Találatok a következő kifejezésre: Terhes vagyok egy (1568 db)

Lehetek terhes? Vagy egy hete kb rengeteget kell járnom pisilni, de nem vagyok felfázva (kb napi 15-16szor). Meg néha belenyilal a hasam aljába. Sokat aludnék. Vagy ha nem vagyok terhes, mi más lehet?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!

Nekem is ilyen tüneteim voltak, már kb. egy héttel a mensi megjövetele elõtt, és úgy tûnik, hogy 7 hetes terhes vagyok, bár orvoshoz, majd csak a hétvégén megyek. Szorítok!! És ne add fel!!
Én ugyanígy voltam, aztán megállapították, hogy petefészek gyulladás okozta a gyakori pisilést, és a hasszurkát.3hét fekvés és erõs antibiotikum.
Mikor kell megjönni? VAgy attól van hogy megfog jönni, vagy terhes vagy, bár ha nincs más tünet akkor nem sok esély van. Hõd méred?

Mióta terhes vagyok, egyre rondább az arcom, hiába sminkelek. Torzul el. Más is érzi így, hogy csúful?

És mennyire igaz az,hogy ilyenkor kislány születik?

Legjobb válasz: én is babás vagyok(14.hét)de én inkább szebbnek,tisztábbnak látom az arcomat,mióta terhes vagyok!

én is babás vagyok(14.hét)de én inkább szebbnek, tisztábbnak látom az arcomat, mióta terhes vagyok!
Tarts alma napot! Csak egy napot, az is sokat segít! Minimum 2 kg alma, és ásványvíz! Nekem csak a lábam volt vizes, 1, 7 kg lement egy nap alatt, és azóta nem vizesedik a lábam! Étkezz sómentesen 39 hkm
úgyérted fogysz arcból? vagy puffadsz, vizesedsz fel?
A kérdező hozzászólása: Vizes idáig is voltam(a lábaim), de egyébként puffad az arcom, és a bõröm is elég csúnya lett.
nekem is tisztult miota terhes vagyok, viszont ha kipattogsz akkor egy nagyon kevés hidrokortizont lehet használni. bnöm nagyon kivolt pattogva és kisfia született, ugyh sztem erre sem lehet alapozni.
Nekem meg nagyon pattanásos lett az arcom. Azt olvastam hogy kislánynál van ilyen.
Nekem inkább a vége fele puffadt az arcom, kiszélesedett az orrom, utáltam magam a tükörben!!! Pattanásos volt a hátam az arcom kevésbé. Áh, nekem nem hiányzik a terhesség! :) De az nyugtasson hogy utána szépen visszaáll minden a régibe! :)
elõzõ vok, kislányunk lett, amúgy. :)
en csak 5 hetes vagyok, de nem erzem jol magam a boromben, az arcom is tele pattanassal, a kozerzetem is rossz:(( elozo terhessegemnel nem voltam ilyen nyamvadt, akkor kislnayom szuletett

Terhes vagyok? Egy hete szombaton voltam együtt a barátommal, és belémélvezett.5éve szedek gyógyszert, csütörtökön kellett volna megjönnie. Terhes lehetek? Mennyi rá az esélyem?

Tesztet még nem csináltam, de gondolkodom rajta. Semmiféle tünetem nincs. Vasárnap de. vérezgettem egy kicsit, de semmi több. Sose maradt ki, mindig rendszeres volt a menses-em eddig.

Legjobb válasz: Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)

Ez a gyógyszer hatása is lehet, a menstruáció elmaradása. Nekem nagyon sok problémám volt a fogamzásgátlóval (mensi kimaradás, visszér, hízás), így egy év után abbahagytam a szedését és utána csak óvszerrel védekeztünk évekig. Egészen februárig ;) 12 hetes kismama....:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!Én bízok a gyógyszerben, de azért a héten csinálok egy tesztet.Még csak fél éve szedem a Belara gyógyszert, elõtte Lindynette 20-at szedtem.Azért aggódom ennyire, mert még sose volt kimaradásom:(.
A nõgyógyászom szerint gyakorlatilag lehetetlen teherbeesni gyógyszer szedése esetén (megfelelõ szedése esetén), mivel ilyenkor nincs peteérés. Sõt, aki régóta szedi a gyógyszer 1-1 "elfelejtés" esetén is védett marad. Más probléma lehet.
A kérdező hozzászólása: Egyre nyugodtabb vagyok!Neked is köszönöm a választ!Már mindenfélét olvasgatok!Én is úgy tudom, hogy gyógyszer mellett , , lehetetlen" teherbe esni.:)
De ha nem jön meg, és a teszt is negatív lesz, mindenféleképpen menj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Még mindig nem jött meg, de ma csináltam egy corax tesztet, és negatív lett:) !Valószínû elmegyek dokihoz, de sokaktól hallom mostanába, hogy késik nekik.

Egy szőke, körülbelül 15 éves lánnyal álmodtam. Terhes vagyok, egy kislánnyal. Szőke vagyok, párom szintén. Lehet, hogy a jövőbeli lányomat láttam?

Egy szőke, körülbelül 15 éves lánnyal álmodtam. Terhes vagyok, egy kislánnyal. Szőke vagyok, párom szintén. Lehet, hogy a jövőbeli lányomat láttam? Esetleg véletlen? Egy jópár hete nem emlékszem az álmaimra. Erre tisztán emlékszem. Ott állt a cseresznyétől roskadozó cseresznyefák alatt, és mondott valamit. De nem értettem. Szerintem németül mondhatta.

Legjobb válasz: Minden lehetseges. :) Alt. azzal kapcsolatosan almodunk, amin elalvas elött gondolkodunk, azonban az agy "kombinal" mindenfelet, igy kerdes, mennyi igaz belöle, mennyi a hozzakombinalt... Hatha erdekel: En varandosan nagyon szerettem volna meditacioban kapcsolatba kerülni a gyermekemmel. De mindig "megtrefalt", meg a nemevel kapcsolatban is, igazi kis huncut volt, pl. elöbb azt mondta, fiu, majd vigyorogva, hogy lany vagyok csak vicceltem. Igy akarhogy akartam magam ele idezni a külsejet, csak belekeveredtem, es nem tudtam, hogy majd szöke lesz (mint en) vagy feketes (mint apa, inkabb az utobbira tippeltem. Szöke lett, kislany, de ami a legjobban stimmel: ugyanilyen huncut es viccelödös! Szinte a születesetöl valahogy kifejezesre juttatta mindig, hogy viccelödik. :DD Sztem, ha nagyon kapcsolatba akarsz vele lepni, akkor tuti lehetseges, hogy ez egyfajta "jelentkezes" volt a reszeröl. :) Ja, es az almok: varandossag alatt nem almodtam, de gyerekkent egy nagyon emlekezetes almomban a nagyobb gyerekem fiu volt, es arab ferfitöl, barna börü, majd kinai ikrek 8(1fiu+1lany). Az alom szerint az arab kapcsolatom hatalmas love-nak indult, de csunyan vegzödött, nagyon rosszul jöttem ki belöle, majd a kinaitol is elvalva egyedül neveltem gyerekeimet, nagyon nehezen, anyu sem fogadta el unokakent öket. Erdekes, h kb 25 evesen majdnem kapcsolatom lett egy irani orvossal (aki akkor menekült Iranbol Nemeto-ba), es par honappal kesöbb egy kinai üzlet tulajdonosa "udvarolgatott". Tehat mind2 tölem függött, hogy nem lett belöle kapcsolat, mert ök nagyon akartak, es az arab ugy igazan be is jött nekem, mint ferfi, es mind2jük termeszete nagyon szimpi volt, föleg a kinaie... Neha arra gondolok, hogy vajon az alom egy elörejelzes lehetett?? Persze, mindig mindket feltöl függ a kapcsolat, es lehet, hogy nem eleg, ha minden tölem telhetöt megteszek, mert ott a masik döntese, ami miatt alakulhatott volna az alom szerint is...

Minden lehetseges. :) Alt. azzal kapcsolatosan almodunk, amin elalvas elött gondolkodunk, azonban az agy "kombinal" mindenfelet, igy kerdes, mennyi igaz belöle, mennyi a hozzakombinalt... Hatha erdekel: En varandosan nagyon szerettem volna meditacioban kapcsolatba kerülni a gyermekemmel. De mindig "megtrefalt", meg a nemevel kapcsolatban is, igazi kis huncut volt, pl. elöbb azt mondta, fiu, majd vigyorogva, hogy lany vagyok csak vicceltem. Igy akarhogy akartam magam ele idezni a külsejet, csak belekeveredtem, es nem tudtam, hogy majd szöke lesz (mint en) vagy feketes (mint apa, inkabb az utobbira tippeltem. Szöke lett, kislany, de ami a legjobban stimmel: ugyanilyen huncut es viccelödös! Szinte a születesetöl valahogy kifejezesre juttatta mindig, hogy viccelödik. :DD Sztem, ha nagyon kapcsolatba akarsz vele lepni, akkor tuti lehetseges, hogy ez egyfajta "jelentkezes" volt a reszeröl. :) Ja, es az almok: varandossag alatt nem almodtam, de gyerekkent egy nagyon emlekezetes almomban a nagyobb gyerekem fiu volt, es arab ferfitöl, barna börü, majd kinai ikrek 8(1fiu+1lany). Az alom szerint az arab kapcsolatom hatalmas love-nak indult, de csunyan vegzödött, nagyon rosszul jöttem ki belöle, majd a kinaitol is elvalva egyedül neveltem gyerekeimet, nagyon nehezen, anyu sem fogadta el unokakent öket. Erdekes, h kb 25 evesen majdnem kapcsolatom lett egy irani orvossal (aki akkor menekült Iranbol Nemeto-ba), es par honappal kesöbb egy kinai üzlet tulajdonosa "udvarolgatott". Tehat mind2 tölem függött, hogy nem lett belöle kapcsolat, mert ök nagyon akartak, es az arab ugy igazan be is jött nekem, mint ferfi, es mind2jük termeszete nagyon szimpi volt, föleg a kinaie... Neha arra gondolok, hogy vajon az alom egy elörejelzes lehetett?? Persze, mindig mindket feltöl függ a kapcsolat, es lehet, hogy nem eleg, ha minden tölem telhetöt megteszek, mert ott a masik döntese, ami miatt alakulhatott volna az alom szerint is...
Szomorú, hogy mennyi a hiszékeny ember itt :S Az álmok nem válnak valóra.
Nem.
csak olyan emberek arcát láthatod az álmaidban akikkel már a valóságban is találkoztál, láttad õket (ha csak egy pillanatra az is elég), az agy új arcokat nem tud kitalálni álom közben, így a még meg sem született lányod arcát nem láthattad.
A kérdező hozzászólása: Az arcát nem láttam (legalábbis nem emlékszem rá).
a lényeg ugyanaz. csak már látott emberekkel álmodhatsz
A kérdező hozzászólása: Na, mindjárt megyek aludni, szóval megpróbálok kapcsolatot teremteni vele, és emlékezni is rá. Utolsó, jó neked, te emlékszel a beszédére!
A kérdező hozzászólása: Kifejtenéd a válaszod??
Nemrég egy szõke nõvel álmodtam. Két tévémûsorban is szerepelt, találkozott az egyik ország miniszterelnökével is. Az arca nem volt ismerõs, de az álmomban én voltam az a szõke nõ. Nem emlékszem, hogy bármikor is láttam volna, persze a tudatalatti bármire képes. Nem gondolom, hogy a rokonomat, vagy egyáltalán egy élõ, lélegzõ személy jövõbeli tetteit láttam volna. Egyszerûen az aznapokban ért hatások visszatükrözõdtek az álmomban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, "6"-os, kipróbáltam, mûködik :) A délutáni "szundimnál" megjelent. Mondott olyat, hogy kicsit nehéz az élete, állandóan utazik, költözik. Az arca csupa fekete volt. A haja hosszú, szõke volt. Egy lila selyem (vagy valami olyasmi) ruhát viselt. Vicces, mókás volt. Köszönöm (majdnem) mindenki válaszát!

Azt hiszem terhes vagyok, egy hete késik. Lehetséges, hogy egyik napról a másikra olyan kifinomult lett a szaglásom, hogy rosszul vagyok tőle?

Kb 20 perce érzem.Nagyon furcsa!Egyb?l megakartam kérdezni, hogy ez normális e?Köszönöm válaszaitokat

Legjobb válasz: Szia. Én is így vagyok,és remélem,hogy a szülés után elmúlik.Mindent mege´rzek,és zavar is.Csinálj egy tesztet. 40hetes kismama.

Szia. Én is így vagyok, és remélem, hogy a szülés után elmúlik.Mindent mege´rzek, és zavar is.Csinálj egy tesztet. 40hetes kismama.
Hajajj!Olyan lesz az orrod, mint a vadászkutyáké:) Próbáld ki!Menj be egy multiba és válogass a zöldségek között, majd szagold is meg õket.Frucsa dolgokat érezhetsz.Én kiszagoltam a vegyszert egyik másik gyümölcsön.Örülnék, ha mindig ilyen jó orrom lenne.
Szia!Szerintem teljesen felesleges ezen gondolkodnod, el kell menni, venni egy tesztet és hinni neki, mert elég megbízhatóak. Az orvoshoz mielõtt elmennél várj még kb 2hetet, mert én kb menses késése után 9nappal mentem el és még nem látott semmit hüvelyultrahanggal sem. Nagyon csalódott voltam. Aztán egy hét mulva mentem újra és addigra már láthatóvá vált az embrióbaby-m!De ne feledd a teszt az elsõ!!!Amúgy én pl egyáltalán nem vagyok rosszul és nem érzek szagokat és nem vagyok kívánós és egyáltalán semmi, szóval ez is változó!Jó babavárást!6hetes kismama
Nekem is kifinomult lett a szaglásom ez lett gyanús!
nekem is volt ilyen, szerintem egy-két nap még belefér.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm.
Én 25. hetes vagyok, nekem még nem volt hogy ne éreztem volna egy napig. De én is megijednék. Ha nincs szívhangfigyelõd otthon, menj le a védõnõdhöz, hidd el, nem te leszel az elsõ aki emiatt megnézeti nála a szívhangot.
Én ilyenkor mindig megpöcköltem kicsit, h mozogjon. Engem nagyon idegesített, ha nem éreztem/érzem ficeregni (bár az enyém éjszakai lény, napközben csak egyet-egyet mozdul, éjjel már felébreszt) 25 hkm.

15 hetes terhesen vagy egy kis problémám, mi lehet?

15+3 hetes terhes vagyok, második terhesség (az első baba császármetszéssel született). A következő a problémám: már egy ideje nem birok ülni, pedig irodai ülő munkám van. Amikor ülök, fáj a hasam alja, egy idő után a derekam és a farcsontom is. Még szinte semmit nem hiztam, csak a pocim nőtt. ha ledőlök vagy járkálok, akkor túlmegy, de a munkahelyemen nincs erre lehetőség. A másik problémám, vagyis még nem tudom, hogy az e, hogy megjelent valami fehér folyásom, szagtalan és teljesen fehér. Egyébként mostanáig tök száraz voltam. Lehet valami összefőggés? van valami kismedencei gyulladásom, és azért van a folyás és a fájdalom? Orvoshoz csak 1 hét mulva megyek és érdekelnének a tapasztalatok ilyen téren. Előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Ha bzonytalan vagy, akkor orvoshoz kell soron kívül menni. A folyás normális a terhesség alatt,ha nem bûzös és nm okoz panaszt. Többször kell moskaodni, napközben lemosót is használhatsz, esetleg egy sima tejsavas kúp is segithet ezen. Az alhasi fájdalom pedig inkább az átvágott most újra nyúló szalagoknak tudható be. De nem vagyok távdoktor lásson a nõgyógyászod is inkább, de ne 1 hét múlva Az is elképzelhetõ, hogy táppénzre vesz

Ha bzonytalan vagy, akkor orvoshoz kell soron kívül menni. A folyás normális a terhesség alatt, ha nem bûzös és nm okoz panaszt. Többször kell moskaodni, napközben lemosót is használhatsz, esetleg egy sima tejsavas kúp is segithet ezen. Az alhasi fájdalom pedig inkább az átvágott most újra nyúló szalagoknak tudható be. De nem vagyok távdoktor lásson a nõgyógyászod is inkább, de ne 1 hét múlva Az is elképzelhetõ, hogy táppénzre vesz
Szia! Én 14+3 hetes terhes vagyok és nekem is ülõmunkám van nekem is fáj a hasam alja és a derekam egy idõ után szinte már kellemetlen de azt olvastam, hogy ez normális mert nyúlnak a méh szalagok! Folyásom is van a terhességem legelejétõl fogva nekem a doki Vitagin C hüvely krémet javasolta vény nélkül kapható!
A kérdező hozzászólása: Köszönöma válaszaitokat. Már kivárom a jövõ hetet, kedden kell mennem az orvosomhoz. A folyás nem vészes, sem a mennyisége, sem a szaga (bocsi), csak furcsa, mert eddig száraz voltam. Ez a fájdalom brutális néha, de holnap szabadnapos vagyok és aztán hétvégén is otthol leszek, igy kényelmesebb. Az a rossz a munkahelyemen, hogy tényleg nincs más csak az ülés. nem járkálhatok fel s alá, ledõlni meg nincs hova. (És én még itt örültem, hogy milyen jól viselem a terhességet...)
kedves kérdezõ! Mi volt a dokinál? Mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinal es azt mondta pihenjek amikor csak tudok, a munkahelyemen pedig igyekezzek ne sokat ulni, neha alljak fel es setaljak egyet. Azt mondta, hogy ha nagyon nem birok, akkor elkuld betegszabira, csak szoljak. Ja, es busszal jarok dolgozni, attol eltiltott, ezert reggelente visznek autoval, de delutan kenytelen vagyok buszozni, de aztan otthol ledolok. Azt mondta a doki, hogy helyezkedik a baba, tagulnak a szalagok es az elozo csaszarmetszes helye.
Hát igen sajnos én is buszozok és már nekem is nagyon rossz néha ez a hasfájás én már csak ebben a hónapban dolgozok ha minden igaz! Jó egészséget kívánok
Hûûû ezért nem fognak leültetni, de most komolyan... Egyébként ne az emberekkel foglalkozz hanem a babáddal és kész. Minden csoda 3 napig tart!
Jééézus!:) Nem irigylem szegény gyereket.
7-es, a felnõttkorúval létesített szexuális kapcsolat beleegyezési korhatára 14, és nem 16 év, tehát a kérdezõ nem büntethetõ. Nem mintha ez változtatna valamit azon a tényen, hogy beteg dolog 22 éves nõnek egy 15 éves kamasszal kezdenie. Gyereket szülni tõle pedig nem csak beteg ötlet, de végtelenül felelõtlen, és önzõ eljárás is.
Természetesen igen. de mivel kamu kérdés így teljesen mindegy.
Ha el nem is ítélnek, de biztos furán fognak sokan nézni... ha tényleg valódi a kéredés. Egy 15 éves fiú még nagyon gyerek, egyáltalán nem apának való. Ne legyen igazam, de én úgy gondolom, hogy több mint valószínû, hogy nem vele fogod a kicsit felnevelni.
Sok eszed van! Már bocs
meg annyit ha igazan igaz szeretettel szeretned ilyet soha nem tennel vele.Annyira szereted hogy 18 evig fizethet o es a csaladja a gyerek utan nagy szerelem.
Aki 18 ev feletti es szexualis kapcsolatot letesit egy 16 even aluli gyerekkel az buncselekmenyt kovet el. Ha a fiu szulei feljelentek akkor gondban lehetsz ez miatt. Nagyon erett szemelyiseg aki 22 evessen kiskamasszal szexel es meg annyi esze sincs hogy vedekezzen.bravo
Úr Isten!!!!!!Felfogjátok mit beszéltek...Vetesd el!Vetesd el!1ember(ke)életérõl van szó.Lehet hogy nem volt okos ötlet egy 15 évestõl teherbe esni...de ezért legyen gyilkos mert sok hülye elitéli????Szánalmasak vagytok.Ha meg ráadásul kismamaként gyilkosságra buzdítjátok hát szégyelljétek magatokat.Mennyi olyan pár van a világon ahol a fiú 22 és a lány 15.Az nem gáz ugye!/Még mielõtt elkezdenétek találgatni nem voltam hasonló helyzetben.26 éves kismama vagyok.Csak egyszerûen nem bírom elviselni hogy valakit gyilkosságra buzdítsatok mert nem a megfelelõ embertõl esett teherbe.
Persze, hogy el fognak ítélni az emberek! És ezen meg se lepõdj majd! Senki nem fog hozzá gratulálni!
A kérdés végül is nem az volt, hogy nekünk mi a véleményünk errõl a kapcsolatról, hanem az, hogy az "emberek" elítélik-e majd, hogy még gyereket is szülsz egy 15 évesnek? Nem tudom hol laksz, és milyen körülmények között éltek? Igen, el fognak ítélni. Az emberek általában nehezen tolerálják, a felelõtlenséget, és azt, ha valaki felelõtlenül mások életével szórakozik. Márpedig a te esetedben ez többszörösen is igaz, talán nem kell magyarázni, hogy miért. Õszintén szólva azt egy percig sem hiszem el, hogy most már orvosi indokod is lenne a gyerek megtartására. Szerintem kitaláltál magadnak egy újabb ürügyet, hogy valamit szépíts ezen a beteg helyzeten, amibe 2 családot már belerángattál, és még egy kisgyereket is bele fogsz rángatni. Ha neked valóban van valami nõgyógyászati problémád, ami miatt "muszáj" az elsõ terhességedet megtartanod, mert több nem lehet, akkor még inkább vigyáznod kellett volna, hogy ne ilyen körülmények között "szerezz" egy gyereket magadnak, ha csak nem direkt ez volt a szándékod.
Aztán mér van oda az élete? Sajnos nagyon jól megtudják oldani a pasik, hogy a gyerek ne is ismerje õket.
A faszé nem lehet elvetetni??????Oda a FIÚ ÉLETE MIATTAD Te már nem nagyon számítasz tininek de ÕÕÕÕÕÕ Úr isten GONDOLKODJ MÁÁÁÁÁÁRRRRRR KÉRLEK :-((((((
A kérdező hozzászólása: A 8. válaszra: Nem kérek gyerektartást meg semmit tõlük nem követelek pénzt tõlük amikor azt írtam hogy egyedül nevelem fel azt anyagilag is értettem!
sajna ha megtudják , akkor kapsz néhány furcsa nézést.
14 a korhatár, nem 16. Ha annyi lenne a férfiak felét már lecsukták volna.
A kérdező hozzászólása: Nem kamu, 8hetes és 3napos vagyok ma!
A kérdező hozzászólása: Hát igen sajnos csak a szüleimre támaszkodhatom. Tegnap voltam az orvosnál és azt mondta hogy nem ép a méhem és ha megtartom ha nem valószinû hogy több babám nem lehet! Ez elég szomorú de így nem merek kockáztatni, ha kell egyedül fogom felnevelni!
Kedves utolsó, ne izgasd fel magadat, mert árt az állapotodnak:) Fordítva is ugyanolyan rossz lenne a helyzet, mint így. Ne haragudj, ha a többség úgy gondolja, hogy aki ilyen körülmények között esik teherbe, annak nem okvetlenül kellene megtartania a gyereket. Vagy te komolyan úgy gondolod, hogy az a nõ, aki egy 15 évessel áll le papás-mamást játszani, az szellemileg, lelkileg tényleg alkalmas gyereknevelésre?? Tök mindegy, hogy egy gyerek hogyan, kitõl, miért, milyen életre pottyan a világra?

7 hetes +1 napos terhes vagyok, egy hete erősödnek egyre inkább az émelygős, hányingeres tünetek, nem beszélve a fáradtságról. Igaz, hogy minél erősebb a rosszullét, annál biztosabb, hogy minden rendben van odabent?

Ti milyen dszereket próbáltatok a tünetek enyhítésére? Mert engem eléggé kimerít az egész napos elég er?teljes émelygés. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: van aki egyáltalán nem érez semmit, de azt mondják a rosszullét jó jel. 9hét 4napos vagyok ma elõször nem voltam rosszul, de még visszatérhet. rendben van minden biztosan neked is. Ha hajlamos vagy a 16. hétig is tarthat, de akár végig is, az is lehet, hogy pár napig, ez a te érzékenysegedtõl függ.

van aki egyáltalán nem érez semmit, de azt mondják a rosszullét jó jel. 9hét 4napos vagyok ma elõször nem voltam rosszul, de még visszatérhet. rendben van minden biztosan neked is. Ha hajlamos vagy a 16. hétig is tarthat, de akár végig is, az is lehet, hogy pár napig, ez a te érzékenysegedtõl függ.
MagneB6 jó az émelygésre! Plussz a gyömbérkeksz vált be nekem! És, igen, szokták mondani, hogy minél rosszabbul van valaki, annál biztosabb, hogy rendben van minden, de ez a statisztika hamis játéka, szerintem, mert az ismerõseim mindegyike, mikor babát várt, semmi problémájuk nem volt, se a szagokkal, se a gyomorral, se hányinger..., egyedül a pocak nehezítette meg az életüket... :-) Szóval, erre se lehet adni, nem vagyunk egyformák... Boldog babavárást!
ne aggodjj ez természetes!
Szia! Én az elsõ terhességemnél rettenetesen rosszul voltam, még a víz is kijött belõlem heteken át. Egészséges kisfiam született. 8 hete volt egy vetélésem, szívleállás miatt.(10 hetes voltam) Az a fura az egészben, hogy semmi rosszullétem nem volt, nem is émelyegtem, egyszer sem hánytam. Biztos beteg és gyenge volt a babóm, ezért nem voltak erõs tüneteim.
A motilium nagyon jó hányinger ellen, mert lefelé tólja az ételt!

Hat hetes es egy napos terhes vagyok, egy ot es fel centis cisztat talaltak, azt mondtak vissza huzodik, de eddig csak nott, aggodjak vagy megnyugodhatok?

Legjobb válasz: Ha a dokidat nem zavarja, akkor maradj nyugodt. Vagy kérj ki másik szakvéleményt is.

Ha a dokidat nem zavarja, akkor maradj nyugodt. Vagy kérj ki másik szakvéleményt is.
Nekem is volt, a dokim azt mondta, hogy a 12. hétig felszívódik és úgy is történt. Állítólag elég gyakori.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!