Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok egy tesztet (190 db)

Esély mindig van. Csak az 100%, ha nem élsz nemi életet!!!
Ha nem akarsz babát miért nem vedekezel? Nem kapkodni kell meg aggodni h.most mivan... Lehetsz terhes persze... Tiszta gáz h.ha sikerült mert ez is ugy fogant h.nem vartak...más a kezét osszetenne h.terhes legyen

Fogamzasgatlot szedtem majd 1 evig. Ez kb a 3. honap h nem szedem de a parommal nem vedekezunk. Egy hete mar kesik lehetseges e h terhes vagyok? Csinaltam tesztet de negativ lett.

Legjobb válasz: Az is lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem a teszt azt már kimuutatná. Bár van akinek a 6. hétig sem mutatja ki. De inkább arra gondolok, hogy megkavarta a szervezetedet az, hogy elhagytad a gyógyszert és a ciklusod szórakozik veled! Ha ez még 2-3 hónapmúlva is így lesz menj nõdokihoz. De azért csinálj majd tesztet még kb. 1 hét múlva! Hátha!

Az is lehetséges, hogy terhes vagy, de szerintem a teszt azt már kimuutatná. Bár van akinek a 6. hétig sem mutatja ki. De inkább arra gondolok, hogy megkavarta a szervezetedet az, hogy elhagytad a gyógyszert és a ciklusod szórakozik veled! Ha ez még 2-3 hónapmúlva is így lesz menj nõdokihoz. De azért csinálj majd tesztet még kb. 1 hét múlva! Hátha!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen, gondoltam arra is de idaig mindig pontossan jott meg...szoval az utan is amiota a tablettat abba hagytam, az utobbi idoben meg tobbet is eszek, surobben jarok vcre, hisztissebb vagyok mint altalaban... ezert is tettem fel a kerdest
Hát akkoe szerintem várj még 1 hetet, és ha akkor sem jön meg reggeli pisibõl csinálj egy tesztet. Ha negatív menj nõdokihoz! Nehogy valami komolyabb baj legyen!

Akkor most terhes vagyok? A tesztem vasárnap reggel pozitív lett. Tegnap voltam dokinál. Õ azt mondta, hogy amit lát az olyan mint egy petezsák, ez utalhat arra.

Ápr. 20-án jött meg utoljára, ha onnan kell számolni a terhességi heteket, akkor ez most a hatodik hét. Nem kéne már pontosabban látni? Vagy nem kéne ennyit aggódnom?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?

Szia! Szerintem ne aggódj! Lehet, hogy a beágyazódás kicsit késõbb történt, így még valószínûleg valamivel fiatalabb a terhesség. A doki pedig látott valamit. Akkor van is valami! Valószínûleg tényleg a petezsákot látta. Ilyenkor még általában nem is nagyon lát mást. Ha pozitív a terhességi teszted, akkor szerintem tuti ott a baba. A dokik ilyenkor még elég óvatosan szoktak fogalmazni! Mikorra hívott vissza?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál! Megpróbálok nem aggódni, csak olyan nagyon akartam már a babát, és olyan lelkesen mentem orvoshoz! Csak azt a megerõsítést nem kaptam meg, amire számítottam. Azt mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, akkor már többet lát! De nagyon boldog vagyok, mert állandóan émelygek és szédülök és ez azt jelenti, hogy ott van!!! :-))))))
Valószínüleg igen, de ezt az orvosod fogja ugyís pontosan megmondani. A lényeg, hogy ne aggódj.
1.válaszoló vagyok... Gratulálok! Két hét múlva már dobogni fog a pici szíve! Minden jót továbbra is!

Terhes vagyok? Csináltam egy tesztet és negetiv lett várjak még vele?

Sziasztok. Teszteltem de negativ lett pedig a tünetek megvannak. 1 hete késik a menzim,hányingerem van,fáj a derekam,a melleim nagyon érzékenyek,és kemény a hasam. Mit csináljak? Segítsetek! El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Elég valószínû, hogy terhes vagy. Biztos nem elég magas a hcg szinted. Vagy várj pár napot és csinálj még egy tesztet, vagy menj el dokihoz. Nem tudom, hogy tudod e, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl a legjobb csinálni a tesztet, és ha elõször negatív lesz a terhesség korai szakaszában elõfordulhat, hogy a teszt csak egy óra elteltével válik pozitívvá. Úgyhogy ne dobd ki egybõl a negatív tesztet. Drukkolok neked!

Elég valószínû, hogy terhes vagy. Biztos nem elég magas a hcg szinted. Vagy várj pár napot és csinálj még egy tesztet, vagy menj el dokihoz. Nem tudom, hogy tudod e, hogy a reggeli elsõ vizeletbõl a legjobb csinálni a tesztet, és ha elõször negatív lesz a terhesség korai szakaszában elõfordulhat, hogy a teszt csak egy óra elteltével válik pozitívvá. Úgyhogy ne dobd ki egybõl a negatív tesztet. Drukkolok neked!
Még egy tipp!!! Mérd meg a reggeli hõd, és ha magasabb az átlaghõdnél, akkor valóban lehetsz terhes és akkor valószínû, hogy alacsony még a hcg-d :)
Sokan vann így, de attól még lehetsz terhes. Ha van türlemed, várj 2-3 napot, és csinálj tesztet, ha nincs, menj el dokihoz. Drukkolunk:-)
vagy tedd amiket mar irtak elottem, vagy kerj vervizsgalatot.

A nőgyógyász egy általános vizsgálatból észreveszi ha valaki terhes vagy ahhoz neki is valamilyen tesztet el kell végeznie?

Én pár napja voltam n?gyógyásznál alhasi fájdalmakra panaszkodva! Megvizsgál és annyit mondott h ez nem n?gyógyászati gond és a leleten annyi volt h normálnál alig nagyobb uterus szabad környezetben. Csináltam két gyors tesztet az egyik pozitív lett a másik pedig negatív. Ha terhes vagyok min 9 hetes ezt már észre kellett volna venni-e igaz? Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A teszt lehet negatív ha terhes is vagy, de pozitív nem lehet, ha nem vagy terhes, úgyhogy gratulálok, terhes vagy :) Amúgy válts orvost, ha jó orvos lett volna, akkor megbizonyosodott volna róla, hogy terhesség-e. De igen, õ is tesztet kellett volna, hogy kérjen a labortól, máshogy nem tudja. Ilyenkor ultrahang még korai. Szal terhesgondozásra nehogy hozzá menj, mert pancser.

A teszt lehet negatív ha terhes is vagy, de pozitív nem lehet, ha nem vagy terhes, úgyhogy gratulálok, terhes vagy :) Amúgy válts orvost, ha jó orvos lett volna, akkor megbizonyosodott volna róla, hogy terhesség-e. De igen, õ is tesztet kellett volna, hogy kérjen a labortól, máshogy nem tudja. Ilyenkor ultrahang még korai. Szal terhesgondozásra nehogy hozzá menj, mert pancser.
Ha kilenc hete nem éltél nem életet és azóta volt mensesed akkor nem vagy terhes. Ha nem volt azóta, akkor meg valószínûleg az vagy, vagy más is lehet de azt észrevette volna a nõgyógyász gondolom. Amúgy de létezik fals pozitív terhességi teszt is. Lepancserezni valakit látatlanban, mileõtt tudnád, hogy létezik fals pozitív terhességi teszt... lájk...
Nincs fals pozitív teszt. HCG nincs a szervezetben akkora mennyiségben magától, hogy pozitívat mutasson. Még hormonzavar során se termelõdhet, mert a hcg-t nem egy szerv termeli, hanem a beágyazodó petesejt képez egy olyan szövetet, ami késõbb a mélepény lesz, és ez termeli a hcg-t, amíg nincs méhlepény. És az orvos azért pancser, mert ha felmerül a terhesség lehetõsége (márpedig a kérdezõben felmerült), akkor kérnie kéne labort rá, hogy kiderüljön, nem pedig elküldeni, hogy ez márpedig nem nõgyógyászati probléma. Úgyhogy "lájkoljad" csak magadat.
Köszönöma felvilágosítást a hcgrõl :) Eddig fogalmam sem volt mi az és gondoltam vaktában szólogatok be embereknek. Komolyra fordítva a szót és elnézést kérve, mert nem megbántani akartalak, hcg elõfordulhat, ugyanis a spontán vetélések száma jóval nagyoobb mint azt hinnéd és a terhességi tesztek mára már olyannyira érzékenyek, hogy azt az alacsony hcg koncentrációt is érzékelhetik, ami spontán vetélés után van. Ezen kívül van még a méhen kívüli terhesség és is, ami ugyebár itt nem jön szóba, plussz még egy másik esetbe. De ha a kérdezõnek volt mensese, akkor nyilván fals pozitív a teszt ebben gondolom egyet értünk? :)
Szóval szerinted a spontán vetélés nem nõgyógyászati probléma? Ugyanis a kérdezõt ezzel küldte el az orvos, szóval fenttartom, hogy egy pancser, hogy meg se bizonyosodott róla, hogy nem-e terhes a kérdezõ. És a méhen kívüli terhesség se nõgyógyászati probléma, ugye? Az meg életveszélyes, remélem tudod. De az nem valószínû, mivel ott általában a normálisnál sokkal kevesebb hcg termelõdik, úgyhogy valószínûleg azt nem mutatta volna ki a teszt. De mondjuk ott meg az alhasi fájdalom intõ jel. És nem kell vigyorognod, mert nem értek egyet veled semmiben se. Köztesvérzésrõl hallottál? Elõfordulhat terhesség alatti vérzés, amit sokan menstruációval tévesztenek össze. És nem, nem vetélésrõl beszélek, a köztesvérzés teljesen normális, és akár végigkísérhet egy terhességet, a menstruációhoz hasonló idõközönként fellépve. Az az orvos egyszerûen rossz orvos. A terhesség rengeteg nõgyógyászati problémának lehet az oka (azaz a problémának hitt dolog a terhesség tünete), és minden egyes ilyen esetben az lenne az alap, hogy annyit megkérdez a nõtõl, hogy él-e, vagy élt-e a közelmúltban szexuális életet, és ha igen, akkor kizárja a terhességet, nem csak megtapogatja a hasát és elküldi a fen..be. Trehány és ennyi. Sajnos vannak ilyen orvosok. Én amikor háziorvosnál voltam és megemlítettem, hogy fájnak a melleim, akkor is megkérdezte, hogy élek-e szexuális életet, mert a terhességnek is lehet ez a tünete. És õ csak háziorvos volt, nem is nõgyógyász, úgyhogy ennyit a kérdezõ orvosáról.
Nem arról a jellegû spontán vetélésrõl beszélek, hanem arról, aminél észre sem veszed, hogy terhes vagy, csak egy kicsit erõsebb menstruáció, vagy esetleg még az se ennyit látsz... És ilyen esetekben mivel a beágyazódás megtörtént, csak nagyon hamar el is vetélt a nõ nem veszi észre de a hcg beindul és ily módon ez okozhat fals pozitív tesztet, mivel a magzat még sehol de a hcgbõl egész kis mennyiség viszont megvan... Ez nem alku tárgya ez tény... Amúgy meg nem kell velem egyet érteni, pont nem érdekel, hogy egyet értessz e vagy sem, én csak mondtam, hogy létezik fals pozitív is, és ha valaki elvégzi az orvosit azért az lehet nem teljesen hülye, mert nem puszira osztják az orvosi diplomát, de oké aláírom vannak rossz orvosok. Ja és nyilván tudom, hogy életveszélyes a méhen kívüli terhesség, azt csak példának hoztam emelkedett hcgre, és de a teszt kimutatta volna mert az a teszt nagyon nagyon nagyon érzékeny, de asszem mivel itt nem errõl van szó ezt hagyjuk... Köztes vérzés, jaja megvan ez is, de ez azért tudtommal gyengébb egy mensesnél és nem annyira tökéletesen normális mint írod, utalhat enyhébb, de esetenként komolyabb gondra is, de tök mindegy... Amúgy meg még egyszer sajnálom ha megbántottalak, csak épp ingerült voltam és akkor írtam, nem kellett volna, de ez van már nem tudom visszavenni.
21:55 Az igaz, hogy az elsõ trimeszterben igen gyakori a spontán vetélés, de a 6. hét után a spontán vetélés már problémás, és orvoshoz kell vele menni, míg a kérdezõ szerint a 9. hétben lehet. Nagynénémnek is a 7. héten halt el a babája, és neki is gyógykaparni kellett. Úgyhogy ennyi idõs terhesen ha tényleg vetélés történt, akkor elég komoly orvosi mulasztás volt. És igen, a vetélésbe is meg lehet halni. Az a vetélés amirõl te beszélsz, amit nem vesz észre sok nõ, az általában nem sokkal hoszabb egyetlen ciklusnál, és legfeljebb egy erõsebb vérzést szoktak elkönyvelni. De hivatalosan ez általában a 6. hét elõtt van. Mivel azonban a kérdezõ nem számolt be erõs vérzésrõl (ami így a 9. hét tájékán komoly kellett volna legyen), így reméljük nincs baja a babájának. És lehet, hogy néha, nagyon ritkán elõfordul a fals pozitív teszt, de a fals negatív meg elég gyakori, így nagy mértékben valószínûbb, hogy a kérdezõ egyik tesztje fals negatív, mint fals pozitív. De még ha fel is tesszük, hogy a kérdezõ nem volt, és nem is terhes, az orvos akkor is mulasztott, amikor a haspuffadás, hasfájásnál nem zárta ki a terhesség lehetõségét. Ha én lennék a kérdezõ helyében, én nem mennék ahhoz az orvoshoz terhesgondozásra, aki ezt így kihagyta, amikor van egy általános terhességi tünetem. Ráadásul nekem eléggé úgy tûnik a leírásból, hogy csak szépen elhajtotta, és nem is akart vele foglalkozni. Lehet, hogy annak az orvosnak is rossz napja volt, de egy orvos nem engedheti meg, hogy ez befolyásolja a munkáját, mert másokat veszélyeztethet. Például visszatérve a nagynénémre, neki az orvos a 10 vagy 12 hetes kontrollon azt állította, hogy a babája (aki a 7. héten elhalt), teljesen egészséges... Szóval ilyenek is vannak, úgyhogy én inkább nem mennék olyan orvoshoz, akit az se érdekelt, hogy terhes lehetek-e vagy se. Egyébként én se bántásból írtam vissza, de szeretem megvédeni az álláspontom ha úgy gondolom jó.

Február 12. én feküdtem le barátommal, nem védekeztünk. Amióta lefeküdtünk azóta furcsa érzést érzek az alhasam tájékán. Ma csináltam egy tesztet negatív lett. Mivel magyarázható a hasi probléma? Terhes vagyok?

lehet, hogy csak beképzelem magamnak az egészet és azért olyan furcsa ott a hasamnál?

Legjobb válasz: Bármit érzel szex után közvetlenül az nem tünete a terhességnek, akkor még oda sem értek a kiskatonák. És egy hét után sem valószínû, hogy bármilyen tünetet okozna egy esetleges terhesség. Ettõl függetlenül lehetsz terhes, hiszen nem védekeztetek, de nyilván a teszt negatív, hiszen az aktus óta csak 6 nap telt el. Ha késik a vérzésed, akkor csinálj tesztet, ha az negatív, akkor nem vagy terhes.

Bármit érzel szex után közvetlenül az nem tünete a terhességnek, akkor még oda sem értek a kiskatonák. És egy hét után sem valószínû, hogy bármilyen tünetet okozna egy esetleges terhesség. Ettõl függetlenül lehetsz terhes, hiszen nem védekeztetek, de nyilván a teszt negatív, hiszen az aktus óta csak 6 nap telt el. Ha késik a vérzésed, akkor csinálj tesztet, ha az negatív, akkor nem vagy terhes.
Fogantatás után 10-12 nappal ágyazódik be a baba a méhbe, és innentõl még minimum 2-3 nap, mire a terhességi teszt képes kimutatni a HCG terhességi hormon eljõ nyomait. Terhességi tüneteket is ez a hormon okoz. Bármit érzel most, az nem lehet terhesség. Aktus után 2-3 héttel, illetve ha kimarad a vérzésed, akkor tesztelj.
Teszteléssel va´rd meg a kinem maradt mensit...Ami reméljük nem lesz!!! Tessék védekezni, ha nem szeretnétek babát!!!!!! Ne legyetek felelötlenek, mert ba´rmikor teherbe eshetsz....Az elöváladéktól is.Peteére´s elött is mensi elötti napokban is.Ritkábban, de elöfordul..... Òvszer, tabi....
Téllllleg.
Igen, az vagy. Menj orvoshoz, majd megerõsítik.
Kedves Antal Gabriella! Ha pozitív a teszted, TÉNYLEG terhes vagy. Tudod, ezért hívják terhességi tesztnek! Nem is értem minek akarsz még tesztet csinálni...
Gratulálok!

Ha a terhességi teszt egy hét után azt mutatja, hogy nem terhes, akkor terhes vagy nem? ! Kell még csinálni tesztet vagy nem? !

Legjobb válasz: nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.

nem értem a kérdést. Mikor csináltad a tesztet. Mikor voltatok együtt? A tesztet kb. fogantatás után 14-20 nappal kell csinálni, (hosszabb ciklusoknál még késõbb) elõbb nem hoz ki semmi eredményt.
A kimaradt menstruáció után kell tesztelni.
Milyen egy hét után?
Egy héttel az együttlét után még biztos nem mutat semmit! Egy héttel a kimaradt után meg már mutatnia kell! És ha egyszer halvány pozi akkor az 1 hét után is olyan! Én 8 hónapja teszteltem +at és az még mindíg ugyan olyan! Ha kijön a 2 csík akkor az ott is marad! Nem tûnik el csak úgy! :-) Üdv 38 hkm

2 nappal ezelőtt feküdtem le a barátommal és nem védekeztünk de nem is ment belém. Vettem egy terhességi tesztet az kimutatja ennyi nap után ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Nem mutatja ki.Aránylag biztos eredményt csak a menstruáció 1 hetes késése után mutat.De a teszt sem 100%-os.Amúgy nagy az esélye,hogy terhes vagy,mert hiába nem élvezett beléd,az elõváladéktól az lehetsz,fõleg ha nem 1-2 percig volt benned,hanem csak elélvezés elõtt húzta ki,ugyanis egyre több a sperma benne.És tévedés,hogy csak a ciklus közepén lehetsz terhes.Igaz,hogy akkor a legnagyobb az esélye,de máskor sem lehetetlen.Rengetegen nem akkor esnek teherbe.Azért azt megkérdezném,hogyha terhes lettél mit csinálsz majd?Megtartod vagy lazán elmész abortuszra?Mert el tudom képzelni,így látatlanban,ugyanis a kérdésed sok mindent megmutat rólad.Pl nagyon felelõtlen vagy és a te döntésed volt,hogy ne védekezzetek,mégis félsz.És ezt nem fogom soha megérteni.Ugyanis nem kényszerített senki védekezés nélküli szexre,így ha akkor nem érdekelt a következmény,akkor most miért vagy beijedve?Ja,hogy mégis félsz?Hát vess magadra,ha ennyi eszed van.Elõbb gondolkodj,aztán cselekedj.Ez egy normális felnõtt nõ viselkedése.Azért kíváncsi lennék,hány éves vagy.Talán egy tini,aki azt akarja megmutatni mindenkinek,hogy már ne kezeljék gyereknek,mert érett,felnõtt nõ?Na,hát az biztos nem vagy.Vagy már huszonéves vagy?Akkor meg eléggé alacsony IQ-val rendelkezel és nem közelíted meg a felnõtt észjárást.Ha meg az a kifogás,hogy jobb meg érezni akarod,ahogy belédélvez meg a szokásos blabla,akkor remélem terhes leszel és megtanulod,hogy ez nem játék. És igen,jól látod,ki vagyok akadva.Sajna ilyen a természetem.Nem bírom megállni,hogy ne írjam ki magamból amit gondolok.Nap mint nap tele van ilyen kérdésekkel a fórum.Könyörgöm,ha nem védekeztek,akkor mi a francnak vagytok még ti kiakadva arra,aki az igazat mondja?

Nem mutatja ki.Aránylag biztos eredményt csak a menstruáció 1 hetes késése után mutat.De a teszt sem 100%-os.Amúgy nagy az esélye, hogy terhes vagy, mert hiába nem élvezett beléd, az elõváladéktól az lehetsz, fõleg ha nem 1-2 percig volt benned, hanem csak elélvezés elõtt húzta ki, ugyanis egyre több a sperma benne.És tévedés, hogy csak a ciklus közepén lehetsz terhes.Igaz, hogy akkor a legnagyobb az esélye, de máskor sem lehetetlen.Rengetegen nem akkor esnek teherbe.Azért azt megkérdezném, hogyha terhes lettél mit csinálsz majd?Megtartod vagy lazán elmész abortuszra?Mert el tudom képzelni, így látatlanban, ugyanis a kérdésed sok mindent megmutat rólad.Pl nagyon felelõtlen vagy és a te döntésed volt, hogy ne védekezzetek, mégis félsz.És ezt nem fogom soha megérteni.Ugyanis nem kényszerített senki védekezés nélküli szexre, így ha akkor nem érdekelt a következmény, akkor most miért vagy beijedve?Ja, hogy mégis félsz?Hát vess magadra, ha ennyi eszed van.Elõbb gondolkodj, aztán cselekedj.Ez egy normális felnõtt nõ viselkedése.Azért kíváncsi lennék, hány éves vagy.Talán egy tini, aki azt akarja megmutatni mindenkinek, hogy már ne kezeljék gyereknek, mert érett, felnõtt nõ?Na, hát az biztos nem vagy.Vagy már huszonéves vagy?Akkor meg eléggé alacsony IQ-val rendelkezel és nem közelíted meg a felnõtt észjárást.Ha meg az a kifogás, hogy jobb meg érezni akarod, ahogy belédélvez meg a szokásos blabla, akkor remélem terhes leszel és megtanulod, hogy ez nem játék. És igen, jól látod, ki vagyok akadva.Sajna ilyen a természetem.Nem bírom megállni, hogy ne írjam ki magamból amit gondolok.Nap mint nap tele van ilyen kérdésekkel a fórum.Könyörgöm, ha nem védekeztek, akkor mi a francnak vagytok még ti kiakadva arra, aki az igazat mondja?
minden bizonnyal
Lehetsz terhes simán. Szóval ha van még idõd inkább egy 72 vagy egy 120 órás tabi.
A kérdező hozzászólása: De a teszt az már kimutatná 2 nap után ha terhes vagyok?? vagy nem? mert 1.5 éve így csináljuk. és nem lettem az. de most valamiért rossz érzésem van..
szia , nem mutatja ki , legtöbb teszt 2-3 hét után mutatja ki
hány éves vagy? ha sokáig csináljátok akkor lesz egy babátok, miért nem lehet normálisan védekezni??attól, hogy eddig nem jött össze, meg valakinek évekig nem jön össze nem jelenti azt, hogy nem fog sikerülni neked elõbb vagy utóbb
Szia! A teszt 14 nap után mutatja ki a terhességet. Két nap után még nem történik meg a beágyazódás, tehát nem termelõdik HCG, amit a teszt ki tudja mutatni, ugyanis az a HCG hormont érzékeli, ami csak és kizárólag terhességnél termelõdik a szervezetedben.
Annyit fûznék még hozzá, hogy ha elõtte nem paráztál ezen, akkor így utólag... ELÕTTE kellett volna gondolkodni, nem most parázni!!!
az utolsónak teljesen igaza van elõbb gondolkodni, de jobb ha nem várod meg azt a 2-3 hetet hanem irány a fogamzásgátló tabletta
Szia! Akkor csak gratulálni tudok, mert tuti, hogy kismama vagy:) )) Az 5 teszt nem hazudik:) )
Valószínûleg terhes vagy, csak akkor még nem látta a doki. Menj vissza.
Tutti terhes vagy szerintem! Gratulálok! Mi 4 hónapja próbálkozunk, és ma jött meg negyedjére.:(
Mikor voltál dokinál? Mert tuti terhes vagy! GRATULÁLOK!!! Csinált ultrahangot a doki? És nem vette észre? Menj vissza mihamarabb és majd írd meg hogy mi lett! Sok boldogságot!
19??????nemérezted hogy mocorog?
akkor te már kb 4-5 honapos lehetsz.majd irj hogy milett:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat...... ez most a legboldogabb napom
Gratula, te tényleg terhes vagy és a tesztek sem hazudnak! Az viszont egy kicsit muris, hogy a doki nem vette észre a terhességedet.
A kérdező hozzászólása: ma voltam dokinál genetikai uh vizsgálaton 19 hetes terhes vagyok és egy pici lányom lesz...... teljes a boldogságom kivánom minden nõnek aki babát szertne hogy minél elõbb adja meg az ég ezt a csodát...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!