Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok mensim egy hete (31 db)

Terhes vagyok? Elvileg egy hét múlvára nem várom a mensit

Elevitet még egy hónapja sem szedek,de mellbimbó feszülés,farkas étvágy,pattanások alhasi fájdalmak a tüneteim

Legjobb válasz: igen lehetsz terhes. hõdet mérted már?

igen lehetsz terhes. hõdet mérted már?
Ezek a tünetek a normálispeteérés és mensi közti idõszakban is..mindennap van egy ilyen kérdés és sosem tud rá senki válaszolni...a legtöbb amit tehetsz, hogy vársz egy hetet , hogy meg jön -e és ha nem , akkor tesztelj. Drukkolok!!
A kérdező hozzászólása: jah és 3 napja 36.8 körüli a hõm.
A terhesség elsõ jele a vérzés kimnaradása és a pozitív terhesteszt. Amiket leírtál, azok lehetnek a közelgõ menszesz tünetei is. Még túl korán van, hogy érezd a terhestüneteket.
Szia, nem akarlak elkeseríteni, de nagyon szeretnéd a babát és ha egy ideje nem jön össze, akkor akár saját magunknak hajlandoak vagyunk, különbözõ tüneteket bemagyarázni. Én is voltam így . Szinte tudatosan tartottam vissza a nemvártat, de végül mindig az gyözõtt. Légy türelemmel, ne is gondolj a tünetekre, foglald el valami mással magad, úgy könnyebben telhet a várakozási idõ. Ha , majd késik 4-5 napot akkor már reménykedhetsz. Szoritok neked!
Egyetértek az elöttem szólókkal! Ilyen korán még nem lehetnek tüneteid. Egyébként amikor terhes lettem, nekem az volt a tünet, hogy semmi tünet nem volt. Ezek amiket irsz a menszesz tünetei is lehetnek, sõt :(

Terhes vagyok? A mensim egy hete késik és a melleim is fájnak. Folyásom nincsen viszont a jobb petefészkem néha szúrkál. Teszteljek?

Legjobb válasz: TESZTELJ!!!!!! Én már aznap teszteltem, amikorra nem vártam, és + lett!! Sok sikert! :))))

TESZTELJ!!!!!! Én már aznap teszteltem, amikorra nem vártam, és + lett!! Sok sikert! :) )))
1 hetes késés, mellfájdalom, hasszúrka?! Miért nem tesztelsz már?? Szerintem már napközbeni vizeletbõl is kimutatja. Írd meg az eredményt, lécci és szorítok!!
Teszt!!!! Szorítok! :)

Még 1 hét a mensiig de már egy hete fájnak a melleim. Ha most csinálnék tesztet kimutatná ha terhes vagyok? Sürün járok pisilni is. Milyen a méhszáj ha befeléforduló?

Kicsit nehezen elérhetö.

Legjobb válasz: A méhszájra nem tudok mit mondani, mert ahhoz nem értek, de a tesztrõl.. az még nem mutatja ki akkor sem ha terhes vagy. Elvileg az ovu mikroszkóp páfrányos marad, ha terhes vagy de ez nem mérvadó jel, mert van más is amikor páfrányos marad. (De ha éppen van olyanod akkor egy próbát megér! ;) Leghamarabb sztem a 28. napon tesztelj ha már végképp nem bírod tovább! Nekem akkor már kimutatta, de írtó halvány volt a második csík. De ott volt, no de van olyan is akinke csak a mensi kimaradás után 4-5 nappal mutatja ki a teszt.Ez nyílván a peteérés miatt eltérõ. Kitartás, remélem babás vagy! ;)

A méhszájra nem tudok mit mondani, mert ahhoz nem értek, de a tesztrõl.. az még nem mutatja ki akkor sem ha terhes vagy. Elvileg az ovu mikroszkóp páfrányos marad, ha terhes vagy de ez nem mérvadó jel, mert van más is amikor páfrányos marad. (De ha éppen van olyanod akkor egy próbát megér! ;) Leghamarabb sztem a 28. napon tesztelj ha már végképp nem bírod tovább! Nekem akkor már kimutatta, de írtó halvány volt a második csík. De ott volt, no de van olyan is akinke csak a mensi kimaradás után 4-5 nappal mutatja ki a teszt.Ez nyílván a peteérés miatt eltérõ. Kitartás, remélem babás vagy! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszi a választ, de sajna nincs ovu tesztem:(De a nap bármely szakában rámtör az émelygés és a hányinger.És(fehér)folyásom van már 1 ideje.A szagokra nem vagyok érzékeny.Akkor várjam meg mig(nem)jön meg?
várd meg még nem jön meg.Ha most csinálnád az negatív lenne, és csak elszomorodnál.sok sikert.

Ha egy hetet késett a mensim és 1 hét után jött meg, hogy akkor lehetséges, hogy terhes vagyok?

Sziasztok! Szóval egy hetet késett a mensim és most jött meg nos így lehet, hogy terhes legyek, vagy egyáltalán mi lehet más oka, hogy késett./nekem még nem volt olyan hogy ennyit késsen max 1 napot, de inkább 1 nappal elöbb szokott megjönni/Légyszi segítsetek, mert nem tudom, hogy mit tegyek. Köszi

Legjobb válasz: Ha rendesen megjött, akkor valószínûleg nem vagy terhes. Ha csak kevés van, akkor lehet. Késést sokminden okozhat, stressz, idegesség, stb, lehet, hogy terhes voltál, de korai vetélésed volt, bár azt mondják olyankor darabosabb a vér. Ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, annak már ki kell mutatnia a terhességet, ha az vagy.

Ha rendesen megjött, akkor valószínûleg nem vagy terhes. Ha csak kevés van, akkor lehet. Késést sokminden okozhat, stressz, idegesség, stb, lehet, hogy terhes voltál, de korai vetélésed volt, bár azt mondják olyankor darabosabb a vér. Ha biztosra akarsz menni, vegyél egy tesztet, annak már ki kell mutatnia a terhességet, ha az vagy.
Ez sok mindentol fugg! Eloszor is, hogy vedekeztel e a baratoddal. Miota van menszeszed? Lehet meg nem allt be rendesen. Es ha sokat sztreszelted magad, hogy terhes vagy e vagy sem, attol is keshetett. Tapasztalatbol mondom!
Elképzelhetõ!De miért nem csinálsz 1 tesztet?Ird meg az eredményt!Szoritok neked, hogy + legyen!
A kérdező hozzászólása: NAgyon szépen köszönöm a válaszodat, szóval akkor azt mondod, hogy akkár terhes is lehetek?
Ja, én is igy jártam, hogy másfél hetet késett, megjött ez ment 4 hónapig, akkor derült ki, hogy terhes vagyok!Egészséges 3éves a kisfiam!A természet játszik velünk!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget mindenkinek!! még annyi lenne, hogy ha reggelre jött meg és nem olyan erõsen, mint ahogy szokott akkor mi a helyzet?? Egyébként már több mint 4 éve rendszeresen megjön mindig ugyanabban az idõpontban.
Akartam mondani : babás :)
Ha ugyanolyan volt most a menstruációd (leszámítva a késést), mint eddig, akkor nayg valószínûséggel nem vagy babás. Nekem már egy egész hónap is kimaradt, és nem voltam baba. Lehet, hogy készülõben volt valami, és spontán elment! Ha vannak kétségeid keress fel egy nõgyógyászt.
A normális vérzés és a terhesség ritkán összetartozó fogalmak. A legpontosabb hormon rendszerû nõkkel is meg eshet, hogy késik. Ha kétségeid vannak a terhességgel kapcsolatban akkor csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát. A legutobbi válaszoló kérésére válaszolva sajna nem lesz baba. De az még majd alakul. Remélem, hogy minnél elöbb össze jön majd, de sebaj mert probálkozunk.:-))))))

Egy hetet késett a mensim, és azt hittük h terhes vagyok de sajnos most megjött egy hétre rá. és nem tudom mi tévő legye?

Egy hetet késett a mensim így keztünk reménykedni h összejött a baba, de egy hét után megjött, és most nem tudom hogy akkor most mi van ilyenkor? Attól lehetek még terhes vagy a rosszabbik eset h elvetéltem? Éa lehet e tesztet csinálni ilyenkor vagy várjuk ki a végét? Kérlek aki tud a z segítsen! El?re is köszönöm a válaszaitokat!

Legjobb válasz: Mensi után teszt!! Nem te lennél az elsõ aki menstruál a terhesség alatt:) Rosszabb esetben elvetéltél:( (de általában annak tünetei is vannak) tesztet nem csináltál az egy hét alatt?

Mensi után teszt!! Nem te lennél az elsõ aki menstruál a terhesség alatt:) Rosszabb esetben elvetéltél:( (de általában annak tünetei is vannak) tesztet nem csináltál az egy hét alatt?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem csináltam mivel többen is monták h legalább várjak egy hetet és mire arra került volna a sor megjött és így meg nem akartam tesztet csinálni mivel nem hiszem h lehet ilyenkor. De köszönöm a válaszokat
Anyu amikor a tesommmal terhes volt o is mesizett 3hetig soval meg van remeny
csinaltal tesztet? én már a nevárt napján teszteltem csinaltaL mert ha pozi volt akkor doki s ir gyógyzser
Szerintem csinálj tesztet, nem kell megvárni hogy elmúljon.Ha terhes vagy/voltál akkor kimutatja és akkor doki, hátha menthetõ még gyógyszerekkel a baba.
Sajnálom, ami Veled történt, de szerintem nem voltál terhes. Engem a 15 hónap alatt amíg vártunk a babára jó párszor becsapott a szervezetem. ÉN is mindig reménykedtem, hogy a mensi ellenére lehetek terhes. Ha rendes piros vérzésed van, akkor szerintem nem vagy terhes és nem is voltál az. Persze van aki írja, hogy mensizik terhesség alatt, de az nem rendes vérzés, mert a kettõ együtt kizárja egymást. Mikor terhes lettem, akkor bizony nem volt semmilyen vérzés. Le lehet pontozni, de szerintem kár beleélned magad, abba hátha baba van. :(

Mensim szerint 6 hetes terhes vagyok, ma voltam dokinál és csak egy petezsákot talált mire ö azt mondta hogy vagy az van, hogy kevesebb hétbe vagyok mint a mensi szerint kellene vagy az hogy nem fejlödik úgy ahogy kéne. Voltatok már ilyen helyzetben?

2 hét múlva kell visszamennem,de addig idegeskedhetek.

Legjobb válasz: Szia! Ha a mensid kezdõnapjától számol, akkor 6 hetes vagy. Ha a kb. peteéréstõl akkor meg 4. A baba + az uh szempontjából a 4 hetes terhességgel kell számolni.

Szia! Ha a mensid kezdõnapjától számol, akkor 6 hetes vagy. Ha a kb. peteéréstõl akkor meg 4. A baba + az uh szempontjából a 4 hetes terhességgel kell számolni.
Az uh szempontjából 6 hetes terhességgel kell számolni, a dokik is így számolni. Én 5+4 naposan voltam, nekem is csak petezsák volt. Ne aggódj, bizti késõbb fogant. Nekem 10 nap múlva kellett visszamennem, minden ok volt már akkor. 28 hetes km
A mensid mindig pontos volt? Amúgy pete bármikor érhet, lehet késõbb estél teherbe, mint gondoldo. Addig próbálj meg ne idegeskedni, vagy menj vissza egy hét után, akkor már kell lásson valamit. 6 hetesen még lehet csak petezsák is normális.
A kérdező hozzászólása: Igen percre pontosan mindig megjött, 24 napos ciklusom van mióta menstruálok.Köszönöm a válaszokat.
A legelsõ menszeszem óta ki tudtam számolni, annyira pontos volt mindig. Most, hogy babát várok, nekem is kevesebb a terhességem egy héttel. Pedig tényleg mindig pontos volt. Nem kell pánikba esni, rendben lesz minden, csak azért mondanak az orvosok minden lehetséges variációt, hogy ne lehessen felelõsségre vonni õket. Nekem nem találták uh-on, riogattak, hogy méhen kívüli, közben csak kisebb volt egy héttel.

Egy hetet késett a mensim és jóval kevesebb, mint szokott és csak 3 napig tartott - előtte és utána barnázás. Mensi elött csináltam egy negatív tesztet, viszont nem érzem valami jól magam. Lehet, hogy terhes vagyok?

Tünetek: f?ként délután és este hányinger, érzékenyebb, sírósabb vagyok (néha minden ok nélkül). De a melleim nem fájnak egyáltalán, noha mensikor is csak ritkán szoktak ... lehet, hogy mégis babás vagyok? Járt már valaki hasonlóképpen? Ja, a hasam alul fájdogál ... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.

Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.
Szerintem is tesztelj mégegyszer! Az a hányinger-dolog és az érzékenység nagyon bíztató! Drukkolok! Majd írd meg, jó? :)
Én majdnem teljesen így voltam mint te, csak annyi különbséggel, hogy nekem 2 napig volt menszim, és utána pár nap barnázás. Sajna nem várok babát:( Minden tünetem megvolt, de biztosan csak beképzeltem magamnak. Ettõl függetlenül tesztelj mégegyszer egy pár nap múlva! Drukkolok neked!!!Írj, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam megint egy tesztet és sajnos még az is negatív...úgyhogy valószínû nem baba. Azért mindenkinek mielöbbi babásodást kívánok!

A ciklusom első felében 36, 3-36, 4 volt a hőm most a második felében 36, 7-36, 8 folyamatosan és még egy hetem van a nemvárt mensiig akkor most bizti volt pé-sem csak nem vagyok terhes? Vagy mindenképp 37 nek kellene lennie?

Legjobb válasz: Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.

Volt Pé-d, de nem értem, hogy mibõl gondolod, hogy nem vagy terhes. Nem mindenkinek megy fel 37 fölés a hõje. Nekem pl. megállt 36.8-nál, és 6 hetes vagyok. Arra lehet még figyelni, hogy a beágyazódáskor megugrik még egy kicsit a hõ.
A kérdező hozzászólása: pont erre voltam kíváncsi hogy ha nem 37 a hõm akkor mi van mert mindenki azt mondta hogy ennyinek kell lenni, most vagyok a 18.napomon és a 10.en volt a pé-em még az izgat hogy a 15.napon leesett 36, 6-ra.
Ha a ciklus.hu-ra felmész, ott találsz egy csomó görbét! De egyébként nem feltétlenül kell 37-nek lennie a hõnek! Peteérés biztos volt! Neked a hõd alapból ennyi! Ha nem esik le a hõd a nem várt mensi elõtt 12-24 órával akkor lehet esélyed a babára! De ezen az oldalon mindent megtalálsz, és szerintem elég jól le is van írva! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a bíztatást én is nagyon szeretném

Nagyon kevés a mensim, szinte nincs is.1, 5 hete voltam dokinál, van egy gombás fertőzésem. Lehet, hogy emiatt kevesebb? Vagy terhes vagyok?

Már fél éve szeretnénk babát, 27-én negatívat teszteltem, 30-án megjött. Az els? két nap csak a reggeli pisiléskor véreztem, délután barnáztam. 3. nap félig lett 1 betét. Ma van a 4. nap és nincs is semmi. Talán mégis terhes vagyok? Vagy a gombás fert?zés miatt ennyi? A h?m napok óta 36,2-36,3 körül van. Ja és a melleim is fájnak, a mellbimbóim olyan érzékenyek és duzzadtak, hogy alíg bírok hozzáérni, meg nem tudok hason feküdni. Írjatok!!!

Legjobb válasz: A terhesség magasabb hõvel jár! A magas ösztrogén szint okozhat menstruációs zavarokat, egyéb tüneteket. Ha nem volt tüszõrepedés. A tüszõ termeli az ösztrogént, s ha nem reped meg, akkor nincs sárgatest, progeszteron, amitõl emelkedik a hõ. S ha a progeszteron szint leesik, akkor a hõ is és jön a rendes mensi. Ha viszont az ösztrogénszint tartósan fent van, akkor vastagodik a méhnyálkahártya is. Barnázás még ciklus közepén is elõfordulhat, de bármikor. Szóval ha hormonális a dolog, tökéletesen beillenek a tüneteid.

A terhesség magasabb hõvel jár! A magas ösztrogén szint okozhat menstruációs zavarokat, egyéb tüneteket. Ha nem volt tüszõrepedés. A tüszõ termeli az ösztrogént, s ha nem reped meg, akkor nincs sárgatest, progeszteron, amitõl emelkedik a hõ. S ha a progeszteron szint leesik, akkor a hõ is és jön a rendes mensi. Ha viszont az ösztrogénszint tartósan fent van, akkor vastagodik a méhnyálkahártya is. Barnázás még ciklus közepén is elõfordulhat, de bármikor. Szóval ha hormonális a dolog, tökéletesen beillenek a tüneteid.
Elõzõ vagyok: Hasonló panaszaim voltak, amire az orvos annyit mondott, hogy jellege miatt nem rendes mensi, hanem áttöréses vérzés...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!