Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok gerincsérvem van (2 db)

Mi tortenik az anesteziologusnal? Miert kell mennem, osszefugghet azzal h gerincservem van vagy az edaval? Vagy minden terhes megy? Ott mi tortenik? Hogyan vizsgal?

Legjobb válasz: Gondolom elõre tudjátok, hogy császárral fogsz szülni, ezért kell menned. Nekem legalábbis ezért, de még nem voltam, így nem tudom, hogyan vizsgál.

Gondolom elõre tudjátok, hogy császárral fogsz szülni, ezért kell menned. Nekem legalábbis ezért, de még nem voltam, így nem tudom, hogyan vizsgál.
Szia! Nekem is probléma van a gerincemmel. Nem mondták, hogy emiadt biztos a császár, azért kell nekem is majd aneszteziológushoz mennem, hogy megnézze, hogy kaphatok-e EDA-t vagy császár esetén spinális érzéstelenítést vagy altatni kell. 16+6 hkm
Miskolcon mindenkit elküldenek függetlenül attól, hogyan fog szülni, milyen az egészségi állapota.
Ja és nem vizsgál sehogy. Megméri a vérnyomásod, kérdez pár dolgot. Pár perc az egész.
Én az eda miatt voltam. Kérdezgetett, vérnyomás mérés, megvizsgált.Mármint csak a hallgatóval.
Én is voltam de csak akkor amikor már tudtam, hogy császár lesz, kérdez pár dolgot, kaptál-e vért, voltál-e altatva stb. Õ nem vizsgál meg!

Terhes vagyok és gerincsérvem van. Ki tudom majd hordani a babát?

Sziasztok! Most derült ki, hogy terhes vagyok és néhány hete, hogy gerincsérvem van a 4.és 5.csigolyánál.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 6 hónapos a lányom és nekem is sérvem van. Észre sem vettem a terhesség alatt, sõt a szülésnél sem. De azért szólj az orvosodnak, mert lehet, hogy császáros leszel. Nyugi a terhesség alatt minden nyavajánk megszûnik:) Gratulálok a babukáhaoz.

Szia! Nekem 6 hónapos a lányom és nekem is sérvem van. Észre sem vettem a terhesség alatt, sõt a szülésnél sem. De azért szólj az orvosodnak, mert lehet, hogy császáros leszel. Nyugi a terhesség alatt minden nyavajánk megszûnik:) Gratulálok a babukáhaoz.
Persze, de orvosnak említsd meg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!