az.ezelött mensi elött sose fàjt a mellem,3 honapja mégis ezek a tünetek jöttek nàlam elö.de sajnos nem lettem terhes,hiàba szeretnék.vegyél egy tesztet,az majd kimutatja.lehet hogy az vagy,lehet hogy csak peteérésed volt,emiatt fàj a melled,szédülni meg a melegtöl is lehet.nem tudom,ezt neked kell tesztelni

lehetséges hogy az vagy. velem ugyanigy volt, mostmég sem vagyok az.ezelött mensi elött sose fàjt a mellem, 3 honapja mégis ezek a tünetek jöttek nàlam elö.de sajnos nem lettem terhes, hiàba szeretnék.vegyél egy tesztet, az majd kimutatja.lehet hogy az vagy, lehet hogy csak peteérésed volt, emiatt fàj a melled, szédülni meg a melegtöl is lehet.nem tudom, ezt neked kell tesztelni
szerintem elég nagy esély van rá, de már tesztelhetsz is van olyan ami a mensi elõtt már kimutatja, de ha biztosra akarsz menni akkor várj 1-2 napot, én drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat...:)
Szia! Szerintem vegyél tesztet, és ha nem jön meg, akkor csináld meg. De elvileg már most is kimutatja a Clearblue, ahogy én tudom! A tüneteid alapján lehetsz babás! Drukkolok neked! Majd írj légyszi mi lett az eredmény!
Ahhoz h a hõdet értékelni tudjuk, tudni kell az alap hõmérsékletedet is, mert pl. nekem az alap 36, 6, tehát nálam a 36, 9 nem lenne magas, ill. azt is tudni kellene, h mennyi volt pé elõtt. Sztem vegyél tesztet és ha nem jön meg holnapig, akkor a reggeli elsõ vizeletbõl már ki lehet mutatni, csak megfelelõ érzékenységû tesztet kell venni.
A kérdező hozzászólása: Egyébként ezt a hõmérsékletet reggel mértem és egyébként napközbe 37-37.1! Sajnos az általános hõmérsékletem nem tudom mert csak nem régóta kezdtem el mérni... Egyébként még az orrom is folyik és a hasamat is nagyobbnak látom... Köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Majd szólok ha baba:)

Holnap nem kéne megjönnie! Mennyi esélyem van és mikor teszteljek? Ha terhes vagyok milyennek kell lennie a folyásnak? És ha nem vagyok az, akkor milyen?

A h?m már napok óta 37,0 és 37,2 között van! A melleim nagyon húznak lefelé, nagyon fájnak! A hasam néha szúr, de aztán elmúlik! Nem tudom, hogy mi lesz holnap! Jó lenne ha nem jönne meg!

Legjobb válasz: Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim ,mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok,hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz

Nekem is holnap nem kéne megjönnie. Ugyanezek a tüneteim , mint neked, de valahol itt legbelül érzem, hogy megfog sajnos jönni. Nagyon drukkolok, hogy mindkettõnknél baba legyen:) Pussz
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy belül én is érzem, hogy ez most megint nem jött össze! :(
Nekem ilyenkor már kimutatta a teszt. Corax (dm-es), vagy HCG dei (gyógyszertári). Sok sikert kívánok mindkettõtöknek!!!
Na én vagyok az ellenpélda! Nekem nem mutatta a teszt rögtön akkor amikor esedékes lett volna a mensi. Úgy elkenõdtem, hogy nagyon. 1 hét késés után csináltam másig tesztet, ami kimutatta, de olyan halvány lett a második csík, hogy azt hittem rosszul látok. Rá 3 napra is csináltam mégegy tesztet, és az már egy kicsit erõsebb volt, úgyhogy el mertem hinni, hogy nem a szemem káprázik. Úgyhogy ha éppen aznap nem mutatja ki, nem szabad elkenõdni, mert lehet még kevés a hcg a szervezetben. Szorítok nektek! 22 hetes kismama

Ha terhes vagyok akkor a fehér folyásnak minden nap kell lennie? Mert nálam egyik nap sok fehér van, a másik nap szinte semmi. Így is lehet baba? Van más "tünet" is. Holnap nem kellene megjönnie.

Legjobb válasz: Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).

Ha megnézed a babatervezõkotthona.hu-n akkor világos lesz hogy terhesség esetén inkább szárazsság jellemzõ a hüvelyre bõséges nyálka csak azoknál jellemzõ akik a ciklus napjain amugy is sok nyálkát jegyeztek föl. Ime a leirás: Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a nök a várt menstruáció idöpontja körül szárazak voltak vagy csak krémes állagú hüvelyi nyálkájuk volt. Sokan azt mondják, hogy a terhesség alatt megnö a nyálkatermelés. Saját tapasztalataim szerint ez akkor következett be, amikor már régen pozitív volt a terhességi tesztem. Másrészt mint említettem, lehet ebben a kezdeti idöpontban sok nyálkát mefigyelni, amennyiben a vérzés a kapuban áll. A felmérésem azt mutatta, hogy azok a terhes nök, akik a várt menstruáció idöpontjában sok nyálkát figyeltek meg, általában is több nyálkát jegyeztek fel az egész ciklus során (p. ahol mások szárazak voltak, ott ök krémes nyálkával rendelkeztek).
Nem jól fogalmaztál. Nem KELL lenni. Igazság szerint a folyás nem mindenkinél mérvvadó. Legtöbbször bõ vizes folyás van menstruáció elõtt 1-2 nappal. De valakinek krémes folyása van. Sajnos annyira így nem lehet meghatározni. Lassan már kimutatja a teszt (érzékeny 10-es). Drukkolok hogy sikerüljön mert úgy érzem, hogy nagyon szeretnéd! Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Húh, köszönöm a válaszokat! Hát akkor erre nem alapozom.

Ha ma (mensi előtt egy nappal) a Lilly teszt nem mutatta ki, akkor holnap a One Step kimutathatja, ha esetleg terhes vagyok?

Nagyon türelmetlen vagyok...

Legjobb válasz: Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:)Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)

Szia!Mindenképp várj még pár napot...!!!!!meglásd hamar eltelik:) Tudom nem jó a bizonytalanság de ha holnap megcsinálod akkor az is az lesz!!!Szoritok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor szerda reggel tesztelek :) )))
Ismét én:) )Inkább várj péntekig, biztos ami biztos:) És ha negativ akkor rá két napra csinálj másikat!Drukkkk:) )

Vérvételre kell mennem holnap. Ebből kiderül ha terhes vagyok?

Egy általános labor vizsgálatra kell mennem de félek hogy terhes lehetek (a menzeszemnek majd csak 1 hét múlva kell megjönnie szóval biztosat nem tudok)

Legjobb válasz: Nem. Általános laborvizsgálaton nem néznek hcg-t a véredben. Egyébként ha terhes lennél, nem lenne jó tudni minél hamarabb??

Nem. Általános laborvizsgálaton nem néznek hcg-t a véredben. Egyébként ha terhes lennél, nem lenne jó tudni minél hamarabb??
Nem derül ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Egyébként persze hogy jó lenne tudni, jövõhéten veszek tesztet hogy már tutira kimutassa ha terhes vagyok.
A kérdező hozzászólása: És a vizeletbõl??
Itt nem az a lényeg, hogy kilehet -e mutatni vagy sem. Az átlag laborvizsgálatoknál nem vizsgálják azt a hormontartalmat amibõl meg lehet állapítani, hogy terhes vagy. És ha a vérbe sem nézik meg, akkor a vizeletbe se fogják. Egyébként mind2 -bõl kimutatható, csak nem fognak vele foglalkozni. Ha tudni akarod akkor kérd meg õket, hogy azt is nézzék meg, vagy vegyél tesztet. Ennyi.
Azért, mert a beteg kéri, a laboros nem fog HCG-re tesztelni...
Ha még 1 hét van mensiig, akkor nem is nagyon valószínû, hogy ki tudnák mutatni vérbõl, vagy vizeletbõl, ha pedig vérkép és hasonlók lesznek, akkor nem is fogják keresni se a hcg-t.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A labor vizsgálat nem emiatt kell, tehát az sem baj ha ezt nem nézik! Azt meg írtam hogy jövõhéten veszek tesztet, addig kibirom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!