Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok jött meg és csak (34 db)

Terhes vagyok? Hamarabb jött meg és csak 2 napot volt. Az első napon rendesen véreztem, a második nap együtt voltam a párommal és a következő nap már elmúlt. A 2 ciklusom között nem védekeztünk.

Vegyek tesztet?már nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze.Vagy rossz id?ben csináljuk?

Legjobb válasz: a peteérés a két mensruácio között van!ne stesszelj rajta állandoan,mert lehet azért nem sikerül!ha meg nyugtat vegyél tesztet,de szerintem nem vagy terhes!tudom,hogy rossz ezt olvasni,és nagyon szeretnétek,és ezért mindig arra gondolsz,de lazits!ne azért bujjatok össze este,mert babát akartok,hanem azért,mert egymást akarjátok,és ha végeztek,ne arra gondolj,hogy lehet most sikerült!én drukkolok nagyon!

a peteérés a két mensruácio között van!ne stesszelj rajta állandoan, mert lehet azért nem sikerül!ha meg nyugtat vegyél tesztet, de szerintem nem vagy terhes!tudom, hogy rossz ezt olvasni, és nagyon szeretnétek, és ezért mindig arra gondolsz, de lazits!ne azért bujjatok össze este, mert babát akartok, hanem azért, mert egymást akarjátok, és ha végeztek, ne arra gondolj, hogy lehet most sikerült!én drukkolok nagyon!

Attól félek, hogy terhes vagyok. Igaz a havim pontosan jött meg, de csak 2 napig tartott és inkább barna volt. Csináltam tesztet is, de az azt mutatta ki, hogy nem vagyok terhes. Ezekben a tesztekben mennyire lehet megbízni?

Legjobb válasz: A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.

A terhességi tesztek általában 99%-ban megbízhatóak. Nem írtad milyen formában védekezel szedsz e fogamzásgátlót. Mert fogamzásgátló szedésénél rövidebb a vérzés intenzítása idõtartama. Egy hét múlva ismételd meg a tesztelést.
Elég pontosak a tesztek, és a menszeszed is megérkezett, bár nem normális formában. Nem vagy terhes elméletileg. De mindenképp rohanj el a nõgyógyihoz, és megnyugszol.
Nem írtad a nap melyik szakában teszteltél. Mindenképp a reggeli elsõ vizeletbõl tesztelj.
hát ha a pettinget ésszel toltátok ahogy kell, akkor semmi okod rá.
második.. xDD és kedves kérdezõ.:D szerintem inkább játsz a plüssállataiddal, ugyanis ha ilyen tudatlan vagy, egyáltalán nem kéne még csak ránézned se egy f*szra. még a végén terhes leszel a látványtól.. ;D
A kérdező hozzászólása: Es multkori mensim utan 1x pozitiv, majd 2x negativ tesztem lett.
Csinálj tesztet, szerintem elég valószínû, hogy várandós vagy.:) ))
Nekem is az a véleményem, hogy vegyél egy tesztet, és már nem leszel bizonytalan! Kívánom, hogy az legyen amit szeretnél!
Nekem is ilyen volt az elején miután abbahagytam a gyógyszert. 1 poz aztán 2 neg. Lehet, hogy a gyógyszer kavart csak be. Miután abbahagytam, sosem jött meg pontosan. Majd mikor tényleg összejött az utolsó menzim 3 napig tartott, aztán pár hét múlva kiderült, hogy várandós vagyok. akkor már mindegyik poz lett:) 30 hetes kismami. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Koszi, mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: nekem is tegnap lett egy halvanyt pozitiv, delutan... penteken vervetel.remelem babank van...
Szia! Mi a helyzet? Csináltál tesztet?
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!!
2.vagyok. Mikor csinálsz megint tesztet? Ez nagyon baba gyanús tényleg! Ha kifelé jön inkább mint befelé:) , akkor az nem véletlen! Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz! Én is holnap reggel tesztelek. Remélem pozitív lesz.
Én 12 hetes voltam, mikor látták az ismerõsök, és nem hasméretbõl. Ne kérdezd honnan, azt nem tudom... A 10. héten volt oszt.tali, ott meg a fiúk rátapadtak a mellemre (mármint a szemükkel), majd a következõ mondat: mekkora a melled, terhes vagy? :)
Szia, nekem is nagyon nagyon halvány volt a csík, most benn alszik a szobában 17 hónapos:) szorítok, szerintem baba lesz:) egyébként valakik ösztönösen ráéreznek, semmi nem látszott és egy csaj akit alig ismertem rákérdezett hogy mikor jön a baba, én meg csak hüppögtem, hogy hát még nagyon kicsi 8 hetes voltam akkor:)
Ha nem iszol már éjjel, csak pisilsz, akkor koncentráltabb lesz akkor is a vizelet, ha sûrûbben jársz ki. Mióta késik? Mert elvben több napos késénél már bármely napszakban kimutatják, nálam a 3. nap este pozitív lett. Drukkolok, elég gyanús, hogy baba van. :) Majd írd meg, ha teszteltél.
szorítok nektek nagyon :)
en holnaputan tesztelek, mindenkinek sok sikert! irjatok hogy mi lett veletek!
A kérdező hozzászólása: Igen én is gondoltam rá csak olyan nagyon gyötör a szomjúság is...Álítólag ez is tünet....:)
Próbálj meg 3 órát nem kimenni, és este ne igyál már semmit! És akkor jó lesz a reggeli pisike. Én ha nem iszom este, akkor éjfél után már nem kell kimennem.
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek.Ha csak megint nem olyan éjjelem lesz h fél ill.óránként nem kell pisilni járni.Mert akkor nem sok értelme van a reggeli elsõnek....
A kérdező hozzászólása: Én meg sógoromtól kaptam meg a kérdést.Mert nem fogadtam el az italt és mikor megkóstotltam a bort majdnem kihánytam azt az egy kis kortyot.Erre a kérdés:Terhes vagy?
De édes vagy! A halvány csíkocska is csíkocska:) ). Ismételd meg a tesztet 2 nap múlva , akkor már erõsebb lesz! És halványan gratulálok! Egyébként a fodrászomon én már akkor láttam amikor még õ nem is sejtette. Leesett az álla amikor pozi lett a tesztje!
A kérdező hozzászólása: Igen, de most még haloványabb volt a csík mint azelõtt.És ma megyek orvoshoz, hogy nézze már meg mi van mert ma már a 38ik napom van és még semmi.De matadt a hát és derék illetve inkább a csípõ fájdalom, érzem a hasam alját is.És idõnként a mellem is szúr de nem vészes.

Tegnap elött jött meg, és eddig csak barnázás volt de az is nagyon kevés, ma már semmi nincsen, terhes vagyok?

fogamzásgátlot szedek 1éve és 7honapja,de tudom hogy nem véd 100%ig

Legjobb válasz: vegyél tesztet és megtudod

vegyél tesztet és megtudod

Nekem 1 évben 4-5 alkalommal van csak mensim és eddig még nem estem teherbe! Most már 4 hónapja nem jött meg! Három napja nagyon fáj nyomásra mindkét mellem, lehetséges, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Ne haragudj azért amit írni fogok: de ennyire tudatlan lennél??? Ha évente csak ennyiszer jön meg az vérzési rendellenesség. Orvoshoz kellett volna már régen menni. Másrészt meg ha nem jött meg 4 hónapja, lehetsz terhes, vagy klimaxos (attól függ mennyi idõs vagy), vagy éppen még mindig rendellenes a ciklusod! Ez veszélyes! Nem értem miért ide írsz, mikor ilyen hatalmas problémád van! Bocs. 6 hetes kismama

Kedves kérdezõ! Ne haragudj azért amit írni fogok: de ennyire tudatlan lennél??? Ha évente csak ennyiszer jön meg az vérzési rendellenesség. Orvoshoz kellett volna már régen menni. Másrészt meg ha nem jött meg 4 hónapja, lehetsz terhes, vagy klimaxos (attól függ mennyi idõs vagy), vagy éppen még mindig rendellenes a ciklusod! Ez veszélyes! Nem értem miért ide írsz, mikor ilyen hatalmas problémád van! Bocs. 6 hetes kismama
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Nekem 16évesen annyira beállt a ciklusom, h órára pontosan meg tudtam mondani, h mikor kell megjönnie.Sokkal inkább a dokihoz kellene menned, mintsem ide írogatni.Ez nem játék.Mert lehet, h csak valami hormonális baj, amit helyrepofoz fogamzásgátló, de lehet ennél sokkal komolyabb betegség.Amúgy nyomásra nekem nem csak babásan fájt a mellem.
Te amúgy hány éves vagy? Ha még 20 alatt akkor jó lenne elmenni dokihoz, mert mint az elõttem szóló is elmondta, a fogamzásgátló lehet, hogyelégséges lenne, mivel az tutira beállítja a mesit. Én is így voltam annak idején. Soha nem jött meg idõben és hozzád hasonlóan évente 4-5 alakalmommal volt meg. Nekem elég volt a fogamzásgátló, az simán beállította minden gond nélkül. Most hogy nem szedem az elején döcögösen de kezd beállni. Ha meg idõsebb vagy akkor nem tudom, hogy eddig még miért nem voltál dokinál ezzel a problémával. Ha négy hónapja nem jött meg az szerintem nem azért van mert terhes vagy a hanem valószínûleg valami hormonális probléma lehet. Ha terhes lennél akkor már 4 hónaposan a pocakodon is kellenne látszodni. A kolléganõm 3 hónapos és nagyon szépen gömbölyödik.:-))))

3 napja feküdtünk le a barátommal de nem védekeztünk. De nem élvezett. Még egyáltalán nem jött meg nekem. Lehetek terhes? És mennyi idő múlva jönnének elő a jelek? És nem 12-13 éves vagyok csak későnérő de azt mondták hogy ettől még szexelhetek.

Legjobb válasz: még is hány éves vagy? voltál már nõgyógyásznál, hogy miért nem jött meg? emigy, ha nem vérzel, nincs peteérés, elméletben nem lehetsz terhes....

még is hány éves vagy? voltál már nõgyógyásznál, hogy miért nem jött meg? emigy, ha nem vérzel, nincs peteérés, elméletben nem lehetsz terhes....
hanem 14, értem én
akkor 14-15 vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok 17 leszek októberben de azt mondták hogy ez normális hogy még nem jött meg csak késõn érõ vagyok..Van olyan ismerõsöm akinek 19 éves korában jött meg..
oké, de attól még ideje elmenned az orvoshoz, hogy még miért nem jött meg, mert az 16-17 éves korodban legkésõbb meg kell, hogy jöjjön....attól még, hogy egy ismerõsödnek 19 éves korában jött meg nem biztos, hogy ez nálad normális!!! De te tudod...
Lehetsz terhes attól még hogy nem menstruálsz. Hogy miért? Mert az ELSÕ peteérés (értelemszerûen) megelõzi az ELSÕ menstruációt. És mivel fogalmad se lehet, hogy mikorra várhatod... érdemes lenne minden alkalommal védekeznetek, ha nem akarsz "meglepetés" babát! A megszakítás (=az ha nem benned megy el vagy egyáltalán nem megy el) NEM védekezés! Az elõváladék ugyanis tartalmazhat spermiumokat + még az óriási gyakorlattal rendelkezõ férfiakkal is bármikor elõfordulhat, hogy adott esetben nem tudja idõben kirántani. Terhesség jelei? Változó. Ha láttál már valaha egy részt a "Nem tudtam, hogy terhes vagyok" c. mûsorból, akkor tudhatod, hogy létezik, hogy valaki egyáltalán észre se veszi a terhességet, csak már akkor, mikor szülni viszik. Tesztelni minimum 2 héttel az aktus után lehet!
Igazuk van az elottem szoloknak. Menj el kerlek orvoshoz, s ha szexualis eletet elsz, ismerd meg a szervezeted mukodeset. Akkor tudsz vigyazni magadra. :-)
Az, hogy nem jött meg, nem jelenti, hogy terhes vagy.
Ha nem védekeztél az is elõfordulhat.

Ha terhes vagyok es ittam rozmaring teat arthat a babanak? Mert mar 3 napja iszom napi 2 csuporral. Mennnyi esely van a vettelesre? Szedek fogamzasgatlo gyogyszert nem biztos hogy terhes vagyok csak nem jött meg kesik 1 hete

Legjobb válasz: Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Ha terhes vagy, akkor szigorúan tilos innod, mert méh simaizom összehúzó hatása van, tehát elvetélhetsz. Mondjuk elviekben "csak" nagyobb dózisok (pl. illóolaj) esetén jelentkezik ez a hatása, de értelemszerûen nem érdemes kockáztatni.. Egyébként a fogamzásgátlódnak is jelentõsen gyengíti a hatását, tehát ha nem vagy terhes, akkor erre sem árt figyelned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!