Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok egy tesztet és (99 db)

Terhes vagyok? Csináltam egy tesztet és negetiv lett várjak még vele?

Sziasztok. Teszteltem de negativ lett pedig a tünetek megvannak. 1 hete késik a menzim,hányingerem van,fáj a derekam,a melleim nagyon érzékenyek,és kemény a hasam. Mit csináljak? Segítsetek! El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Elég valószínû, hogy terhes vagy. Biztos nem elég magas a hcg szinted. Vagy várj pár napot és csinálj még egy tesztet, vagy menj el dokihoz. Nem tudom, hogy tudod e, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl a legjobb csinálni a tesztet, és ha elõször negatív lesz a terhesség korai szakaszában elõfordulhat, hogy a teszt csak egy óra elteltével válik pozitívvá. Úgyhogy ne dobd ki egybõl a negatív tesztet. Drukkolok neked!

Elég valószínû, hogy terhes vagy. Biztos nem elég magas a hcg szinted. Vagy várj pár napot és csinálj még egy tesztet, vagy menj el dokihoz. Nem tudom, hogy tudod e, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl a legjobb csinálni a tesztet, és ha elõször negatív lesz a terhesség korai szakaszában elõfordulhat, hogy a teszt csak egy óra elteltével válik pozitívvá. Úgyhogy ne dobd ki egybõl a negatív tesztet. Drukkolok neked!
Még egy tipp!!! Mérd meg a reggeli hõd, és ha magasabb az átlaghõdnél, akkor valóban lehetsz terhes és akkor valószínû, hogy alacsony még a hcg-d :)
Sokan vann így, de attól még lehetsz terhes. Ha van türlemed, várj 2-3 napot, és csinálj tesztet, ha nincs, menj el dokihoz. Drukkolunk:-)
vagy tedd amiket mar irtak elottem, vagy kerj vervizsgalatot.
Téllllleg.
Igen, az vagy. Menj orvoshoz, majd megerõsítik.
Kedves Antal Gabriella! Ha pozitív a teszted, TÉNYLEG terhes vagy. Tudod, ezért hívják terhességi tesztnek! Nem is értem minek akarsz még tesztet csinálni...
Gratulálok!

Szerintetetk terhes vagyok? Tegnap reggel csináltam egy tesztet és +lett. Felhívtam az orvosomat és ma reggel voltam ultrahangon, de azt mondta lehet van ott valaki, de nagyon pici nézzük meg 5 nap múlva!

5 napja késik a mensesem és nap közben szúr és fáj a hasam.

Legjobb válasz: ha pozi a teszted akkor terhes vagy, de kicsi még és nem látni. nekem hüvelyi uh-t csinált a 33. napon ésa akkor látszodott a megvastagodott méhnyálkahártya és 2,4 mm-s petezséáknak imponálo képlet ami most már 18 hetes:) 32

ha pozi a teszted akkor terhes vagy, de kicsi még és nem látni. nekem hüvelyi uh-t csinált a 33. napon ésa akkor látszodott a megvastagodott méhnyálkahártya és 2, 4 mm-s petezséáknak imponálo képlet ami most már 18 hetes:) 32
Csak azt tudom, hogy 6 hetes voltam mikor elõször elmentem orvoshoz. Te nagyon korán mentél, legalább 12 nap menszesz késést meg kell várni, majd teszt.
Túl korán mentél, ilyenkor még alig látszik valami. Még alig vagy 5 hetes terhes. Célszerû a 6-7.héten menni, akkor már szívhang is van. Gratulálok a babádhoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors pozitív válaszokat. Még csak november óta próbálkozunk és nagyon boldog leszek ha tényleg babát várok, hisz idén fogom tölteni a 29-et. Pénteken megyek vissza ultrahangra, majd megírom a fejleményeket!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggeli ultrahang alapján ma vaok 5 hetes és 3 napos. A teszt nem nyert. Nagyon boldogok vagyunk. Köszönöm a bíztatást.
A kérdező hozzászólása: Hupsz elírtam a teszt nyert!!!

2 hónapja voltam együtt a párommal. 1 hónapja késik. Jelek: hízás, mellem megnőtt és fáj, a hasam alja fáj, és mintha egy picit nőtt volna a pocim. néha álmos vagyok nagyon. Reggel csináltam egy tesztet és negatív lett. Terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!

Ennyi idõ után ki kellett volna mutatnia a tesztnek. Szerintem csinálj még egyet és ha negatív, menj orvoshoz, nézze meg, hátha csak alacsony a hormonszint és mégis van baba. Mástól is kimaradhat a menzesz, pl ciszta. Sajnos. Drukkolok, bármit is szeretnél!
Nem értem, miért kell várni eddig? Lehet éppúgy baba, mint más is. Sürgõsen menj orvoshoz!!
Azonnal menj orvoshoz, ez már nem sima késés!! Ha amúgy normális a ciklusod, akkor lehet, hogy cisztád van, amit jobb minél elõbb eltávolítani. Ne aggódj, a ciszta jó indulatú csomó, csak nem mindegy mekkora területen terjeszkedik el idõvel, ezért minél elõbb lásson a doki!!

Már 2 hónapja nem szedek fogamzásgátlót. Kb 10-11 napja voltam együtt a férjemmel. Volt egy olyan női megérzésem, hogy terhes vagyok, de ma vettem egy tesztet és az negatív volt. Lehet, hogy a hormonszintem nem elég magas még? Vagy csak bebeszélem?

Legjobb válasz: hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!

hát elvileg 3hónapnak kéne eltelni, hogy terherbe essél a fogamzásgátló abbahagyása után.de ha nagyon szeretnéd tudni, akkor az együtt lét után 21.napon vegyél terhességi tesztet, mivel akkor mutatható ki hogy az vagy e!
Fogamzásgátlója válogatja, hogy mennyi idõnek kell eltelnie az abbahagyása után ahhoz, hogy bátran bevállalhassatok egy kicsit. Én 6 évig szedtem. Az abbahagyása után, még abban a hónapban terhes lettem, és ezt nem találta problémának az orvos. Ami a teszetet illeti, nekem csak az 5. héten mutatott poz. eredményt.
Én is hasonló helyzetben vagyok a fogamzásgátlóval kapcsolatban. Melyiket szedted?
Az elsõ terhességem elõtt Tri Regolt szedtem 9 évig. 1 év kellett hogy terhes legyek. A második terhességem elõtt Yadine-t szedtem 5 évig, 9 hónap kellett hogy terhes legyek.Most 36 hetes kismama vagyok.
igen terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: Csináltam még egy tesztet tegnap délután és az is pozitiv most meg reggel megyek a dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de nem merem még elhinni majd csak ha látott a doki.
Gratulálok, Kismami! :) Pocaklakód van, hidd csak el! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Felfázástól nem lesz pozitív a teszt!!Biztos baba!!:) Én is 6 és fél hetesen voltam elõször orvosnál és már volt szívhang is!;):)
A pozitív teszt az bizony baba! Fõleg, hogy már a délutáni vizelet is kimutatta (a reggeliben mindig könnyebben kimutatható). Gratulálok, vigyázz magatokra!
Gratulálok, valóban babát vársz! Mindkét gyermekemnél délutáni vizelettel lett a teszt pozitív!
nagyon gratulálok. gha már 2 hete késik akkor 6 hetes vagy, már szivhang is van, menj dokihoz.
Oh de jo!Gratulalok! Az h nem reggeli vizelet az meg jobban bizonyitja h terhes vagy, mert a reggeli konnyebben kimutatja. Ugy h hidd csak el!Van egy pici pocaklakod:) Szep babavarast:37+5 hetes kismami:)
Hidd csak el nyugodtan én is így voltam két pozitív teszt és mégis attól féltem tévedés még kérdeztem is. De nem az volt itt növekszik a baba a pocakomba már lassan 3 hónapos. Te is tuti terhes vagy ez 10000% Boldog baba várást!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat csak még nem bírom felfogni!
jaj istenem annyira jó olvasni ha valaki pozitívat tesztel nagyon boldog babavárást
Lehet, hogy megvizsgál, igen, de abból semmi gond nem lesz. A méh nagyságát nézi, meg a méhszájad zártságára kíváncsi. Amíg szívhang nincs, addig visszahív hetente-kéthetente, aztán ha van szívhang (lehet, hogy nálad már lesz), ad papírt, amivel mehetsz a védõnõhöz. Mindent elfog mondani a doki, ne aggódj, élvezd a várandósság minden percét. 6.v.
A kérdező hozzászólása: ha megyek a dokihoz ultrahang mellett meg is vizsgál?És utánna mi a következõ lépés?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy csak kedden tudok addig meg esz a fene! Másra nem utalhat a pozitív teszt?Gondolok felfázásra stb
irj majd mit mondott. remélem minden rendben lesz. párodnak hogy mondtad el? 32

Ma csináltam egy tesztet és kijött a 2 vonal de ami a nem terhességet mutatja erös színü volt, de kijött a másik is ami halvány volt, most akkor terhes vagyok?

mensim késik de fáj a hasam és a mellem is olyan tünetek vannak mit ha megakarna jönni.ez akkor mi?

Legjobb válasz: Terhes vagy, gratulálok! :))

Terhes vagy, gratulálok! :) )
Akkor örülj, nincs miért aggódni. A sulit simán befejezed még, a párod szeret és a szüleiddel pedig szépen megbeszéled. Gondolom nem ellenzi a kapcsolatotokat, ha már ennyi ideje együtt vagytok, végülis ez már nem egy futó kaland! Sok boldogságot Nektek! (én egy évvel voltam idõsebb nálad mikor az elsõ babánkkal terhes lettem, azóta eltelt több mint egy évtized boldogságban és már gyarapodtunk is még egy lurkóval) :-)
Ez bizony baba! Nekem is halvány, másnap megismételtem, de akkor is halvány volt. De itt van! :) Gratulálok!
Bármilyen halvány is a 2. vonal, baba van a dologban.Ismételd meg a tesztet néhány nap múlva, akkor már erõsebbnek kell lennie a 2. vonalnak is!A "mindjárt megjön" érzés normális a terhesség elején, ha nincs vérzés és görcs, akkor ne aggódj, minden rendben, úton a pocaklakó!Gratulálok!
Szia, halvány vonal is vonal, nekem is a nemvárt napján extra halvány volt, és most itt rugdos a pocakomban:) Gratulálok!
Ha két vonal van és az egyik halványabb, az is terhességet mutat! Bizony, babás vagy! Gratulálok Kismama! :-)
Ezt gondolom úgy érted, hogy ott a 2. vonal, csak halványabb. Akkor bizony terhes vagy! 1-2 nap mulva csinálj egy újabb tesztet, akkor már erõsebb lesz a 2. csík is! Gratulálok:)
szia, Gratula a babához..:) ) remélem te is örülsz neki..:)
szerintem babás vagy ;)
En is ugyan igy vagyok hogy 2 csikom lett de az erossebb hogy nem vagyok de a betegsegem meg nem kesett, akkor meg varjak? Minden egyes alkalomnal vedekeztunk
Babát vársz...gratulálok!!!
A kérdező hozzászólása: húú nagyon egyet értetek, akkor kisbabám lesz el sem hiszem. 19éves vagyok 7 éve vagyok a barátommal de még 2hónap van a suliból, és félek anyuéktól is, eléggé be vagyok... akkor megcsinálom holnap is.köszönöm a válaszokat.örülök is meg nem is .a párom azóta magánál hordja a teszet nagyon örül:)
A 9.válaszoló vagyok.Én 19.5 évesen szültem meg a babámat, már férjnél voltam.Ha megteheted, a párod és a körülmények is adottak hozzá, nincs min gondolkozni...sok sikert.
A kérdező hozzászólása: ma az az 2009.01.21-én reggel megint csináltam egy tesztet és igen biztos hogy terhes vagyok. most célozgattam anyunak és azt mondta hogy ha terges vagyok abból nagy háború lesz, és el kell vetetnem, de én nem akarom elvetetni!! tudja is hogy nagy bánatom lesz de akkor is.nagyon félek mostmár elmondani jobban mint eddig.de a párom nem fogja engedni ezt, félek a hétvégén pedig el kell mondani mert ideje dokihoz mennem. mit tegyek?

Április 19-én volt meg utoljára a menstruációm, május 20-án csináltam egy tesztet és kimutatta terhes vagyok. Mehetek már dokihoz, vagy még várjak?

Mutat már valamit az UH?? Fizikailag jól érzem magam. Szedek Gravidát,igyekszem vigyázni. Néha szurkál a hasam, és kicsit furi de semmi különös.

Legjobb válasz: Szia. nyugodtan menjél.Èn ahogy megláttam a pozitív tesztet,mentem is.egyböl ve´rve´tel,majd láttuk a petezsa´kot. Gratula. A hasszurka normális.

Szia. nyugodtan menjél.Èn ahogy megláttam a pozitív tesztet, mentem is.egyböl ve´rve´tel, majd láttuk a petezsa´kot. Gratula. A hasszurka normális.
igen menjél! nemtudom mutat-e valamit az u.h., legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra! így van a hasszurka normális, de azért is menj mielõbb dokihoz, hogy megbeszéld vele ezeket az érzéseket! 31hetes kismama, sok boldogságot

49 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek, de a múlt hónapban nem volt vérzésem, ebben a hónapban egy kicsi volt. A melleim feszülnek. Lehet hogy terhes vagyok? Mert csináltam egy tesztet és azt mutatta, sajnos, hogy igen. Erről szeretném véleményét kérni! Ti

49 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek, de a múlt hónapban nem volt vérzésem, ebben a hónapban egy kicsi volt. A melleim feszülnek. Lehet hogy terhes vagyok? Mert csináltam egy tesztet és azt mutatta, sajnos, hogy igen. Erről szeretném véleményét kérni! Tisztelettel:Liza

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön valóban várandós. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön valóban várandós. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

49 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek, de a múlt hónapban nem volt vérzésem, ebben a hónapban egy kicsi volt. A melleim feszülnek. Lehet hogy terhes vagyok? Mert csináltam egy tesztet és azt mutatta, sajnos, hogy igen. Erről szeretném véleményét kérni! Ti

49 éves vagyok. Fogamzásgátlót szedek, de a múlt hónapban nem volt vérzésem, ebben a hónapban egy kicsi volt. A melleim feszülnek. Lehet hogy terhes vagyok? Mert csináltam egy tesztet és azt mutatta, sajnos, hogy igen. Erről szeretném véleményét kérni! Tisztelettel:Liza

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön valóban várandós. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a teszt pozitív, akkor Ön valóban várandós. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!