Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok nem (4281 db)

Ugy 3napja összejöttem valakivel, és lefeküdtünk egymással de nem védekeztünk. Az az igazság hogy ugy kb 1-héttel ment el a menstruáciom. Lehetséges-e hogy terhes vagyok? Nem tudom mit csináljak!

Legjobb válasz: Szia! Igen lehetséges,hogy terhes vagy.Tök mindegy,hogy mikor volt meg,semmi nem biztos,csak ha védekezel (bár néha még az se,de még mindig nagyobb az esélye,hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük,hogy nem....:-)

Szia! Igen lehetséges, hogy terhes vagy.Tök mindegy, hogy mikor volt meg, semmi nem biztos, csak ha védekezel (bár néha még az se, de még mindig nagyobb az esélye, hogy nem leszel terhes)!Szerintem csinálj egy tesztet 1-2 hét múlva.Addigra már kimutatja ha terhes vagy.De reméljük, hogy nem....:-)
Én a fertõzésektõl is tartanék....
menj el a nõdokidhoz és beszélj vele. ha most nem mész el és nem vagy terhes, megjön a menzid, akkor is érdemes elmenned orvoshoz 1-2 hó múlva, mert összeszedhetted a HPV vírust is, amit szintén kezelni kell
Annyit az elõzõhöz kiegészítésként, hogy a terhesség ötödik hete a vérzés elsõ napjától számolandó, az a fogantatástól számítva még csak a harmadik hét. Amikor (szabályos ciklusnál) kimarad a vérzés, akkor a baba még csak 2 hetes, de a terhesség már 4 hetes.
Az, hogy mikor volt meg, az tök mindegy tényleg, van olyan ismerõsöm aki mensi alatt lett terhes. Úgyhogy most nagy esélye van annak, hogy összejött, mivel ráadásul pont a peteérés közelében voltatok együtt. (Már az orvosi számítás szerint). Hát, szerintem még két hét múlva is korai a teszt, nekem a terhességem 5. hetében mutatta ki ugyanis, és akkor is elég halványan. Úgyhogy várni kell türelmesen, esetleg, ha nagyon félsz, akkor beszélj a nõgyógyászoddal, Õ UH-n semmit nem fog még látni, mivel ott is csak legkorábban a 4.héten láthatják biztonsággal, de van akinél késõbb, viszont ha elmondod mi a hézag, akkor ad beutalót terhességi vérvételre. A HCG a vérbõl már 1 hetes terhesség után kimutatható...nekem csináltak ilyen vizsgáltatot annó. Máskor lehetnél felelõsségteljesebb is, hiszen az egy egyszerû és helyes döntés, ha meg terhes vagy, akkor ki tudja mi az egyszerû Neked, és a késõbbiekben mit vélsz majd helyesnek....
Meg fizeted a tanulópénzt ha most nem maradtál terhes. Nem értem a dolgot, most nem tudod mit csinálj, akkor tudtad? Nem bántásból mondom, távol álljon tõlem. Nem poénból mondják hogy védekezni kell. Úgy látom még mindig nem jutott el mindenkinek a tudatáig.
Az esély meg van rá. Azt, hogy biztosan következmények nélkül megúszod-e ezt a kalandot, nem lehet elõre megmondani. A 72 órás tablettáról már lecsúsztál, így marad a jó szerencsében való reménykedés.
Most már csak imádkozhatsz. Jó nagy hülyeséget csináltál ugyanis. Ha egy hete múlt el a vérzésed, akkor kb mostanában vagy termékeny. Ha beléd élvezett a srác, ott helyben be kellett volna venni 72 órás tablettát, de már errõl is lekéstél. Most várhatsz 2 hetet, hogy megjön-e a vérzésed, vagy nem. ha 2 hét múlva nem jön meg, akkor csinálj zterhestesztet. Addig hiába csinálsz, mert aktus után 2 hétig nem mutat ki semmit, kell annyi idõ, hogy elegendõ terheshormon legyen a vizeletedben. Mást nem tehetsz. Ekkora hülyeséget... Még a k.urvák is tudják, hogy védekezni kell!!!
Igen terhes maradhattál. De ilyet 3 nap alatt meg se lehet ismerni senkit nem hogy gumi nélkül szexelni vele. Az ilyenek mint te azok akik nem tudják kik a gyerekük apja mert egy nap után lefekszenek bárkivel persze gumi nélkül. Abba bele gondoltál mi van akkor ha a srác pl tripperes vagy kankós vagy ne adj isten AIDS. Három nap alatt nem hiszem hogy ezeket ki lehet deríteni. Remélem szerencséd lesz és megúszod és legközelebb lesz annyi eszetek hogy használtok gumit.
Egyébként gratulálok a nagy felelõsséghez. A terhes lettél mit csinálsz, gondolom abortusz. Persze mit mindig egy ártatlan szenvedi meg a mások hülyeségét.
gratulálok... igen, valószínü hogy terhes vagy.
Nem tudod mit csinálj?! Elõször is keresd meg az eszedet!!! Hogy lehet az, hogy a mai világban meglátsz egy fa..t, és már el is vette az eszedet? Hogy lehet egy vadidegennel úgy kefeküdni, hogy nem használsz óvszert?! Nem csak terhes lehetsz, hanem akár még nemi fertõzést is elkaphattál. (pl: HIV)
Ötödik válaszoló vagyok. Szerintem, az, hogy lehordjátok a kérdezõt több ízben, az nem segít, szerintem már így is elég tanulópénz volt ez neki, és sajnos a mai világban többen is elkövetnek hasonló hibákat. Gondolom Õ nem fogja ezt újra elkövetni, és azért írt ki kérdést, hogy segítsünk megoldani egy problémát. Nem kell azt írogatni, hogy "Igen, valószínû terhes vagy..." és hasonlók, mert egyáltalán nem valószínû, csak megeshet az is. De mi pl a férjemmel majdnem 1 éve próbálkozunk kistesóval a kislányunk mellé, és semmi....van olyan ismerõsöm, akinek 5éve nem jön össze....úgyhogy ez nem olyan, hogy eldöntött tény. Nagy felelõtlenség volt, remélhetõleg tanult belõle, és reméljük nincs következménye, nem kell kétségbeesni egybõl, hanem el kell menni orvoshoz, ahogy írtam az elõbb. És a doki a fertõzést szûrûvizsgálattal meg tudja állapítani, a terhességet meg vérvizsgálattal.

Terhes vagyok? Nem szexeltünk de ilyet is olvastam a neten h így is lehet vki terhes.

sokszor volt h pucéran feküdtünk az ágyban és én kivertem neki ő meg megujjazott engem de semmi több nem volt ja és ő elélvezett és a menzeszem már 3. napja késik...

Legjobb válasz: Terhes úgy lehetsz, ha sperma kerül a hüvelyedbe. A részletekbe nem megyek bele, de neked nem ártana biológiakönyveket lapozgatni. A ti esetetekben volt olyan interakció, amely során ondó került a hüvelyedbe? A leírásodból nekem úgy tûnik nem (persze tévedhetek), de így nem lehetsz terhes.

Terhes úgy lehetsz, ha sperma kerül a hüvelyedbe. A részletekbe nem megyek bele, de neked nem ártana biológiakönyveket lapozgatni. A ti esetetekben volt olyan interakció, amely során ondó került a hüvelyedbe? A leírásodból nekem úgy tûnik nem (persze tévedhetek), de így nem lehetsz terhes.
Net helyett inkabb a biologia konyvet kellene olvasgatnod.
Nekem terhes vagy, de várandós nem lehetsz.
Naná? Nem hallottad Szûz Mária és József esetét?
Kamaszpanasz.hu-ezt olvasgasd, ne a gyagyakkerdezneket.
Egyszer az amerikai polgárháborúban egy déli katonát herén lõttek. A leszakadt here átrepült fél Alabamán és ott belekerült egy tanyasi parasztasszony hüvelyébe és megtermékenyítette. De az is lehet, hogy ez egy kis karácsonyi csoda!
Hallottam, egy Józsi nevû pasi mesélte a kocsmában, hogy pocakosodik a csaja, pedig nem is volt vele, sajnáltuk a szerencsétlent, de amikor mondta, az úrtól van a gyerek, szinte irigykedtünk rá.
A kérdező hozzászólása: normális kommenteket nem kaphatnék?
Kaptal te sokeszu. Honnan a f.szbol tudjuk mi, hogy belenyultatok-e g.cis kezzel a huvelyedbe. Ha igen, lehetsz. Ha nem csorgott be oda semmi, akkor nem. Buta vagy, mint a seggem. Minek qr az ilyen, ha meg az emberi biologiat sem ismeri Kaptal normalis valaszt, akkor minek pattogsz itt meg mindig. Amugy en a helyedben nem szexelnek 10 evesen, de te tudod.

Napokban vettem be rigesoft 72órás tabit (másnap meg kellet volna jönnie alapból). De 5napja késik. Terhes vagyok? Nem hatott a gyógyszer?

De azóta alhasi fájdalmaim vannak.mint amiel?tt meg szokott jönni. azel?tt 1-2 nappal. de most 5napja fáj és nem akar megjönni? vagy csak késik és megfog jönni?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj,meg fog jönni!Nem feltétlenül kell másnap megjönnie, barátnõmnek 2 hétre rá jött meg és nem lett terhes. Viszont hallottam már olyat is, aki a 72órás ellenére is terhes maradt. Idõben bevetted? Máskor figyelj rá, hogy ne legyen ilyen, mert a testednek sem tesz jót ez a 72 órás tabi...

Szia! Ne aggódj, meg fog jönni!Nem feltétlenül kell másnap megjönnie, barátnõmnek 2 hétre rá jött meg és nem lett terhes. Viszont hallottam már olyat is, aki a 72órás ellenére is terhes maradt. Idõben bevetted? Máskor figyelj rá, hogy ne legyen ilyen, mert a testednek sem tesz jót ez a 72 órás tabi...
csinálj egy tesztet akkor többet tudsz és megnyugtatod magad
én is igy voltam és megjött nagyon féltem h terhes lettem de azóta már 2* megjött . a tablettának magas a hormon tartalma ezért kicsit be is zavarhat:) szal várj még és ne idegeskedj nagyon sokat mert attól is késhet tudom nehéz mondani:(de prób meg kicsit megnyugodni:)
Elsõ válaszoló vagyok.. Ne haragudj, félre olvastam, de a tabletta felborítja a hormontartalom miatt a szervezeted, szóval ne aggódj, nem lesz baj!!!!:)
A kérdező hozzászólása: aktus után fél napra rá vettem be, nem azért irtam hogy a gyógyszer hatására kellet volna másnap megjönnie hanem alapból mert másnap volt a 28.napom.. :) hát muszály volt bevennem mert kiszakadt a gumi:( tesztet meg majd csak másfél hét mulva tudok mert akkor telik le a 14 nap. :) ja és tabi bevétele után vagy 2 napig barna folyásom volt és most átváltott fehérbe..
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) hát igen nehéz meg nyugodni:( de jól esnek a nyugtatások:) csak jönne már meg:(
A kérdező hozzászólása: semmi baj:) lehet kicsit furán is irtam le:) Hát igen... sajnos..:( de remélem hogy hatott...meg lehet hogy az izgalom miatt is késik. csak nehéz meg nyugodni...:(

6 honapos terhes vagyok. Nem csinaltam toxoplasmozis vizsgalatot. Lehetek megis beteg?

Ha eddig nem jelentkezett semmi tunet akkor lehetseges, hogy elkaphattam macskatol, mosatlan zoldseggel, gyumivel?Kezelheto? Csinaljam meg most?

Legjobb válasz: Szia! Ez már nem rutinvizsgálat,fizetni kell érte nálunk 5000ft. Az egyik hozzászló fordítva írta,ha pozitív akkor nem kell semmit tenni,kivéve,ha terhesen kaptad el,de akkor nagy baj lehet belõle.Ha neg,akkor szokták többször ismételni a terhesség során,pont azért,hogy kiszûrjék nem-e babásan fertõzõdik meg a kismama.Egyébként a fertõzöttség legtöbbször semmilyen tünetet nem okoz,max enyhe influenzaszerût,de kinek tûnik az télen fel? Szerintem is csináltasd meg mindenképp,mert aki terhesen elkapja,fõleg az elején,abból baj lehet.Fogyatékosságot okozhat a babánál.Nem is értem,miért nem javasolták ezt már neked. Boldog babavárást.

Szia! Ez már nem rutinvizsgálat, fizetni kell érte nálunk 5000ft. Az egyik hozzászló fordítva írta, ha pozitív akkor nem kell semmit tenni, kivéve, ha terhesen kaptad el, de akkor nagy baj lehet belõle.Ha neg, akkor szokták többször ismételni a terhesség során, pont azért, hogy kiszûrjék nem-e babásan fertõzõdik meg a kismama.Egyébként a fertõzöttség legtöbbször semmilyen tünetet nem okoz, max enyhe influenzaszerût, de kinek tûnik az télen fel? Szerintem is csináltasd meg mindenképp, mert aki terhesen elkapja, fõleg az elején, abból baj lehet.Fogyatékosságot okozhat a babánál.Nem is értem, miért nem javasolták ezt már neked. Boldog babavárást.
szerintem ez hülyeség, hogy most már mindegy! kérj a védõnõtõl rá beutalót.csak egy szúrás! boldog babavárást
Dehogynem megertunk teged, es ezt igazabol az orvosodnak vagy vedonodnek kellett vna magatol intezni, hiszen Te nem tudhatsz mindent. Tenyleg menj el, biztos, h minden oke, de fo a biztonsag. 17 hetes kismama
Szia! Elvileg ezt a vérvételt az orvosodnak ki kellett volna írnia vizsgálatra amikor az Afp, Hepatitis B, Vércsoport vizsgálatokat kérte. Vagy csak te nem csináltattad meg? Még most sem késõ szerintem.
EZ NEM KÖTELEZÕ VIZSGÁLAT! a KISMAMÁNAK KÜLÖN KELL KÉRNIE! VALAHOL MÉG FIZETNI IS KELL ÉRTE PÁR EZER FORINTOT!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:-)
SZia Az a baj, h ez az egesz terhesseg ideje alatt okozhat nagyon nagy bajokat, szoval igen is menj es kerj beutalot a dokitol vedonotol, egy vervetel csak az egesz, es Te is megnyugszol.Ha viszont talalnak vmit, akkor sincs baj, mert gyogyszert asnak ra, es igy megvedik a babadat, de ahoz igen is el kell menni vervetelre /szeritnem/.
A kérdező hozzászólása: nem ugye ertem, hogy mindegy..hanem..ugyse ertenetek meg..megyek megyek..persze, hogy elmegyek!
Szerintem se mindegy, csináltasd meg! Ha negatív legalább megnyugszol, ha pozitív, akkor meg úgy tudom van rá gyógyszer.
A kérdező hozzászólása: Koszi valaszotokat..valahogy kimaradt az egesz:-((( Amugy most mar mindegy.....remelem semmi baj de akkor is:-((
Én azt hallottam, hogy a terhesség elején a legveszélyesebb, de szerintem érdemes lenne megcsináltatnod még most is.
Én is úgy tudom, hogy nem kötelezõ vizsgálat!Nekem a védõnõ ajánlotta, hogy csináltassam meg, a nõgyógyásztól kellet rá beutalót kérnem!

Kb. 5-6 hetes terhes vagyok (nem tudom, mert kedden megyek első uh-ra). Mióta terhes vagyok nem alszom éjjel rendesen 2 óránként pisi, ég, fáj a gyomrom. Ez normális?

Nem tudom ez természetes?Vajon meddig tart?Jó lenne már aludni egy jót:)

Legjobb válasz: Nem vagyok orvos,de sztem a baba miatt vagy kicsit feszültebb.Ha meglesz az uh valószínüleg megnyugszol.Igyál este 1 dl vörös bort.Az segít.Jobb mint a nem alvás....Én is zoktam ,az orvosom javasolta mert elég feszült vagyok.Sok sikert a babához. Egy 18 hetes kismama

Nem vagyok orvos, de sztem a baba miatt vagy kicsit feszültebb.Ha meglesz az uh valószínüleg megnyugszol.Igyál este 1 dl vörös bort.Az segít.Jobb mint a nem alvás....Én is zoktam , az orvosom javasolta mert elég feszült vagyok.Sok sikert a babához. Egy 18 hetes kismama
Én is nagyon rosszul alszom. 7 hetes vagyok, és minden éjjel többször pisi, aztán sokszor már 4-kor vissza sem tudok aludni. Ez az esti pohár vörös bor tetszene, mert kívánom is, de nem árthat a babának?
Igen, a hormonok és a szorongás okozza, meg az alhasi változások. Próbálj meg lazítani, és nem bort, hanem egy pohár langyos mézes tejet javaslok. Pisilni végig fogsz járkálni, sajnos... lesz nyugodtabb idõszak, középidõben biztos! Jó babavárást!
A terhesség velejárója a nem jól alvás, de majd változni fog, türelem. Néha visszavisszatér, de ki lehet bírni. A pisi majd pár hét mulva csökken, de a gyomorégés akár végig megmaradhat. Mindenki más. A bort higítva olvastam, hogy lehet, ha megkívánja a kismama, de nem sokat és nem sûrûn.
semmi gond nincs, ez így normális.
Ne aggódj, ezt teljesen normális, én 20+1 hetes vagyok, és csak pár napja érzem határozottan, hogy ez már tényleg a baba, de még bõven nem "rúgást" érzek, csak kis pöcköléseket. Én sem vagyok vékony, ráadásul a méhlepény is mellsõ falon tapad. Ez mind befolyásolja, úgyhogy ne aggódj, minden rendben van.
Ne aggódj, biztos minden rendben van. Én 21+3 hetesen éreztem az elsõ olyan rúgást, amirõl már egyértelmûen tudtam, hogy a baba mocorog, aztán pár napig szinte semmi. Most 23+6 hetes vagyok, kb 1hete érzem minden nap, és egyre erõsebben. Hamarosan nálad is eljön ez az idõ!
Én is csak 20 hetesen éreztem egy rugást, addig semmit. Az átlag a 17-22 hét a google szerint, úgyhogy nyugi :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek!!!lehet h én reagálom túl!! :)
3-as vagyok. Nem reagálod túl, egyszerûen várod, hogy érezd a babád. Én is rengeteget olvasgattam, ide is írtam én is, mert sokaknál láttam, hogy már 15-16 hetesen érzik a babát, én is megijedtem, hogy minden rendben van-e. Az UH-on láttam hogy mocorog, tudtam, hogy jól van, csak még nem éreztem. Úgy tûnik mi azok közé tartozunk, akik kicsit késõbb kezdik érezni. Nyugi, már nem kell sokat várnod! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: igen igazad van meg nekem a sok okos szokta tömni a fejem h miért nem látszik még meg miért nem érzed bizots baj van stb....!de nagyon várom a csütörtököt hogy lásam h minden okés!!! :) szoktam esténként fogni a pocim és akkor szoktam valamit érezni de általába olyan mintha a szívem dobogna ott vagy nem is tudom meg néza kis dudoron kemény! de tuti igazad van és semmi baj!! :) köszi még egyszer!!!!
A kérdező hozzászólása: és persze nektek is sok egészséget!!!!

Terhes vagy nem terhes? Tippelnétek?

Ma kellett volna megjönnie, de csak kb 4-5-ször voltunk együtt a párommal ebben a hónapban. Délután megyek tesztet venni, addig is várom a tippeket!

Legjobb válasz: Tippelni? Akkor terhes... 4-5 alkalom simán elég, sõt több is a teherbeesésre :-D

Tippelni? Akkor terhes... 4-5 alkalom simán elég, sõt több is a teherbeesésre :-D
engem érdekelne, hány napos a ciklusod és mikor voltatok együtt?
egy alkalom is elég a gyerekhez, nemhogy 4-5! :)
drukkolok:)
Terhes.
Mi pont a ciklus közepén voltunk együtt egyszer abban a hónapban (mert párom külföldön dolgozik) és most 31 hetes kismama vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a biztatást! A 31 hetes kismamának gratula, ügyesek voltatok! Könnyû szülést! Egyébként pont a közepén is voltunk együtt, de sajna negás lett a teszt. Sebaj, majd a jövõ hónap hátha szerencsésebb lesz:)

6. napja nem jön meg, egyébként múlt hónapban is késett egy hetet és csak két napig tartott. Ma reggel csináltam első vizeletből clearblue tesztet és negatív lett. Most akkor nem vagyok terhes vagy nem elég jó ez a teszt?

Legjobb válasz: Szerintem ne vagy terhes, a Clearblue 6 nap késés után már biztosan kimutatná, ha baba lenne. De biztos, ami biztos, holnap reggel csinálj egy másik fajtát, a kettõ együtt már biztosan nem hazudik.

Szerintem ne vagy terhes, a Clearblue 6 nap késés után már biztosan kimutatná, ha baba lenne. De biztos, ami biztos, holnap reggel csinálj egy másik fajtát, a kettõ együtt már biztosan nem hazudik.
A kérdező hozzászólása: egy csomó kismama azt írja pedig, hogy csak 5 hetesen mutatott ki nekik halvány csíkot a teszt és 5 tesztbõl csak 2 mutatta ki a terhességüket, akkor ez hogy van?
Nem tudom, hogy hogy van, nekem már a mensi elõtt 2 nappal kimutatta a babát. Szerintem talán akkor lehetséges, hogy nem mutatja ki, ha nem félidõben fogant, hanem késõbb. Ha pontosan tudod, hogy mikor volt a peteérésed, akkor onnantól számítva 14-15 nap múlva szerintem tuti ki kell, hogy mutassa akármilyen teszt (hacsak nem selejtes). A HCG a beágyazódástól termelõdik (ez kb. a fogantatástól számítva 7-9 nap) és kétnaponta duplázódik. Legtöbb teszt, pedig 25-ös érzékenységû, tehát viszonylag alacsony hormoszintet is képesek kimutatni.
Szia! nem akarlak elszomorítani, de ennek a tesztnek már ki kellene mutatni a babát ennyi késés után! Nekem egy nappal a nem várt mensi elõtt pozitívat mutatott! Azért fel a fejjel!
Nekem is késett, két nap után nega lett a clearblue és egy hét késéssel meg is jött sajna.Ez a teszt már tuti kimutatta volna, de ne keseredj el, majd legközelebb összejön!Amúgy bármi miatt késhet, én pl. vizsgáztam, de amiatt is késhet, h most emiatt izgulsz.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, el vagyok keseredve(
De ha elõzõ hónapban is késett neki egy hetet, akkor lehet hogy most is késik, akkor még csak holnap kell megjönnie. Akkor pedig lehet hogy még nem mutatja ki, nem? Mert én is így vagyok, hogy múlt hónapban is késett egy hetet, most pedig eddig 5 napot, és még semmi.
A kérdező hozzászólása: gondolod, hogy még van remény?
Hát sztem van, mert akkor elvileg még nem is késett semmit, mert még meg sem kellett volna jönnie, most remélem nem írok hülyeségeket, de ha a ciklusod 35 napos, mint múlt hónapban, akkor még nincs késés, nem? Én csak így gondolom, nálam is ez a helyzet. akkor a peteérésed sem a 14. napon volt, hanem a 21.-en, tehát még nem is telt el 14 nap...Szerintetek jól látom?

Ha a terhességi teszt egy hét után azt mutatja, hogy nem terhes, akkor terhes vagy nem? ! Kell még csinálni tesztet vagy nem? !

Legjobb válasz: nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.

nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.
A kimaradt menstruáció után kell tesztelni.
Milyen egy hét után?
Egy héttel az együttlét után még biztos nem mutat semmit! Egy héttel a kimaradt után meg már mutatnia kell! És ha egyszer halvány pozi akkor az 1 hét után is olyan! Én 8 hónapja teszteltem +at és az még mindíg ugyan olyan! Ha kijön a 2 csík akkor az ott is marad! Nem tûnik el csak úgy! :-) Üdv 38 hkm

Mióta terhes vagyok nem kívánom a szexet. Más is volt így? Mert pont azt hallom mindenkitől hogy terhesen kívánta a legjobban.

Legjobb válasz: Szerintem ez attól függ hányadik hétben vagy. A terhességem alatt az elsõ idõkben többször voltam fáradt és én sem kivántam a szexet, de késõbb meg minden a régi volt. Olyan sok változáson megy keresztül ilyenkor a nõi test, hogy nem csoda ha egyszer nem kivánod utána meg igen.

Szerintem ez attól függ hányadik hétben vagy. A terhességem alatt az elsõ idõkben többször voltam fáradt és én sem kivántam a szexet, de késõbb meg minden a régi volt. Olyan sok változáson megy keresztül ilyenkor a nõi test, hogy nem csoda ha egyszer nem kivánod utána meg igen.
Elsõ babánál nõtt a libidóm, másodiknál viszont a béka feneke alatt volt. :-)
Hát, 6hetes körül lehettem, mikor a párom kedvéért összebújtunk(nekem már akkor állandóan hányingerem volt, így kedvem nem sok ), és mikor vége lett, sírógörcsöt.kaptam, de fogalmam sincs, hogy miért. Talán mert nem is akartam, vagy féltettem a babát, nem tudom. Azután talán még egyszer vagy kétszer voltunk együtt, de mivel nem tudott a párom elég figyelmes lenni és nyomta a hasamat, kényelmetlen volt az egész, így többet rendes aktus nem volt. Aztan elég hamar amúgy se lehetett volna. Külföldön dolgozik, de ha itthon van, azért segítek rajta. Amúgy nem vagyok egy frigid nõ, de terhesen nekem nem megy a szex. Szó szerint undort érzek. Nem tehetek róla, de talán mivel a párom se volt elég körültekintõ, így fõleg nem akartam a dolgot. Egyszer próbáltuk nagy pocakkal, de az meg neki nem ment. Szóval nálunk kész böjt a kilenc hónap. Szerencsére gond nincs belõle.
Háromszor szültem, de egyikkel sem kívántam a szexet terhesen. Rosszul voltam még a gondolatától is! De a férjem tolerálta és túlélte-túléltük! Szülések után vissza állt a rend!!
Nekem az elsõ 2 gyerekkel az volt, hogy meg voltam õrülve, persze ennek az apjuk is örült :D. Aztán a 3. babánál meg az a sehogy se jó, itt fáj, ott nyom, mindenhogyan kényelmetlen, aztán meg már inkább hagyjuk is... Bár így a vége felé kezd visszatérni, csak most meg már megmozdulni is nehezemre esik. Lehet nálad is fog még alakulni a helyzet.
Én sem kívántam. Az elsõ idõszakban rendszeresen véreztem. Nem túl muris úgy szexelni, hogy közben lesni kell, hogy minden oké-e, meg azon görcsölni, hogy lesz-e vérzés. Középidõben elkezdett nyílni a méhszáj, és akkor is volt vérzés, így el lettünk tiltva. A végén meg annyira lenn volt a gyerek feje, hogy kb 5 centi lehetett a hüvelyem, így baromi kényelmetlen volt szexelni. Ja meg ha próbálkoztunk, tuti, hogy akkor állt neki kirúgni a ház oldalát. Szóval nem vagy egyedül.
Én az elsõ trimeszterben voltam így, kedvem sem volt hozzá, és este 7-kor már rendszerint aludtam. A 2. trim-ben a férjem már röhögött rajtam, olyan szexmániás lettem, és nagyon "gyors". :) Max fél perc :) ) A végén pedig tök átlagos, csak kicsit mackósabban. Próbáld meg a párodat máshogy "kényeztetni", nehogy a kapcsolat rovására menjen a dolog, 9 hónap az hosszú idõ... hát még ami utána jön! :)
Sajnos én sem kívánom, azért alternatívákat találunk, de azt inkább a férjem iránti szerelembõl, nem azért mert nekem különben lenne kedvem hozzá. Szomorú vagyok, hogy nálam sem volt nagyon "kívánós" idõszak, de szerintem ennek lelki oka is van, sztem én tudat alatt féltem az - elsõ - babánkat, holott az eszemmel meg tudom, hogy egészséges terhesség alatt nem lehet baja.
Nekem az allando emelyges eleg gatlo tenyezo. Neha ejjel is felkelek, hogy emelygek, szoval eleg hervaszto, es abszolut nem a szexen jar az eszem.... Remelem, ez javul majd.
nálam is így volt , nyugi, tettem is itt fel kérdést akkoriban, ma már jobban élvezem mint valaha , kb 26. héttõl tért vissza a vágyam :-) 33hkm
A kérdező hozzászólása: 16 hetes vagyok, eddig semmi ilyen nem volt, most 2 hete kb hogy abszolút nem kívánom :S
én sem kivánom már az elsõ perctõl kezdve, párom néha kielégit kézzel, de azt is nagy unszolásra. Eleinte még "tõle" is undorodtam. Kicsit könnyebb nekünk, mert külföldön dolgozik. Ha itthon van akkor segitek rajta másképp. Amúgy nagyon megértõ. 23+4hkm
terhesen nem szabad dugni, neked sem tetszene ha valaki a homlokodat ütögetné :DD viccet félretéve, van ez így....
2.vagyok 34 hetes kismama
Én is így vagyok, de igazából nem is az hogy nem kívánom hanem sehogy se jó, bekeményedek és mozog a pici! valahogy nagyon fura az egész és így nem tudom elengedni magam!A párom nagyon megértõ de neki hiányzik tudom, de neki is fura ez a helyzet.Ja és le is vayunk mostmár tiltva róla, tehát ha lehetne se lenne.De amúgy már hiányzik egy igazi jó kiadós sex vele!
nekem sem nõtt meg a szexuális étvágyam :) inkább csökkent.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!