Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok vmi bajom (11 db)

sztem nem
ÁÁÁÁ sírok
Nem. Hisz azért menstruálsz, mert nem estél teherbe. :) Amúgy nem volt közben vagy utána több a vérzésed?
A kérdező hozzászólása: utána mostmár nincs sok.
Kicsi az esélye, de IGEN, LEHETSZ (635.) Hallottam már ilyen párról, akik csak a havi vérzés idején szerelmeskedtek (a nagyanya csak akkor engedte össze õket) - és a lány mégis terhes lett.
Nagyon kicsi az esély, szinte 0 (szerintem nem is lesz semmi gond), de legközelebb ne csináljatok ilyesmit. Nem éri meg.
nem 0 az esély, sajnos sohasem. de nem kellene ilyesmikkel szórakoznotok, nem? meg különben is. meddõség is kialakulhat 1 fertõzéstõl, amit ilyenkor össze lehet szedni.

Terhes vagyok? Vagy vmi bajom van?

Nos... Kicsit hosszú lesz leírni... De remélem végig olvassátok :)

Legjobb válasz: Nyugi, ne parázd túl a dolgokat! Gondolj bele van, aki csak az egyik védekezési módot alkalmazza, de ti mindkettõt, tehát ha az egyik befuccsol, a másik még mindig ott van. Az a habos cucc az a neved, és a megolvadt kúp keveréke, az miatt ne aggódj. És nem baj, hogy kicsit megolvadt a zsebedben a kúp, hiszen ugyanez történik a hüvelyedben is fele, na meg amúgyis ott a gumi is. Felesleges az aggodalom, biztonságban vagy!! Feleslegesen meg ne aggódj, hisz nincs miért.

Nyugi, ne parázd túl a dolgokat! Gondolj bele van, aki csak az egyik védekezési módot alkalmazza, de ti mindkettõt, tehát ha az egyik befuccsol, a másik még mindig ott van. Az a habos cucc az a neved, és a megolvadt kúp keveréke, az miatt ne aggódj. És nem baj, hogy kicsit megolvadt a zsebedben a kúp, hiszen ugyanez történik a hüvelyedben is fele, na meg amúgyis ott a gumi is. Felesleges az aggodalom, biztonságban vagy!! Feleslegesen meg ne aggódj, hisz nincs miért.
Én is tökre ilyen vagyok csak azzal a különbséggel , hogy én már nem vagyok tini / mint Te/ ez nem fog soha elmúlni inkább csak rosszabb lesz! Ahogy telnek az évek úgy egyre jobban fogsz félni a terhességtõl! Én gyógyszer mellett is állandóan azt hittem hogy terhes vagyok! Ez senki nem érti meg csak az aki ilyen! Nekem azt mondták, hogy pszihésen van és ezt az állandó félszt el kell felejteni! Nem tudok semmit ajánlani de jobb félni mint megijedni ugye ezt mondják az okosok!
Nagyon ritka azért hogy valakinek megjön és terhes. És szerintem annak azért a menzesze nem olyan mint szokott. Sajna érdemben segíteni nem tudok, hogy leküzd ezt a félelmed, de lehet el fog múlni hiszen még csak most kezdted a nemi életet és nem tudom hány éves vagy. Próbálj meg a párodra koncentrálni és ne arra hogy mi lesz ha... mert akkor csak a szép dolgokat rontod el vele. Mindent megtesztek ahogy látom a baba ellen szóval felelõtlenek se vagytok. Úgyhogy próbálj meg megnyugodni. Nem olyan könnyû teherbe esni, fõleg ha ennyi akadályt állítotok elé. Nyugi
Igen valóban igaz h akkkor is lehetsz terhes hogyha megjön!!! De azt mondod h védekeztetek akkor 99% h nem vagy terhes!!!! Ha mégis bizonytalan vagy fordulj szülõhöz vagy szakemberrel!!!!!!
hello! Én is mindentõl beparázok mig nem esetem teherbe!Addig mindig azt hittem tehrehs gaoyk igaz közben volt egy pár spontán vetélésem!Igen lehetsz terhes ha megjön!De h avédekeztek és nem szakad ki az óvszer meg használsz kúpot akkor azért bíztonságos az együttlét!Hamégis késne a menstruációd akkor csináltas egy tesztet!18 hetes kismami
Ásd le magad egy atombunkerba, mert: - Bármikor becsapódhat egy aszteroida, és belehalhatsz - Bármikor lelõhetnek az utcáról/utcán. - Bármikor rád szakadhat a tetõ - Bármikor közlekedési-baleset áldozata lehetsz - stb.
Szia! Én 7 éve pharmatexszel+gumival védekezek és mindig beleélvez a gumiba! és eddig szuperül bevált ez a védekezési mód! Gondolj bele: a krém vagy kúp már önmagában is tökjól véd, vannak akik csak ezt használják és nem terhesek! +még a gumit is rendesen használjátok, gonolom jó minõségût, kizárt, hogy bármi gond legyen!!! Ezzel a mõdszerrel tuti nem fogsz teherbeesni!Szerintem is ez a legjobb mód, még a tablettánál is biztosabb!
Nyugodj meg, ekkora bebiztosítás mellett aligha lehetsz terhes! mivel használod a kúpot is végképp bebiztosítod magad! Viszont ha ennyire stresszelsz ezen, a végén még a szeretkezéseiteket sem fogod majd élvezni! Furcsa dolog az emberi agy! én is parás voltam nagyon, bár közel sem ilyen óvatos:S Én tabit szedtem, de képes voltam amellett is parázni, már akkor is, ha csak 2 perccel késõbb vettem be. Persze felesleges volt! Szóval a lényeg, hogy lazíts kicsit, ne félj ennyire, ha továbbre is ennyire felelõsségteljesek vagytok és vigyáztok, nem lesz semmi baj!!!! A kúpot a doki írja fel neked? Mert akkor esetleg beszélgethetnél vele a félelmedrõl... Tudom, hgoy kellemetlen, de meg tud nyugtatni!
A kérdező hozzászólása: Amúgy igen, nem rég kezdtem és 16 vagyok... Felelõtlennek én sem mondanám magunkat, mert én már az elején amikor elkezdtem akkor is mondtam, hogy én csak gumival semmiképp, mert mivan ha... kiszakad stb..
A kérdező hozzászólása: Köszike. Ez megnyugtatott :) )
A kérdező hozzászólása: De nem úgy értem, hogy ha megvan akkor szexelek és attól leszek terhes. Mert azt tudom, h akkor is terhes lehetek. De úgy értettem, hogyha vki terhes akkor is megjön neki. értitek nem?
A kérdező hozzászólása: köszi!!!
A kérdező hozzászólása: nem az ilyen paraziták válaszára voltam kiváncsi
Ja, és még vmi: ne mosakodj szappannal ott lent szex elõtt után 3-3 órával, mert a szappan maradék elbontja a kúp hatóanyagát!!! Lactacyd feminával mosd meg ott lent, illetve a kezed is azzal mosd+, mielõtt a kúpot felhelyeznéd! Ez az én módszerem, ezzel már 200 % a hatékonyság! :)

5 hetes terhes vagyok, jöv héten megyek orvoshoz, viszont egyik nap megvizsgáltam a méhszájamat és ahogy benyultam hüvelyembe éreztem hogy alul van vmi kiáló dudor és mikor szeretkzünk olyan kellemetlen érzés, mi lehet ez vmi komoly baj lehet?

Eléggé félek

Legjobb válasz: mär bocsänat nem sértésböl,de irod hogy megvizsgältad a méhszäjadat..megvizsgälni nem tudod,max megtapintani..de abbol még nem tudsz következtetni semmire.amikor elmész orvoshoz majd ö megvizsgäl.de nem hinném hogy valami baj lenne.lehet érzékenyebb vagy most a szexre.

mär bocsänat nem sértésböl, de irod hogy megvizsgältad a méhszäjadat..megvizsgälni nem tudod, max megtapintani..de abbol még nem tudsz következtetni semmire.amikor elmész orvoshoz majd ö megvizsgäl.de nem hinném hogy valami baj lenne.lehet érzékenyebb vagy most a szexre.
Mi a fenének vizsgálgatod 5hetes terhesen a méhszájadat????? Ezt hagyd meg a dokinak. Valami fertõzést akarsz elkapni?!
Hogy jut egy terhes nõnek eszébe hogy megvizsgálja magát? Mit gondoltál, hogy kitapintod a babát?
én irtam az elsö välaszt.mond mär meg légyszi hogy hogy vizsgältad meg magad, mert t£ényleg érdekelne.ilyenröl még nem is hallotam.köszi!
Akkor te nõgyógyász lehetsz.....
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉG, TE NEM VAGY NORMÁLIS, KELL NEKED AZ A BABA? NE NYÚLKÁLJ HA JÓT AKARSZ MAGATOKNAK.
A kérdező hozzászólása: jo tudom felelötlen voltam, de szerinttek ez a dudor mi lehet eléggé zavar:S:(
A kérdező hozzászólása: hát tudod megnéztem hol helyeszkedik el a méhszájam és hogy zárt vagy nyitott
Szia! Ne aggódj, lehet egy szemölcs keletkezett!A doki majd megnézi!Addig is vigyázz magadra és jó egészséget kivánok!

16hetes terhes múltam, pár napja nem vagyok vmi jól, tompán fáj a medencém meg néha piciket szúr a pocim. Baj lehet?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy baj van , szerintem csak azt érzed hogy tágul a méhed, de azért kérdezd meg a dokidat is.

Nem hiszem, hogy baj van , szerintem csak azt érzed hogy tágul a méhed, de azért kérdezd meg a dokidat is.

7 hetes terhes vagyok, de ma reggel szeretkezés után véreztem. Ez miért lehet? Nagyon félek, hogy vmi baj van.

Legjobb válasz: Ha csak egy kicsit véreztél és elmúlt, akkor nincs baj. Keresd fel a dokid, és addig ne szeretkezzetek, amíg õ meg nem mondja, hogy szabad-e.

Ha csak egy kicsit véreztél és elmúlt, akkor nincs baj. Keresd fel a dokid, és addig ne szeretkezzetek, amíg õ meg nem mondja, hogy szabad-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!igen elmúlt úgy-ahogy, mert késõbb mikor pisiltem véres volt és most pedig észrevettem, hogy a bugyim is véres kicsit.Már kerestem mindenhol mi lehet az oka, de nem találtam semmi értelmeset!
Az oka, hogy megse´rült a hüvely egy kicsit, esetleg egy hajszál ér.keresd fel az ügyeletet, vagy az orvosodat, hogy nézzen meg.
szia..nekem is ez volt.ez azért van mert a terhességtöl belül ki vagy száradva és ha ovatosak vagytok akkor is mint nálunk elöfordul ilyesmi, .használjatok sikositot.nem drága éselkerülsz még egy nagy aggodást.nekünk bevált azota semmi problémám:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sokat segített!
Szia! Azonnal a dokihoz! Komolyan, velem is ez volt és a dokim azt mondta, hogy a vérzés sajnos mindig a méhbõl jön, ami ugye nem túl jó. Kaptam rá Utrogestant 3x1-et, ha gond volt, akkor 3x2-t. Szexelhettünk is, csak óvatosan. Mostmár 13 hetes vagyok és nem kell Utrogestant szednem és annak hatására a pecsételõ vérzésem is elmaradt. A legjobbakat! A dokidat pedig mindenképpen hívd fel, de szerintem inkább menj el hozzá fölöslegesen, minhogy aztán nagy baj legyen!
Szia! Én 6 hetes vagyok, és tegnap este volt ugyanez velem, nagyon megijedtem, de hál' Istennek nekem azóta nincs semmi. A héten megyek dokihoz, addig szeretkezni sem merünk! Remélem Veled is minden ok! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sajnos én csütörtöknél elöbb nem tudok dokihoz elmenni, mert külföldön tartozkodom.Nagyon izgulok nehogy vmi baj legyen...
A kérdező hozzászólása: Neked is boldog babavárást kívánok!

Terhes vagyok. Elkaptam vmi vírust amiből visszamaradt egy makacs szűnni nem akaró köhögés. Miért van az, hogy csak reggel, és este akarok megfulladni, napközben meg semmi bajom?

Amit ebben az állapotban be lehet szedni, vagy meg lehet inni azon már túl vagyok de este legalább 2órányi fuldoklás után tudok elaludni!

Legjobb válasz: Szerintem lehet inkább alergiás vagy. vagy az is lehetsz. Mindenképpen csukott ablaknál aludjál, és párologtass sokat. Apukám alergiás nagyon, ö pl csak mosható szivacspárnán aludhta és legkondival tisztítják a levegöt, csak reggel szellöztetnek, és lefekvés elött járatják a légkondit ami kitisztítja a levegöt.

Szerintem lehet inkább alergiás vagy. vagy az is lehetsz. Mindenképpen csukott ablaknál aludjál, és párologtass sokat. Apukám alergiás nagyon, ö pl csak mosható szivacspárnán aludhta és legkondival tisztítják a levegöt, csak reggel szellöztetnek, és lefekvés elött járatják a légkondit ami kitisztítja a levegöt.
Mindenképp orvossal konzulzálj.Háziorvoshoz menj el, hogy megvizsgáljon. Jobbulást! 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: allergiára gondoltam, de nappal addig nem köhögök, míg minden tárva-nyitva van. Este mikor becsukjuk az ablakokat akkor zendítek rá. Ezerrel párásítok, meg gõzölök, de édeskevés.
Én is allergiás vagyok eredetileg már az elsõ gyerekem szülése óta.Akkor jött ki mikor 8 hónapos volt ennek már 14 éve. De most nem érzek még allergiát.Az július végén jön SZERINTEM. Én annyira köhögök akkor, hogy Ventolin sprayt is kapok.Gyógyszert, szemcseppet meg mindent. Annyi idõt ne sajnálj inkább menj el a háziorvosodhoz! 4 gyerkõc anyukája
A kérdező hozzászólása: Voltam már orvosnál. Be is tartom amit javasolt, és eszem-iszom amit írt. Sztem ezért is jobb nappal. Csak ezzel az esti dologgal van bajom. Ami elmulasztaná azt nem szedhetem... Grrr...

8. hetes terhes vagyok. Rengeteg mennyiségű sárga folyásom van. Ez baj? Vagy fertőzés vagy lehetneki vmit csinálni?

a doktorn? levette a kenetet meg a rákszürést.. 11.én meglesz az eredmény, de attol még megkérdezem hátha lehet ellene csinálni valamit mert nem tul jó:(

Legjobb válasz: dokihoz felesleges elemennem mert 2 hét a tenyésztési idõ. egyet már levett és annak 11.én meglesz az eredménye. mégegyet nem fog, látatlanba nem ir fel semmit mert ismerem. másodrészben, nem nem viszket nem is szúr.. hát a szaga.. nem éppen szagtalan de nem nangyon büdös. mind1, majd 11.én konzultálok vele addig ugysetudok mit tenni

A kérdező hozzászólása: dokihoz felesleges elemennem mert 2 hét a tenyésztési idõ. egyet már levett és annak 11.én meglesz az eredménye. mégegyet nem fog, látatlanba nem ir fel semmit mert ismerem. másodrészben, nem nem viszket nem is szúr.. hát a szaga.. nem éppen szagtalan de nem nangyon büdös. mind1, majd 11.én konzultálok vele addig ugysetudok mit tenni
Sürgõsen menj dokihoz, mert ha fertõzés, abból akár baj is lehet. Ha meg nem, akkor legalább megnyugszol.
Szia! Nekem is van. Ez a 3. terhességem, a másik 2-nél nem volt semmi.A dokim elküldte a mintámat tenyésztésre, addig is írt fel Pimafucin krémet+kúpot. Semmit sem használt. Az eredmény negatív lett, pár hét múlva megint. Most már így fogok szülni… 39km
Nekem a terhességem elõt is több folyásom volt az átlagosnál, de azóta kb. 3x annyi. A dokim írt fel Klion kúpot, semmit sem használt, marad a tisztasági betét és a gyakori tisztálkodás intim lemosóval. Már nem is izgat ..., most a baba a legfontosabb. Amúgy, ha nem viszket, éget odabent, vagy ha nem rossz szagú a folyás akkor nincs semmi baj. Boldog babavárást! 19 hetes km

5 hetes terhes vagyok és nagyon hizékony. étrendemen azt változtatam h többször keveset eszem, dehát. Csak a torna maradt, de a hasprést nem merem csinálni nehogy vmi baj történjen. Milyen gyakorlatot csináljak has-csipöre amit szabad?

Legjobb válasz: Szia! Az sem mindegy hogy mit eszel. Próbáld meg kerülni a nehéz és fûszeres ételeket. Hagyd el a szénhidrátot vagy csak keveset egyél belõle. Helytette teljes kiõrlésû dolgokat vegyél. Én sok kefirt és natur joghurtot ettem. Egyél sok gyümölcsöt. És arra is figyelj, hogy mit iszol. Sima szénsavmentes vizet igyál, abból is a legjobb a Jana, vagy a Nestlé Aquarel. Semmi édes lötty! Hasra nem ajánlom a tornát. A csípõdet és a combjaidat pedig gugoló mozdulatokkal erõsítheted. A hátad maradjon mindvégig egyenes. Ennyit tudom tanácsolni. tymy

Szia! Az sem mindegy hogy mit eszel. Próbáld meg kerülni a nehéz és fûszeres ételeket. Hagyd el a szénhidrátot vagy csak keveset egyél belõle. Helytette teljes kiõrlésû dolgokat vegyél. Én sok kefirt és natur joghurtot ettem. Egyél sok gyümölcsöt. És arra is figyelj, hogy mit iszol. Sima szénsavmentes vizet igyál, abból is a legjobb a Jana, vagy a Nestlé Aquarel. Semmi édes lötty! Hasra nem ajánlom a tornát. A csípõdet és a combjaidat pedig gugoló mozdulatokkal erõsítheted. A hátad maradjon mindvégig egyenes. Ennyit tudom tanácsolni. tymy
Én azt nem ajánlanám!Mármint a Rékát! Aki eddig nem tornázott az ne ilyenkor kezdje el! Mert akkor tényleg árthat. Ha elõtte is edzésben voltál, akkor nyugodtan. Van pár apró trükk -A teába és az ételekbe ne rakjál cukrot, a csoki helyett igyál tejet, a kenyeret hagyd el és egyél helyette bulátát. Ha nagyon kívánod a sütit akkor azt válaszd amiben sok a gyümölcs-és egyél sült almát meg sütõtököt az csillapítja az édesség éhségedet!
Az elsõ trimeszterben nem szabad aktívabban mozogni, fõleg nem az 5. héten, mikor amúgy is fenn áll a veszély, hogy egy nagyobb súly megemelésétõl kilökõdik a petesejt. Az orvosok a 12. héttõl szokták ajánlani a kismama tornát, szóval addig próbálj inkább csak az étrendedre koncentrálni. A Réka DVD-jére meg csak akkor tornázz, ha elõtte is tornáztál már, hozzá vagy szokva a tempójához, ritmusához. Amúgy egy megemelkedett pulzus vetéléshez is vezethet, erre is oda kell figyelni közben. Én is Rékára nornázom, minden második nap. Odafigyelek az étrendemre is, és eddig, a 24. hétig 5 kg-ot híztam.
Ha végignéznéd rubint réka dvd-ét most nem mondtad volna ezt, mert õ közben mindenre felhívja a figyelmet, arra is ha kezdõ vagy ilyenkor mit csinálj és mit nem.
Én is Rékára szavazok!! Szerintem nagyon jó, és el lehet kezdeni 5 hetesen is, akkor is, ha eddig nem tornáztál. Csak arra figyelj, hogy amikor elõször csinálod, próbáld csak a felét, vagy amennyi jól esik! Semmiképpen ne erõltesd meg magadat!!! Pár hét és úgyis belejössz. Vagy még ajánlom az ellipszis trénert!! Nekem van itthon és nagyon szuper, abszolút nem megterhelõ, kíméli az izületeket, és terhesen is lehet használni. A hasprést felejtsd el!! Minden jót, üdv 31 hetes kismami
Rubint Réka kismama torna dvd sõt étkezési tanácsok.Nagyon jóóóóóó
Én is csak Rubint Réka kismama dvd-jét tudom ajánlani. Egyáltalán nem megeröltetõ viszont kellemesen elfáradsz. Van rajta külön gyakorlat csipöre is, és étkezési tanácsokat is ad. 24 hetes kismama
Megnéztem!!!! A véleményem változatlan-ha eddig nem mozgott valaki, csak annyit amit a napi teendõi megkívántak, akkor nem kezdheti most el, mert elég megterhelés maga a terhesség a szervezetének, bárminemû plussz mozgás az már megterhelõ. Majd szülés után kezdje el inkább, hogy visszanyerje az alakját és , hogy jól érezze magát a bõrében.
Szia! Én is rendkívül hízékony vagyok.A terhesség elõtt csak kemény sporttal (futás) tudtam tartani a súlyom. 8 hetes koromban hagytam abba a futást. Egy ideig szobabickliztem, majd áttértem a tempós gyaloglásra. Elég sokat paráztam végig a súlyom miatt. Próbálom kerülni az édességet, kevés kenyeret eszem, nyáron sok-sok gyümit ettem (néha fõétkezésnek is). Szerencsére nem voltam kívánós eddig, de az étvágyam igen jó. Õszinte leszek, nem mindíg sikerül visszafogni magam. Most 34 hetes vagyok, és 12kg-ot híztam.

20hetes terhes vagyok és még nem híztam egy dekát se. Lehet vmi baj? Vagy majd a végén úgyis bepótolom?

A babucira azt mondta a doki szépen fejl?dik, vele nincs gond.

Legjobb válasz: Tulajdonképp 5 hónapos korig nem is olyan feltûnõ a terhessg, kicsit gömbölyû, de sokszor a súlyon sem lendít akkorát ilyenkor. Ha a doki azt mondja rendben, akkor nyilván nincs gond. A súly látványosabban 6.-8. hónapban növekszik, úgyhogy nyugi. Persze vannak azok a szerencsés emberek akik a terhességük alatt is alig híznak 10 kilót...majd visszanyerik az eredeti alakjukat...

Tulajdonképp 5 hónapos korig nem is olyan feltûnõ a terhessg, kicsit gömbölyû, de sokszor a súlyon sem lendít akkorát ilyenkor. Ha a doki azt mondja rendben, akkor nyilván nincs gond. A súly látványosabban 6.-8. hónapban növekszik, úgyhogy nyugi. Persze vannak azok a szerencsés emberek akik a terhességük alatt is alig híznak 10 kilót...majd visszanyerik az eredeti alakjukat...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! Most megnyugodtam :)
En most kezdtem a 22. hetet es a 20. het utan hiztam 1 kg-ot...addig 1 dekat sem es mi is szepen novogetunk.... :o) Ne aggodj...minden rendben.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És gratulálok nektek! Jó babavárást!!! :D
Szia! 19 hetesen egy dekát se híztam, aztán 21 hetesen tartottam 2 kg plussznál. Hamarosan betöljük a 24 hetet, szerintem még egy kiló van rajtam. A baba meg nagyon ficánkol. Biztosan nincsen semmi gond ezzel. Sok boldogságot!
Ne aggódj, ha a babó szépen fejlõdik, akkor egyelõre nincsen baj. Azért figyelj az étkezésre, nehogy a szülés után a te szervezeted bánja a dolgot. Amúgy én most vagyok a 35. hétben, és összesen 3 kg a plusz rajtam a kezdõsúlyhoz képest. Nálam aggódik az orvos, hogy a szülés után mi lesz... Ne járj így, próbálj eszegetni:-)

18 hetes terhes vagyok kicsit "idegesit" h nem érzem a babámat mozogni. Ha netán történne vele "odabennt" vmi baj azt észrevenném v csak a köv. UH-on? Nem fáztam fel de a jobb oldali pfészkem ha pisilek kicsit beleszur ez mitöl lehet?

Legjobb válasz: A petefészek beleszúr lehet mégis felfázás. Ha eddig rendszeres volt a mogorgás és most semmi, akkor hívd fel a doki, ne legyen elég amit mi ideírunk. Persze nem akarom hogy megijedj, mert lehet ez a front zavarta be szegényt, vagy úgy döntött most még pihen, az intenzívebb mozgások néhány mamánál csak a 20. hét körül érezhetõk . elõtte lehet egy napot mozog aztán kettõt nem.Amúgy olyan könnyû felfázni, hogy észre sem veszed. Ne aggódj, de kérdezz egy orvost.

A petefészek beleszúr lehet mégis felfázás. Ha eddig rendszeres volt a mogorgás és most semmi, akkor hívd fel a doki, ne legyen elég amit mi ideírunk. Persze nem akarom hogy megijedj, mert lehet ez a front zavarta be szegényt, vagy úgy döntött most még pihen, az intenzívebb mozgások néhány mamánál csak a 20. hét körül érezhetõk . elõtte lehet egy napot mozog aztán kettõt nem.Amúgy olyan könnyû felfázni, hogy észre sem veszed. Ne aggódj, de kérdezz egy orvost.
Szíja!Tessék meg nyugodni!Gondolom elsõ babás vagy.Õk késöbb éreznik a babó mázgást, mind aki 2 babóját várja.Van egy barátném, õ 22 hetesen érzte elöszõr babája mózgását.Szóval nyugodjál meg.19 hetes kismami
Ha elõtte már volt mozgás és most nem érzed, akkor hívd fel a dokit, szerintem megnéznek korábban. Ha még nem volt mozgás, akkor türelem! Én még csak 15 hetes vagyok az elsõ babával, de mindenkitõl azt hallom, hogy jópár hetem van még, amíg érezni fogom a mozgást. Egyébként én ilyen pánikrohamok elkerülésére vettem babaszívhang hallgatót. Úgy láttam ugyan, hogy otthon elég drága, de én neten rendeltem és postaköltséggel együtt volt 17 font, azaz jó 5000 forint. Lehet, hogy magyarországra rendelni kicsit drágább, ugyanis én Londonban vagyok, de nem hiszem, hogy túl nagy a különbség. Nem használom gyakran, nem akarom én minden nap zaklatni a babát a tapogatózással, de idõnként jól esik meghallgatni, hogy van szívhang és valószínûleg minden rendben.
en az elso babamat varom en eloszor a 22 heten ereztem eloszor , ez egyenfuggo este eves utan ha lefekszel altalaban beindulnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!